• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amir_claim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تو برگ سفیدی که از پلیس+10 گرفتم نوشته محل مراجعه میدان ****، ولی وقتی برگ سفید با پست اومد دمه خونه توش نوشته محل اعزام پاسداران(آدرس پادگان ) . حالا به نظرتون من به کدوم عمل کنم؟!!در ضمن از همه جا حرف زدید ، کسی نموده پاسداران چه جور جایی؟!!

کسی نیست جواب من و بده؟!!!!

s_amir_h_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب من و بده؟!!!!

دوست عزيز شما صبح روز اعزام بايد بري به محل مراجعه يعني ميدان **** و از اونجا ميبرنتون به پادگان (يا اينكه اونجا خودشون ميگن چجوري بايد برين پادگان)

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برا فردا چه چیزایی با خودمون ببریم؟! و به نظرتون ماها رو فردا میبرن بیرجند یا نه میگن یه روز دیگه بیایین؟!
یه سوال دیگه لباس ما هم که تو ارتشیم خاکیه یا پلنگیه؟!

ارتش لباس خاکی نداره

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان اعزامیه 1 اسفند من اعزامیه 1 دی بودم این زمانی که شما دارین میرین آموزشی ،به دوره ی طلایی معروفه برید حالشو ببرید و از هیچی نترسید ;)
اونجا تا میتونید از فرصتی که براتون پیش میاد برای خواب ازش استفاده کنید;)

من شهید هاشمی نژاد نیشابور بودم اونجا سرمای 25 درجه زیر صفر روتجربه کردم و از همه مهمتر 3 بار زلزله که تا حالا تجربه نکرده بودم ولی الان سالم و سرحال دارم تو اینترنت گشت میزنم پس از هیچی نترسید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
خب دیگه به سلامتی وقت سفر داره کم کم میرسه
همه بار و بندیل بستن؟؟ نشنیدم !بلندتر !!!
این صدای 100 نفر نیست
همه بار و بندیییییییییییییل بستن؟ نه نشد مثل اینکه شما نمی فهمین
الان یادتون میدم
یک ضرب بشینن !!! برپا
بشینن !!! برپا
با ضربه صدای ضربه پا بیاد بشینن!!! برپا!!! ... 30-40 بار ... بشینن!!! برپا!!!
حالا همه بار و بندیل بستن؟؟؟
------------------------------------------ با همچین سوال و جوابها و همین دستورات روزای اول زیاد برخورد میکنین اینو اومدم یه آمادگی قبلی باشه براتون
پسر تو چرا میخندی؟؟؟ مگه دروغ میگم؟؟؟!!!!
باشه عب نداره حالا بخند !!!! ( این تکه کلام فرمانده گروهان ما بود)
یادمه روز اول که رسیده بودیم ساعت حدودای 3-4 ظهر بود رفتیم نشستیم محوطه (1 تیر 89)
یه افسر اومد داشت صحبت میکرد که از قضا بعدا فرمانده گروهان من شد
بچه ها بعضا لبخند می زدند اونم یه تبسمی میکرد و میگفت باشه حالا بخند!!!!!!! :blink:

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
این صدای 100 نفر نیست
الان یادتون میدم
یک ضرب بشینن !!! برپا
بشینن !!! برپا
------------------------------------------ با همچین سوال و جوابها و همین دستورات روزای اول زیاد برخورد میکنین اینو اومدم یه آمادگی قبلی باشه براتون
یادمه روز اول که رسیده بودیم ساعت حدودای 3-4 ظهر بود رفتیم نشستیم محوطه (1 تیر 89)
بچه ها بعضا لبخند می زدند اونم یه تبسمی میکرد و میگفت باشه حالا بخند!!!!!!! :blink:
من دارم بارو بندیلم و میبندم
اصل شناسنامه و کارت ملی و با خودم ببرم؟!!؟!؟!؟!؟!؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
عزیزان بر حسب تجربه قبلی یه سری وسایل که ممکنه بیشتر بدردتون بخوره رو میگم
1- قفل : برای بستن در ساک و احیانا اگه کمد داشتید ( قفل کوچک)
2- کش برای گتر شلوار: به یه جفت اکتفا نکنید دو سه جفتی داشته باشید معمول ترینش همون کشای معمولی هستن که اندازه دور ساق پاتون گره می زنید ولی من یه پیشنهاد دارم براتون. از اون کشهای نواری به عرض یه سانت یا کمی بیشتر تهیه کنید ( ترجیحا مشکی) بعد بدید مامان جونتون یا خودتون اندازه دور ساق پاتون حلقه کنه بدوزه منتهی نباید زیاد شل باشه که بیفته و نباید زیاد سفت باشه که دیگه نتونید راه برید قالب پاتون البته اگه یه مقدار جزیی ( نه زیاد) سفت شد بعدا شل میشه.
3- ساقبند مشکی: جزو استحقاقی نیست ولی معمولا تو خود پادگان می فروشن ، ساقبند و کشی که بالا گفتم مستعد گم شدن هستند یا خدای نکرده کش رفتن!!!!! بیشتر از یه جفت داشته باشید ساقبند دو جفت کافیه ولی اگه شل و ول نباشید به یه جفتم میشه بسنده کرد.
4- پول نقد و عابر بانک 100% لازمه اصلا پول نداشته باشی اون دنیا هم رات نمیدن!!!! سعی کنید از همه اسکناسا از 100-200 تومنی گرفته تا 10هزاری داشته باشید از من بشنوید یه 50هزارتومنی هم یه جایی قایم کنید برای روز مبادا یعنی اصلا فرض کنید اینو ندارید. عابر بانک هم دو تا ببرید احیانا خرجتون بالا رفت لازم میشه خرج که میگم احیانا خدای نکرده مریض می شید یه جاییتون میشکنه و ... بهداری پادگان نمیتونه کمک کنه باید برید بیرون متخصص داروهاشم بگیرید هزینست دیگه
5- ساعت مچی لازمه!! آهای اونایی که عادت به بستن ساعت مچی ندارید و از موبایل استفاده می کنید گوش بزنگ باشید اونجا خبری از موبایل نیست و تمام کارها هم زمان خاصی داره حتی 1 دقیقه ملاکه ساعت برای کنترل زمان لازمه
6- نخ و سوزن بسته به رنگ نیرویی که افتادید ببرید بد نیست به کار خود من نیومد البته داخل پرانتز یه خاطره بگم یه بار موقع تنبیه بدو بایست بدجور خوردم زمین حتی لباسم هم پاره شد منتهی طوری پاره شد که خیاط هم نمیتونست بدوزه عباوه بر لباسم آرنجمم پاره شد!!!! حتی مهر نمازی که تو جیب جلوی سینه بود خرد شده بودا الان هم بعد از گذشت بیش از 2 سال هنوز جای زخمها رو آرنجم هست و خفیف تر روی کمرم!!!!!
7- دفتر و خودکار و چندتایی برگ آ4
8- مدارکی که لازم دارید ( برگ سبز و سفید و واکسن) کپی شناسنامه و کارت ملی هم بد نیست داشته باشید یکی دو تا عکس 3*4 هم همراتون باشه حتی با لباس شخصی باشه هم ببرید
9- سنجاق ته گرد و قفلی یه کلک برای محکم نگهداشتن آنکادر پتو استفاده از سنجاق ته گرده ولی اگه ببینن عواقب بدی داره
10- عطر و اسپری و اینجور چیزا برای معطر کردن خودتون

دوستان تا اینجا 10تا نوشتم کاری برام پیش اومد باید برم بیرون برگشتم یه تعداد هم دارم تا بنویسم البته ببخشید که باصطلاح سردرد ( چشم درد) میدمتونا

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
این صدای 100 نفر نیست
الان یادتون میدم
یک ضرب بشینن !!! برپا
بشینن !!! برپا
داداش این بشین پاشو که گفتی مال معاف رزما که نیست ایشالا هست؟؟؟
من برا زانوم معاف رزم شدم بخوام 4 تا بشین پاشو و پا مرغی برم دوباره رباط پاره می کنما. چه کنیم؟

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
​مرسی دوست عزیز. حالا کدومش بهتره؟؟؟

ولا بهتری نداره!!! از چه لحاظ کدومش بهتره؟؟؟ جیره امریه خیلی کمتر از عادی هست...یعنی شما 2 دست لباس پلنگی (بهش می گن لباس استتار) می گیری اگه عادی باشی ولی لباس خاکی یک دسته اگه امریه باشی...کلا فرقی نداره! فقط واسه اینکه امریه ها به لباس و بقیه وسایل توی ادامه خدمتشون احتیاج ندارن جیره کمی می گیرن....

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
من برا زانوم معاف رزم شدم بخوام 4 تا بشین پاشو و پا مرغی برم دوباره رباط پاره می کنما. چه کنیم؟
نه بابا معاف از رزم که بشین پاشو و هیچ حرکت رزمی نداره!!!! برو فقط بخور بخوابه....

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

داداش قربون شکلت تا بیان تفکیک کنن کی تو گروهان معاف از رزمه رباطت پاره شده دیگه!!!!!!
نه حالا از شوخی بگذریم معاف از رزمها هم تنبیه میشن اینطور بگم معاف از رزم بودن کشکه حقیقتا کشکه معاف از رزم یعنی چی؟ وقتی که میدون تیر میری و تیراندازی میکنی چی پس؟ پس چرا نمیگن چون معاف از رزمه تیراندازی نکنه؟؟؟!!!! به بچه ها گفته بودن اونایی که معاف از رزم هستن 39 بزنن رو اتیکتشون بچه ها 10-15 روز زدن ولی بعدش دیدن نه بابا هیچ فرقی نداره همشون کندن ولی معاف از رزمها بلحاظ درجه ( نیروی انتظامی) درجشون حداقل میشه مثلا لیسانس استوار 2
بنظر من معاف از رزم گرفتن کار خوبی نیست مگر اینکه واقعا مشکل جدی باشه وگرنه خیلیا بودن توی گروهان ما که معاف از رزم نبودن ولی پاشون پلاتین داشت یکی دستش پلاتین داشت و اینطور موارد. نامه هم آورده بودن اکثرا
کاری که میکردن این بود که مراسم صبحگاه و رژه ( اکثر اوقات) نه همیشه!!! شرکت نمی کردند ولی عوض اون نگهبانی میدادن یا به گلها آب میدادن یا جارو میزدن درخت می کاشتن و ...
اینطور هم که رفیق بالایی نوشته برو بخواب نیست ان شا ا... خودت رفتی می بینی شرایط رو

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
و اما یه سری وسایل که توی صفحه قبل نوشتم تا شماره 10 الان ادامه میدم
11- مواد خوراکی: تنهای چیزیه که بیشتر از همه بدردتون میخوره آجیل شامل فندق و بادام و پسته و کشمش و گردو و انجیر خشک و توت خشک و زردآلو خشکه و ... ( تخمه ممنوعه) به اضافه تعداد کمی بیسکویت فاسد نشدنی برای روزای اول که هنوز راه و چاه رو یاد نگرفتید یا بوفه ممکنه اوایل نداشته باشه
12- داروهای معمول البته داروهایی که بنا به بیماری مصرف می کنید ببرید همراه اونا یه سری داروهای معمول هم می تونید ببرید مثل سرماخوردگی بزرگسالان یا کلد استاپ - دیفن هیدرینات (ضد استفراغ) - یدوکینول (ضد اسهال) - آنتی هیستامین یا سیتیریزین ( ضد آبریزش بینی) - آنتی بیوتیک معمول مثل آموکسی سیلین 500 - سفکسیم - آموکسی کلاو _ آزیترومایسین و ... ، مسکن هم صرفاً آموکسی سیلین معمولی رو پیشنهاد می کنم کدئین دار رو بعضی جاها نمیذارن بروفن هم مناسب نیست ژلوفن هم قویه پس همون استامینفون مقطعی کارسازه
13- قرصهای جوشان مثل ویتامین ث - کلسیم یا مولتی ویتامین که ویتامین ث بهتره نقش آبمیوه و شربت هم ایفا میکنن
14-پودر شربت فوری هم دوست داشتید ببرید تنوعی بشه از اون بسته کوچکا
15- دستمال کاغذی و پارچه ای فراموش نشه
16- ناخنگیر و مهمتر از اون در بازکن کنسرو خیلی واجبه البته الان اکثر کنسروها و تن ها خودشون در بازکن دارن ولی احیانا اگه نداشتند ( مثل زمان ما) ارزش نداره بیفتی دنبال این و اون
17- قاشق و بشقاب و چنگال درسته در اکثر پادگانها یقلوی هست ولی ممکنه در بعضی نباشه زمان ما یقلوی نداشتیم در حالیکه الان دارن
18- کارد میوه خوری نه آدم کشی!!!!!!
19- کارت تلفن یدونه جیبتون باشه برای روزای اول
20- مایع ظرفشویی و اسکاج خواستید ببرید ( کوچکشو)
21- لیوان به پیشنهاد من 2 تا داشته باشید اونم دسته دار و غیر استیل و فلزی
22- کیسه فریزر و کیسه بزرگتر بدرد میخوره
23- مورد آخر از من می شنوید حتما یه دفتر خاطرات ببرید اونایی که مشتاقن خاطرات هر روز رو می نویسن ولی اگه مثل من وقتشو نداشتید آخر دوره میدید بچه ها براتون یادگاری می نویسن از این دفترا بیشتر از 80% بچه ها میارن
خب اگه چیز خاصی هم باشه که من نگفتم دوستان یادآور بشن
اعزام و دوره آموزش خوبی رو براتون آرزو دارم - موفق باشید
حالا سریع برید سوار اتوبوسا بشید کچلا زود باشید دیگه!!!! بشماااااااااااااااااااااااااااااااااااااار 1 - بشمااااااااااااااااار 2 - بشمااااااااااار 3

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
داداش پسرخاله و یکی از دوستان من معاف از رزم بود یکیشون **** و اون یکی ارتش بود
تو هیچ رزمی ازشون استفاده نکردن چون برای اون یگان مسئولیت داره و باید جوابگو باشن در صورت تشدید بیماری یا اسیب بدن
شما که لیسانسه و معاف از رزمی برو خیالت راحت باشه هرچی نباشه از اونایی که معاف از رزم نیستند راحت تری

amir_claim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز شما صبح روز اعزام بايد بري به محل مراجعه يعني ميدان **** و از اونجا ميبرنتون به پادگان (يا اينكه اونجا خودشون ميگن چجوري بايد برين پادگان)

پس چرا تو این برگه نوشته آدرس محل اعزام پاسدارن نبش گلستان دهم!؟ حرفی از **** وظیفه نزده!!

بالا