• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
قربون مرامت :دی چرا خجالتمون میدی :>

واللا 9 روز بیشتر از اسحقاقی نمونده اما احتمالا 20 روز بهم بدن ، فقط به فکر این باید باشیم که تموم یشه .همین

کلا 9 روز از استحقاقیم مونده ، ولی به احتمال زیاد 20 روز پایان دوره میدن بهمون....

عمووووو چیکار کردی که 9 روز فقط داری ؟
127fs4573872.gif

30 روز هم می تونی تشویقی بگیری اونا رو هم استفاده کردی؟
127fs4573872.gif

من 9 ماه گذشته نه یه روز استحقاق کم شده، نه یه روز تشویقی! هر روز ساعت 1530 میایم خونه، 5شنبه جمعه که تعطیلیم، تعطیلی رسمی ها هم با 5شنبه و جمعه ها کلاً همشون شهری حساب می شه.
یه 2 ماهی فکر کنم می رم پایان دوره!
chojinfc.gif

کلاً هتلی هستش برا خودش، اما جوونیمون سوخت داره می شه.
127fs4730978.gif

عمووووو ایشالا بعد خدمتت به هرچی می خوای برسی
127fs4196680.gif

خیلی خرتیم
s050.gif

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من هفته پیش پست کردم. انصراف دادم و مدرکم دیپلم حساب میشه. برای 1 اسفند اعزام میزنن یا دیرتر؟ میخواستم بدونم کجا امکان داره بیفتم؟ میشه چند جا از نیروهونایی یا نیروانتظامی که هتل باشه بگید....

شما دیپلم حساب میشی و 18 ام اعزام میشی

alirazdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
یه سوال داشتم اگه امریه بگیرم و برگ سبز داشته باشم آموزشی باید برم ؟

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها بازم اگه کسی به غیر از این دوستان عزیزمون اطلاعاتی درباره مسئله زیر داره توضیح بده برام.

17 ماه کسری داشتم

دوره اموزشیمو به طور کامل تو ارتش گذروندم.

از بد روزگار دوره کد خوردم

از چن نفر شنیدم که باید دو ماه هم دوره کد بمونم بعد برم تو یگان تصفیه کنم چون میگن یگان باید برات درخواست کارت بده

می خواستم ببینم همچین چیزی صحیح هست یا نه؟

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتون 18 اسفند هست؟ احتمالا کجا میفتم؟ بستگی با شانس داره یا میشه حدس زد؟

خوب بالاخره یا 18 اسفند یا فروردین یا اردیبهشت .

روندی که سازمان **** وظیفه در پیش گرفته و خودشون هم اعلام کردن سعی میکنند که بومی گرایی کنند یعنی این که سعی میکنند شما در استان خودتون اموزشی رو ببینید یا اگه نشد استانهای همجوار .

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
یه سوال داشتم اگه امریه بگیرم و برگ سبز داشته باشم آموزشی باید برم ؟

اگه **** بیفتید بله اموزشی حذف میشه ولی اگه ارتش یا نیرو اتظامی بیفتید برگ سبز هیچ کاربردی نداره .

چون در امریه کسر خدمت از هر نوعش به هیچ دردی نمیخوره .

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اواخر بهمن ماه مدارک بدم کی جوابش میاد؟
مرخصی تحصیلی گرفته بودم
بعد باز هم آموزش باید ببینم؟
قبلا 4 ماه سربازی رفتم

هر موقع که پست کنید حدود یه هفته بعدش برگه سبز میاد در خونتون و یا اگه بیشتر عجله دارید میتونید روز بعد یا دو روز بعد از پست کردن به پلیس +10 مراجعه و تاریخ اعزام خود با خبر شوید .

شما که قبلا 4 ماه خدمت کردید پس صد در صد اموزشی رو همون قبلا گذروندید بنابراین نیازی به اموزشی دوباره نیست و یکراست به محل خدمت قبلی خود میروید .

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
با تجربه ها جواب بدن ببینیم نظرشون در مورد اعزام اول تیر چیه ؟؟؟ چون اول مرداد ماه مبارک رمضان شروع میشه جریان چی میشه ؟؟؟ :Snorkle:

کسی نبود راهنمائی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نبود راهنمائی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز من هم یکی از دوستام تو ماه رمضان اموزشیش بود

بستگی به پادگان شما داره

اگه دلشون بخواد سخت می گیرن مث سابق

اگر نه یکمی رعایت ماه رمضان رو می کنن...

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها بازم اگه کسی به غیر از این دوستان عزیزمون اطلاعاتی درباره مسئله زیر داره توضیح بده برام.

17 ماه کسری داشتم

از چن نفر شنیدم که باید دو ماه هم دوره کد بمونم بعد برم تو یگان تصفیه کنم چون میگن یگان باید برات درخواست کارت بده

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0

17 ماه کسری داشتم

شما تحت هیچ شرایطی نباید دوره کد رو بگذانید . بنابر اطلاع سازمان وظیفه عمومی کسانی که مدت کسری هایشان به 18 ماه نمیرسد باید فقط دوره اموزشی را طی کنند و پس از ان کارت پایان خدمت دریافت میکنند .

خیلی خیلی مواظب باش دوست عزیز که تو پاچت نکنن ! خیلی حواست جمع باشه! اونا حق ندارند شما مجبور به گذراندن دوره کد کنند.

از ما گفتن

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
شما تحت هیچ شرایطی نباید دوره کد رو بگذانید . بنابر اطلاع سازمان وظیفه عمومی کسانی که مدت کسری هایشان به 18 ماه نمیرسد باید فقط دوره اموزشی را طی کنند و پس از ان کارت پایان خدمت دریافت میکنند .

خیلی خیلی مواظب باش دوست عزیز که تو پاچت نکنن ! خیلی حواست جمع باشه! اونا حق ندارند شما مجبور به گذراندن دوره کد کنند.

از ما گفتن

خیلی ممنون دوست عزیز

من تمام سعیمو می کنم که یه طوری این دوره کد رو بپیچونم

ولی وقتی بخوان نگه دارن از دست هیچ کس کاری ساخته نیست...کارای نظامی هیچ حساب و کتابی نداره.

من تمام کارای کسریمم انجام دادم فقط به من گفتن دو ماه اموزشی رو باید بگذرونم

که حالا برام دوره کد زدن مهندسی بروجرد

حدود دو سه ساعت دیگه حرکت می کنم به سمت بروجرد اگه کسی اطلاعاتی داره بازم ممنون می شم راهنماییم کنه...

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون دوست عزیز

من تمام سعیمو می کنم که یه طوری این دوره کد رو بپیچونم

ولی وقتی بخوان نگه دارن از دست هیچ کس کاری ساخته نیست...کارای نظامی هیچ حساب و کتابی نداره.

من تمام کارای کسریمم انجام دادم فقط به من گفتن دو ماه اموزشی رو باید بگذرونم

که حالا برام دوره کد زدن مهندسی بروجرد

حدود دو سه ساعت دیگه حرکت می کنم به سمت بروجرد اگه کسی اطلاعاتی داره بازم ممنون می شم راهنماییم کنه...

نه دوست عزیز شما پیگیر باش اتفاقا کارای نظامی نظم داره ولی رو نمیکنن:f34r: شما برگه کسری و بقیه مدارک همراهتون باشه و در ضمن رفتین اونجا (چون گفتید چند ساعت دیگه دارید حرکت میکنید) حتما کسری ها رو نشون بدین و به جد پیگیر قضیه باشید .

امیدتون به خدا باشه ایشالا درست میشه

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز شما پیگیر باش اتفاقا کارای نظامی نظم داره ولی رو نمیکنن:f34r: شما برگه کسری و بقیه مدارک همراهتون باشه و در ضمن رفتین اونجا (چون گفتید چند ساعت دیگه دارید حرکت میکنید) حتما کسری ها رو نشون بدین و به جد پیگیر قضیه باشید .

امیدتون به خدا باشه ایشالا درست میشه

خیلی ممنون از راهنمایی تون

صد در صد پیگیر خواهم بود

برای همین مدارک کسریم 3بار 4 بار می رفتم اینور اونور تا از ثبت شدنش و قطعی شدنش مطمئن بشم

اینجا که دیگه حتما پاشنه در رکن یک پادگان رو در میارم:D

امیدوارم رهام کنن بیام،خیلی نگرانم

درس و دانشگاهم نیمه کاره مونده...

sezarrrrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوتا از دوستام هفته پیش پست کردند باهم رفتند پلیس +10. یکیشون 18 اسفند خورده یکیشون 18 مهر ...... راهی نداره اعزام زود باشه و چند ماه علاف نشیم؟

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
من دوتا از دوستام هفته پیش پست کردند باهم رفتند پلیس +10. یکیشون 18 اسفند خورده یکیشون 18 مهر ...... راهی نداره اعزام زود باشه و چند ماه علاف نشیم؟

برو پلیس به علاوه ده برات میندازن جلوتر

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
من الان مشخص شد که ستاد مشترک **** گرج افتادم . دوستان در مورد اطلاعی دارند؟ دوستانی هم که ا.نجا افتادند خبر بدن

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
من الان مشخص شد که ستاد مشترک **** گرج افتادم . دوستان در مورد اطلاعی دارند؟ دوستانی هم که ا.نجا افتادند خبر بدن

دوست عزیز شما مگه اعزامتون اول اسفند نبود ؟؟؟ جوری مطلع شدین ؟

برگه سفید های اول اسنفدیا صادر شده ؟؟؟

بالا