kh.farshad
Registered User
جالب اینجاست که حدود 25-26 بهمن اغلب بچه های **** و ارتش ترخیص شدن !!!!! در حالیکه طبق اطلاعی که بنده دارم بچه های نیروی انتظامی مشگین شهر تازه تا امروز مرخصی داشتند و امروز باید برگردن پادگان !!!!
جالب اینجاست که حدود 25-26 بهمن اغلب بچه های **** و ارتش ترخیص شدن !!!!! در حالیکه طبق اطلاعی که بنده دارم بچه های نیروی انتظامی مشگین شهر تازه تا امروز مرخصی داشتند و امروز باید برگردن پادگان !!!!
پادگان 04 مال ارتشه تو بیرجند دوست عزیز
دوست من فکر میکنم شما به گفته های من اطمینان نداری اولا دیگه شما کد رو بیخیال شو کد زمان ماها بود مثلا برای من اومده بود کد 13 که فهمیدم مرآ شهید بیگلری مشگین شهر ( ناجا) هست. اما به سوال شما هم جواب میدم زمان قدیم اگه در برگ کد عدد 4 میومد معرف مرآ محمد رسول ا... بیرجند متعلق به مرزبانی بود اما منظور از پادگان 04 مرآ 04 نیروی زمینی ارتش هست که از قضا اینم تو بیرجنده ( 04 بیرجند) که اونایی که قدیما باید میرفتند ارتش بیرجند کدشون عدد 38 بود
بشنو باور نکن مگه خونه خالست **** که تا الان مرخصی باشن
تازه من خودمم پدافند مشهد یک دی بودن سر دوشی ما 30ام 25-26 نبود
بچه ها حدودا چند روز قبل از اعزام محل پادگان اموزشی مشخص میشه ؟؟؟؟؟؟
۱۰ تا ۱۵ روز قبل از اعزام میاد دفترچه دوم اگر نیومد میتونی بری پلیس به اضافه ۱۰ و بپرسی کجا افتادی
داداش من 1 اسفند اعزام 01 هستم . لیسانس دارم و فکر کنم امریه هم ok شده . معاف رزم هم هستم که کاش نبودم . اونچا اوضاع چطوره؟ میتونم داروهامو ببرم ؟ اونجا اوضاع عذا و استراحت و حمام چطوره؟ میشه تیغ برد صورت را با تیغ زد؟ ممنوم میشم اگه بهم جواب بدی . چیز خاصی لازم هست با خودم ببرم؟
من 18 اسفند اعزامم به نظرت الان برم پلیس +10 بهم میگن؟
باید همین چند روزه برات دفترچه بیاد اگر تا شنبه یکشنبه نیامد برو یک سئوال بکن اگر مشخص شده باشه بهت برات دفترچه رو پرینت میکنه میده
کسی از مرکز آموزش انتظامی استان گیلان خبر یا اطلاعی نداره؟
اصلا کجاست؟
چه جوریه؟
شرایط مرخصی نیروی انتظامی توی عید چه جوریه؟
راستی اعزام من 1/12 است. اما معرفی ام تهران میدان ****
سلام دوستان ! ممنون از همه عزیزانی که یاریگر سربازان وطن هستن !
منم برا اسفند افتادم پدآفند هوایی مشهد ! کسی آمار پادگانو و شرایطشو داره ؟
روز اول اعزام که رفتیم پادگانو وسایلو دادن چند روز مرخصی میدن ؟ اونقدری هست که بیارزه برگردم تهران یا همونجا باید پی اندازه کردن لباس و... باشم ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و شانسیه ؟
اولا در مورد مرخصی و اجازه رفتن ابتدای دوره و .... اصلا از هیچ کس سوال نکن چون این چیزا شرایط مشخصی نیست متغیره
مثلا همین پدافند مشهد همه دوره 3 4 روز به همه مرخصی میداد میگفت برید خونه لباس اندازه کنین بیاین اما به ما ندادن گفتن راه اکثر بچه ها دوره نمی ارزید بدیم
پدافند مشهد خوبه چون برخی از کارهای نیروی زمینی مثل میدان موانع نداره
تنها پادگانیه تو کل کشور که اردو زندگی در شرایط سخت و نداره(البته تا دوره ما چون تو **** هیچی حساب کتاب نداره)
مرخصی تو شهری هم خوبه البته از هفته دوم پادگان چسبیده به فرودگاهه از پادگان بیای بیرون است ایستگاه مترو نزدیکته سوار میشه ایستگاه بسیج پیاده میشی از اونجا هم حرم دیده میشه میری حالشو میبری
رفتارشون هم با دانشجو ها خوبه اونجا چون اکثرا بچه های فنی مهندسی هستم همرو با لفظ مهندس صدا میزنن
در مورد غذا هم خوب نیست
در کل پادگان پادگانه، به امید عشق و حال نرو واسه من که تا 2 هفته اول که خیلی سخت و زد حال بود
ولی پدافند مشهد خداییش نسبت به باقی پادگان ها خیلی خوبه 01 تهرانم 4 5 روز اردو داره که مشهد پدافندش نداره درحالی که پادگان شکاریش داره
دلیل این که اردو نداره اینه که اونجا به عنوان یک مکان آموزشی رسمی ثبت نشده
واسه همین امکاناتش برای آموزش خوب نیست
در این حد بدون که به بچه های ما یعنی 1 دی هنوز کوله ندادن!!!!!!!!!!!!!!!
باید وسیله هامونو دستمون بگیریم بیاریم
اولا در مورد مرخصی و اجازه رفتن ابتدای دوره و .... اصلا از هیچ کس سوال نکن چون این چیزا شرایط مشخصی نیست متغیره
مثلا همین پدافند مشهد همه دوره 3 4 روز به همه مرخصی میداد میگفت برید خونه لباس اندازه کنین بیاین اما به ما ندادن گفتن راه اکثر بچه ها دوره نمی ارزید بدیم
پدافند مشهد خوبه چون برخی از کارهای نیروی زمینی مثل میدان موانع نداره
تنها پادگانیه تو کل کشور که اردو زندگی در شرایط سخت و نداره(البته تا دوره ما چون تو **** هیچی حساب کتاب نداره)
مرخصی تو شهری هم خوبه البته از هفته دوم پادگان چسبیده به فرودگاهه از پادگان بیای بیرون است ایستگاه مترو نزدیکته سوار میشه ایستگاه بسیج پیاده میشی از اونجا هم حرم دیده میشه میری حالشو میبری
رفتارشون هم با دانشجو ها خوبه اونجا چون اکثرا بچه های فنی مهندسی هستم همرو با لفظ مهندس صدا میزنن
در مورد غذا هم خوب نیست
در کل پادگان پادگانه، به امید عشق و حال نرو واسه من که تا 2 هفته اول که خیلی سخت و زد حال بود
ولی پدافند مشهد خداییش نسبت به باقی پادگان ها خیلی خوبه 01 تهرانم 4 5 روز اردو داره که مشهد پدافندش نداره درحالی که پادگان شکاریش داره
دلیل این که اردو نداره اینه که اونجا به عنوان یک مکان آموزشی رسمی ثبت نشده
واسه همین امکاناتش برای آموزش خوب نیست
در این حد بدون که به بچه های ما یعنی 1 دی هنوز کوله ندادن!!!!!!!!!!!!!!!
باید وسیله هامونو دستمون بگیریم بیاریم
اولا در مورد مرخصی و اجازه رفتن ابتدای دوره و .... اصلا از هیچ کس سوال نکن چون این چیزا شرایط مشخصی نیست متغیره مثلا همین پدافند مشهد همه دوره 3 4 روز به همه مرخصی میداد میگفت برید خونه لباس اندازه کنین بیاین اما به ما ندادن گفتن راه اکثر بچه ها دوره نمی ارزید بدیم پدافند مشهد خوبه چون برخی از کارهای نیروی زمینی مثل میدان موانع نداره تنها پادگانیه تو کل کشور که اردو زندگی در شرایط سخت و نداره(البته تا دوره ما چون تو **** هیچی حساب کتاب نداره) مرخصی تو شهری هم خوبه البته از هفته دوم پادگان چسبیده به فرودگاهه از پادگان بیای بیرون است ایستگاه مترو نزدیکته سوار میشه ایستگاه بسیج پیاده میشی از اونجا هم حرم دیده میشه میری حالشو میبری رفتارشون هم با دانشجو ها خوبه اونجا چون اکثرا بچه های فنی مهندسی هستم همرو با لفظ مهندس صدا میزنن در مورد غذا هم خوب نیست در کل پادگان پادگانه، به امید عشق و حال نرو واسه من که تا 2 هفته اول که خیلی سخت و زد حال بود ولی پدافند مشهد خداییش نسبت به باقی پادگان ها خیلی خوبه 01 تهرانم 4 5 روز اردو داره که مشهد پدافندش نداره درحالی که پادگان شکاریش داره دلیل این که اردو نداره اینه که اونجا به عنوان یک مکان آموزشی رسمی ثبت نشده واسه همین امکاناتش برای آموزش خوب نیست در این حد بدون که به بچه های ما یعنی 1 دی هنوز کوله ندادن!!!!!!!!!!!!!!! باید وسیله هامونو دستمون بگیریم بیاریم
گیلان مرکز آموزشی نداره .کسی از مرکز آموزش انتظامی استان گیلان خبر یا اطلاعی نداره؟
اصلا کجاست؟
چه جوریه؟
شرایط مرخصی نیروی انتظامی توی عید چه جوریه؟
راستی اعزام من 1/12 است. اما معرفی ام تهران میدان ****