• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز از طریق اشنایی که در **** داشتم برام پذیرش گرفت و بغد بهم خبر داد که درست شده. سئوالم ااینه که شما در مورد این ستاد مشترک کرج اطلاعی دارید؟

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
اگه همون پادگان شهید مدرس کرج باشه که شنیدن هتل ترین پادگان ایرانه . از همه لحاظ

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
دوست ستاد مشترک **** در کرج اون که شما میگی نیرو زمینی **** هست

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید من اشتباه کردم حق با شما است شهید مدرسی کرج افتادم فکر کنم دیگه بهتر از این نمیشد ایشالا بقیه دوستانم جاهای خوب بیفتن

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام رفقا
یه سوال
اگه آموزشی شهر خودم بیافتم یا مثلا همین دوروبر ، فرضا 20 25 کیلومتر فاصله تا شهر ، باید همون پادگان بمونم یا اینکه می تونم عصر برگردم خونه صب دوباره برم پادگان ؟
کلا آموزشی توی شهری که سکونت دارم چه مزایایی داره ؟

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رفقا
یه سوال
اگه آموزشی شهر خودم بیافتم یا مثلا همین دوروبر ، فرضا 20 25 کیلومتر فاصله تا شهر ، باید همون پادگان بمونم یا اینکه می تونم عصر برگردم خونه صب دوباره برم پادگان ؟
کلا آموزشی توی شهری که سکونت دارم چه مزایایی داره ؟

سلام دوست عزیز

عصر تویه هیچ پادگانی نمیتونی برگردی خونه غیر از چند پادگان خاص که شنیدم ولی اگه اموزشی تو شهر خودت باشی مزایایی که داره برای پنجشنبه و جمعه ها اولویتت برا مرخصی خیلی بالاست . بالاخره تو شهر خودت باشی اموزشی مزایای خیلی زیادی داره حداقلش اینه که به اب و هواش سازگاری دیگه .

موفق باشی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست عزیز

عصر تویه هیچ پادگانی نمیتونی برگردی خونه غیر از چند پادگان خاص که شنیدم ولی اگه اموزشی تو شهر خودت باشی مزایایی که داره برای پنجشنبه و جمعه ها اولویتت برا مرخصی خیلی بالاست . بالاخره تو شهر خودت باشی اموزشی مزایای خیلی زیادی داره حداقلش اینه که به اب و هواش سازگاری دیگه .

موفق باشی
خیلی ممنون که جواب دادی رفیق .
یکی از فامیلای نزدیک من آموزشی افتاده بود همین شهر خودمون هفته ای 3 روز خونه ی ما آویزون بود ! :blink:
ایشون سرباز نیروی انتظامی بود و اکثر اوقات سه شنبه و پنج شنبه جمعه پادگان نمیرفت .
میگفت که هر کسی آموزشی توی شهر خودش باشه اجازه داره بره خونه ! بعد فهمیدم شوهر عمه ی من که فرمانده ی نیروی انتظامیه اینجاست پارتیش بوده اما این پسره نمیخواست رو کنه .
شوهر عمه م به من گفته بیا پیش خودم تا کاراتو ردیف کنم . یعنی اگه آشنا داشته باشم مرخصی گرفتن راحته واسم ؟
چون شاغلم اینطوری میتونم حداقل 2 روز برم سر کار .

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون که جواب دادی رفیق .
یکی از فامیلای نزدیک من آموزشی افتاده بود همین شهر خودمون هفته ای 3 روز خونه ی ما آویزون بود ! :blink:
ایشون سرباز نیروی انتظامی بود و اکثر اوقات سه شنبه و پنج شنبه جمعه پادگان نمیرفت .
میگفت که هر کسی آموزشی توی شهر خودش باشه اجازه داره بره خونه ! بعد فهمیدم شوهر عمه ی من که فرمانده ی نیروی انتظامیه اینجاست پارتیش بوده اما این پسره نمیخواست رو کنه .
شوهر عمه م به من گفته بیا پیش خودم تا کاراتو ردیف کنم . یعنی اگه آشنا داشته باشم مرخصی گرفتن راحته واسم ؟
چون شاغلم اینطوری میتونم حداقل 2 روز برم سر کار .

اره دوست عزیز . تو اصلا بگو با پارتی چیکار نمیشه کرد:eek: مرخصی که سهله اگه پارتی مثل همین پارتی (یکی از پسرا فامیلتون :goatee:) باشه اصلا بعد خدمتتم میتونی راحت بفیتی قسمت اداری بدون هیچ دردسری تو شهر خودتون .

با پارتی همه کار میشه کرد:cowboy:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اره دوست عزیز . تو اصلا بگو با پارتی چیکار نمیشه کرد:eek: مرخصی که سهله اگه پارتی مثل همین پارتی (یکی از پسرا فامیلتون :goatee:) باشه اصلا بعد خدمتتم میتونی راحت بفیتی قسمت اداری بدون هیچ دردسری تو شهر خودتون .

با پارتی همه کار میشه کرد:cowboy:
خدایا نصف پارتی هم برای ما جور کردی بسمونه ! یه گردان رو میگیریم زیر دستمون :دی

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلامتی تمامی دوستانی که رفتن خدمت.داداش گلم غصه نخور.یادت باشه یه روزی غصه ی این روزها رو میخوری!مثل من که غصه ی روزهای رفتن به مدرسه رو خوردم!حالا هم غصه ی روزهای دوران خدمتمو میخورم.تا میتونی ازش استفاده کن.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
الان اگه دفترچه رو بدم پلیس+10 اعزامم میشه اول اردیبهشت ؟؟ نمیشه جلو بندازم تاریخش رو ؟ اول اسفند اعزام بشم ؟
فردا اگه خواب نمونم میرم پلیس+10 ، اگه برگ سبزم اومد اعزامم اردیبهشت بود میشه با کسی که اعزامش اسفنده جابجا کرد ؟
واکسن نزدم پلیس+10 گیر نمیده ؟ موقع اعزام میرم میزنم دیگه.
جایی رو میشناسید بدون اینکه واکسن بزنه برگه واکسن رو مهر بزنه ؟ :دی

Last edited:

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
الان اگه دفترچه رو بدم پلیس+10 اعزامم میشه اول اردیبهشت ؟؟ نمیشه جلو بندازم تاریخش رو ؟ اول اسفند اعزام بشم ؟
فردا اگه خواب نمونم میرم پلیس+10 ، اگه برگ سبزم اومد اعزامم اردیبهشت بود میشه با کسی که اعزامش اسفنده جابجا کرد ؟
واکسن نزدم پلیس+10 گیر نمیده ؟ موقع اعزام میرم میزنم دیگه.
جایی رو میشناسید بدون اینکه واکسن بزنه برگه واکسن رو مهر بزنه ؟ :دی

هنوز هم احتمال داره که تاریختون اول اسفند بخوره ولی اگه اردیبهشت تاریخت خورد برو همون +10 بگو تعجیل کنه واست . تعجیل کردن همیشه راحته

دوست عزیز برای اعزام باید حداقل 10 یا بیست روز (دقیقا یادم نیست) از تاریخ واکسنتون گذشته باشه و گرنه اعزام نمیکنند ! چرا واکسن نمیزنی (نترس اصلا درد نداره :thumbsup:)

X_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من بعد از اينكه معلوم شد معاف نيستم بايد يك شنبه مدارك تمامشو تحويل بدم ميدان **** حوزه **** وظيفه!!!! كسي ميدونه بعد از اون چي ميشه؟

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیر اگه میخواهی اسفند بیفتی زود برو دنبالش بعد از تحویل مدارک و ثبت در سیستم میتونی چند روز بعدش از پلیس + 10 برگ سبزتو بگیری. درضمن نیازی به میدان **** نیست که بری همون پلیس + 10 بری کافیه

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
333322222222222222 روزتا...............................کچلیسم...... سربازی.................

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
بچه ها نیروتونو بزارید برای وقتی تو سرازیری افتادید ... :دی

X_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون خودم ميدونم بايد رفت انوجا اما معافيت من رد كردن سرباز شناخته شدم مدارك گفتن بايد استعلام بگيرم بدم ميدان **** مي خوام بدونم بعد اينكه تمام شد چيكار مي كنن ؟

بالا