• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بیرجند
نبوووووووووووووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددددددددد 7 روز دیگه حرکته ها
من میخوام فردا موهام و با صفر بزنم شما ها کی میخوایین بزنین؟
راستی کسی اطلاعی از بیرجند نداره؟!

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
خوشبختم عزیز
لطف کن یه کم درباره جو اونجا بگو
چطور رفتار کنیم که کارمون پیش بره دهنمون هم سرویس نشه
ضمنا الان شما کجا افتاتید ؟؟؟
تقسیم کردنشون بر چه مبنایی است ؟؟

ضمنت ما با هم هم رشته ای هستیما !!!
به به چه سعادتی یه هم رشته ای بالاخره پیدا شد. شما اهل کجایی؟ اون پادگان 4 5 تا گردان داره که گردان 1 شامل فوق دیپلم به بالا میشه که زمین تا آسمون با بقیه گردانا فرق میکنه. 1 هزارم بلاهایی که سر اونا در میارن سر شما نمیارن. خوشبختانه فرمانده کل پایگاه آدمی هست که روی قشر تحصیلکرده اهمیت میده. از نظر اذیت کردن خاطرت جمع باشه که مشکلی پیش نمیاد نهایت تنبیه برای شما بشین پاشو یا سینه خیزه که البته اونم اگه خودت آدم سر به زیر و حرف گوش کنی باشی پیش نمیاد. کارایی که میگن همیشه به موقع انجام بده و به اعصابت مسلط باش . اون موقع ببین چه جوری آموزشیت میشه بهشت. سخت ترین قسمت آموزشی میشه اردوگاه که چون مدتش زیاده اذیت میشی ( 6 روز) . ما که تو سرمایه زمستون پوستمون اونجا کنده شد. در ضمن روز اول یه خورده زر زیادی میزنن و میگن ما فلان میکنیم و از این حرفا که همش بلوفه نترس. موقع غذا خوردن هم چون با صف میری و میایی ممکنه اعصابت خورد بشه. راستی مدرکت چیه؟ ما که فوق لیسانس بودیم کلا کاری باهامون نداشتن. البته چون دور اولشون بود. من الان افتادم دانشگاه علوم دریایی نوشهر. . ولی لیسانس ها رو بسته به رشته و شانس تقسیم میکنن و اصلا کاری به دوری و نزدیکی ندارن ممکنه جایه خیلی خوب بندازن ممکنه هم بندازن مثلا خارک یا جاسک. البته بهت بگم که گردان 1 احتمالا این دوره آف باشه و شما ها میرید گردان سلمان که ممکنه به خوبیه 1 (اویس) نباشه.

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از اوضاع 01 اطلاعی نداره؟ سخت گیرن یا نه؟ کسی هست توضیح بده؟

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
مخصوصا به 1 اسفندي هاي شهيد هاشمي نژاد
:happy:

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسايي كه قبلا اونجا بوده ميگن خيلي خوبه ؟به جا سربازي حال ميكني 2 ماه -----كي اعزام ميشي؟
داداش خدایی من نگران هیچ چی نیستم الا اینکه میزارن ریشامونو با تیغ بزنیم یا نه؟ اصلا میزارن با خودم تیغ ببرم ؟خدایی تحمل ریش گذاشتن ندارم
:blush: 1 اسفند اعزام میشم

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده هم افتادم ۰۱
۱/۱۲ اعزاممه
داداش من از خرم آباد اعزام میشم . نمی دونی اوضاع 01 چطوره؟ سخت می گیرن یا نه ؟ مرخصی میدن برای عید یا نه؟ کلا چطوره اوضاع 01 ؟کسی اگه اطلاع داره توضیح بده ممنون میشم

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

دوستان آدرس محل اعزام رو برای من زده پاسداران نرسیده به چهارراه پاسداران جنب گلستان دهم - آموزشگاه نظامی نزاجا

تاریخ اعزام اول اسفند و لیسانس هستم.

این همون 06 هستش ؟ باید ساعت 6 صبح همینجا برم یا میدون **** ؟

arioomoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من کلی همه این فورم هارو بالا پایین کردم،ولی نفهمیدم داستان تعطیلات عید نوروز به چه صورته .کلا پس دوران طلایی خدمت داستانش چیه ؟شایعست؟یجا یکی میگه پادگان به پادگان فرق داره ،یکی دیگه میگه دسته فرماندست و عشقی !کسی اطلاع دقیق داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ،من از **** تهران پذیرش شدم تک پسر هستم میشه مدارک تک پسری ببرم بعد بیفتم کرج شهر خودم ؟یا نه چون پذیرش شدم دیگه مدارک تک پسری تا ثیری نداره !
اعزام 1/12 شهدای کرمانشاه

s_amir_h_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان اگر كسي نيرو هوايي مشهد گروه پدافند هوايي (اعزام 1/12) كسي هست خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم.

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به چه سعادتی یه هم رشته ای بالاخره پیدا شد. شما اهل کجایی؟ اون پادگان 4 5 تا گردان داره که گردان 1 شامل فوق دیپلم به بالا میشه که زمین تا آسمون با بقیه گردانا فرق میکنه. 1 هزارم بلاهایی که سر اونا در میارن سر شما نمیارن. خوشبختانه فرمانده کل پایگاه آدمی هست که روی قشر تحصیلکرده اهمیت میده. از نظر اذیت کردن خاطرت جمع باشه که مشکلی پیش نمیاد نهایت تنبیه برای شما بشین پاشو یا سینه خیزه که البته اونم اگه خودت آدم سر به زیر و حرف گوش کنی باشی پیش نمیاد. کارایی که میگن همیشه به موقع انجام بده و به اعصابت مسلط باش . اون موقع ببین چه جوری آموزشیت میشه بهشت. سخت ترین قسمت آموزشی میشه اردوگاه که چون مدتش زیاده اذیت میشی ( 6 روز) . ما که تو سرمایه زمستون پوستمون اونجا کنده شد. در ضمن روز اول یه خورده زر زیادی میزنن و میگن ما فلان میکنیم و از این حرفا که همش بلوفه نترس. موقع غذا خوردن هم چون با صف میری و میایی ممکنه اعصابت خورد بشه. راستی مدرکت چیه؟ ما که فوق لیسانس بودیم کلا کاری باهامون نداشتن. البته چون دور اولشون بود. من الان افتادم دانشگاه علوم دریایی نوشهر. . ولی لیسانس ها رو بسته به رشته و شانس تقسیم میکنن و اصلا کاری به دوری و نزدیکی ندارن ممکنه جایه خیلی خوب بندازن ممکنه هم بندازن مثلا خارک یا جاسک. البته بهت بگم که گردان 1 احتمالا این دوره آف باشه و شما ها میرید گردان سلمان که ممکنه به خوبیه 1 (اویس) نباشه.

من هم از اشناییی با شما خوشبختم
دست گلت درد نکنه
خدمتت قبلا گفته بودم عزیز من فوق لیلانس هستم و بچه یکی از شهرستانهای استان اصفهان به نام سمیرمم
هرچی دودوتا چارتا میکنم با توجه به مساله نزدیکی که گفتی من رو میندازن بندر عباس که همون بهتر به مساله نزدیکی محل خدمتم به شهرم توجه نکنند البته اگه بخوان استانی حساب کنن و زبونم لال یه بار تو عمرم شانس بیارم میندازنم تهران

البته از شانس خوب من اگه باشه با توجه به اینکه فوقم و مثلا مهندسی خوندم میندازنم بالای یه برجک داخل جاسک !!!!
:mad:
شما از بچه های فوق اصفهانی که باهات بودن بیشترشون رو کجا انداختن عزیز؟؟؟؟
ببینم تو الان مگه سرباز نیستی پس چجوریاست این قده راحت به اینترنت دسترسی داری؟؟
الان کلا داخل دانشگاه علوم دریایی چیکار میکنی ؟؟؟
راستی مگه شما بچه کرمان نبودی پس چرا اینقده راه دور انداختنت خودت خواستی ؟؟؟

Last edited:

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان اگر كسي نيرو هوايي مشهد گروه پدافند هوايي (اعزام 1/12) كسي هست خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم.

سلام دوست عزیز،خوشحالم که بلاخره یه هم خدمتی پیدا شد.هادی از گنبد.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
درود برشما. مدارک متاهلی چیا هست؟ کپی شناسنامه کافیه؟ برابر اصل بکنم؟ اجاره نامه چطور ؟ ببرم؟ اگر بگم تو شهر خودم شاغلم و کار دارم تاثیر بهتر داره؟ من تو یک شرکت خصوصی مدیرم.

کپی شناسنامه خودتون و همسرتون صفحات اول و دوم برابر با اصل شده + کپی صفحات اول و دوم عقد نامه برابر با اصل شده. نیازی به چیز دیگه ای نیست. میافتی شهری که زمان ارسال مدارک به عنوان آدرس منزل انتخاب کرده بودی.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
در خصوص اداره بهداشت و درمان نزاجا کسی اطلاعات نداره !!!؟ دفعه دهم هست که میپرسم !!!!

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
من هم از اشناییی با شما خوشبختم
دست گلت درد نکنه
خدمتت قبلا گفته بودم عزیز من فوق لیلانس هستم و بچه یکی از شهرستانهای استان اصفهان به نام سمیرمم
هرچی دودوتا چارتا میکنم با توجه به مساله نزدیکی که گفتی من رو میندازن بندر عباس که همون بهتر به مساله نزدیکی محل خدمتم به شهرم توجه نکنند البته اگه بخوان استانی حساب کنن و زبونم لال یه بار تو عمرم شانس بیارم میندازنم تهران

البته از شانس خوب من اگه باشه با توجه به اینکه فوقم و مثلا مهندسی خوندم میندازنم بالای یه برجک داخل جاسک !!!!
:mad:
شما از بچه های فوق اصفهانی که باهات بودن بیشترشون رو کجا انداختن عزیز؟؟؟؟
ببینم تو الان مگه سرباز نیستی پس چجوریاست این قده راحت به اینترنت دسترسی داری؟؟
الان کلا داخل دانشگاه علوم دریایی چیکار میکنی ؟؟؟
راستی مگه شما بچه کرمان نبودی پس چرا اینقده راه دور انداختنت خودت خواستی ؟؟؟
خوب من الان تازه آموزشیم تموم شده و تو مرخصی هستم. و هنوز نوشهر نرفتم و دقیقا نمیدونم چکار باید اونجا بکنم. ولی همه میگن تو نیرو دریایی ها از همه جا بهتره واحتمالا واسه تدریس میخوان. بچه های فوق رو بر اساس نیاز و رشته تقسیم کردن و کاری به محل زندگی نداشتن. در ضمن نترس جاسک فوق نمیگیره. از بچه های اصفهان یکی رو انداختن نوشهر( فارغ التحصیل برق ). یکی هم که علوم پزشکی (ایمنی شناسی سزطان) خونده بود انداختن بیمارستان تهران. یکی دیگه هم که متاهل بود( علوم سیاسی) و اولویت داشت انداختن تهران. یکی دیگه رو هم که رشتش یادم نمیاد فکر میکنم انداختن بندر عباس یا بوشهر. نگران نباش انشالله که جای خوب بیفتی.

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز سرمو با صفر زدم :rolleyes:
6روز دیگه حرکته هااااااااااااااااااااااا بیرجند نبود؟!

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
آقا من کلی همه این فورم هارو بالا پایین کردم،ولی نفهمیدم داستان تعطیلات عید نوروز به چه صورته .کلا پس دوران طلایی خدمت داستانش چیه ؟شایعست؟یجا یکی میگه پادگان به پادگان فرق داره ،یکی دیگه میگه دسته فرماندست و عشقی !کسی اطلاع دقیق داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ،من از **** تهران پذیرش شدم تک پسر هستم میشه مدارک تک پسری ببرم بعد بیفتم کرج شهر خودم ؟یا نه چون پذیرش شدم دیگه مدارک تک پسری تا ثیری نداره !

ببین دوست عزیز کلا تعطیلات عید برای سربازان آموزشی بهشت است.اما طبق حرف تمام دوستان این قانون برای هر پادگان و هر ارگان فرق می کنه.من تا جایی که اطلاع دارم بهت می گم اما فراموش نکن که اینا هر لحظه حال کنند این قوانین را عوض می کنند و اونجوری که به نفع خوشون است می چینند.
ببین اگر در پادگان آموزشی **** باشی و از اسفند ماه بری برای آموزش سعی می کنند هر چی می توانند تا قبل از عید بهتون یاد بدن در نتیجه فشار یکم زیاد میشه اما مطمئن باش که عید خانه هستی 4 تا 5 روز مونده به اتمام سال می فرستنتون خانه.حالا اگر مدرس کرج باشی که از 23 یا 24 می ری خانه تا 15 فروردین بلند شی بری پادگان.اگر کرمانشاه باشی تا آخرین لحظه سعی می کنند نگهدارنتون اما عید خانه هستی.اکثر پادگان های آموزشی **** همین شکلی است. اما در مورد ارتش کاملا بستگی به نیرو های که داخل پادگان داره اگر زیاد باشید مطمئن باش می فرستنون تعطیلات خانه اما اگر کم باشید ممکن بگن از 8 فروردین بیاین پادگان.تا الان قانون عید این شکلی بوده اما استثنا هم داشتیم مثلا توی دزفول پادگان آموزشیش یکسال زمانی عید آموزشی ها را نگهداشتند اما این استثنا بوده.فقط سختیش اینه که قبل از عید بهتون فشار میارن.
اما درمورد پذیرش هم باید بگم که اصلا هیچ چیزی صددرصد نیست یعنی فکر نکن چون مدارکت را گرفتن یا فلان کس گفت من کارت را انجام دادم خیالت راحت حتما میافتی توی همون پادگانی که پذیرش گرفتی یا حتما میافتی توی ارگان **** خیلی وقت ها شده که با پذیرش طرف افتاده توی یک ارگان دیگه اینجوری بهت گفتم که بری دنبال کارت تا آخرین لحظه پیگیر شی و مطمئن شی که پذیرش همون پادگان شدی .درمورد انتقالی هم این مدارک تک پسری و هزار جور مدرک دیگه زمانی به دردت می خوره که اون کسی که داری برای انتقالیت باهاش صحبت می کنی آدم باشه و بفهمه تو چی می گی و درراس کار حتما باید یک پارتی داشته باشی تا کارت درست شه ،پارتی داشته باش اما مدرک نداشته باش انتقالیت ردیفه.اما قانون انتقال سرباز میگه اگر تو کسی را مثلا توی پادگان کرج پیدا کنی که بخواد بیاد پادگان تهران می توانی معرفی کنی به پادگانی که توش هستی و شما دونفر انتقال پیدا میکنید اما بدون قانونش فقط با بند پ قابل اجراست.
موفق باشی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

بالام برو کرمانشاه حالشو ببر،دوره طلایی هستی و به احتمال زیاد از 26 اسفند بهتون مرخصی میدن تا 16 17 فروردین،آخرای فروردین هم ولتون میکنند،پادگان شهدا هم جای خوبیه برای آموزشی،یاد دوره 182 بخیر،آموزشی اونجا بودم...

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
درود ...

من برگ سبزم امروز اومد اعزامم 18 اسفند افتاده ... این تعطیلی عید رو ممکنه داشته باشیم ؟ دیپلم دارم ...

این دوران طلایی که میگن فقط شامل 1 اسفندیا میشه یا ما که 18 اسفند هم میریم ممکنه ازش بهره مند شیم !!!؟

بالا