• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
جالب اینجاست که حدود 25-26 بهمن اغلب بچه های **** و ارتش ترخیص شدن !!!!! در حالیکه طبق اطلاعی که بنده دارم بچه های نیروی انتظامی مشگین شهر تازه تا امروز مرخصی داشتند و امروز باید برگردن پادگان !!!!

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
جالب اینجاست که حدود 25-26 بهمن اغلب بچه های **** و ارتش ترخیص شدن !!!!! در حالیکه طبق اطلاعی که بنده دارم بچه های نیروی انتظامی مشگین شهر تازه تا امروز مرخصی داشتند و امروز باید برگردن پادگان !!!!

بشنو باور نکن مگه خونه خالست **** که تا الان مرخصی باشن
تازه من خودمم پدافند مشهد یک دی بودن سر دوشی ما 30ام 25-26 نبود

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من فکر میکنم شما به گفته های من اطمینان نداری اولا دیگه شما کد رو بیخیال شو کد زمان ماها بود مثلا برای من اومده بود کد 13 که فهمیدم مرآ شهید بیگلری مشگین شهر ( ناجا) هست. اما به سوال شما هم جواب میدم زمان قدیم اگه در برگ کد عدد 4 میومد معرف مرآ محمد رسول ا... بیرجند متعلق به مرزبانی بود اما منظور از پادگان 04 مرآ 04 نیروی زمینی ارتش هست که از قضا اینم تو بیرجنده ( 04 بیرجند) که اونایی که قدیما باید میرفتند ارتش بیرجند کدشون عدد 38 بود

این چه حرفیه من کاملا به حرفهای شما اطمینان کامل دارم شما فرمودید که تغییر کرده گفتم بپرسم بد نیست، منظورم این نبود که به شما اطمینان ندارم
دست گلت درد نکنه از اینکه جواب دادی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بشنو باور نکن مگه خونه خالست **** که تا الان مرخصی باشن
تازه من خودمم پدافند مشهد یک دی بودن سر دوشی ما 30ام 25-26 نبود

شما خودت هم ببین دیگه تو همین فروم یکی اومده میگه پایه 1 دی آموزشی تموم شد از شهید هاشمی نژاد یکی میگه 1 دی از 01 آموزشی تموم شد
ارتش رو شک دارم ولی **** زودتر ترخیص میکنه
من خودم پایه خدمتی تیر 89 بودم نیروی انتظامی مشگین شهر 2 شهریور ترخیص شدیم !!!!!
رفیق من تیر 89 شهدای کرمانشاه بود وقتی من ترخیص شدم یه هفته پایان دورشون هم تموم شده بود میرفت یگان
حدود 23-24 ترخیص شده بودند!!!!

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها حدودا چند روز قبل از اعزام محل پادگان اموزشی مشخص میشه ؟؟؟؟؟؟

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از مرکز آموزش انتظامی استان گیلان خبر یا اطلاعی نداره؟
اصلا کجاست؟
چه جوریه؟
شرایط مرخصی نیروی انتظامی توی عید چه جوریه؟

راستی اعزام من 1/12 است. اما معرفی ام تهران میدان ****

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها حدودا چند روز قبل از اعزام محل پادگان اموزشی مشخص میشه ؟؟؟؟؟؟

۱۰ تا ۱۵ روز قبل از اعزام میاد دفترچه دوم اگر نیومد میتونی بری پلیس به اضافه ۱۰ و بپرسی کجا افتادی

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
داداش من 1 اسفند اعزام 01 هستم . لیسانس دارم و فکر کنم امریه هم ok شده . معاف رزم هم هستم که کاش نبودم . اونچا اوضاع چطوره؟ میتونم داروهامو ببرم ؟ اونجا اوضاع عذا و استراحت و حمام چطوره؟ میشه تیغ برد صورت را با تیغ زد؟ ممنوم میشم اگه بهم جواب بدی . چیز خاصی لازم هست با خودم ببرم؟

داروهاتو میتونی ببری. غذا و حمام هم سریه. استراحت کمه ولی بد نیست. تیغ هم میتونی ببری. ژیلت ببری بهتره. چیز خاصی لازم نیست ببری بوفه همه چی داره.

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
من 18 اسفند اعزامم به نظرت الان برم پلیس +10 بهم میگن؟

باید همین چند روزه برات دفترچه بیاد اگر تا شنبه یکشنبه نیامد برو یک سئوال بکن اگر مشخص شده باشه برات دفترچه رو پرینت میکنه میده

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اصلا کجاست؟
چه جوریه؟

این مرکز که شما میگی همون مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد هست؟؟؟ اگه که این نیست مرکز جدیدیه

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام به دوستان! کسی اینجا هست که از کارت ایثار استفاده کرده باشه برای کسری خدمت ؟ همینطور میخواستم بدونم کسی که از زمان جنگ مجروح بوده و پدنبالش نرفته برای درصد جانبازی میتونه الان بره پیشو بگیره یا نه؟ چون شنیدم تو کسری خدمت موثره هر چند اگه درصدش کم باشه!

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ! ممنون از همه عزیزانی که یاریگر سربازان وطن هستن !
منم برا اسفند افتادم پدآفند هوایی مشهد ! کسی آمار پادگانو و شرایطشو داره ؟
روز اول اعزام که رفتیم پادگانو وسایلو دادن چند روز مرخصی میدن ؟ اونقدری هست که بیارزه برگردم تهران یا همونجا باید پی اندازه کردن لباس و... باشم ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و شانسیه ؟

اولا در مورد مرخصی و اجازه رفتن ابتدای دوره و .... اصلا از هیچ کس سوال نکن چون این چیزا شرایط مشخصی نیست متغیره
مثلا همین پدافند مشهد همه دوره 3 4 روز به همه مرخصی میداد میگفت برید خونه لباس اندازه کنین بیاین اما به ما ندادن گفتن راه اکثر بچه ها دوره نمی ارزید بدیم
پدافند مشهد خوبه چون برخی از کارهای نیروی زمینی مثل میدان موانع نداره
تنها پادگانیه تو کل کشور که اردو زندگی در شرایط سخت و نداره(البته تا دوره ما چون تو **** هیچی حساب کتاب نداره)
مرخصی تو شهری هم خوبه البته از هفته دوم پادگان چسبیده به فرودگاهه از پادگان بیای بیرون است ایستگاه مترو نزدیکته سوار میشه ایستگاه بسیج پیاده میشی از اونجا هم حرم دیده میشه میری حالشو میبری
رفتارشون هم با دانشجو ها خوبه اونجا چون اکثرا بچه های فنی مهندسی هستم همرو با لفظ مهندس صدا میزنن
در مورد غذا هم خوب نیست
در کل پادگان پادگانه، به امید عشق و حال نرو واسه من که تا 2 هفته اول که خیلی سخت و زد حال بود
ولی پدافند مشهد خداییش نسبت به باقی پادگان ها خیلی خوبه 01 تهرانم 4 5 روز اردو داره که مشهد پدافندش نداره درحالی که پادگان شکاریش داره
دلیل این که اردو نداره اینه که اونجا به عنوان یک مکان آموزشی رسمی ثبت نشده
واسه همین امکاناتش برای آموزش خوب نیست
در این حد بدون که به بچه های ما یعنی 1 دی هنوز کوله ندادن!!!!!!!!!!!!!!!
باید وسیله هامونو دستمون بگیریم بیاریم

s_amir_h_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا در مورد مرخصی و اجازه رفتن ابتدای دوره و .... اصلا از هیچ کس سوال نکن چون این چیزا شرایط مشخصی نیست متغیره
مثلا همین پدافند مشهد همه دوره 3 4 روز به همه مرخصی میداد میگفت برید خونه لباس اندازه کنین بیاین اما به ما ندادن گفتن راه اکثر بچه ها دوره نمی ارزید بدیم
تنها پادگانیه تو کل کشور که اردو زندگی در شرایط سخت و نداره(البته تا دوره ما چون تو **** هیچی حساب کتاب نداره)
مرخصی تو شهری هم خوبه البته از هفته دوم پادگان چسبیده به فرودگاهه از پادگان بیای بیرون است ایستگاه مترو نزدیکته سوار میشه ایستگاه بسیج پیاده میشی از اونجا هم حرم دیده میشه میری حالشو میبری
رفتارشون هم با دانشجو ها خوبه اونجا چون اکثرا بچه های فنی مهندسی هستم همرو با لفظ مهندس صدا میزنن
در مورد غذا هم خوب نیست
در کل پادگان پادگانه، به امید عشق و حال نرو واسه من که تا 2 هفته اول که خیلی سخت و زد حال بود
ولی پدافند مشهد خداییش نسبت به باقی پادگان ها خیلی خوبه 01 تهرانم 4 5 روز اردو داره که مشهد پدافندش نداره درحالی که پادگان شکاریش داره

دمت گرم بخاطره راهنمائيت. منم 1/12 اونجا اعزامم.
منم از هركي پرسيدم ميگه مرخصي شانسيه همينطور كه شما گفتيد

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد غذا هم خوب نیست

دستت درست...

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا در مورد مرخصی و اجازه رفتن ابتدای دوره و .... اصلا از هیچ کس سوال نکن چون این چیزا شرایط مشخصی نیست متغیره مثلا همین پدافند مشهد همه دوره 3 4 روز به همه مرخصی میداد میگفت برید خونه لباس اندازه کنین بیاین اما به ما ندادن گفتن راه اکثر بچه ها دوره نمی ارزید بدیم پدافند مشهد خوبه چون برخی از کارهای نیروی زمینی مثل میدان موانع نداره تنها پادگانیه تو کل کشور که اردو زندگی در شرایط سخت و نداره(البته تا دوره ما چون تو **** هیچی حساب کتاب نداره) مرخصی تو شهری هم خوبه البته از هفته دوم پادگان چسبیده به فرودگاهه از پادگان بیای بیرون است ایستگاه مترو نزدیکته سوار میشه ایستگاه بسیج پیاده میشی از اونجا هم حرم دیده میشه میری حالشو میبری رفتارشون هم با دانشجو ها خوبه اونجا چون اکثرا بچه های فنی مهندسی هستم همرو با لفظ مهندس صدا میزنن در مورد غذا هم خوب نیست در کل پادگان پادگانه، به امید عشق و حال نرو واسه من که تا 2 هفته اول که خیلی سخت و زد حال بود ولی پدافند مشهد خداییش نسبت به باقی پادگان ها خیلی خوبه 01 تهرانم 4 5 روز اردو داره که مشهد پدافندش نداره درحالی که پادگان شکاریش داره دلیل این که اردو نداره اینه که اونجا به عنوان یک مکان آموزشی رسمی ثبت نشده واسه همین امکاناتش برای آموزش خوب نیست در این حد بدون که به بچه های ما یعنی 1 دی هنوز کوله ندادن!!!!!!!!!!!!!!! باید وسیله هامونو دستمون بگیریم بیاریم

از وسایلی شخصی چی به شما دادن؟ وچند روز بعد؟
اوضاع مرخصی آخر هفته چطوره؟

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

برو بچه‌ها دیپلمه یه سوال داشتم
منی‌ که ۱۸ اسفند اعزام هستم به نظرتون کجا می‌ا‌فتم برای دیپلمه ها

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
اصلا کجاست؟
چه جوریه؟

گیلان مرکز آموزشی نداره .
اما نزدیک ترین محل آموزشی به گیلان همونطور که دوستمون هم گفتن مرزن آباده چالوسه . نزدیک کلاردشته .

بالا