داداش این بشین پاشو که گفتی مال معاف رزما که نیست ایشالا هست؟؟؟
من برا زانوم معاف رزم شدم بخوام 4 تا بشین پاشو و پا مرغی برم دوباره رباط پاره می کنما. چه کنیم؟
داداش قربون شکلت تا بیان تفکیک کنن کی تو گروهان معاف از رزمه رباطت پاره شده دیگه!!!!!!
نه حالا از شوخی بگذریم معاف از رزمها هم تنبیه میشن اینطور بگم معاف از رزم بودن کشکه حقیقتا کشکه معاف از رزم یعنی چی؟ وقتی که میدون تیر میری و تیراندازی میکنی چی پس؟ پس چرا نمیگن چون معاف از رزمه تیراندازی نکنه؟؟؟!!!! به بچه ها گفته بودن اونایی که معاف از رزم هستن 39 بزنن رو اتیکتشون بچه ها 10-15 روز زدن ولی بعدش دیدن نه بابا هیچ فرقی نداره همشون کندن ولی معاف از رزمها بلحاظ درجه ( نیروی انتظامی) درجشون حداقل میشه مثلا لیسانس استوار 2
بنظر من معاف از رزم گرفتن کار خوبی نیست مگر اینکه واقعا مشکل جدی باشه وگرنه خیلیا بودن توی گروهان ما که معاف از رزم نبودن ولی پاشون پلاتین داشت یکی دستش پلاتین داشت و اینطور موارد. نامه هم آورده بودن اکثرا
کاری که میکردن این بود که مراسم صبحگاه و رژه ( اکثر اوقات) نه همیشه!!! شرکت نمی کردند ولی عوض اون نگهبانی میدادن یا به گلها آب میدادن یا جارو میزدن درخت می کاشتن و ...
اینطور هم که رفیق بالایی نوشته برو بخواب نیست ان شا ا... خودت رفتی می بینی شرایط رو