• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من تک فرزند هستم ... دیپلم دارم ... میخوام برم سربازی ...

اول اینکه با توجه به 25 ماه سابقه جبهه پدرم و تک فرزند بودن ممکنه تو شهر خودم بیفتم یا نه ؟
رفتار با دیپلمه ها چطوره ؟ بده ،خیلی بده ، خیلی خیلی بده ؟ یا کلا شانسیه و بستگی به عرضه ی خودم داره ؟!
مدت آموزشی الان چقدر هست ؟
پدرم سابقه جبهشو گفتم تقریبا چقدر کم میشه از خدمتم ؟

لطفا حتما جوابمو بدین

سلام خب اولا کار خوبی میکنی که میری سربازی ولی کاش سعی میکردی تا یه جایی هم درست رو ادامه بدی
اول اینکه سابقه 25 ماه جبهه پدرت بجز کسری گرفتن هیچ کمک دیگه ای بهت نمیکنه یعنی نقشی در تقسیم نداره. ولی تک فرزند بودنت باعث میشه توی استان خودت تقسیم بشی
رفتار با دیپلمها نسبتاً بدتر از بقیه هست ولی به عرضه خودت و بیشتر از اون به شخصیت فرمانده مستقیمتون بستگی داره
مدت آموزشی دو ماه کامل هست
من بیشتر در مورد اعزام میتونم کمکتون بکنم در مورد کسرخدمت دوستان دیگه که کسری گفتن راهنماییت میکنن ولی خب اگه شامل قانون جدید کسری بشی چون یه تعداد مواردش حذف شده

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

ببین من اونجا همه کار و همه جاش بودم

درد سر درست نکردم و در سر واسم درست نشد

کلا 10 نفر ستوان شدن

60 نفر استوار 1

الباقی استوار 2

صف جمع و الباقی همش الکی بود

فقط ازمون اول مهم هست دیگه چیزی تو خدمت تاثیر نداشت

من خودم لیست هارو دیدم

من یه دفعه رژه نرفتم

اما صف جمع 90 شدم

تیر اندازی رو غیر کلت رگباری میزدم

فقط ازمون اول بالا 70 از 100 بگیر ستوان میشی

من الان استوار یک هستم و ستاد ترخیص هستم

یکی از بهترین جاهای نیرو انتظامی

جای راحت یا پارتی میخواد یا زرنگی و مهارت خودت

سوالی بود من در خدمتم

سلام
من خودم پ خ تیر89 بودم مرآ شهید بیگلری مشگین شهر - نیروی انتظامی
یه سری از حرفایی که شما فرمودی رو قبول ندارم چرا که من خودم دستم تو کار بود و منشی گروهان بودم و نمرات رو هم اکثرا من رد میکردم
در درجه همشون تاثیر دارند همه ی همشون ولی تاثیرشون کم و زیاده چون براتون یه کارنامه در میاد و یه نمره میانگین فقط عین دروس دانشگاه ضریب فرق میکنه
بیشتر از همشون آزمون های دانستنی مهمه هر دو تاش که میانگینشون ضریب 3 داره
نمره تیراندازی بصورت میانگین تمام مراحل - صف جمع - فرماندهی و انضباط - آمادگی جسمانی و سلاح شناسی ضربشون 2 هست و رزم انفرادی هم ضریب 1 داره کلا میشه 14
چون نمرات رو من خودم رد میکردم بوضوح دیدم اونایی که آزمون کتبیشون بالا بوده حتی 19-20 از 20 ولی صف جمع و آمادگی جسمانی و ... خیلی کم شدند مثلا 60-65/100 درجشون تا استوار دومی پایین اومد.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من خودم پ خ تیر89 بودم مرآ شهید بیگلری مشگین شهر - نیروی انتظامی
یه سری از حرفایی که شما فرمودی رو قبول ندارم چرا که من خودم دستم تو کار بود و منشی گروهان بودم و نمرات رو هم اکثرا من رد میکردم
در درجه همشون تاثیر دارند همه ی همشون ولی تاثیرشون کم و زیاده چون براتون یه کارنامه در میاد و یه نمره میانگین فقط عین دروس دانشگاه ضریب فرق میکنه
بیشتر از همشون آزمون های دانستنی مهمه هر دو تاش که میانگینشون ضریب 3 داره
نمره تیراندازی بصورت میانگین تمام مراحل - صف جمع - فرماندهی و انضباط - آمادگی جسمانی و سلاح شناسی ضربشون 2 هست و رزم انفرادی هم ضریب 1 داره کلا میشه 14
چون نمرات رو من خودم رد میکردم بوضوح دیدم اونایی که آزمون کتبیشون بالا بوده حتی 19-20 از 20 ولی صف جمع و آمادگی جسمانی و ... خیلی کم شدند مثلا 60-65/100 درجشون تا استوار دومی پایین اومد.

یعنی ممکنه یه لیسانس تو ارتش ستوان 3 نشه ؟ درجه پایینتر بهش بدن بخاطر نمرات آموزشی؟

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
تقریبا 500 صفحه قبل مثل شماها دنبال جواب سوالام بودم که آموزشیم کجاست ؟ کجا بهتره ؟ و ...
با کلی استرس
اعزامم 90/8/1
ولی الان با 15 ماه خدمت برگشتم اینجا دیدم جو همون جوه
آموزشی که تموم بشه تو یگان که بیفتی مثل باد میگذره دچار روزمرگی شدید میشی که حوصلت نمیکشه بیای اینجا
حالا شدم یه سرباز پایه پر تجربه که هر سوالیو میتونه جواب بده چون خیلی بلاها تو خدمت سرم اومد و با خیلی از مسائل آشنا شدم که برا حل مشکلش میدونم چیکار باید کرد
مشکلی داشتین ما در خدمیتم
از بچه های قدیم دیگه اینجا نمیان ؟
نبود 25 روز دیگه ............................

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من
یه سری توضیحات کلی در مورد آموزش میدم که یقینا اکثر بچه ها میدونن ولی خب میخوام کامل جوابتون رو داده باشم
آموزش دو صورت هست یکی برای اونایی که تحصیلات دانشگاهی دارن اعم از آموزشکده فنی ( فوق دیپلم) و کلیه دانشگاه های آزاد و دولتی در تمام مدارک فوق دیپلم به بالا
سری دوم برای اونایی هست که مراکز آموزش عالی راه پیدا نکردند یعنی اونایی که نتونستن از سد کنکور عبور کنن و به پایین یعنی پیش دانشگاهی تا صفر
و مراکز این دو دسته جداست. البته چون رفته رفته تعداد دتحصیلکرده ها بصورت تصاعدی بالا میره مراکز آموزش هم تعدادش زیادتر میشه
اما اونایی که توی یک مرکز هستند چه فوق دیپلم چه لیسانس چه ارشد و چه phd شرایطشون یکی هست حال ممکنه در یه پادگانی تعداد زیاد باشه فوق لیسانسها و دکتری ها رو یه گروهان جدا تقسیم بکنن. این باز دلیل بر راحتی آموزش شما نمیشه و بستگی کامل به فرمانده مسئولتون داره. ممکنه یه آدم خوب و با مرام فرمانده گروهان کاردانی ها بشه یه آدم منضبط هم فرمانده دکترها
اونوقت می بینی که کاردانی ها راحتتر از شما هم آموزش می بینن. پس از بابت آموزش شما بطور میانگین شرایط رو یکسان فرض کن. البته پادگان هم با پادگان فرق داره مثلا پادگانهای ارتش مثل 01 خیلی خیلی شرایط بهتری دارن و همینطور پادگانهای نیروی هوایی مثل خضرایی
اما اگه نیروی انتظامی بیفتی حسابت با کرامالکاتبینه !!!!!! متاهل و مجرد هم فرقی نداره مگر در دو مورد یکی اینکه شما ها بیشتر از بقیه میتونید مرخصی برید بخصوص آخر هفته البته اگه راهتون زیاد دور نباشه و دوم اینکه موقع تقسیم استان خودتون میفتید بشرطی که مدارک لازم رو بموقع تحویل مرکز آموزش بدید

معلوم نیست مرکزت کجاست؟ امیدوارم موفق باشی

ممنون بابت اطلاع رسانی کاملت. فقط میخوام خیالم راحت باشه آموزشی و بعدش یگان را تهران بمونم چون برا سال بعد کلی کار دارم که لابلای خدمت باید انجام بدم. نمی تونم صبر کنم دو سال از عمرم تلف شه واسه هیچی! توی آموزشی چکاری میشه کرد تا بیوفتی تهران؟ مطمئن هستم شانسی نیست و تاهل و پارتی باید نقش داشته باشه دوستان راهنمایی کنن.

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
برگه سفید 1/12 کی میاد؟
راستی مدرس **** بهتره یا 01 ارتش یا خضرایی؟؟

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
موهامونو برای 1 اسقند با چند باید بزنیم؟

سلام شنیدم روز اول لازم نیست بزنی
روز اول فقط تقسیمه شاید تا 6/12 یا 10/12 مرخصی باشه بعد دوره شروع شه راستی 12/12 انتخاباته شاید بگن بعد اون بیاین!!!

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
برگه سفید 1/12 کی میاد؟
راستی مدرس **** بهتره یا 01 ارتش یا خضرایی؟؟

منظورت مدرس کرجه ؟
شک نکن که بهترین جا همونجاست
با هیچ آموزشگاه دیگه نمیشه مقایسش کرد

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
بابا دیگه اینجوری اگه بشه که خیلی حال میدن بهمون ولی فکرکنم همون روز اول شروع کنن

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من که میخوام یک اسفند موهامو با صفر بزنم
واقعا بما میگن برین یک هفته دیگه بیایین؟! من که دیگه خسته شدم میخوام زودتر برم
مگه برگه سفید یک اسفندیا اومده؟!
راستی تو آموزشی بهتره تو کدوم قسمتش بریم منشی، آشپزخونه، نظافت و.....

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

نه دوست عزیز هنوز برگه سفیدا نیومده ولی دوستان پارتی دارن !

تو اموزشی منشی یه خورده راحتتره ولی اخر اموزشی یه پاس برجک ناقابل زحمتشو میکشی!

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
پادگان هایی که من تعریفشون رو شنیدم تا بحال ندیدم روز اول مرخصی بدن و بگن برید 6 روز دیگه بیائید . مدارکشم موجوده . نیرودریائی سیرجان رو صددرصد مطمئنم چنین چیزی نداره . حالا شاید اون پادگانهای Top Level همچین کاری رو بکنن .

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
نه دوست عزیز هنوز برگه سفیدا نیومده ولی دوستان پارتی دارن !

تو اموزشی منشی یه خورده راحتتره ولی اخر اموزشی یه پاس برجک ناقابل زحمتشو میکشی!

متشکرم از پاسخت تو آموزشی چطوری تعیین میکنن کی باید چیکار کنه شانسیه یا نه اگه خودمون بخواهیمه

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام شنیدم روز اول لازم نیست بزنی
روز اول فقط تقسیمه شاید تا 6/12 یا 10/12 مرخصی باشه بعد دوره شروع شه راستی 12/12 انتخاباته شاید بگن بعد اون بیاین!!!

شما مطمئن باش همون یکم می برنت هیچ ربطی هم به اینی که گفتی نداره اگه هم کسی بهت گفته 100 درصد شایعست ....

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

موهاتو همین جا بزنی بهتره آخه اگه همون جا بزنی مجبوری یه ماشین که به سر 100 نفر خورده و یه بارم تمیز نشده رو تحمل کنی .
تو آموزشی هم بهترین قسمت همون منشیه که دوستمون گفتن .
معمولا روزای اول آموزشی می پرسن کی دستخطش خوبه از بین کسایی که دست بلند می کنن یکی رو برای منشی انتخاب می کنن .
این دست بلند کردن جزء معدود دست بلند کردناییه که تو خدمت به درد می خوره غیر این باید بگی هیچی بلد نیستم !!!
البته تو دفتر منشی هم باید زیاد بنویسی دستت خسته می شه اما هر چی باشه خیلی بهتر از اون بلاییه که بیرون سرت میارن ....

بالا