دوست عزیز ممنون از راهنمایی هات
اینجا خوندم :
قانون اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی ابلاغ شد/ معافیت تک پسری به قوت خود باقی است | در هم بر هم
البته یک سایت دیگه هم دیدم که خیلی مفصل تر با بند و تبصره بود.
راستش من در مورد خدمت هیچی نمیدونم.این بخشش سنوات که گفتین همون بخشش غیبت منظورتون هست؟
از نظر ذهنی خودمو آماده کرده بودم(و بیشترین فکرم به خاطر سنم بود) ولی این خبر جدید دوباره ....
گفتین اگه همین فردا بری برای ثبت نام.... منظورتون دقیقا چی هست؟
من برای اینکه فرم های دفترچه رو تکمیل کنم(واکسیناسیون و معاینه و ....) چند روز طول میکشه!
برای معاینه باید کجا برم؟جایی خاصی باید برم؟
بازم ممنون از شما که وقت گذاشتین.
والا من نشنیده بودم که 24 ماه شده باشه سربازی .
اون آدرسی هم که دادی رو نخوندم کامل فقط اولش رو خوندم که فکر کنم منظورش کلی بود .
ببین داداشم کلا خدمت سربازی 24 ماهه که 18 ماهش رو به نام دوره ی ضرورت میشناسیم و 6 ماهشم بهش میگن دوره ی احتیاط .
دوره ی ضرورت همین 18 ماهیه که همه دارن میرن (البته لیسانس 17 و فوق لیسانس 16 ماهه) و 6 ماه احتیاط رو دولت به عنوان ذخیره برای جنگ احتمالی نگه می داره که اگه جنگی چیزی اتفاق بیفته باید همه ی اونایی که سربازی رفتن هم دوباره 6 ماه رو برن .(موقع تسویه حساب پایان خدمت باید فرم احتیاط رو پر کنی ).
3 ماه سنوات همون غیبتی هست که فرد انجام می ده و تو دوره ی سربازی 3 ماه باید بیشتر از افرادی که به موقع اومدن خدمت کنه البته طبق قانونی که جدیدا وضع شده مدت اضافه خدمت غیبت از 3 ماه تا 6 ماه متغیره و همچنین کسایی که تو اون تاریخی گفتم اعزام بشن غیبتشون بخشیده میشه .
سنتم مهم نیست الان متولد 55 هم داره خدمت میکنه البته شما رو نمیدونم اما حساسیت به خرج نده فرق زیادی نداره .
همین فردا بری منظورم این بود که هر چی زودتر دفترچه ببری زودتر اعزامت ردیف میشه .
برای معاینه هم پزشک های خاصی تو مطب های خاصی هستن که باید از **** وظیفه ای دوستانی جایی بپرسی که کجاست اینکه 1 ساعت مثلا طول میکشه برای واکسن منژیت هم بعضی از خانه بهداشت های شهرتون انجام میده اگه بری همون خانه بهداشت بهت میگن کجا بری اونم زرتی آمپول فرو میکنه تو دستت زود انجام میشه یعنی اگه بخوای زود دفترچتو بفرستی یکی دو روزه حله .
راستی عکس و گواهی موقت آخرین مدرک تحصیلیت رو باید ببری پلیس+10 برای ارسال دفترچه ....
فرم دفترچه هم فقط یکی یا 2 تاش مربوط به شماست که باید پر کنی گیج نشو یه وقت 15 صفحه فرم دیدی !!!
بعضیاش برای خانواده شهید و جانباز و معافیت و ... میشه که به شما مربوط نمیشه ...
بازم چیزی بود در خدمتم ، فقط حتما برای اطمینان از مدت خدمت تحقیق بیشتری بکن مثلا از **** وظیفه ...