• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
منم با صفر می زنم. برگه سفید کی میشه گرفت؟کسی گرفته؟در مورد سمت ها در دوره اموزشی هم توضیح دهید. روزی که میخواهیم بریم پادگان برای معرفی باید ساک نظامی را بریم تهیه کنیم یا هر ساکی که بردیم ایرادی نداره.

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
منم با صفر می زنم. برگه سفید کی میشه گرفت؟کسی گرفته؟در مورد سمت ها در دوره اموزشی هم توضیح دهید. روزی که میخواهیم بریم پادگان برای معرفی باید ساک نظامی را بریم تهیه کنیم یا هر ساکی که بردیم ایرادی نداره.

برگه سفید معمولا دور و بر 10 روز مونده به روز اعزام میاد به آدرسی که موقع ارسال دفترچه نوشتی .
هر ساکی ببری موردی نداره فقط سعی کن لوازم شخصی با لباس گرم برای خودت یه سری ببر .
لیوان + بشقاب + قاشق + چنگال + جوراب + حوله و ....
برای روزای اول که شاید بهتون دیر بدن میگم که مشکلی نداشته باشی وگرنه تقریبا همه چی بهتون می دن ....

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
موهاتو همین جا بزنی بهتره آخه اگه همون جا بزنی مجبوری یه ماشین که به سر 100 نفر خورده و یه بارم تمیز نشده رو تحمل کنی .
تو آموزشی هم بهترین قسمت همون منشیه که دوستمون گفتن .
معمولا روزای اول آموزشی می پرسن کی دستخطش خوبه از بین کسایی که دست بلند می کنن یکی رو برای منشی انتخاب می کنن .
این دست بلند کردن جزء معدود دست بلند کردناییه که تو خدمت به درد می خوره غیر این باید بگی هیچی بلد نیستم !!!
البته تو دفتر منشی هم باید زیاد بنویسی دستت خسته می شه اما هر چی باشه خیلی بهتر از اون بلاییه که بیرون سرت میارن ....
دست گلت درد نکنه از راهنماییت

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1

به نظر من یه ساک کوچولو با خودمون ببریم کفایت میکنه مثلا چیزای ضروریمونو با خودمون ببریم مثل مسواک، نخ دندون، سوزن نخ و تنقلات مثل شکلات خوشکبار (این و خیلی زیاد شنیدم میگن ببیرید لازم میشه) لباس مباس نمیخواد همونای که تنته بسه (اگه زیر پوش گرم دارید حتما بپوشید زیر لباساتون)

fsh_num7

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی در مورد مدرس کرج سوالی داشت در خدمتم
من اعزامی 89/12/1 اونجا بودم دوره21

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون بابت اطلاع رسانی کاملت. فقط میخوام خیالم راحت باشه آموزشی و بعدش یگان را تهران بمونم چون برا سال بعد کلی کار دارم که لابلای خدمت باید انجام بدم. نمی تونم صبر کنم دو سال از عمرم تلف شه واسه هیچی! توی آموزشی چکاری میشه کرد تا بیوفتی تهران؟ مطمئن هستم شانسی نیست و تاهل و پارتی باید نقش داشته باشه دوستان راهنمایی کنن.

درصورت متاهل بودن همونطور که گفتم بشرطی که مدارک مورد نیاز رو بموقع تحویل بدی به مرکز آموزش حتما استان خودت میفتی اما در مورد کار کردن لابلای خدمت زیاد حساب باز نکن ممکنه نتونی بستگی به شانس و یگان خدمتیت داره بخصوص در نیروی انتظامی خیلی سخته شرایط
حتما افتادن تو شهر خودت دلیل بر فراغت وقت نیست. من بعد آموزشی 15 روز خدمت کردم ( موقتا البته) توی شهر خودم بودم کلانتری
هر روز به زور 2-3 ساعت فقط مرخصی ساعتی می تونستم بگیرم و برم خونه شبا هم بلا استثنا تو یگان بودم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان در مورد منشی شدن فرمودن یه جمله کوتاه عرض کنم
من خودم منشی گروهان بودم و به قول فرمانده منشی خیلی خوبی هم بودم !!!
سختترین کار اینه که با بچه ها و رفقات سر و کله بزنی که منشی همیشه با این وضع مواجهه

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عزیزان کسی اگه در مورد پادگان دغاغله اهواز یا توپخونه مرآتو اصفهان سوال داشت بیاد جلو :lol:

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی در مورد مدرس کرج سوالی داشت در خدمتم
من اعزامی 89/12/1 اونجا بودم دوره21

سلام دوست عزیز.من می خواستم بپرسم
1- کسانی که تاریخ اعزامشون 1/12/90 هستش ایا تعطیلات عیدنوروز مرخصی میدن؟
2- وضعیت ورزش و صبحگاه اونجا چجوریه؟
3- مرخصی روزانه هم میدن؟

4- در ضمن شما مدرک تحصیلی شما چی بود؟ایا امریه بودید یا نه؟

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
برا من اصلا مهم نیست نوروز تعطیل باشیم یا نه ولی برا اطرافیان من این سوال هم پیش اومده عید چطوری میشه؟!
من امریه ندارم اوضاع سربازی من چطوری میشه؟!

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز.من می خواستم بپرسم
1- کسانی که تاریخ اعزامشون 1/12/90 هستش ایا تعطیلات عیدنوروز مرخصی میدن؟
2- وضعیت ورزش و صبحگاه اونجا چجوریه؟
3- مرخصی روزانه هم میدن؟

4- در ضمن شما مدرک تحصیلی شما چی بود؟ایا امریه بودید یا نه؟
مدرک تحصیلی شما چیه؟!

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
من 3 بهمن مدارک رو تحویل پلیس + 10 دادم .. کی میتونم برم المثنی برگ سبز رو از اونجا بگیرم ؟
آخه من حتما باید 1 اسفند اعزام بشم میخوام ببینم اگه اردیبهشت افتادم تقاضای تعجیل بدم . یا با کسی که اردیبهشته جابه‌جا کنم !
آموزشی سیگار رو چطوری ببریم تو ؟ :ی مافیای سیگار فروش تو پادگان گیر میاد ؟؟ :)))

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من شنیدم و توی صفحات قبل خوندم که همون روز اول نمیریم چند روز بعد میگن برین فلان پادگان

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
فوق لیسانس مهندسی عمران
شما چند سالتونه ؟ برام جالبه ک بدونم حالاکه فوق لیسانس داریو میایی خدمت .... یکم سختته
فوق دیپلمم ۱۹ سالمه
راستی بچه ها محل خدمتتونو اینجا بگید ... خدا رو چ دیدی .... شاید هم دوره ای شدیم

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
با میلاد موافقم
وقتی جوابا اومد لطف کنید محل خدمتو بگین
دوستان شاید هم خدمتی شدیم راستی بگین که از کدوم شهر و مدرک هم بگین

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
با میلاد موافقم
وقتی جوابا اومد لطف کنید محل خدمتو بگین
دوستان شاید هم خدمتی شدیم راستی بگین که از کدوم شهر و مدرک هم بگین

اره منم موافقم طرح جالبیه . فقط همه همکاری بکنن خوبه

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
​منم کاملا موافقم لطفا همه همکاری کنن شایدم اگه بشه قبل از اعزام برنامه بزاریم اشنا شیم

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
داروساز یا پزشک کسی هست که از جایی امریه گرفته باشه؟ لطفا توضیح بدین. راستی درمانگاههای ارتش/****/ناجا کدوم بهتره چه جورین؟

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
به خاطر شرایط امریه شاید لازم باشه اعزامم رو تمدید کنم به نظرتون شنبه برم پلیس +10 انجام میدن یا باید برم **** وظیفه دست بوس!!! شنیدم ملاقات مردمی هست در هفته آینده کسی اطلاع داره؟ تاریخ اعزامم 1/12 هست.

بالا