• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام بچه ها
کسیو تو کانون بازنشستگان و مستمری گیران نیروی انتظامی آشنا دارید؟!
من 2 سال پیش کسری خدمتمو اقدام کردم ولی چون اون موقع فکرم تو درس اینا بود و مشغول بودم تو سیستم ثبتش نکردم و فقط برگه رو گرفتم!:(
الان میگن باید کسری با قانون جدید لحاظ بشه که اونوقت نصف میشه!!!
اگه کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه.. جبران میکنم محبتشو
کسی اطلاعات داره کمکم کنه..حیاتیه.. منبه خاطر این که فکر میکردم 13 ماه کسری خدمت دارم از یکی از بهترین دانشگاه ها انصراف دادم چون اذیت می کردن!
حالا می گن اینجوری شده..
من تهرانم از کارشناسی انصراف دادم باید وظیفه برم.. آموزشی کجا میوفتم!؟ بقیه خدمتم کجا؟! احتمالش هست تهران بیوفتم؟!

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
کسی اطلاعات داره کمکم کنه..حیاتیه.. منبه خاطر این که فکر میکردم 13 ماه کسری خدمت دارم از یکی از بهترین دانشگاه ها انصراف دادم چون اذیت می کردن!
حالا می گن اینجوری شده..
من تهرانم از کارشناسی انصراف دادم باید وظیفه برم.. آموزشی کجا میوفتم!؟ بقیه خدمتم کجا؟! احتمالش هست تهران بیوفتم؟!

داداش خیلی سخت بتونی کسی رو اینجا یا کلا تو نت پیدا کنی که کسی رو بت معرفی کنی یا پارتیت بشه ... زیاد دنبالش نباش !
با قانون جدید اگر منبع کسر خدمتت معتبر باشه و الان قانون شاملش بشه (برای مثال رزمندگی پدر به ازای هرماه 9 روز کم میکنند) میتونی دنبال کسری حداقل نصف اون چیزی که قدیم بت گفته بودن باشی !
من خودمم 2 ماه پیش از دانشگاه انصراف دادم و 18 اسفند با دیپلم و 6 ماه کسری خدمت اعزامم ! ولی غمت نباشه اصلا ... تو هرچیزی یه حکمتی هست ... زود خدمت رفتن هم محاسنی داره که البته برای من کاملا حیاتی بوده !!!
آموزشیت اگر پارتی داری میتونه تهران بندازت در غیر اینصورت اصلا معلوم نیست کجا میوفتی ! حتی شهر خودت احتمالش خیلی خیلی کمتره ! اما اگر تک فرزند هستی یا سایر قوانین شاملت میشه تو آموزشی دنبالش باش و مدارک رو بشون بده تا بعد آموزشی شهر خودت باشی ! ... کلا این موضوعات بدون پارتی داشتن بستگی زیادی به شانست داره !
موفق باشی

azizi88

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید سربازی
من یه سوال از خدمتتون داشتم ..
من از لرستان هستم و اموزشیم تموم شده حالا باید شنبه برم زهدان
حالا سوال من اینه که حتما باید شنبه برم اونجا ..اگه یه روز اینور اونور بشه چی؟

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی میدونه که ایا **** در ماه اسفند برای دیپلمه ها اعزام داره یا نه؟

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
به به همه بچه ها ديپلمه !!! همه با مراما !! همه بچه تهران ها !!! برو بچ با حال شهرستان ها !!! كلا سربازاي ايران عزيز پرچمتون بالاست بد خواهتون به زير دنياتون پر از شادي آقا 16 روز ديگه نبود !!!!!!!! 16 روز ديگه نبود !!!!!!

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
داداش خیلی سخت بتونی کسی رو اینجا یا کلا تو نت پیدا کنی که کسی رو بت معرفی کنی یا پارتیت بشه ... زیاد دنبالش نباش !
با قانون جدید اگر منبع کسر خدمتت معتبر باشه و الان قانون شاملش بشه (برای مثال رزمندگی پدر به ازای هرماه 9 روز کم میکنند) میتونی دنبال کسری حداقل نصف اون چیزی که قدیم بت گفته بودن باشی !
من خودمم 2 ماه پیش از دانشگاه انصراف دادم و 18 اسفند با دیپلم و 6 ماه کسری خدمت اعزامم ! ولی غمت نباشه اصلا ... تو هرچیزی یه حکمتی هست ... زود خدمت رفتن هم محاسنی داره که البته برای من کاملا حیاتی بوده !!!
آموزشیت اگر پارتی داری میتونه تهران بندازت در غیر اینصورت اصلا معلوم نیست کجا میوفتی ! حتی شهر خودت احتمالش خیلی خیلی کمتره ! اما اگر تک فرزند هستی یا سایر قوانین شاملت میشه تو آموزشی دنبالش باش و مدارک رو بشون بده تا بعد آموزشی شهر خودت باشی ! ... کلا این موضوعات بدون پارتی داشتن بستگی زیادی به شانست داره !
موفق باشی
والا نامه من 100% رسمی و توش نوشته 13 ماه این بابا باید مواف شه و مسئولیتش با ماست و استعلام نمیخاد ..مهرو امضا..رئیس مرکز عملیات..
من واسه همین انقد می سوزم..اینا میخان زیر حرف خودشون بزنن؟!؟!؟
بعد تا آخر امسال باید کارامو بکنم لینک
ما دوتا بچه ایم تو خونه..یه خواهر 12 سال کوچیکتر دارم..

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

داداش یه روز چیزی نیست که بخاطرش بخوای تو دردسر بیفتی فکر نکنم اتفاق چندانی رخ بده ولی از همین اول خودتو شل و ول نشون نده در ضمن روزای اول تقسیمات خوب رو انجام میدن جاهای پرت میمونه برای آخریا
حتی یه عده یکی دو روزم زودتر میرن که بیفتن بهترین جاها

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
16 روز ديگه نبود قراراه 10 اسفند برگه دوم بياد ببينيم كجا ميفتيم

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت خوانندگان عزیز
من یک دی نود آموزشی اعزام پدافند مشهد بودم الان تو تعطیلات پایان دوره ام و شش اسفند باید برم تهران سه را تختی قرارگاه خاتم پدافند
چون امریه دولتی دارم و باید بریم اونجا تا کارمونو انجام بدم
حالا یه سوال دارم اونم اینه که با چه لباسی باید برم با لباس نظامی گری یا شخصیگری؟
کسی قبلا این روال رو طی کرده که بتونه جوابمو بده
ممنون از توجه
شما

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان این رفیق ما افتاده نیروی انتظامی مشکین شهر اردیبل آموزشی رو بیچاره

چه جوریاس؟

بهش گفتن نرو شاید کد ت تغییر کنه..چون نیروزی مازاد بود برگه سفیدش نیومده بود...رفت **** وظیفه یه برگه کپی بهش دادن گفتن باید بری اونجا

ولی امشب رفت ! گفت ولش کن..

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0

هر یک روز نهست 2 روز اضاف

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان این رفیق ما افتاده نیروی انتظامی مشکین شهر اردیبل آموزشی رو بیچاره

چه جوریاس؟

بهش گفتن نرو شاید کد ت تغییر کنه..چون نیروزی مازاد بود برگه سفیدش نیومده بود...رفت **** وظیفه یه برگه کپی بهش دادن گفتن باید بری اونجا

ولی امشب رفت ! گفت ولش کن..

داداش منم آموزشیم رو اونجا تموم کردم
مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا - مشگین شهر

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت خوانندگان عزیز
من یک دی نود آموزشی اعزام پدافند مشهد بودم الان تو تعطیلات پایان دوره ام و شش اسفند باید برم تهران سه را تختی قرارگاه خاتم پدافند
چون امریه دولتی دارم و باید بریم اونجا تا کارمونو انجام بدم
حالا یه سوال دارم اونم اینه که با چه لباسی باید برم با لباس نظامی گری یا شخصیگری؟
کسی قبلا این روال رو طی کرده که بتونه جوابمو بده
ممنون از توجه شما

بعد از اتمام آموزشی و مرخصی پایاندوره وقتی میرید خودتون رو به یگان معرفی کنید باید با لباس نظامی آرم و اتیکت و همچنین با درجه برید

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از اتمام آموزشی و مرخصی پایاندوره وقتی میرید خودتون رو به یگان معرفی کنید باید با لباس نظامی آرم و اتیکت و همچنین با درجه برید
دوست من خوب من که یگان نمی رم خودمو معرفی کن من امریه دولتی ولی گفتن برگه معرفی اداره رو باید بریم از تهران بگیریم
کسی از شما دوستان که امریه دار بوده اطلاع نداره؟

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من میخوام دفترچه رو ساعت 10 امروز صبح... یعنی 5 ساعت دیگه ببرم پلیس +10 چند تا سوال دارم لطفا هر کی میبینه و مطلع هست راهنمایی کنه وگر نه عقب میندازم فرستادن دفترچه رو ! من کدوم گزینه رو بزنم بهتره؟ **** ارتش ............ کدوم رو تیک بزنم؟ و سوال دوم اینکه : من تک فرزند پسرم و لیسانس و یک غیبت خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی طولانی دارم! میخوام ببینم برای شانس افتادن در شهر خودم(بعد از آموزشی) باید قبل از فرستادن دفترچه کاری کنم؟ یا باید بعد از آموزشی دنبال مدارک و کاراش باشم؟ این سوال خیلی مهمه واسم.اگه الان باید کاری کنم حتما بگید که فرستادن دفترچه رو عقب بندازم. راستش خانواده شهید هستیم و قبلا به مادرم قول داده شده که خدمت رو شهر خودم بندازنم.(حالا در حد حرف باشه یا اینکه کاری ازشون بر بیاد رو نمیدونم چون خیلی بدشانسم من) برای همین نمیخوام شانسم رو از دست بدم.اگه قبل از فرستادن دفترچه باید اقدام کنم لطفا بگین. من میرم بخوابم با این اینترنت همراه اول پدرم در اومد تا پست بزنم.5 ساعت دیگه میام نگاه میکنم .امیدوارم همه خواب نباشن یکی راهنمایی کنه ممنون دوستان

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من میخوام دفترچه رو ساعت 10 امروز صبح... یعنی 5 ساعت دیگه ببرم پلیس +10 چند تا سوال دارم لطفا هر کی میبینه و مطلع هست راهنمایی کنه وگر نه عقب میندازم فرستادن دفترچه رو ! من کدوم گزینه رو بزنم بهتره؟ **** ارتش ............ کدوم رو تیک بزنم؟ و سوال دوم اینکه : من تک فرزند پسرم و لیسانس و یک غیبت خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی طولانی دارم! میخوام ببینم برای شانس افتادن در شهر خودم(بعد از آموزشی) باید قبل از فرستادن دفترچه کاری کنم؟ یا باید بعد از آموزشی دنبال مدارک و کاراش باشم؟ این سوال خیلی مهمه واسم.اگه الان باید کاری کنم حتما بگید که فرستادن دفترچه رو عقب بندازم. راستش خانواده شهید هستیم و قبلا به مادرم قول داده شده که خدمت رو شهر خودم بندازنم.(حالا در حد حرف باشه یا اینکه کاری ازشون بر بیاد رو نمیدونم چون خیلی بدشانسم من) برای همین نمیخوام شانسم رو از دست بدم.اگه قبل از فرستادن دفترچه باید اقدام کنم لطفا بگین. من میرم بخوابم با این اینترنت همراه اول پدرم در اومد تا پست بزنم.5 ساعت دیگه میام نگاه میکنم .امیدوارم همه خواب نباشن یکی راهنمایی کنه ممنون دوستان

گزینه ها اصلا مهم نیست هر کدوم رو دوست داری تیک بزن (بیشتر جنبه تزیینی داره!) با توجه به نیاز نیروها تقسیم بندی میکنند

برای تک پسری باید تو همون دوره آموزشی مدارک رو ببری و اقدام کنی - از پلیس +10 هم راهنمایی بگیر که چه مدارکی رو آماده کنی

موفق باشی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

سلام
در واقع الان دیگه دفترچه رو پست کردی دیگه یا فکر کنم تو راه باشی!! در مورد زدن گزینه ها اولویت رو **** باشه بهتره یا ارتش اصلا به فکر نیروی انتظامی نباش در حالیکه این گزینه ها بیشتر جنبه دلخوشی داره زمان قبل از ما این گزینه ها بود ولی دوره ای که ما دفترچه ارسال می کردیم نبود الان باز هست!!!! غیبتت ممکنه کار دستت بده تک پسرها استان خودشون میفتن حالا تو غیبت داری نمیشه یقینا گفت. برای اینکار باید در دوره آموزش اقدام کنی. مدارک و کارهای خاصی نداره در حین آموزش مصلا اواسط آموزش یه سری مدارک میگن باید بدید پادگان مثل فتوکپی شناسنامه و کارت ملی خودتون و والدینتون برابر با اصل. الان هیچ کاری لازم نیست
در عجبم که چرا غیبت خیلی خیلی ... خیلی طولانی داری؟؟؟؟!!!!!!! غیبتها معمولا مشکلساز هستند 3 ماه هم اضافه داری

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان یکم از ملاقات مردمی **** وظیفه اطلاعات بدین..
دوشنبه هاست؟! میدون سپاهه؟! شلوغ میشه؟! باید صبح زود برم؟! کلا همه چی..
ممنونم.

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0

دوست من خوب من که یگان نمی رم خودمو معرفی کن من امریه دولتی ولی گفتن برگه معرفی اداره رو باید بریم از تهران بگیریم
کسی از شما دوستان که امریه دار بوده اطلاع نداره؟

سلام...من امریه دارم...مشکلت چیه؟ درسته که یگان نمی ری! ولی باید اول خودت رو به یگان معرفی کنی و بعد یگان برات نامه بزنه به سازمانی که امریه هستی! همینطوری بدون تشکیل پرونده توی یگان که نمی تونی بری سازمانت!!!!!!! یگانت هم همونی هست که توی برگه معرفی نامه ات هست (برگه ای که بعد از تموم شدن آموزشیت بهت می دن)... که محل یگان رو هم زیر نامه نوشته....
برای معرفی به یگان نیازی نیست که لباس سربازی بپوشی چون امریه هستی و با لباس شخصی هم میشه (ولی باز این بستگی به یگانت داره! بعضی جاها واسه یک نامه معرفی به محل امریه هم ممکنه گیر بدن چرا لباس نپوشیدی!) ولی اگه خواستی لباس بپوشی نیاز نیست که درجه بزنی یا آرم و تیکت داشته باشه! چون هنوز که اینا رو بهت ندادن...الان تازه آموزشیت تموم شده؟

بالا