• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خشته نباشی
منم اعزام 1 دی بودم پدافند مشهد
ما احتمالا 30 ام جشن سردوشیه شما کی بود؟امریه هاتونو کی دادن؟
چند روز مرخصی پایان دوره دادن؟

سلام، منم 1 اسفند هوایی مشهدم.
بعد از اینکه لباس دادن چند روز مرخصی میدن برای پرو لباس؟
به نظر شما موهارو قبل اعزام بزنم یا اونجا بزنم.

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام 2 ماه پیش از همینجا اطلاعات گرفتم واسه خدمت که چی ببرم شرایط چه جوره الان برگشتم مرخصی پایان دوره آموزشیست من پادگان01 تهران بودم البته هتل01 خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که اینجا افتادم فوق العاده بود دوستانی که میخان برن 1 اسفند هیچی با خودتون نبرید کچلم نکنید الان برید تو پادگان تقسیمتون میکنن واسه یگانای مختلف بعد اون احتمالا تا شنبه بهتون مرخصی بدن واسه آماده کردن لباساتون پس مث من عجله نکیند بار اضافه با خودتون نبرید چون عصر برمیگردید با همون اتوبوسی که رفتید ما یگان 722 بودیم اسم فرماندتون جناب سروان هاشمی تازه اومده فرمانده ما رفت مشهد سخت گیر ولی نمونه بود افسر آموزش 2تا دارید.1- سروان نوری 2- سروان خدام

آقا پادگان پنجشنبه جمعه تعطیله از ساعت 2 بعدازظهر پنجشنبه تا 6 صبح شنبه هفته اولم مرخصی میدن ولی 20 نفر از هفته های بعد هم هرروز روز برگ میدن به 12 گروه تقسیم میشید از هر گروه 1 نفر مرخصی 8تا هم عشقی میدن برن از هفته های بعد 2تا آخر هفته هم هرچی بفرستی قبول میشه نگهبانی هنگ 2 هم بصورته کامپیوتریه منشی هیچ دخالتی نداره توش آقا هرچی کمتر مسئولیت بگیری بهتره واسه خودت اصلا سخت نیست خیلی خوش میگذره رژه در کل هفته 1 روز اونم پنجشنبه از ساعت 10تا12 البته هفته های اول تمرین مشق صف جمع یه ذره زیاده بعدش کمتر میشه اصلا نترسید به متاهلا حال میدن بعضی وقتا 4شنبه میفرستن که برن تا شنبه ولی 5شنبه جمعه اگه نگهبانی نخوری 100% مرخصی داری سختیش فقط این تلو که ما یخ زدیم به غلط کردن افتاده بودیم سخترین دوره بود هوا انقدر سرد بود که من 1هفتست با کلی دارو خوب نشدم هنوز امتحانم بخونید ولی زیاد جدی نگیرید امریه دارا بخونن والله کم بشن باطل میشه بقیش چرته برید خوش بگذرونید هرکی 01 میفته ماکه حالشو بردیم آ[رش با گریه جدا شدیم سوالی بود من درخدمتم فقط در مورد 01 از هرچی میخاید بدونید بگید بهتون بگم.

سلام
متشكرم
ممنون

Last edited:

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خيلي آقايي
بافرض اينكه ليسانس it باشي و مجرد
چندتاسوال در مورد 01 (اگر تكراريه ببخشيد)دارم:
1-ايني كه گفتي كچل نكني گير نميدن؟ و واقعا چيزي نبريم؟ درسته؟؟؟
2-واسه كسي(مجرد) كه تهرانه مرخصي روزانه ميدن هر روز بره فردا بياد؟
3- همه 5شنبه جمعه ها هم تعطيله و مرخصي ميدن؟؟؟
4-شايد امريه دار باشم(ازكجا بفهمم چون مصاحبه داشتم) ولي خودم هم نميدونم -آيا واقعا نمره پايين باعث حذف امريه ميشه؟؟؟؟
5-در مورد دوره اردو تلو هم بيشتر توضيح بديد!!!
6-يه شايعه در مورد حموم دستشويي گفتن ماكه باور نداريم ولي شما درستشو بفرما!(ميگن هفته اول حمام تعطيل+ دستشويي ها كمه و شلوغ پلوغ)
7-آيا خودمون در پذيرفتن مسئوليت يا رد آن مختاريم يا اجباريه ؟؟اصلا كدوم مسئوليت راحته و خوراك پيچش؟؟؟
8-هر نفر چقدر نگهباني بايد بده؟؟؟
9-در مورد لباس ها هم هرچي صلاح ميدونيد
10-هر چي توصيه در مورد مسئوليت و نكات به درد بخور داري دريغ نكن!

ما هم يكي مثل خودتيم اگه زياده ببخشيد جوونيه و هزار سوال و راه نرفته (شايد پاسخ اينها به درد دوستان ديگه بخوره)
اجرت با آقا

سلام
1- من نگفتم کچل نکنی گیر میدن گفتم روز اول یعنی 1 اسفند که میخای بری کچل نکنی هم کسی باهات کار نداره اچون همونروز عصر برمیگردید خونه ولی حتما باید موهارو بزنید گیر میدن اگه نزنید نمره فرماندهی کم میکنن.

2- آره فرقی نمیکنه مجرد باشی یا متاهل 2هفته اولمرخصی کم میدن ولی از هفته 3 به بعد روزی 2 نفر از هر گروه میفرستن که بره مرخصی البته بازم بستگی به فرمانده یگان داره من در یگان 722 یهنی هنگ2 گردان 2 گروهان2 اینجور بودم. ولی روز برگ میدن

3- پنجشنبه و جمعه پادگان از ساعت 2 تعطیله کسی نیست اکثرا میرن برگه مرخصی بچه هارو پر میکنن و امضا میکنن اگه نگهبان نباشی میری ولی اگه نگهبان 5 شنبه باشی جمعه از ساعت 10 میری خونه تا 6 صبح فردا اگه جمعه نگهبان باشی از 5 شنبه مرخصی میدن تا ساعت 8 صبح جمعه

4- تو پگان ما 2 نفر نمرشون زیر 76 شد امریه دارارو اذیت میکنن اگه پایین باشه میگن کامپیوتریه اتوماتیک حذف میکنه زیر 67 یا 76 دقیق نمیدونم آسونه بابا بخون 40 تا سوال تستی میدن مسخرست نگران نباش ok

5- دوره تلو زندگی در شرایط سخت میبرنتون 3 روز تو چادر زندگی میکنید هواسرد باشه یخ میزنید ساعت 5 وسایل گرما میدن علاادین میدن ساعت 8 جمع میکنن 9 نفر تو چادر باهم میخابید تیراندازی دارید در کل زندگی در شرایط سخت و کثیف همه چی یخ میزنه تانکر آب 18000 لیتری یخ زده بود حالا فکرشو بکن دیگه واسه من سخت بود.

6- غلط کرده هر کی گفته حمام تعطیله برعکس پادگانای دیگه حمام تو آسایشگاه از ساعت 4 بعدازظهر میتونی بری تا قبل خواب صبحم اگه مشکل شرعی پیش بیاد میتونی بری دستشویی هم نزدیک 9 تا هست اول صبح شلوغ میشه فقط نگران نباش همه چی آرومه خیالت راحت.

7- اونجا روزای اول فقط فرمالیتست میگن کی خطش خوبه یا کی میخاد بشه ارشد سلف ارشد گروهانم یه قول بی شاخ و دم که از همه گنده تره انتخاب میکنن ما پیچشیامون چه هایی بودن که تو هنگ بودن اونم پارتی میخاد که بری اونجا یا بچه های پژوهش اونا اکثرا میپیچوندن کلاسارو

8- حداکثر 10تا نگهبانیا هم اینه.گروهبان نگهبان معاون گروهبان نگهبان پاسبخش اسلحه خونه آسایشگاه 1و2 یه جا هم بیرون میفتید گشتی هم داره کلا 9-10 تا نگهبانی هر 4 روز نگهبان میخوری ماله ما اینجور بود کامپیوتر میچید واسمون

9- لباس که یه فرنچ و اورکت و شلوار میدن روز اول بهتون باید همیشه بیرون از آسایشگاه تنتون باشه واله دژبان گیر میده ولی تو آسایشگاه بعد 4 تو خونتون چه جور میگردی همونجور بگرد 1 دستم لباس وردار میخای بری مرخصی با اون برو بیرون و برگرد مشکلی نداره.

10- مسئولیت نگیر ارتش بیگاری میکشه فقط از آدم آقای خودت باش حالشو ببر نکته که همه چیو پرسیدی ولی اینو بگم هفته اول سخت میگذره سخت بگیری خودت اذیت میشی این هفته اولو رد کنی دیگه عادت میکنی به محیط و بچه ها خوش میگذره فقط اعصابتو این صدا خورد میکنه تا 5 دقیقه دیگه وضعیت کامل (کامل کن ناقص کن یعنی نمیزارن یه لحظه راحت باشی هی میان به صفت ممیکنن هی ازجلو **** خبر دار از راست **** بشینن پاشن قدم رو دیگه آخراش کسی گوش نمیداد)

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان! کسی اینجا هست که از کارت ایثار استفاده کرده باشه برای کسری خدمت ؟ همینطور میخواستم بدونم کسی که از زمان جنگ مجروح بوده و پدنبالش نرفته برای درصد جانبازی میتونه الان بره پیشو بگیره یا نه؟ چون شنیدم تو کسری خدمت موثره هر چند اگه درصدش کم باشه!

سلام
اگه بتوني بري پيشو بگيري كه خيلي خوبه، ولي فكر كنم كه كار سختيه داداش
تو كسري كه موثره
انشا الله كه بتوني بگيري

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز حرفهای شما نظر من و تغییر داد من قبول کردم هرکی دوست داشت بدرقم بیاد
شاید فردا برای پشیمانی دیر باشد!!!

برای این تصمیمتون خوشحالم
شما در عمرتون فقط یکبار به دنیا میایید و یکبار می میرید ممکنه بیش از یکبار عروسی بگیرید! ولی فقط و فقط یکبار میرید سربازی!
( البته من دو بار میرم یه بار اعزام شدم یه بارم اعزام میشم :D من همه ی کارام استثناست!)
ولی اجازه بدید با حضور رفقا و فامیل خاطره ی خوشی از اعزام تو ذهنتون رقم بخوره

sami23_323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خشته نباشی
منم اعزام 1 دی بودم پدافند مشهد
ما احتمالا 30 ام جشن سردوشیه شما کی بود؟امریه هاتونو کی دادن؟
چند روز مرخصی پایان دوره دادن؟

سلام دوست عزیز قبلی ها رو نگاه کردم تقریبا وضعیت پدافند مشهد رو متوجه شدم اوضاع به چه شکلیه.فقط دو سوال دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم.
1)منظور از پاسداریه تو تاپیکهای قبلی گفته بودی افتضاحه چیه؟همونی که گفته بودی 2)آیا امکان بردن ماشین موزر با خودمون به پادگان وجود داره؟

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز قبلی ها رو نگاه کردم تقریبا وضعیت پدافند مشهد رو متوجه شدم اوضاع به چه شکلیه.فقط دو سوال دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم.
1)منظور از پاسداریه تو تاپیکهای قبلی گفته بودی افتضاحه چیه؟همونی که گفته بودی 2)آیا امکان بردن ماشین موزر با خودمون به پادگان وجود داره؟

1-پاسداری 24 ساعت میبرنتون گردان پاسداری 2 ساعت میرید یجا پست میدید 2 ساعت تو گردان پاسداری آماده میشینید 2 ساعت خواب تا 24 ساعت البته اگه به شما بخوره
2- بله میتونی ببری فقط واسه کیفت قفل بخر کم نشه

babakf25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من افتادم 02 تهران با لیسانس کسی نمی دونه چه جور جاییه راحته یا سخت مرسی لطفا سریع جواب بدید

amirhos_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من افتادم 02 تهران با لیسانس کسی نمی دونه چه جور جاییه راحته یا سخت مرسی لطفا سریع جواب بدید

جای خوبیه
هرچی باشه تهرانه
منم 02 بودم، هرچند 01 خیلی بهتره!
ولی درکل همه چی روبه راهه

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تو **** به امریه ها اورکت میدن ؟
و اینکه من چند روزی هست پامو از آتل باز کردم و باز هم همون مشکل سابق رو دارم و پام خوب نشده یک اسفند هم اعزام هستم چه گلی باید به سرم بگیرم با این پا به نظرتون؟

آخه مگه میشه ندن بله میدن حتما میدن فقط یه بدی داره اونم اینه که به امریه ها لباس بلدرچینی نمیدن و لباس خاکی میدن:mad:
برای پات هم مدارکت رو همراهت ببر و اونجا در اولین فرصت برو بهداری پادگان

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
تشكر
ممنون

Last edited:

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که شهدای کرمانشاه بودن بگن ببینیم لباس چی بمون میدن اونجا
لباس خاکی میدن یا از این پلنگیا؟؟؟

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که شهدای کرمانشاه بودن بگن ببینیم لباس چی بمون میدن اونجا
لباس خاکی میدن یا از این پلنگیا؟؟؟

اگه امریه باشی لباس خاکی اگه عادی باشی یا پذیریشی لباس پلنگی....

mid_1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های جوادنیا آمار بدن ببینیم پرچم بالاست یا نه!

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283

سلام
اگه بتوني بري پيشو بگيري كه خيلي خوبه، ولي فكر كنم كه كار سختيه داداش
تو كسري كه موثره
انشا الله كه بتوني بگيري
دمت گرم جواب دادی.....والا پیش که هستم لامصبو!!! امیدوارم جور شه بگیریم بره که از سربازی خیلی بدم میاد! حالا نمیدونم که از کجا برم دنبالش؟!

babakf25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز که جواب دادی عزیز روز اول مرخصی می دن یا وسایل ببریم

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا ايول ايول ايول داش فرشيد و ايول
اين دكمه تشكر كجاست؟؟؟؟؟؟؟
پس روز اول چيزي نبريم؟؟ + بهمون چند روز مرخصي ميدن بريم خونه يا براي تنظيم سايز لباسها؟؟؟؟؟؟

خواهش عزیز والا من روز اول هرچی بگی با خودم الکی بردم عصر برگشتیم جز کوله جابجا کردنو خستگی چیزی واسم نموند روز اول اگه بچه شهرستانی خوراکی ببر تو اتوبوس بخورید با بچه ها تهرانم که بودی میرید میدان **** از اونجا01 زودیم برمیگردی خونه به شما احتمالا بگن شنبه بیاید از مرخصی ما پنجشنبه رفتیم 4 روز مرخصی دادن 2 شنبه پادگان بودیم درکل هفته اول رو بگذرونی دیگه حله

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
عجب درده سری شد سربازی
افتادم ۰۱
حالا میگن فوق دیپلما رو تو ۰۱ جدا میکنن میفرستن ۰۲ !
اونجا چطوریه ؟!!!!!!!!!!!!!!
۱/۱۲ که میریم اونجا بازم میفرستنمون خونه ؟؟؟ (از شهرستانم)
اخه چرا دوباره این همه راهو باید بریمو برگردیم ؟!

s_amir_h_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز(em_developer)
من اعزامی پدافند مشهد واسه اسفند ماه هستم.می خواستم اگه میشه لطف کنین شرایط و وضعیت پدافند مشهد رو تشریح کنین؟
در ضمن آیا اردو می برن؟اگه می برن کجا؟
آدرس محل آموزشی کجاس؟
به نظرتون برا ما مرخصی میاندوره کی می دن؟
و در آخر آیا امکان بردن ماشین موزر با خودمون به پادگان وجود داره؟
ممنون دوست گرامی.

سلام همخدمتي! منم 1/12 پدافند مشهدم. اين سوالايي كه پرسيدي سوال منم هست. پيغام خصوصي دادم بهت داداش...

بالا