سلام
خيلي آقايي
بافرض اينكه ليسانس it باشي و مجرد
چندتاسوال در مورد 01 (اگر تكراريه ببخشيد)دارم:
1-ايني كه گفتي كچل نكني گير نميدن؟ و واقعا چيزي نبريم؟ درسته؟؟؟
2-واسه كسي(مجرد) كه تهرانه مرخصي روزانه ميدن هر روز بره فردا بياد؟
3- همه 5شنبه جمعه ها هم تعطيله و مرخصي ميدن؟؟؟
4-شايد امريه دار باشم(ازكجا بفهمم چون مصاحبه داشتم) ولي خودم هم نميدونم -آيا واقعا نمره پايين باعث حذف امريه ميشه؟؟؟؟
5-در مورد دوره اردو تلو هم بيشتر توضيح بديد!!!
6-يه شايعه در مورد حموم دستشويي گفتن ماكه باور نداريم ولي شما درستشو بفرما!(ميگن هفته اول حمام تعطيل+ دستشويي ها كمه و شلوغ پلوغ)
7-آيا خودمون در پذيرفتن مسئوليت يا رد آن مختاريم يا اجباريه ؟؟اصلا كدوم مسئوليت راحته و خوراك پيچش؟؟؟
8-هر نفر چقدر نگهباني بايد بده؟؟؟
9-در مورد لباس ها هم هرچي صلاح ميدونيد
10-هر چي توصيه در مورد مسئوليت و نكات به درد بخور داري دريغ نكن!
ما هم يكي مثل خودتيم اگه زياده ببخشيد جوونيه و هزار سوال و راه نرفته (شايد پاسخ اينها به درد دوستان ديگه بخوره)
اجرت با آقا
سلام
1- من نگفتم کچل نکنی گیر میدن گفتم روز اول یعنی 1 اسفند که میخای بری کچل نکنی هم کسی باهات کار نداره اچون همونروز عصر برمیگردید خونه ولی حتما باید موهارو بزنید گیر میدن اگه نزنید نمره فرماندهی کم میکنن.
2- آره فرقی نمیکنه مجرد باشی یا متاهل 2هفته اولمرخصی کم میدن ولی از هفته 3 به بعد روزی 2 نفر از هر گروه میفرستن که بره مرخصی البته بازم بستگی به فرمانده یگان داره من در یگان 722 یهنی هنگ2 گردان 2 گروهان2 اینجور بودم. ولی روز برگ میدن
3- پنجشنبه و جمعه پادگان از ساعت 2 تعطیله کسی نیست اکثرا میرن برگه مرخصی بچه هارو پر میکنن و امضا میکنن اگه نگهبان نباشی میری ولی اگه نگهبان 5 شنبه باشی جمعه از ساعت 10 میری خونه تا 6 صبح فردا اگه جمعه نگهبان باشی از 5 شنبه مرخصی میدن تا ساعت 8 صبح جمعه
4- تو پگان ما 2 نفر نمرشون زیر 76 شد امریه دارارو اذیت میکنن اگه پایین باشه میگن کامپیوتریه اتوماتیک حذف میکنه زیر 67 یا 76 دقیق نمیدونم آسونه بابا بخون 40 تا سوال تستی میدن مسخرست نگران نباش ok
5- دوره تلو زندگی در شرایط سخت میبرنتون 3 روز تو چادر زندگی میکنید هواسرد باشه یخ میزنید ساعت 5 وسایل گرما میدن علاادین میدن ساعت 8 جمع میکنن 9 نفر تو چادر باهم میخابید تیراندازی دارید در کل زندگی در شرایط سخت و کثیف همه چی یخ میزنه تانکر آب 18000 لیتری یخ زده بود حالا فکرشو بکن دیگه واسه من سخت بود.
6- غلط کرده هر کی گفته حمام تعطیله برعکس پادگانای دیگه حمام تو آسایشگاه از ساعت 4 بعدازظهر میتونی بری تا قبل خواب صبحم اگه مشکل شرعی پیش بیاد میتونی بری دستشویی هم نزدیک 9 تا هست اول صبح شلوغ میشه فقط نگران نباش همه چی آرومه خیالت راحت.
7- اونجا روزای اول فقط فرمالیتست میگن کی خطش خوبه یا کی میخاد بشه ارشد سلف ارشد گروهانم یه قول بی شاخ و دم که از همه گنده تره انتخاب میکنن ما پیچشیامون چه هایی بودن که تو هنگ بودن اونم پارتی میخاد که بری اونجا یا بچه های پژوهش اونا اکثرا میپیچوندن کلاسارو
8- حداکثر 10تا نگهبانیا هم اینه.گروهبان نگهبان معاون گروهبان نگهبان پاسبخش اسلحه خونه آسایشگاه 1و2 یه جا هم بیرون میفتید گشتی هم داره کلا 9-10 تا نگهبانی هر 4 روز نگهبان میخوری ماله ما اینجور بود کامپیوتر میچید واسمون
9- لباس که یه فرنچ و اورکت و شلوار میدن روز اول بهتون باید همیشه بیرون از آسایشگاه تنتون باشه واله دژبان گیر میده ولی تو آسایشگاه بعد 4 تو خونتون چه جور میگردی همونجور بگرد 1 دستم لباس وردار میخای بری مرخصی با اون برو بیرون و برگرد مشکلی نداره.
10- مسئولیت نگیر ارتش بیگاری میکشه فقط از آدم آقای خودت باش حالشو ببر نکته که همه چیو پرسیدی ولی اینو بگم هفته اول سخت میگذره سخت بگیری خودت اذیت میشی این هفته اولو رد کنی دیگه عادت میکنی به محیط و بچه ها خوش میگذره فقط اعصابتو این صدا خورد میکنه تا 5 دقیقه دیگه وضعیت کامل (کامل کن ناقص کن یعنی نمیزارن یه لحظه راحت باشی هی میان به صفت ممیکنن هی ازجلو **** خبر دار از راست **** بشینن پاشن قدم رو دیگه آخراش کسی گوش نمیداد)