• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
این مرکز که شما میگی همون مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد هست؟؟؟ اگه که این نیست مرکز جدیدیه

آره. تازه دیروز یکی از بچه ها هم این سوال را پرسیده بود که مشخص شد جدیده و جاش نزدیکه رشت توی لاکان است. تا خود شهر هم ۶-۷ دقیقه راهه یعنی عملا چسبیده به رشت.

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
گیلان مرکز آموزشی نداره .
اما نزدیک ترین محل آموزشی به گیلان همونطور که دوستمون هم گفتن مرزن آباده چالوسه . نزدیک کلاردشته .

آره. تازه دیروز یکی از بچه ها هم این سوال را پرسیده بود که مشخص شد جدیده و جاش نزدیکه رشت توی لاکان است. تا خود شهر هم ۶-۷ دقیقه راهه یعنی عملا چسبیده به رشت.

البته متاسفانه مشکلاتی مثل نبود آب و .... به دلیل تازه بودن مرکز و نبود امکانات در منطقه وجود دارد که امیدوارم خیر باشه.

بازهم خدا را شکر تا تهران نزدیکه، یعنی میشه با ۳ روز مرخصی اومد تهران و برگشت. داشتم فکر می کردم اگه جاهای دورتر بودیم یک روز طول می کشه بیای و یک روز هم برگردی... یعنی نمی ارزه.
اصولا اگه کسی از رشت نیت کنه حتی ایام عید تهران باشه ۴-۵ ساعته تهرانه.

اما موضوعی که برای من سواله اینه که تعطیلی نیروی انتظامی توی عید چه جوریه؟

kurtkav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی پادگان خاتمی یزد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه راهنمایی لااقل بکنید چجوریه اونجا...
با تشکر

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
وسایلی که به ما دیر دادن(استحقاقی ها)وسایلی هستند که همان اول باید به همه بدهند اما به ما اول یک دست لباس **** پوتین و پتو دادن و تا 1 ماه که مثل سگ یخ زدیم طول کشید که پتو دوم و اورکت بدن
+ وسایل همامو لباش زیر و گرم کن و واکسو ....
هنوزم کوله وسایل ندادن و وقتی هم بهشون میگیم کی میدن میگم "از تهران داره میاد هنوز نیومده برسه میدیم"
حقیقتا کوله ما بعد 60 روز هنوز از تهران نرسیده آخه داره با خر میاد:hmm:
اینکه چی ببری لوازم غذا و لوازم حمام لباس زیر گرم و ... چون اونجا دادن هیچ کدوم از این وسایل حساب کتاب نداره
اگه دقیق تر میخوای بدونی تو همین فروم مطالبی گذاشتیم بگرد بخون

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
از وسایلی شخصی چی به شما دادن؟ وچند روز بعد؟
اوضاع مرخصی آخر هفته چطوره؟

وسایلی که به ما دیر دادن(استحقاقی ها)وسایلی هستند که همان اول باید به همه بدهند اما به ما اول یک دست لباس **** پوتین و پتو دادن و تا 1 ماه که مثل سگ یخ زدیم طول کشید که پتو دوم و اورکت بدن
+ وسایل همامو لباش زیر و گرم کن و واکسو ....
هنوزم کوله وسایل ندادن و وقتی هم بهشون میگیم کی میدن میگم "از تهران داره میاد هنوز نیومده برسه میدیم"
حقیقتا کوله ما بعد 60 روز هنوز از تهران نرسیده آخه داره با خر میاد
اینکه چی ببری لوازم غذا و لوازم حمام لباس زیر گرم و ... چون اونجا دادن هیچ کدوم از این وسایل حساب کتاب نداره
اگه دقیق تر میخوای بدونی تو همین فروم مطالبی گذاشتیم بگرد بخون

مرخصی اخر هفته متاهل باشی ارزش رفتنم داشته باشه میتونی بری
حالا میری آمار دستت میاد چطور مرخصی بگیری

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام

برو بچه‌ها دیپلمه یه سوال داشتم
منی‌ که ۱۸ اسفند اعزام هستم به نظرتون کجا می‌ا‌فتم برای دیپلمه ها

داداش منم دیپلم دارم 18 اسفند اعزامم ... هیچ چیش معلوم نیست ... فقط 10 روز قبل از اعزام برو پلیس +10 محل آموزشیتو بت میگن ...

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 2 ماه پیش از همینجا اطلاعات گرفتم واسه خدمت که چی ببرم شرایط چه جوره الان برگشتم مرخصی پایان دوره آموزشیست من پادگان01 تهران بودم البته هتل01 خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که اینجا افتادم فوق العاده بود دوستانی که میخان برن 1 اسفند هیچی با خودتون نبرید کچلم نکنید الان برید تو پادگان تقسیمتون میکنن واسه یگانای مختلف بعد اون احتمالا تا شنبه بهتون مرخصی بدن واسه آماده کردن لباساتون پس مث من عجله نکیند بار اضافه با خودتون نبرید چون عصر برمیگردید با همون اتوبوسی که رفتید ما یگان 722 بودیم اسم فرماندتون جناب سروان هاشمی تازه اومده فرمانده ما رفت مشهد سخت گیر ولی نمونه بود افسر آموزش 2تا دارید.1- سروان نوری 2- سروان خدام

آقا پادگان پنجشنبه جمعه تعطیله از ساعت 2 بعدازظهر پنجشنبه تا 6 صبح شنبه هفته اولم مرخصی میدن ولی 20 نفر از هفته های بعد هم هرروز روز برگ میدن به 12 گروه تقسیم میشید از هر گروه 1 نفر مرخصی 8تا هم عشقی میدن برن از هفته های بعد 2تا آخر هفته هم هرچی بفرستی قبول میشه نگهبانی هنگ 2 هم بصورته کامپیوتریه منشی هیچ دخالتی نداره توش آقا هرچی کمتر مسئولیت بگیری بهتره واسه خودت اصلا سخت نیست خیلی خوش میگذره رژه در کل هفته 1 روز اونم پنجشنبه از ساعت 10تا12 البته هفته های اول تمرین مشق صف جمع یه ذره زیاده بعدش کمتر میشه اصلا نترسید به متاهلا حال میدن بعضی وقتا 4شنبه میفرستن که برن تا شنبه ولی 5شنبه جمعه اگه نگهبانی نخوری 100% مرخصی داری سختیش فقط این تلو که ما یخ زدیم به غلط کردن افتاده بودیم سخترین دوره بود هوا انقدر سرد بود که من 1هفتست با کلی دارو خوب نشدم هنوز امتحانم بخونید ولی زیاد جدی نگیرید امریه دارا بخونن والله کم بشن باطل میشه بقیش چرته برید خوش بگذرونید هرکی 01 میفته ماکه حالشو بردیم آ[رش با گریه جدا شدیم سوالی بود من درخدمتم فقط در مورد 01 از هرچی میخاید بدونید بگید بهتون بگم.

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
هرکی آموزشی مرکز آموزش دژبان (سماجا) کهریزک افتاده بره حال کنه.بهترین جای ممکنه
من 1 ماه میشه که آموزشیم تموم شده و دلم واقعا واسه آموزشیمون تنگ شده

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام 2 ماه پیش از همینجا اطلاعات گرفتم واسه خدمت که چی ببرم شرایط چه جوره الان برگشتم مرخصی پایان دوره آموزشیست من پادگان01 تهران بودم البته هتل01 خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که اینجا افتادم فوق العاده بود دوستانی که میخان برن 1 اسفند هیچی با خودتون نبرید کچلم نکنید الان برید تو پادگان تقسیمتون میکنن واسه یگانای مختلف بعد اون احتمالا تا شنبه بهتون مرخصی بدن واسه آماده کردن لباساتون پس مث من عجله نکیند بار اضافه با خودتون نبرید چون عصر برمیگردید با همون اتوبوسی که رفتید ما یگان 722 بودیم اسم فرماندتون جناب سروان هاشمی تازه اومده فرمانده ما رفت مشهد سخت گیر ولی نمونه بود افسر آموزش 2تا دارید.1- سروان نوری 2- سروان خدام

آقا پادگان پنجشنبه جمعه تعطیله از ساعت 2 بعدازظهر پنجشنبه تا 6 صبح شنبه هفته اولم مرخصی میدن ولی 20 نفر از هفته های بعد هم هرروز روز برگ میدن به 12 گروه تقسیم میشید از هر گروه 1 نفر مرخصی 8تا هم عشقی میدن برن از هفته های بعد 2تا آخر هفته هم هرچی بفرستی قبول میشه نگهبانی هنگ 2 هم بصورته کامپیوتریه منشی هیچ دخالتی نداره توش آقا هرچی کمتر مسئولیت بگیری بهتره واسه خودت اصلا سخت نیست خیلی خوش میگذره رژه در کل هفته 1 روز اونم پنجشنبه از ساعت 10تا12 البته هفته های اول تمرین مشق صف جمع یه ذره زیاده بعدش کمتر میشه اصلا نترسید به متاهلا حال میدن بعضی وقتا 4شنبه میفرستن که برن تا شنبه ولی 5شنبه جمعه اگه نگهبانی نخوری 100% مرخصی داری سختیش فقط این تلو که ما یخ زدیم به غلط کردن افتاده بودیم سخترین دوره بود هوا انقدر سرد بود که من 1هفتست با کلی دارو خوب نشدم هنوز امتحانم بخونید ولی زیاد جدی نگیرید امریه دارا بخونن والله کم بشن باطل میشه بقیش چرته برید خوش بگذرونید هرکی 01 میفته ماکه حالشو بردیم آ[رش با گریه جدا شدیم سوالی بود من درخدمتم فقط در مورد 01 از هرچی میخاید بدونید بگید بهتون بگم.

خشته نباشی
منم اعزام 1 دی بودم پدافند مشهد
ما احتمالا 30 ام جشن سردوشیه شما کی بود؟امریه هاتونو کی دادن؟
چند روز مرخصی پایان دوره دادن؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
اه اه اه اه اه اه اه اه
بابا این چه وضعیه
خیلی مزخرفه این 01. این که هتله این وضعشه؟
اصلن خوشم نیومد لعنت برمن که بعد از دوسال غیبت به سرم زد برم سربازی :wacko: :mad:
این چه آسایشگاه و دم و تشکیلاتی بود؟ اه اه
واقعن متاسفم امیدوارم حداقل بچه هایی که اونجا هستن یه طوری سپری کنیم این لامصب دوماه کابوس بگذره :weird::wacko:
اه

این نظر به این دلیله که هنوز پادگانهای دیگه رو ندیدید!
به معنای واقعی امکانات و زندگی در 01 بهترینه!

الان برای شما خیلی راحت میتونم پادگان مثال بزنم که نزدیک شهره ولی به افسر وظیفش حتی مرخصی تو شهری هم به زور میده(کارت تردد که هیچی نداره!)!! یا خدمت در منطقه که افسر وظیفه مثل سرباز کار میکنه..... و تا 40 روز از هیچ مرخصی خبری نیست....

لنگه بوفه 01 رو دیگه هیچ وقت هیچ جا نخواهی دید!!!

delhamid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی

منم یک اسفند (دوشنبه) اعزامم.
01 تهران
لیسانسم
امریه دارم.

راهنمایی کنید لطفاً
خیلی از پستها رو خوندم ولی کسی چیزه خاصی نگفته بود.

ممنون.
منتظرمااااااااااااا

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جشن سردوشی ما به خاطر امتحان ارشد 25 گرفتن الانم تو مرخصی هستیم امریه هارو وکالت دادیم به بچه ها 1 اسفند بگیره بیاره همدان

دوست عزیز من نمیدونم واقعا شما از سربازی چی میخای که به پادگان 01 که ما میگیم هتل شما حالت ازش بهم میخوره نکنه انتظارات هتل هم داری مرد مومن همه چی داشت کدوم پادگان رو دیدی حمامش داخل آسایشگاه باشه باید بری بیرون حموم که یخ بزنی آب گرم همه چی داره تلویزیون دیگه چی میخای خوش به حال هرکی که میره 01 اونجا واسش هتل هیچی کم نداره فقط تلو سخته بوفه که دیگه چی بگم تو پادگان ما پیتزا میخوردیم ناهارو شام اسمش سربازی آش کجا بود غذاهاش جوجه کباب خورشت میدادن متنوع بود ماکارونیش خیلی بد بود:D هنگ 1و2 نزدیک 28 تا تلفن کارتی داشت من روزی 3بار زنگ میزدم انگار خونه بودم احساس تنهایی نداشتم خیلی ناشکرید عجب شیر یا کرمان بیفتید ببینم بازم این حرفارو میزنید...

دوست عزیز که 1 اعزامی بگو چی میخای بدونی من همه چیرو واست توضیح بدم خواستی pmبده

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه سربازها
اونای که یک اسفند اعزام هستن میخواستم ببینم دوست دارن تنها برن یا کسی هم همراهیشون کنه بقول معروف بدرقه کنن!!!!
اول خودم جواب میدم من تنها میخوام برم دوست ندارم کسی باهام بیاد
شماها چطور؟!

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
سلام به همگی

منم یک اسفند (دوشنبه) اعزامم.
01 تهران
لیسانسم
امریه دارم.

راهنمایی کنید لطفاً
خیلی از پستها رو خوندم ولی کسی چیزه خاصی نگفته بود.

ممنون.
منتظرمااااااااااااا

سلام عزیزوم
چطوری
خوبی
منم ۰۱ افتادم - توی پادگان بیشتر باهم اشنا میشیم - عرض شود ک بنده میلاد فرجی هستم از خوزستان اعزام ۰۱ شدم - فوق دیپلمم ۱۹ سالمه و....
توی پست اول تاپیک همه چیز کاملا واضح مشخص شده - چیزایی ک نیازه رو همونجا میتونی پیدا کنی
سبک سفر کن داداش - بیا ۰۱ دیگه بقیه چیزا رو توضیح میدم برات
من ۰۱ رفتم چند روز پیش ... واقعا هتله .... بنده پدرم نطامی هست گذاشتن برم توی پادگان ۰۱ و چند تا سوال بپرسم
ستاد مشترک هم اشنا دارم گفتن ۰۱ واسه اموزشی عالیه
حالا دیگه توکل بر خداا
فعلا یه مشکلی دارم اون حل بشه دیگه ۱۰۰٪ دوم ماه دیگه همدیگه رو توی ۰۱ میبینیم
یا علی دادا

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه سربازها
اونای که یک اسفند اعزام هستن میخواستم ببینم دوست دارن تنها برن یا کسی هم همراهیشون کنه بقول معروف بدرقه کنن!!!!
اول خودم جواب میدم من تنها میخوام برم دوست ندارم کسی باهام بیاد
شماها چطور؟!

من پیشتهاد میکنم با خانواده برید بیان بدرقتون الان میگید دوست دارم تنها برم نمیخوام مامانم اشک بریزه آبروم بره و اینطور چیزا منم مثل شما فکر میکردم ولی اگه تنها رفتید اونجا بقیه رو میبینید که هی دارن روبوسی میکنن عکس میگیرن و ... یه جوری میشید
من خودمم دوست داشتم تنها برم ولی پدر و مادر و پدربزرگم باهام اومدن ولی تا آخرش صبر نکرده بودند دیگه وقتی با اتوبوس اومدیم بیرون رفته بودن ولی اکثرا میمونن دست تکون میدن:D

Kidding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تو **** به امریه ها اورکت میدن ؟
و اینکه من چند روزی هست پامو از آتل باز کردم و باز هم همون مشکل سابق رو دارم و پام خوب نشده یک اسفند هم اعزام هستم چه گلی باید به سرم بگیرم با این پا به نظرتون؟

Last edited:

amir_claim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تو برگ سفیدی که از پلیس+10 گرفتم نوشته محل مراجعه میدان ****، ولی وقتی برگ سفید با پست اومد دمه خونه توش نوشته محل اعزام پاسداران(آدرس پادگان ) . حالا به نظرتون من به کدوم عمل کنم؟!!در ضمن از همه جا حرف زدید ، کسی نموده پاسداران چه جور جایی؟!!

sami23_323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خشته نباشی
منم اعزام 1 دی بودم پدافند مشهد
ما احتمالا 30 ام جشن سردوشیه شما کی بود؟امریه هاتونو کی دادن؟
چند روز مرخصی پایان دوره دادن؟

سلام دوست عزیز(em_developer)
من اعزامی پدافند مشهد واسه اسفند ماه هستم.می خواستم اگه میشه لطف کنین شرایط و وضعیت پدافند مشهد رو تشریح کنین؟
در ضمن آیا اردو می برن؟اگه می برن کجا؟
آدرس محل آموزشی کجاس؟
به نظرتون برا ما مرخصی میاندوره کی می دن؟
و در آخر آیا امکان بردن ماشین موزر با خودمون به پادگان وجود داره؟
ممنون دوست گرامی.

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
من پیشتهاد میکنم با خانواده برید بیان بدرقتون الان میگید دوست دارم تنها برم نمیخوام مامانم اشک بریزه آبروم بره و اینطور چیزا منم مثل شما فکر میکردم ولی اگه تنها رفتید اونجا بقیه رو میبینید که هی دارن روبوسی میکنن عکس میگیرن و ... یه جوری میشید
من خودمم دوست داشتم تنها برم ولی پدر و مادر و پدربزرگم باهام اومدن ولی تا آخرش صبر نکرده بودند دیگه وقتی با اتوبوس اومدیم بیرون رفته بودن ولی اکثرا میمونن دست تکون میدن:D

دوست عزیز حرفهای شما نظر من و تغییر داد من قبول کردم هرکی دوست داشت بدرقم بیاد
شاید فردا برای پشیمانی دیر باشد!!!

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزوم
چطوری
خوبی
منم ۰۱ افتادم - توی پادگان بیشتر باهم اشنا میشیم - عرض شود ک بنده میلاد فرجی هستم از خوزستان اعزام ۰۱ شدم - فوق دیپلمم ۱۹ سالمه و....
توی پست اول تاپیک همه چیز کاملا واضح مشخص شده - چیزایی ک نیازه رو همونجا میتونی پیدا کنی
سبک سفر کن داداش - بیا ۰۱ دیگه بقیه چیزا رو توضیح میدم برات
من ۰۱ رفتم چند روز پیش ... واقعا هتله .... بنده پدرم نطامی هست گذاشتن برم توی پادگان ۰۱ و چند تا سوال بپرسم
ستاد مشترک هم اشنا دارم گفتن ۰۱ واسه اموزشی عالیه
حالا دیگه توکل بر خداا
فعلا یه مشکلی دارم اون حل بشه دیگه ۱۰۰٪ دوم ماه دیگه همدیگه رو توی ۰۱ میبینیم
یا علی دادا

دوست عزیز 01 آموزشی لیسانس به بالاست احتمالا روز اول شمارو جدا کنن شما تو 01 آموزش نمیبینی میری 02 چون ما روز اولی که اومدیم فوق دیپلم هارو جدا کردن فرستادن جای دیگه فقط لیسانس به بالاهارو نگه میدارن اونجا الان چند ساله سبک کاریشو.ن اینجوره

بالا