• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0

آره....صبح روز اعزام جایی که همه جمع می شن اسمها رو می خونن و هر کسی که حاضر بود جلوش تیک می زنن...بهتره که ریسک نکنی و مثل همه بری اسمت تیک بخوره و بعد سوار اتوبوس بشی... نامه معرفی رو هم که معمولا می دن دست یک نفر که بهتره با همون اکیپ همراه باشی....(اونهایی هم که خودشون رفتن اینطوری هست که اول می رن اسمشون تیک می خوره بعد بهش می گن مثلا ساعت 4 خودت ماشین بگیر برسی پادگانت یا اینکه یک ساعت خاصی بهش اعلام می کنن و می گن خودش تا اون ساعت به پادگان برسونه خودشو...معمولا اینا برای وقتی هست که اعزام به 5 شنبه یا قبل تعطیلی می خوره)
صبح برو جایی که باید ازش اعزام بشی خیالت راحت تره...حرف هیچ کس رو هم گوش نده..........

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان بیشتر سئوالات رو پرسیدند فقط میخوام بدونم پوتین میتونیم خودمون بگیریم از اینجا ببریم و پوتین اونا رو نپوشیم ؟

شمارو کی سر دوشی دادن چندم؟
ما که پدافند مشهدیم گفتن 30ام جشن سردوشیه !!!!!!!

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
مرخصی ها یستگی داره مثلا این دوره ای که شما دارین میرین چون تعطیلاتش زیاده شاید کمتر بهتون مرخصی بدن مثلا چندتا از جمعه هاتون صبح هاشو کلاس میزارن براتون و مرخصی نمیدن ولی حتما 2 تا مرخصی زیارتی بهتون میدن( 36 ساعته) و همون جمعه ها رو هم عصر هاشو میدن ، برای مرخصی تو شهری هم 3 ساعت بیشتر نمیدن که اونم باید کار ضروری داشته باشی مثلا پول لازم داشته باشی و یا چیزی بخوای بخری
حمامش بد نیست خوبه فاصلش هم زیاد نیست ، حمام رو در 3 موقع میتونی بری یکیشو برای شما تعیین میکنن مثلا روز شنبه و سه شنبه مخصوص گردان امام حسن (400 500 نفر) که باید زمانی بری که شلوغ نباشه دیگه دومیش جمعه ها هست که عمومی هست یعنی برای کل گردان ها که دوره ما 1200 نفر بودن سومیش که بهتر از دو تای دیگه هست صبح از ساعت 4:30 تا5:30 که اینم هر روزه و برای عموم (زودتر باید بری که تو نوبت وای نستی)
فلاسک هم میشه برد . دوره هم بستگی داره مثلا ما زودتر از موعد ترخیص شدیم 23 به خاطر کنکور ارشد خیلی خوش به حالمون شد:D:D
و اما وسایل : اونجا به امریه ها فقط اینا رو میدن: یه قالب صابون یه جعبه پودر لباسشویی یه ملحفه یه فرچه(حتی واکس هم بهتون نمیدن و باید بخرین) یه دست لباس (که به غیر امریه ها 3 دست میدن) یه جفت پوتین یه کمربند یه جفت جوراب یه پتو یه بسته چایی کیسه ای و یه بسته قند و همچنین یقلوی و دربازکن که این دو مورد رو باید آخر دوره پس بدی همینو همین دیگه هیچی بهتون نمیدن
حالا وسایلی که باید ببیری و به دردت میخوره البته این چیزایی رو که میخوام بگم شاید خیلی هاش رو بوفه داشته باشه ولی بهتر از اینه که بخوای 1 ساعت تو صف وایسی: یه جعبه پونز حتما ببر برای آنکادر ، ناخن گیر، کش برای گتر وقیچی کوچک حتما ببر ، نخ و سوزن ، لوازم حمام (شامپو ،لیف ، حوله بزرگ وکوچک ،خمیردندان ومسواک و....) دستمال کاغذی ،پلاستیک فریزر ،لیوان حتما ببر دسته دارش بهتره،قاشق ،دمپایی حتما ببر خیلی به درد میخوره، واکس یا ببر یا اونجا بخر ،هر قرص و پمادی که میخوای ببر و یه سری لوازم دیگه که ضروری نیست ولی میتونی ببری مثل کرم ،عطر یا اسپری و..... ، خوراکی هرچی میخوای ببر ،یه ملحفه ی سفید 1.30 در 2 هم ببری بد نیست، لباس گرم هم ببر ولی نه زیاد ،یه جفت جوراب خیلی محکم هم ببر ،میتونی از همون شهرتون هم کارت تلفن بخری ببری اونجا جواب میده
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه به هر حال سوال دیگه ای بود در خدمتم

سلام
لطف میکنید بگید من که امریه ندارم چه وسایلی با خودم ببرم و دوره آموزشی 2ماه یا 3ماه؟!
شما اطلاعی از 04 بیرجند ندارین من اول اسفند اعزامم

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان دوره آموزشی دوماه یا سه ماه؟!
دوره کد چند ماه؟! کیا کد میخورن؟!
یه سوال دیگه بعد آموزشی کجا میوفتیم من که بیرجندم بعد آموزشی کجا میوفتم؟!

آموزشی برای سربازان عادی 70 روز و برای سربازان فوق دیپلم به بالا 60 روز. این قاعدشه و باقیش به پادگان بستگی داره
دوره کد هم 45 روزه
دوره کد خوردن و تقسیمات اصلا چیر مشخصی نیست
کلا **** مجموعه منظمی از بی نظمی هاست
همیشه تونظام ادعای نظم هست اما هیچ جا بی قاعده تر از **** نیست
هر کی یه دستوری میده

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
آموزشی برای سربازان عادی 70 روز و برای سربازان فوق دیپلم به بالا 60 روز. این قاعدشه و باقیش به پادگان بستگی داره دوره کد هم 45 روزه دوره کد خوردن و تقسیمات اصلا چیر مشخصی نیست کلا **** مجموعه منظمی از بی نظمی هاست همیشه تونظام ادعای نظم هست اما هیچ جا بی قاعده تر از **** نیست هر کی یه دستوری میده
مرسی از اینکه جواب دادین پس آموزشی من میشه 2ماه

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
ببین دوست عزیز کلا اعزام به خدمت دو نوعه که وقتی میری دفترچه پست میکنی مشخص میشه
1-شخصی 2-سازمانی
اگه شخصی باشی تو برگه سفیدت میگه برو پادگانی که افتادی و آدرس پادگانته
تو سازمانی نیروهای مسلح وظیفه دارن شما رو ببرن پادگان و رو برگه سفید میزنه مثلا مرکز نیروهای مسلح استان
مثلا خود من رفتم مرکز استان به منو یه نفر دیگه که هر دومون پدافند مشهد افتاده بودیم یک پوشه دادن که توش برگه معرفی ما به پادگان بود گه حاوی نام ما و مدرک ما با مهر **** وظیفه بود اگه اشتباه نکنم
حالا اگه شما بدون این معرفی نامه که از ما گرفتن بری یراست پادگان نمیدونم واست مشکلی پیش میاد یا نه که بعید میبینم پیش نیاد به هر حال معرفی نامه لازم دیگه

آره....صبح روز اعزام جایی که همه جمع می شن اسمها رو می خونن و هر کسی که حاضر بود جلوش تیک می زنن...بهتره که ریسک نکنی و مثل همه بری اسمت تیک بخوره و بعد سوار اتوبوس بشی... نامه معرفی رو هم که معمولا می دن دست یک نفر که بهتره با همون اکیپ همراه باشی....(اونهایی هم که خودشون رفتن اینطوری هست که اول می رن اسمشون تیک می خوره بعد بهش می گن مثلا ساعت 4 خودت ماشین بگیر برسی پادگانت یا اینکه یک ساعت خاصی بهش اعلام می کنن و می گن خودش تا اون ساعت به پادگان برسونه خودشو...معمولا اینا برای وقتی هست که اعزام به 5 شنبه یا قبل تعطیلی می خوره)
صبح برو جایی که باید ازش اعزام بشی خیالت راحت تره...حرف هیچ کس رو هم گوش نده..........

عجب درده سری شد ...

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
عجب درده سری شد ...

حالا شما چرا اینقدر دوست داری خودت بری؟!
بنظر من با اتوبوسای خودشون بریم بهتره بهمون خوش میگذره و با دیگران آشنا میشیم و آمادگی پیدا میکنیم چون همه مثل خودمونن از هیچی اطلاع ندارن
من از کسانی که رفتن سربازی شنیدم که وقتی تو راه هستی خوش میگذره و بیشتردوستیها تو اون موقه شکل میگیره
بازم میل خودته

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
حالا شما چرا اینقدر دوست داری خودت بری؟!
بنظر من با اتوبوسای خودشون بریم بهتره بهمون خوش میگذره و با دیگران آشنا میشیم و آمادگی پیدا میکنیم چون همه مثل خودمونن از هیچی اطلاع ندارن
من از کسانی که رفتن سربازی شنیدم که وقتی تو راه هستی خوش میگذره و بیشتردوستیها تو اون موقه شکل میگیره
بازم میل خودته

منم دوس دارم با بچه ها برم
اما از اینجا تا اهواز (استان) بیشتر از ۲ ساعت راهه بعدشم ک رسیدم باید ادرسشو پیدا کنم
ساعت ۷ صبح هم باید اونجا باشم !!!!!!!!!
---------------
اما اگه با قطار یا هواپیما برم هم راحته هم استرسش کمتره ...
نمیدونم چ کنم

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
منم دوس دارم با بچه ها برم
اما از اینجا تا اهواز (استان) بیشتر از ۲ ساعت راهه بعدشم ک رسیدم باید ادرسشو پیدا کنم
ساعت ۷ صبح هم باید اونجا باشم !!!!!!!!!
---------------
اما اگه با قطار یا هواپیما برم هم راحته هم استرسش کمتره ...
نمیدونم چ کنم

تو برگت بهت گفتن باید کی و کجا باشی؟!
ببین برا من نوشته 6 صبح میدان **** باشم، خوب من 6 صبح میرم اونجا بقیش دیگه به اونا ربط داره که کی مارو بفرستن

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مرخصی ها یستگی داره مثلا این دوره ای که شما دارین میرین چون تعطیلاتش زیاده شاید کمتر بهتون مرخصی بدن مثلا چندتا از جمعه هاتون صبح هاشو کلاس میزارن براتون و مرخصی نمیدن ولی حتما 2 تا مرخصی زیارتی بهتون میدن( 36 ساعته) و همون جمعه ها رو هم عصر هاشو میدن ، برای مرخصی تو شهری هم 3 ساعت بیشتر نمیدن که اونم باید کار ضروری داشته باشی مثلا پول لازم داشته باشی و یا چیزی بخوای بخری
حمامش بد نیست خوبه فاصلش هم زیاد نیست ، حمام رو در 3 موقع میتونی بری یکیشو برای شما تعیین میکنن مثلا روز شنبه و سه شنبه مخصوص گردان امام حسن (400 500 نفر) که باید زمانی بری که شلوغ نباشه دیگه دومیش جمعه ها هست که عمومی هست یعنی برای کل گردان ها که دوره ما 1200 نفر بودن سومیش که بهتر از دو تای دیگه هست صبح از ساعت 4:30 تا5:30 که اینم هر روزه و برای عموم (زودتر باید بری که تو نوبت وای نستی)
فلاسک هم میشه برد . دوره هم بستگی داره مثلا ما زودتر از موعد ترخیص شدیم 23 به خاطر کنکور ارشد خیلی خوش به حالمون شد:D:D
و اما وسایل : اونجا به امریه ها فقط اینا رو میدن: یه قالب صابون یه جعبه پودر لباسشویی یه ملحفه یه فرچه(حتی واکس هم بهتون نمیدن و باید بخرین) یه دست لباس (که به غیر امریه ها 3 دست میدن) یه جفت پوتین یه کمربند یه جفت جوراب یه پتو یه بسته چایی کیسه ای و یه بسته قند و همچنین یقلوی و دربازکن که این دو مورد رو باید آخر دوره پس بدی همینو همین دیگه هیچی بهتون نمیدن
حالا وسایلی که باید ببیری و به دردت میخوره البته این چیزایی رو که میخوام بگم شاید خیلی هاش رو بوفه داشته باشه ولی بهتر از اینه که بخوای 1 ساعت تو صف وایسی: یه جعبه پونز حتما ببر برای آنکادر ، ناخن گیر، کش برای گتر وقیچی کوچک حتما ببر ، نخ و سوزن ، لوازم حمام (شامپو ،لیف ، حوله بزرگ وکوچک ،خمیردندان ومسواک و....) دستمال کاغذی ،پلاستیک فریزر ،لیوان حتما ببر دسته دارش بهتره،قاشق ،دمپایی حتما ببر خیلی به درد میخوره، واکس یا ببر یا اونجا بخر ،هر قرص و پمادی که میخوای ببر و یه سری لوازم دیگه که ضروری نیست ولی میتونی ببری مثل کرم ،عطر یا اسپری و..... ، خوراکی هرچی میخوای ببر ،یه ملحفه ی سفید 1.30 در 2 هم ببری بد نیست، لباس گرم هم ببر ولی نه زیاد ،یه جفت جوراب خیلی محکم هم ببر ،میتونی از همون شهرتون هم کارت تلفن بخری ببری اونجا جواب میده
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه به هر حال سوال دیگه ای بود در خدمتم

ممنون خیلی لطف کردید
راستی چقدر پول با خودمون ببریم و رفقا میگفتند بوفش دستگاه کارت خوان داره درسته؟
کارت تلفنهای اصفهان به اونجا مبخوره؟
اگر مطلبی بود بازم مزاحمت میشم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که **** در چه ماههایی اعزام داره و در چه ماههایی اعزام نداره؟
دیپلمه هارو میگم
ممنون

تمامی نیروها در همه ی دوره ها اعزام دارن

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
تو برگت بهت گفتن باید کی و کجا باشی؟!
ببین برا من نوشته 6 صبح میدان **** باشم، خوب من 6 صبح میرم اونجا بقیش دیگه به اونا ربط داره که کی مارو بفرستن
اره نوشتن
اصلا معلوم نیس ادرسش چطوریه.... الان از ادرسش عکس میگیرم میزارم ببینید
شاید شما بتونید بفهمید این ادرس ماله کدوم شهر و کجاس ؟!!!!
-------------اینم عکس:
1.jpg1.jpg

حالا شما بگید این ادرس کجا
بلاخره اندیمشکه یا اهوازه ؟

Last edited:

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0

ممنون خیلی لطف کردید
راستی چقدر پول با خودمون ببریم و رفقا میگفتند بوفش دستگاه کارت خوان داره درسته؟
کارت تلفنهای اصفهان به اونجا مبخوره؟
اگر مطلبی بود بازم مزاحمت میشم

خواهش میکنم اونقدری پول ببر که تا اولین مرخصی بتونی ازش استفاده کنی یعنی تقریبا یک یا دو هفته در ضمن پول فقط برای خرید اضافی هست مثلا خرید خوراکی از بوفه وگرنه اونجا زیاد به پول احتیاج ندارید مگر در مرخصی ها که اونم میرید تو شهر و از عابر استفاده میکنی
اتفاقا من خودم کارت تلفن از اصفهان بردم کار داد البته از قبل میان دوره تا روزی که ما رو ترخیص کردند تلفن های کارتیشون خراب بود و بچه ها از ال کارت استفاده میکردن حالا رفتی متوجه میشی
بوفش هم بله دستگاه کارت خوان داره ولی خوب بعضی وقتا بهانه میاره و به کسی پول نمیده کلا مسول بوفش نه اخلاق درستی داره نه سواد(حالا بری متوجه میشی :چیپس رو نوشته چیبس:lol::lol::blink::lol:)
در خدمتم

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از شما دوست خوب.منظورتون از اینکه گفتید سرتون رو اگه با 16 هم بزنین گیر نمیدن متوجه نشدم.یعنی واجب نیست با شماره 4 موهامونو بزنیم و بریم پادگان؟به نظر شما با چه شماره ای موهامونو بزنین و بریم پادگان هاشمی نژاد بهتره تا بهمون گیر ندن؟

خیلی اقایی دوست من

خواهش میکنم منظورم اینه که زیاد تو این پادگان بهتون گیر نمیدن بالاخره همه تحصیلکرده هستند حتی یادمه یکی از بچه ها تا 4 5 روز موهاشو کوتاه نکرده بود ولی شما با 12 یا 14 هم زدی اشکال نداره واجب نیست با 4 بزنید

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لطف میکنید بگید من که امریه ندارم چه وسایلی با خودم ببرم و دوره آموزشی 2ماه یا 3ماه؟!
شما اطلاعی از 04 بیرجند ندارین من اول اسفند اعزامم

سلام شما هیچی نبر:D اونجا همه چی بهتون میدن حوله، شامپو، صابون ،3دست لباس،لباس گرم ،لباس زیر ،واکس،دمپایی ،کوله ،پتو و.... شما فقط یه چند تا لباس زیر ببر ،ناخن گیر،کش ،خوراکی و.... چیزایی که فکر میکنی خیلی به دردت میخوره
آموزشی 2 ماه هست از 04 هم اطلاعی ندارم

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
بچه ها من یک ده انجا بودم دیروز مرخص شدم 01ارتش بودم اموزشیم تمام شد هتله بچه ها برین حال کنین

جالب اینجاست نزدیک متروی کلاهدوز رو دیوار سیمانیها بچه قبلیا نوشتن به طرف هتل 0 تهران

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اره نوشتن
-------------اینم عکس:
مشاهده پیوست 110212مشاهده پیوست 110212

زنده باد هتل01تهران

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام شما هیچی نبر:D اونجا همه چی بهتون میدن حوله، شامپو، صابون ،3دست لباس،لباس گرم ،لباس زیر ،واکس،دمپایی ،کوله ،پتو و.... شما فقط یه چند تا لباس زیر ببر ،ناخن گیر،کش ،خوراکی و.... چیزایی که فکر میکنی خیلی به دردت میخوره
آموزشی 2 ماه هست از 04 هم اطلاعی ندارم

دست گلت درد نکنه

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
اره نوشتن
-------------اینم عکس:
مشاهده پیوست 110212مشاهده پیوست 110212

شما از کدوم شهر هستی؟!
باید 6 صبح به این آدرسی که داده باشی بعد از اونجا میبرنتون 01 که میشه مرکز آموزش ولیعصر تبریز

بالا