• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
داداش پسرخاله و یکی از دوستان من معاف از رزم بود یکیشون **** و اون یکی ارتش بود
تو هیچ رزمی ازشون استفاده نکردن چون برای اون یگان مسئولیت داره و باید جوابگو باشن در صورت تشدید بیماری یا اسیب بدن
شما که لیسانسه و معاف از رزمی برو خیالت راحت باشه هرچی نباشه از اونایی که معاف از رزم نیستند راحت تری

با ارتش و **** کاری ندارم من خودم نیروی انتظامی بودم منشی گروهان هم بودم از خود تعریف نباشه اونقدرم حرفم برو داشت که ارشد از من کسب تکلیف میکرد. طوری فرمانده بهم اعتماد داشت که وقتی فرمانده نبود با اینکه اراشد بودند ولی من می رفتم برای آمار!!!!! و برنامه ی معاف از رزمها رو هم خودم می نوشتم که وقتی بقیه سر رژه هستند چه کارایی باید بکنن و کجاها پست وایستن.
در ضمن اکثرا یه حرف میزنن میگن شما معاف از رزمی درست!!!! ولی ما اینجا در حال رزم نیستیم که !!!! اینو من از چند تا فرمانده خودم با گوشای خودم شنیدم که می گفتن. حتی یکی می گفت رژه رفتن رزم نیست که یعنی چی معافی!!!!! ولی اینم بگم یه طرفه قضاوت نکنیم مزایای زیادی هم داره ولی اگه برایند بگیری معایبش به مزایاش می چربه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظرتون بسیج هنوز تاثیر داره برای من که 1 سال دیگه سربازم؟

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
با ارتش و **** کاری ندارم من خودم نیروی انتظامی بودم منشی گروهان هم بودم از خود تعریف نباشه اونقدرم حرفم برو داشت که ارشد از من کسب تکلیف میکرد. طوری فرمانده بهم اعتماد داشت که وقتی فرمانده نبود با اینکه اراشد بودند ولی من می رفتم برای آمار!!!!! و برنامه ی معاف از رزمها رو هم خودم می نوشتم که وقتی بقیه سر رژه هستند چه کارایی باید بکنن و کجاها پست وایستن.
در ضمن اکثرا یه حرف میزنن میگن شما معاف از رزمی درست!!!! ولی ما اینجا در حال رزم نیستیم که !!!! اینو من از چند تا فرمانده خودم با گوشای خودم شنیدم که می گفتن. حتی یکی می گفت رژه رفتن رزم نیست که یعنی چی معافی!!!!! ولی اینم بگم یه طرفه قضاوت نکنیم مزایای زیادی هم داره ولی اگه برایند بگیری معایبش به مزایاش می چربه
آره داداش اینا که میگی منم زیاد شنیدم ولی خب تهش به پادگان و مسئول و اینا بستگی داره. اصلشم که اینمعافی رو گرفتم چون می ترسیدم خراب شه تو رژه و بدو بایست واینا. وگرنه تیراندازیو که عشقشم اگه نباشه میکشم خودمو. همین حالاشم از معاف رزم ضرر دیدم اگه نبودم پذیرش **** میگرفتم شهر خودم ولی خب ترسیدم نگیرم دوباره زانوه داغون شه چون دکتره گفت بعید نیست دوباره پاره شه رباطه اونجا. ما هم دیگه حال عمل و اینا نداشتیم تموم بدی هاشو به جون خریدیم. پاسبانی که سهله، نظافت توالتم بدن رو چشم فقط این زانوه زانو بمونه. چون دوستام که رفتن و زانوشون فقط یه کم مشکل داشته الآن اومدن صدای زانوه + کمر در اومده :دی
ایشالا به همه خوش بگذره. امید به خدا

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آره داداش اینا که میگی منم زیاد شنیدم ولی خب تهش به پادگان و مسئول و اینا بستگی داره. اصلشم که اینمعافی رو گرفتم چون می ترسیدم خراب شه تو رژه و بدو بایست واینا. وگرنه تیراندازیو که عشقشم اگه نباشه میکشم خودمو. همین حالاشم از معاف رزم ضرر دیدم اگه نبودم پذیرش **** میگرفتم شهر خودم ولی خب ترسیدم نگیرم دوباره زانوه داغون شه چون دکتره گفت بعید نیست دوباره پاره شه رباطه اونجا. ما هم دیگه حال عمل و اینا نداشتیم تموم بدی هاشو به جون خریدیم. پاسبانی که سهله، نظافت توالتم بدن رو چشم فقط این زانوه زانو بمونه. چون دوستام که رفتن و زانوشون فقط یه کم مشکل داشته الآن اومدن صدای زانوه + کمر در اومده :دی
ایشالا به همه خوش بگذره. امید به خدا

بعضی مواقع ممکنه لحاظتون کنن ولی وقتی قراره تنبیه بشید یعنی کار اشتباهی انجام دادید و کل گروهان مقصره هرگز ندیدم حین تنبیه حالا انواعش مثل بشین پاشو سینه خیز بدو بایست معاف از رزما رو بکشن بیرون یعنی اینطوری میشه که یهو برمیگرده میگه درست انجام ندادید بدو بایست میدم بهتون اصلا فرصت نمیکنید و اجازه نمیدی کسی حرفی بزنه
بارها دیدم کسی پاش مشکل داشت درد میکرد ولی به اجبار بدوبایست هم میرفت

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
بچه ها من ساکمو جمع کردم اماده ام واسه اعزام
خداحافط پی تی
خداا حافظ بچه های پی تی
یا علی

hoseinra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
یه سوال داشتم؛ اگه به امریه برم میشه در صورت قبول شدن ارشد به دانشگاه برم؟ (یعنی استفاده از معافیت تحصیلی)

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
من ساکمو بستم آماده سفر شدم
از تمام دوستانی که من و راهنمایی کردن و به سوالهای من جواب دادن واقعا متشکرم
خداحافظ همگی به امید دیدار

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
و اما یه سری وسایل که توی صفحه قبل نوشتم تا شماره 10 الان ادامه میدم
11- مواد خوراکی: تنهای چیزیه که بیشتر از همه بدردتون میخوره آجیل شامل فندق و بادام و پسته و کشمش و گردو و انجیر خشک و توت خشک و زردآلو خشکه و ... ( تخمه ممنوعه) به اضافه تعداد کمی بیسکویت فاسد نشدنی برای روزای اول که هنوز راه و چاه رو یاد نگرفتید یا بوفه ممکنه اوایل نداشته باشه
12- داروهای معمول البته داروهایی که بنا به بیماری مصرف می کنید ببرید همراه اونا یه سری داروهای معمول هم می تونید ببرید مثل سرماخوردگی بزرگسالان یا کلد استاپ - دیفن هیدرینات (ضد استفراغ) - یدوکینول (ضد اسهال) - آنتی هیستامین یا سیتیریزین ( ضد آبریزش بینی) - آنتی بیوتیک معمول مثل آموکسی سیلین 500 - سفکسیم - آموکسی کلاو _ آزیترومایسین و ... ، مسکن هم صرفاً آموکسی سیلین معمولی رو پیشنهاد می کنم کدئین دار رو بعضی جاها نمیذارن بروفن هم مناسب نیست ژلوفن هم قویه پس همون استامینفون مقطعی کارسازه
13- قرصهای جوشان مثل ویتامین ث - کلسیم یا مولتی ویتامین که ویتامین ث بهتره نقش آبمیوه و شربت هم ایفا میکنن
14-پودر شربت فوری هم دوست داشتید ببرید تنوعی بشه از اون بسته کوچکا
15- دستمال کاغذی و پارچه ای فراموش نشه
16- ناخنگیر و مهمتر از اون در بازکن کنسرو خیلی واجبه البته الان اکثر کنسروها و تن ها خودشون در بازکن دارن ولی احیانا اگه نداشتند ( مثل زمان ما) ارزش نداره بیفتی دنبال این و اون
17- قاشق و بشقاب و چنگال درسته در اکثر پادگانها یقلوی هست ولی ممکنه در بعضی نباشه زمان ما یقلوی نداشتیم در حالیکه الان دارن
18- کارد میوه خوری نه آدم کشی!!!!!!
19- کارت تلفن یدونه جیبتون باشه برای روزای اول
20- مایع ظرفشویی و اسکاج خواستید ببرید ( کوچکشو)
21- لیوان به پیشنهاد من 2 تا داشته باشید اونم دسته دار و غیر استیل و فلزی
22- کیسه فریزر و کیسه بزرگتر بدرد میخوره
23- مورد آخر از من می شنوید حتما یه دفتر خاطرات ببرید اونایی که مشتاقن خاطرات هر روز رو می نویسن ولی اگه مثل من وقتشو نداشتید آخر دوره میدید بچه ها براتون یادگاری می نویسن از این دفترا بیشتر از 80% بچه ها میارن
خب اگه چیز خاصی هم باشه که من نگفتم دوستان یادآور بشن
اعزام و دوره آموزش خوبی رو براتون آرزو دارم - موفق باشید
حالا سریع برید سوار اتوبوسا بشید کچلا زود باشید دیگه!!!! بشماااااااااااااااااااااااااااااااااااااار 1 - بشمااااااااااااااااار 2 - بشمااااااااااار 3

دوست عزیز از راهنماییت ممنونم
دستت درد نکنه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
یه سوال داشتم؛ اگه به امریه برم میشه در صورت قبول شدن ارشد به دانشگاه برم؟ (یعنی استفاده از معافیت تحصیلی)

بعضی ادارات تعهد میگیرن که نباید بری بعضیا کاری ندارن اما اگه رفتی ارشد بعد از برگشتن دیگه نمیتونی امریه بگیری

hoseinra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بعضی ادارات تعهد میگیرن که نباید بری بعضیا کاری ندارن اما اگه رفتی ارشد بعد از برگشتن دیگه نمیتونی امریه بگیری

ممنون
با این وضعیت نمی ارزه برای 2-3 ماه دنبال امریه برم.همون میرم خدمت.

hoseinra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مدرکتون چیه؟
چه ازمونی میخواید شرکت کنید؟

مدرکم لیسانس (معدن)
ارشد هم دادم. تا آخر اسفند هم باید مدارک رو بفرستم،که معمولا تیر اعزام میخوره اگه شانسمون اردیبهشت نیوفتیم.
البته آزاد هم میدم

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
از من میشنوید زودتر برید سربازی و تکلیفتون رو مشخص کنید.
هر چی دیرتر برید سخت تر میگذره از جنبه کاری هم ، فرصت هایی که گیر میاد از دست نمیره و لنگ پایان خدمت نمی مونید

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام بچه ها
کسیو تو کانون بازنشستگان و مستمری گیران نیروی انتظامی آشنا دارید؟!
من 2 سال پیش کسری خدمتمو اقدام کردم ولی چون اون موقع فکرم تو درس اینا بود و مشغول بودم تو سیستم ثبتش نکردم و فقط برگه رو گرفتم!:(
الان میگن باید کسری با قانون جدید لحاظ بشه که اونوقت نصف میشه!!!
اگه کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه.. جبران میکنم محبتشو

azizi88

Registered User
لایک‌ها
0
عجب تایپیکی شد ..ما 2 ماه پیش با این تایپیک رفتیم خدمت (مالک اشتر اراک)
الان هم دارم میرم زاهدان (شهید شدم رفت )
من قبل اموزشی خیلی استرس داشتم ولی عجب دورانی بود ..
گردان کربلا گروهان جهاد یادش بخیر

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
اموزشیم تموم شد افتادم تیپ هوابرد 55 شیراز.کسی تجربه ای از این پادگان داره؟
یه سوال دیگه من رسته ام حقوقیه قراره چی کار کنم به نظرتون؟/

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی.بالاخره دو ماه گذشت و از عجب شیر با کوله باری از خاطره تلخ و شیرین به خونه برگشتیم.
هر کسی سوالی در مورد این پادگان داشت در خدمتیم.
من افتادم توپخانه صحرایی اصفهان.از دوستان اگر اطلاعی در این مورد دارن ممنون میشم مارو هم مطلع کنن.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان پدر من 33ماه در جبهه ( آبادان ) حضور داشته و همون جا هم جانباز 30% شد .

با جانبازی پدرم ، برادرم تونست معاف بشه .

حالا میخوام بدونم آیا من می تونم از کسری خدمت به خاطر جبهه بودن پدرم استفاده کنم ؟؟؟؟ اینطور که ما پرسیدیم و بهمون گفتند ، آبادان جز مناطق جنگی حساب نمیشه !!!!!!!!!!!! در صورتی که توی آبادان جنگ به صورت تن به تن بوده !!!!!!!!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همگی.بالاخره دو ماه گذشت و از عجب شیر با کوله باری از خاطره تلخ و شیرین به خونه برگشتیم.
هر کسی سوالی در مورد این پادگان داشت در خدمتیم.
من افتادم توپخانه صحرایی اصفهان.از دوستان اگر اطلاعی در این مورد دارن ممنون میشم مارو هم مطلع کنن.

به به!!! عجب شیر اومد :p زنده ای که هنوز؟؟؟!!!!
خوش گذشت؟ یادته چقدر اینجا داد و فریاد راه مینداختی؟؟؟ میترسیدی؟ پدر همه رو در آورده بودی با این عجب شیرت!!!!!
خوشحالم که خوش گذشته و برگشتی موفق با شی

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
به به!!! عجب شیر اومد :p زنده ای که هنوز؟؟؟!!!!
خوش گذشت؟ یادته چقدر اینجا داد و فریاد راه مینداختی؟؟؟ میترسیدی؟ پدر همه رو در آورده بودی با این عجب شیرت!!!!!
خوشحالم که خوش گذشته و برگشتی موفق با شی
:lol::lol::D خوش که چه عرض کنم اما بد هم نگذشت جاتون حسابی خالی.من و ترس! اما خودمونیم همه ما یه نمه کم شانس بودیم که واسه پذیرش اولین دوره لیسانس افتادیم اونجا.مثل اینکه دارند حسابی به اونجا میرسن و دور بعد واسه لیسانسا یه عالمه امکانات اضافه میشه.در کل بد نبود.

بالا