farzad00000
Registered User
- نوشتهها
- 62
- لایکها
- 0
دوست عزیز از طریق اشنایی که در **** داشتم برام پذیرش گرفت و بغد بهم خبر داد که درست شده. سئوالم ااینه که شما در مورد این ستاد مشترک کرج اطلاعی دارید؟
سلام رفقا
یه سوال
اگه آموزشی شهر خودم بیافتم یا مثلا همین دوروبر ، فرضا 20 25 کیلومتر فاصله تا شهر ، باید همون پادگان بمونم یا اینکه می تونم عصر برگردم خونه صب دوباره برم پادگان ؟
کلا آموزشی توی شهری که سکونت دارم چه مزایایی داره ؟
خیلی ممنون که جواب دادی رفیق .سلام دوست عزیز
عصر تویه هیچ پادگانی نمیتونی برگردی خونه غیر از چند پادگان خاص که شنیدم ولی اگه اموزشی تو شهر خودت باشی مزایایی که داره برای پنجشنبه و جمعه ها اولویتت برا مرخصی خیلی بالاست . بالاخره تو شهر خودت باشی اموزشی مزایای خیلی زیادی داره حداقلش اینه که به اب و هواش سازگاری دیگه .
موفق باشی
خیلی ممنون که جواب دادی رفیق .
یکی از فامیلای نزدیک من آموزشی افتاده بود همین شهر خودمون هفته ای 3 روز خونه ی ما آویزون بود ! :blink:
ایشون سرباز نیروی انتظامی بود و اکثر اوقات سه شنبه و پنج شنبه جمعه پادگان نمیرفت .
میگفت که هر کسی آموزشی توی شهر خودش باشه اجازه داره بره خونه ! بعد فهمیدم شوهر عمه ی من که فرمانده ی نیروی انتظامیه اینجاست پارتیش بوده اما این پسره نمیخواست رو کنه .
شوهر عمه م به من گفته بیا پیش خودم تا کاراتو ردیف کنم . یعنی اگه آشنا داشته باشم مرخصی گرفتن راحته واسم ؟
چون شاغلم اینطوری میتونم حداقل 2 روز برم سر کار .
خدایا نصف پارتی هم برای ما جور کردی بسمونه ! یه گردان رو میگیریم زیر دستمون :دیاره دوست عزیز . تو اصلا بگو با پارتی چیکار نمیشه کرد مرخصی که سهله اگه پارتی مثل همین پارتی (یکی از پسرا فامیلتون :goatee باشه اصلا بعد خدمتتم میتونی راحت بفیتی قسمت اداری بدون هیچ دردسری تو شهر خودتون .
با پارتی همه کار میشه کرد:cowboy:
الان اگه دفترچه رو بدم پلیس+10 اعزامم میشه اول اردیبهشت ؟؟ نمیشه جلو بندازم تاریخش رو ؟ اول اسفند اعزام بشم ؟
فردا اگه خواب نمونم میرم پلیس+10 ، اگه برگ سبزم اومد اعزامم اردیبهشت بود میشه با کسی که اعزامش اسفنده جابجا کرد ؟
واکسن نزدم پلیس+10 گیر نمیده ؟ موقع اعزام میرم میزنم دیگه.
جایی رو میشناسید بدون اینکه واکسن بزنه برگه واکسن رو مهر بزنه ؟ :دی
یک اسفند بشماااااااااااااااااااار :cap:[/QUO
بچه های یک اسفند، به نظرتون عید امسال چی میشه؟!