• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دوستان بیشتر سئوالات رو پرسیدند فقط میخوام بدونم پوتین میتونیم خودمون بگیریم از اینجا ببریم و پوتین اونا رو نپوشیم ؟
با خودت بار اضافه نبر چون بهتون دو جفت پوتین می دن اگر **** باشی که پوتین بهمن است که جز بهترین پوتین های است که می دن اما اگر دوست داری می توانی با خودت پوتین سبک ببری فقط زیپ نباید داشته باشه و چسبی هم نباید داشته باشه و از همه مهمتر ممکن بند های کشی هم بندازی بفهمند و اذیتت کنند.اما به نظر من بهتر بری با همون پوتین ها سر کنی تا مرخصی بگیری بری خانه و پوتینی ه می خوای را بپوشی برگردی.
دوستان 1اسفند شهدای کرمانشاه
میگن دوره طلایی............
اما بعضیها میگن چون تو عید زیاد مرخصی داره قبل از عید خیلی اذیت میکنن.....
:( راسته......
ببین دوست عزیز اذیت نمی کنند اجازه بده اینجوری بگم بهت مثلا یک سرباز آموزشی در حالت عادی صبح ساعت 7 خدمتش شروع میشه تا ساعت 4 بعد از ظهر ناهار و نماز اینور انورش را بزنی شاید 6 ساعت آموزش ببینه در طول روز از کلاس ها بگیر تا کار عملی از این چیزا اما افرادی مثل شما این زمان یکم بیشتر میشه به جای 6 ساعت 8 ساعت مثلا ُسرگرم آموزش دیدن و این داستان ها هستید.زیاد نگران نباش هر چی بیشتر سرگرم این داستان ها باشی گذر زمان را کمتر حس می کنی.چشم بهم بزنی عید شده خانه هستی پیش خانواده دارین عید را بهم تبریک می گین
موفق باشی.

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
با خودت بار اضافه نبر چون بهتون دو جفت پوتین می دن اگر **** باشی که پوتین بهمن است که جز بهترین پوتین های است که می دن اما اگر دوست داری می توانی با خودت پوتین سبک ببری فقط زیپ نباید داشته باشه و چسبی هم نباید داشته باشه و از همه مهمتر ممکن بند های کشی هم بندازی بفهمند و اذیتت کنند.اما به نظر من بهتر بری با همون پوتین ها سر کنی تا مرخصی بگیری بری خانه و پوتینی ه می خوای را بپوشی برگردی.

ببین دوست عزیز اذیت نمی کنند اجازه بده اینجوری بگم بهت مثلا یک سرباز آموزشی در حالت عادی صبح ساعت 7 خدمتش شروع میشه تا ساعت 4 بعد از ظهر ناهار و نماز اینور انورش را بزنی شاید 6 ساعت آموزش ببینه در طول روز از کلاس ها بگیر تا کار عملی از این چیزا اما افرادی مثل شما این زمان یکم بیشتر میشه به جای 6 ساعت 8 ساعت مثلا ُسرگرم آموزش دیدن و این داستان ها هستید.زیاد نگران نباش هر چی بیشتر سرگرم این داستان ها باشی گذر زمان را کمتر حس می کنی.چشم بهم بزنی عید شده خانه هستی پیش خانواده دارین عید را بهم تبریک می گین
موفق باشی.

مرسی دوست عزیز از توضیح کامل
پس درسته. ولی اگه اینجوری باشه خوبه زیاد سخت نیست.

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان همون طوری ک الان دیگه همتون خبر دارید :D من اعزام ۱/۱۲ هستم افتادم ۰۱ نیرو زمینی تهران
میشه خودم برم و در تاریخ مشخص شده خودمو ب پادگان معرفی کنم ؟
محل رو کاملا بلدم
بلیط هم واسه اونجا گرفتم
اما نمیدونم اگه با اتوبوس های خودشون نرم چه اتفاقی می افته ؟ دوستانی ک اموزشی تموم کردن میشه راهنمایی کنن ؟!

اگه شمارو به جای دیگه مثلا مرکز استانتون فراخوان کردن حتما برید اونجا چون بهتون معرفی نامه میدن و شمارو پادگان با اون معرفی نامه می پذیره

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.دوست عزیز میشه در مورد پادگان هاشمی نژاد نیشابور بگید که صبحگاه و نماز و ورزش و ساعت بیدار باش و نحوه برخورد با فوق لیسانس و مرخصی عید که از چه روزی و تا کی میدن؟ایا فرقی بین لیسانس و فوق لیسانس یا امریه و غیرامریه است؟در ضمن انجا خودپرداز هم داره؟چه چیزهایی را با خودمون ببریم خوبه؟با تشکر از شما

سلام همشهری
آقا شما برگشتی ما جاتون میریم هاشمی نژاد
عرض کنم خدمتتون چندتا سوال داشتم:
1) هوا اونجا چه جوری هستش؟(صبح، ظهر و شی)
2) ما از اصفهان کی اعزام میشیم؟ صبح 1 اسفند یا عصر یکم؟
3) سرمون را حداکثر با چه ماشینی میتونیم بزنیم؟
4) مهمترین چیزایی که باید با خودمون ببریم؟
5) و مثل بقیه رفقا تاریخ تعطیلات را میخوام بدونم.
پیشاپیش ممنون و صفای زاینده رود زیبا

سلام اول بگم خدمتتون که راجع به تعطیلات چیزی نمیدونم که چقدر بهتون مرخصی میدن
خوب بزاری یک روزش رو براتون بگم اونجا ساعت 4:30 بیدار باش هست (بستگی به اذان داره دیگه که الان اونجا ساعت 5 اذان میگن) بعد از نماز میرین صبحانه (ساعت 6) بعد میرید سر منطقه ی نظافتی خودتون (که بستگی به تقسیم بندی تون داره مثلا من مسئول نظافت کتابخونه بودم:p)
بعد ساعت 7 یا 7:10 میرین صبحگاه و بعد از اون یعنی ساعت 7:30 کلاس هاتون شروع میشه.تا ساعت 11:50 که اذان میگن شما 3 تا کلاس میرین بعدش نماز ،ساعت 12:30 دوباره تشریف میبرید کلاس تا 1:30 که ناهار هست بعد از ناهار تا ساعت 3 یه استراحت 45 دقیقه ای میکنید و دوباره میرید کلاس تا اذان مغرب و نماز ، بعد از نماز یا بهتر بگم بعد از کلاس عصرتون شما آزادین و میتونین یه نفس راحت بکشین ، ساعت 6:30 هم شام هست که تقریبا افتضاحه:wacko: بعدشم آزادین تا 9:30 که خاموشی هست.
اما راجع به نحوه برخورد ،لیسانس و فوق لیسانس هیچ فرقی با هم ندارن در ضمن هیچ گونه توهینی به شما نخواهد شد اینو مطمئن باشید و اگر شد خودشون میگن حتما گزارش بدین تا دهنشون رو ...... مثل ما که فرمانده گروهانمون از روی عصبانیت داد زده بود سر یکی از بچه ها دست آخر اومد خودش عذرخواهی کرد
امریه ها و غیر امریه ها از هم جدا میشن تو این دوره که ما بودیم امریه ها گردان امام حسن و غیر امریه ها تو گردان امام حسین بودن.
اونجا خودپرداز نداره ، در مورد بردن وسایل بهتون بگم امریه و غیر امریه فرق میکنه به امریه ها چیز زیادی نمیدن در واقع نسبت به عادی ها هیچی نمیدن حالا شما مشخص کن که امریه هستی یا نه تا بگم چی ببری..

اما راجع به هوا بهتون بگم که تا حالا چنین سرمایی رو توی 24 سال عمرم تجربه نکرده بودم (25 درجه زیر صفر میدونید یعنی چی؟) اما این اورکتی که به شما میدن خیلی گرم ، لباس گرم ببرید ولی زیاده روی نکنید چون بارتون رو الکی سنگین میکنید مگر اینکه دیگه خیلی سرمایی باشید
ما رو ساعت 4 عصر روز پنجشنبه 10/1 اعزام کردن اونجا جمعه ها هم پذیرش میکنن در ضمن اونجا مثل جاهای دیگه نیست که لباس بدن بگن برید 3 روز دیگه بیاین همونجا اندازتون رو میگیرن و لباس بهتون میدن (اونجا خیاط هم داره از من به شما نصیحت سعی کنین لباستون تنگ نباشه چون خودتون اذیت میشین
سرتون رو اگه با 16 هم بزنین گیر نمیدن
در مورد وسایل هم گفتم امریه وغیر امریه بودنتون رو مشخص کنید تا بگم؟؟

چاکر بچه های اصفهان سوال دیگه ای بود در خدمتم

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من ۱۸ اسفند اعزامم و دیپلم هستم .. به نظرتون اذیت می‌کنن دیپلمه هارو

mehrdad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان منم اعزامم یک اسفند هستش مدرکم هم لیسانس کامپیوتره آموزشم افتاده ولیعصر(عج)تبریز(نیروی انتظامی) لطفا اگه کسی از شرایط اونجا خبر داره راهنماییم کنه اینکه سخت گیری میکنن و آخر هفته مرخصی داره یا نه عید چند روز مرخصی میدن و.... ممنون میشم :)

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بزاری یک روزش رو براتون بگم اونجا ساعت 4:30 بیدار باش هست (بستگی به اذان داره دیگه که الان اونجا ساعت 5 اذان میگن) بعد از نماز میرین صبحانه (ساعت 6) بعد میرید سر منطقه ی نظافتی خودتون (که بستگی به تقسیم بندی تون داره مثلا من مسئول نظافت کتابخونه بودم:p)
بعد ساعت 7 یا 7:10 میرین صبحگاه و بعد از اون یعنی ساعت 7:30 کلاس هاتون شروع میشه.تا ساعت 11:50 که اذان میگن شما 3 تا کلاس میرین بعدش نماز ،ساعت 12:30 دوباره تشریف میبرید کلاس تا 1:30 که ناهار هست بعد از ناهار تا ساعت 3 یه استراحت 45 دقیقه ای میکنید و دوباره میرید کلاس تا اذان مغرب و نماز ، بعد از نماز یا بهتر بگم بعد از کلاس عصرتون شما آزادین و میتونین یه نفس راحت بکشین ، ساعت 6:30 هم شام هست که تقریبا افتضاحه:wacko: بعدشم آزادین تا 9:30 که خاموشی هست.
اما راجع به نحوه برخورد ،لیسانس و فوق لیسانس هیچ فرقی با هم ندارن در ضمن هیچ گونه توهینی به شما نخواهد شد اینو مطمئن باشید و اگر شد خودشون میگن حتما گزارش بدین تا دهنشون رو ...... مثل ما که فرمانده گروهانمون از روی عصبانیت داد زده بود سر یکی از بچه ها دست آخر اومد خودش عذرخواهی کرد
امریه ها و غیر امریه ها از هم جدا میشن تو این دوره که ما بودیم امریه ها گردان امام حسن و غیر امریه ها تو گردان امام حسین بودن.
اونجا خودپرداز نداره ، در مورد بردن وسایل بهتون بگم امریه و غیر امریه فرق میکنه به امریه ها چیز زیادی نمیدن در واقع نسبت به عادی ها هیچی نمیدن حالا شما مشخص کن که امریه هستی یا نه تا بگم چی ببری..

اما راجع به هوا بهتون بگم که تا حالا چنین سرمایی رو توی 24 سال عمرم تجربه نکرده بودم (25 درجه زیر صفر میدونید یعنی چی؟) اما این اورکتی که به شما میدن خیلی گرم ، لباس گرم ببرید ولی زیاده روی نکنید چون بارتون رو الکی سنگین میکنید مگر اینکه دیگه خیلی سرمایی باشید
ما رو ساعت 4 عصر روز پنجشنبه 10/1 اعزام کردن اونجا جمعه ها هم پذیرش میکنن در ضمن اونجا مثل جاهای دیگه نیست که لباس بدن بگن برید 3 روز دیگه بیاین همونجا اندازتون رو میگیرن و لباس بهتون میدن (اونجا خیاط هم داره از من به شما نصیحت سعی کنین لباستون تنگ نباشه چون خودتون اذیت میشین

سلام
ممنون از توضيحاتت
من فوق ليسانسه امريه ام
شرايطم چه جوريه؟
متاهل باشي و نباشي كه اونجا فرقي نداره، داره؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان منم اعزامم یک اسفند هستش مدرکم هم لیسانس کامپیوتره آموزشم افتاده ولیعصر(عج)تبریز(نیروی انتظامی) لطفا اگه کسی از شرایط اونجا خبر داره راهنماییم کنه اینکه سخت گیری میکنن و آخر هفته مرخصی داره یا نه عید چند روز مرخصی میدن و.... ممنون میشم :)

ولیعصر تبریز مرکز خوبیه و تعداد سربازش هم کمتر از بقیه مراکز آموزشی هست بچه هایی که اونجا بودند زیاد صحبت از ناراحتی نمیکردند
مرخصی آخر هفته کاملا در اختیار فرمانده مرکز هست. فرمانده اونجا اگه هنوز عوض نشده باشه آدم سختگیریه ( سرهنگ علی . مـ ) زمانی که من در مشگین شهر آموزش میدیدم فرمانده اونجا بود اواخر دوره ما رفت ولیعصر تبریز
کلا آدم حالگیری هست برای ضد حال هم سرباز و کادر و سروان و گروهبان نمیشناسه اگه یه روز تو مراسم صبحگاه از رژه تون یا کلا کارهاتون خوشش نیومد مطمئنا اون هفته لغو مرخصی میشید
در مورد مرخصی تعطیلات عید، روش زیاد حساب نکن شاید چند روزی مرخصی بدن ولی رو کل تعطیلات برنامه ریزی نکن این برای نیروی انتظامی شامل میشه

pasa

Registered User
لایک‌ها
0

ممنون دوست عزیز
عرض کنم خدمتتون من امریه هستم بفرمائید باید چی ببرم؟
راستی اونجا مرخصی چه جوری میدند؟
حمام اونجا جه جوری هستش (آبش و فاصلش) و چه مواقعی میشه رفت؟(یعنی کی نوبتمون میشه)
فلاسک میشه برد؟
و کل دوره آموزشی چند روز هستش؟
ممنون

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان دوره آموزشی دوماه یا سه ماه؟!
دوره کد چند ماه؟! کیا کد میخورن؟!
یه سوال دیگه بعد آموزشی کجا میوفتیم من که بیرجندم بعد آموزشی کجا میوفتم؟!

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از توضيحاتت
من فوق ليسانسه امريه ام
شرايطم چه جوريه؟
متاهل باشي و نباشي كه اونجا فرقي نداره، داره؟

متاهل و غیر متاهل فرقی نداره مگه اینکه خونتون همون اطراف باشه که در اینصورت از عصر پنجشنبه تا شنبه صبح بهتون مرخصی میدن در واقع این مرخصی رو به همه میدن پس زیاد فرقی نمیکنه

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
اگه شمارو به جای دیگه مثلا مرکز استانتون فراخوان کردن حتما برید اونجا چون بهتون معرفی نامه میدن و شمارو پادگان با اون معرفی نامه می پذیره

واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه خودم برم اونجا میگن برگرد معرفی نامه بیار
دوستانی ک خودشون رفتن یه توضیحی بدن
اونایی ک با اتوبوسه تایین شده رفتن بهشون معرفی نامه دادن ؟!!!!!!!

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود ؟!

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز
عرض کنم خدمتتون من امریه هستم بفرمائید باید چی ببرم؟
راستی اونجا مرخصی چه جوری میدند؟
حمام اونجا جه جوری هستش (آبش و فاصلش) و چه مواقعی میشه رفت؟(یعنی کی نوبتمون میشه)
فلاسک میشه برد؟
و کل دوره آموزشی چند روز هستش؟
ممنون

سلام
مرخصی ها یستگی داره مثلا این دوره ای که شما دارین میرین چون تعطیلاتش زیاده شاید کمتر بهتون مرخصی بدن مثلا چندتا از جمعه هاتون صبح هاشو کلاس میزارن براتون و مرخصی نمیدن ولی حتما 2 تا مرخصی زیارتی بهتون میدن( 36 ساعته) و همون جمعه ها رو هم عصر هاشو میدن ، برای مرخصی تو شهری هم 3 ساعت بیشتر نمیدن که اونم باید کار ضروری داشته باشی مثلا پول لازم داشته باشی و یا چیزی بخوای بخری
حمامش بد نیست خوبه فاصلش هم زیاد نیست ، حمام رو در 3 موقع میتونی بری یکیشو برای شما تعیین میکنن مثلا روز شنبه و سه شنبه مخصوص گردان امام حسن (400 500 نفر) که باید زمانی بری که شلوغ نباشه دیگه دومیش جمعه ها هست که عمومی هست یعنی برای کل گردان ها که دوره ما 1200 نفر بودن سومیش که بهتر از دو تای دیگه هست صبح از ساعت 4:30 تا5:30 که اینم هر روزه و برای عموم (زودتر باید بری که تو نوبت وای نستی)
فلاسک هم میشه برد . دوره هم بستگی داره مثلا ما زودتر از موعد ترخیص شدیم 23 به خاطر کنکور ارشد خیلی خوش به حالمون شد:D:D
و اما وسایل : اونجا به امریه ها فقط اینا رو میدن: یه قالب صابون یه جعبه پودر لباسشویی یه ملحفه یه فرچه(حتی واکس هم بهتون نمیدن و باید بخرین) یه دست لباس (که به غیر امریه ها 3 دست میدن) یه جفت پوتین یه کمربند یه جفت جوراب یه پتو یه بسته چایی کیسه ای و یه بسته قند و همچنین یقلوی و دربازکن که این دو مورد رو باید آخر دوره پس بدی همینو همین دیگه هیچی بهتون نمیدن
حالا وسایلی که باید ببیری و به دردت میخوره البته این چیزایی رو که میخوام بگم شاید خیلی هاش رو بوفه داشته باشه ولی بهتر از اینه که بخوای 1 ساعت تو صف وایسی: یه جعبه پونز حتما ببر برای آنکادر ، ناخن گیر، کش برای گتر وقیچی کوچک حتما ببر ، نخ و سوزن ، لوازم حمام (شامپو ،لیف ، حوله بزرگ وکوچک ،خمیردندان ومسواک و....) دستمال کاغذی ،پلاستیک فریزر ،لیوان حتما ببر دسته دارش بهتره،قاشق ،دمپایی حتما ببر خیلی به درد میخوره، واکس یا ببر یا اونجا بخر ،هر قرص و پمادی که میخوای ببر و یه سری لوازم دیگه که ضروری نیست ولی میتونی ببری مثل کرم ،عطر یا اسپری و..... ، خوراکی هرچی میخوای ببر ،یه ملحفه ی سفید 1.30 در 2 هم ببری بد نیست، لباس گرم هم ببر ولی نه زیاد ،یه جفت جوراب خیلی محکم هم ببر ،میتونی از همون شهرتون هم کارت تلفن بخری ببری اونجا جواب میده
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه به هر حال سوال دیگه ای بود در خدمتم

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که **** در چه ماههایی اعزام داره و در چه ماههایی اعزام نداره؟
دیپلمه هارو میگم
ممنون

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

?????????

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مرخصی ها یستگی داره مثلا این دوره ای که شما دارین میرین چون تعطیلاتش زیاده شاید کمتر بهتون مرخصی بدن مثلا چندتا از جمعه هاتون صبح هاشو کلاس میزارن براتون و مرخصی نمیدن ولی حتما 2 تا مرخصی زیارتی بهتون میدن( 36 ساعته) و همون جمعه ها رو هم عصر هاشو میدن ، برای مرخصی تو شهری هم 3 ساعت بیشتر نمیدن که اونم باید کار ضروری داشته باشی مثلا پول لازم داشته باشی و یا چیزی بخوای بخری
حمامش بد نیست خوبه فاصلش هم زیاد نیست ، حمام رو در 3 موقع میتونی بری یکیشو برای شما تعیین میکنن مثلا روز شنبه و سه شنبه مخصوص گردان امام حسن (400 500 نفر) که باید زمانی بری که شلوغ نباشه دیگه دومیش جمعه ها هست که عمومی هست یعنی برای کل گردان ها که دوره ما 1200 نفر بودن سومیش که بهتر از دو تای دیگه هست صبح از ساعت 4:30 تا5:30 که اینم هر روزه و برای عموم (زودتر باید بری که تو نوبت وای نستی)
فلاسک هم میشه برد . دوره هم بستگی داره مثلا ما زودتر از موعد ترخیص شدیم 23 به خاطر کنکور ارشد خیلی خوش به حالمون شد:D:D
و اما وسایل : اونجا به امریه ها فقط اینا رو میدن: یه قالب صابون یه جعبه پودر لباسشویی یه ملحفه یه فرچه(حتی واکس هم بهتون نمیدن و باید بخرین) یه دست لباس (که به غیر امریه ها 3 دست میدن) یه جفت پوتین یه کمربند یه جفت جوراب یه پتو یه بسته چایی کیسه ای و یه بسته قند و همچنین یقلوی و دربازکن که این دو مورد رو باید آخر دوره پس بدی همینو همین دیگه هیچی بهتون نمیدن
حالا وسایلی که باید ببیری و به دردت میخوره البته این چیزایی رو که میخوام بگم شاید خیلی هاش رو بوفه داشته باشه ولی بهتر از اینه که بخوای 1 ساعت تو صف وایسی: یه جعبه پونز حتما ببر برای آنکادر ، ناخن گیر، کش برای گتر وقیچی کوچک حتما ببر ، نخ و سوزن ، لوازم حمام (شامپو ،لیف ، حوله بزرگ وکوچک ،خمیردندان ومسواک و....) دستمال کاغذی ،پلاستیک فریزر ،لیوان حتما ببر دسته دارش بهتره،قاشق ،دمپایی حتما ببر خیلی به درد میخوره، واکس یا ببر یا اونجا بخر ،هر قرص و پمادی که میخوای ببر و یه سری لوازم دیگه که ضروری نیست ولی میتونی ببری مثل کرم ،عطر یا اسپری و..... ، خوراکی هرچی میخوای ببر ،یه ملحفه ی سفید 1.30 در 2 هم ببری بد نیست، لباس گرم هم ببر ولی نه زیاد ،یه جفت جوراب خیلی محکم هم ببر ،میتونی از همون شهرتون هم کارت تلفن بخری ببری اونجا جواب میده
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه به هر حال سوال دیگه ای بود در خدمتم

خیلی ممنون از شما دوست خوب.منظورتون از اینکه گفتید سرتون رو اگه با 16 هم بزنین گیر نمیدن متوجه نشدم.یعنی واجب نیست با شماره 4 موهامونو بزنیم و بریم پادگان؟به نظر شما با چه شماره ای موهامونو بزنین و بریم پادگان هاشمی نژاد بهتره تا بهمون گیر ندن؟

خیلی اقایی دوست من

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال داشتم
دیپلمه هارو میگم
ممنون

سلام دوستان
یه سوال داشتم
دیپلمه هارو میگم
ممنون

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0

ببین دوست عزیز کلا اعزام به خدمت دو نوعه که وقتی میری دفترچه پست میکنی مشخص میشه
1-شخصی 2-سازمانی
اگه شخصی باشی تو برگه سفیدت میگه برو پادگانی که افتادی و آدرس پادگانته
تو سازمانی نیروهای مسلح وظیفه دارن شما رو ببرن پادگان و رو برگه سفید میزنه مثلا مرکز نیروهای مسلح استان
مثلا خود من رفتم مرکز استان به منو یه نفر دیگه که هر دومون پدافند مشهد افتاده بودیم یک پوشه دادن که توش برگه معرفی ما به پادگان بود گه حاوی نام ما و مدرک ما با مهر **** وظیفه بود اگه اشتباه نکنم
حالا اگه شما بدون این معرفی نامه که از ما گرفتن بری یراست پادگان نمیدونم واست مشکلی پیش میاد یا نه که بعید میبینم پیش نیاد به هر حال معرفی نامه لازم دیگه

بالا