farzad00000
Registered User
- نوشتهها
- 62
- لایکها
- 0
من از تهرانم از طریق یک اشنا فعلا دنبالشم داداش شما کدوم شهری؟مدرکت چیه؟
سلام خدمت عزیزان
اقا من همون بنده خدایی هستم که 17 ماه کسری داشتم
دوره اموزشیمو به طور کامل تو ارتش گذروندم.
از بد روزگار دوره کد خوردم
از چن نفر شنیدم که باید دو ماه هم دوره کد بمونم بعد برم تو یگان تصفیه کنم چون میگن یگان باید برات درخواست کارت بده
می خواستم ببینم همچین چیزی صحیح هست یا نه؟
من از کرجم.لیسانس.کدام قسمت شهرداری؟من از تهرانم از طریق یک اشنا فعلا دنبالشم داداش شما کدوم شهری؟مدرکت چیه؟
درود دوست عزیزمرسی دوست عزیز از پاسخت
تو این چند روز استرس زیادی داشتم
چون درس و دانشگاه و رها کردم اومدم خدمت
من تمام مدارکم کامل
کسریمو سال 89 به مدت 16 ماه و بیست و چهار روز گرفتم
همون موقع هم بردم پلیس +10
مدارک و تحویل دادم ،دفترچه پست کردم
هم تو برگ سبزم هم تو برگ سفیدم کسریم ثبت شده
برگه اصلی کسریمم یه ماه پیش بردم ستاد نیرو تو سیستم اونجا هم ثبت کردم اصلشو گرفتن ازم
کپی برابر اصلشم بهم دادن گفتن همین و ببر یگان 16 ماه و بیست و چهار روزتو اعمال می کنن برات
از نظر مدارک مشکلی ندارم
خیلی ممنون از پاسختون
پس خیالم راحت باشه که کارم تو بروجرد بیشتر از یک هفته طول نمی کشه؟؟؟
درود دوست عزیز
مشابه شرایط شما رو تاحدودی هم خودم هم دوستانم داشتند
وقتی تو برگ سبز و سفیدت مدت کسری رو زده دیگه لازم نبود بری ستادنیرو اونجا هم اوکی بگیری
دیگه خیلی زیاده روی کردی
در مورد دوره کد عرض کنم که شما وقتی رفتی دوره کد همون اول برگ کسریتو میبری بهشون نشون میدی..یه برگ مرخصی بهت میدن تا پایان دوره کد..یعنی اصلا دوره کد همش خونه خودتونی و تو مرخصی..پایان دوره کد رو میری همون یگان و نمره صفر رو برات رد میکنن..چون 2ماه غایب بودی
اصلا عین خیالت هم نباشه صفر گرفتی چون در ادامه میگم چرا
پایان دوره کد که بری دوباره تقسیمت میکنن تو یه یگان دیگه..چون تو دوره کد کسی ترخیص نمیشه و باید از طرف یگان ترخیص بشی
یگان جدیدت که معلوم شد میری اونجا و برگ کسریتو رو میکنی و اونجا دیگه کارهای تسویه حسابتو انجام میدی و خلاص!
میای خونتون می شینی تا کارتت بیاد
در مورد اون نمره صفر دوره کد هم بگم چون صفر گرفتی تو کارتت یه درجه واست کمتر میزنن..یعنی اگه ستوان سوم باشی شما میشی گروهبان یکم
همین!
سوالی داشتی در خدمتم
موفق باشی:thumbsup::thumbsup:
لیسانس برحسب امتیازی که از آزمون دوره آموزشی میگیره و همچنین برحسب نیازی که یگان مربوطه داره، یکی از درجه های استوار دومی، استوار یکمی یا ستوان سومی رو خواهد داشت.این مساله تایید می شه .
مدرک دیپلم => سرجوخه
مدرک فوق دیپلم => گروهبان
مدرک لیسانس => ستوان سوم
مدرک فوق لیسانس => ستوان دوم
نبووووووووووود 8 ماه دیگه؟ :دی
تا اینجاش زود گذشته، هرچند هر روزش برای خودش داستان داره و همش وقت تلف کنی هستش!
به قول بچه ها ما خدمت نمی کنیم، مدرسه می ریم! صبح ساعت 0700 تا 1530 خدمت نیست بخدا! :دی
تعطیلات هم همش شهری می زنن برامون!
همش 3 ماه دیگه :دی
خیلی مفید بود، چند سوال:درود دوست عزیز
مشابه شرایط شما رو تاحدودی هم خودم هم دوستانم داشتند
وقتی تو برگ سبز و سفیدت مدت کسری رو زده دیگه لازم نبود بری ستادنیرو اونجا هم اوکی بگیری
دیگه خیلی زیاده روی کردی
در مورد دوره کد عرض کنم که شما وقتی رفتی دوره کد همون اول برگ کسریتو میبری بهشون نشون میدی..یه برگ مرخصی بهت میدن تا پایان دوره کد..یعنی اصلا دوره کد همش خونه خودتونی و تو مرخصی..پایان دوره کد رو میری همون یگان و نمره صفر رو برات رد میکنن..چون 2ماه غایب بودی
اصلا عین خیالت هم نباشه صفر گرفتی چون در ادامه میگم چرا
پایان دوره کد که بری دوباره تقسیمت میکنن تو یه یگان دیگه..چون تو دوره کد کسی ترخیص نمیشه و باید از طرف یگان ترخیص بشی
یگان جدیدت که معلوم شد میری اونجا و برگ کسریتو رو میکنی و اونجا دیگه کارهای تسویه حسابتو انجام میدی و خلاص!
میای خونتون می شینی تا کارتت بیاد
در مورد اون نمره صفر دوره کد هم بگم چون صفر گرفتی تو کارتت یه درجه واست کمتر میزنن..یعنی اگه ستوان سوم باشی شما میشی گروهبان یکم
همین!
سوالی داشتی در خدمتم
موفق باشی:thumbsup::thumbsup:
خیلی مفید بود، چند سوال:
1- فوق لیسانس ها هم کد می خورند؟
2- بعد از دوره کد چه درجه ای می گیرن؟
3- امکان داره با گرفتن نمره خوب درجه اونها نسبت به معمول بیشتر هم بشه؟ (در قوانین جدید فوق لیسانس ستوان دوم خواهد بود و مثل قدیم ستوان یکم نیست)
4- امکان داره ستوان یک بشه؟
5- در طول خدمت در یگان، امکان ترفیع درجه وجود داره؟
نبووووووووووود 8 ماه دیگه؟ :دی
تا اینجاش زود گذشته، هرچند هر روزش برای خودش داستان داره و همش وقت تلف کنی هستش!
به قول بچه ها ما خدمت نمی کنیم، مدرسه می ریم! صبح ساعت 0700 تا 1530 خدمت نیست بخدا! :دی
تعطیلات هم همش شهری می زنن برامون!
به به عموووووووووووو حمیت! عمووووووووو حمیت خیلی خرتیم
عمووووووووووو یه نبود بکش پشمامون آنکادر بشه
عمووووووووووووو پایه خدمتیت تو حلقم
عموووووووووووو 1 ماه هم که پایان دوره ای، رسماً خدمتت تموم شده عمووووووووووو
عموووووووووووو عاجقتم عموووووووووووودلم خیلی تنگ شده بود برات عمووووووووووووو