farzad00000
Registered User
- نوشتهها
- 62
- لایکها
- 0
فقط 31 روز تا شروع بدبختتتتتتتتتتتتتتتتتییییییییییییییییییییییی
فقط 31 روز تا شروع بدبختتتتتتتتتتتتتتتتتییییییییییییییییییییییی
سلام
برای معاینه پزشگی اولیه اگه بخوام پیش پزشکای نیروهای مسلح برم از کجا میشه آدرس گیر آورد. اگر ممکنه و آدرس هم دارید بنویسید.
من یه راهنمایی فوری میخوام کاملا جدی هست کسی که میتونه راهنمایی کنه واقعا لطف کرده
4ماه تو ولیعصر تبریز سرباز بودم نیروی انتظامی
با دیپلم
کاردانی رو گرفتم مدارک رو سال قبل فرستادم و جواب اومد همون روزها هم کارشناسی قبول شدم
الان نمیتونم ادامه تحصیل بدم میخوام برگردم سربازی
دانشگاه آزاد هستم باید مرخصی بگیرم یا چیکار کنم؟
برم ستاد فرماندهی یا باز دفترچه بگیرم؟
اون مدارکی که برای 4ماه خدمت قبلی داشتم رو سری پیش دادم با دفترچه رفت باز هم نیازه اونا؟
سریع راهنمایی کنید لطفا
این معافیت پای پرانتزی داستانش چیه میگن ده CM معاف دائم ه .. چطور اندازه می گیرن از روی عکس یا ... ؟
کسی این طوری معاف شده تجربه داشته باشه ؟
اون مدارکی که برای 4ماه خدمت قبلی داشتم رو سری پیش دادم با دفترچه رفت باز هم نیازه اونا؟
سلام خوبید
من واسه 1 اردیبهشت امریه گرفتم ولی اعزامم افتاده 1 اسفند. درخواست تمدیدم دادم موافقت نشد.
مدرکم ارشده
کسی راهی به نظرش میرسه بتونم تمدید کنم تاریخ اعزاممو که امریم مالیده نشه؟
راستی الان ارگانی هست که واسه 1 اسفند بشه امریه گرفت؟؟
به خود سازمان **** وظیفه مرکز اتان یا طهران مراجعه فرمائید به احتمال زیاد کارتون رو راه میندازن .
برای امریه حداقل باید دوماه تا تاریخ اعزام فرصت باشد که طبیعتا در حال حاضر یک مها تا اول اسفند بیشتر باقی نمانده.
مرکز استان ک رفتم طرف گفت کامپیوتریو دست ما نیست و از این حرفا خلاصه پیچوند.
حالا تهران کجا باید برم؟ کدوم بخشش؟
مرکز استان ک رفتم طرف گفت کامپیوتریو دست ما نیست و از این حرفا خلاصه پیچوند.
حالا تهران کجا باید برم؟ کدوم بخشش؟
سلام
دوستان اگه کسی 3-2 ماه به آخر خدمتش مونده باشه، میشه معاف پزشکی بشه؟ اونوقت اگه بشه، کارت معافیت بهش میدن(مثل فردی که اصلاً خدمت نکرده و معاف شده؟!!)