به به چه سعادتی یه هم رشته ای بالاخره پیدا شد. شما اهل کجایی؟ اون پادگان 4 5 تا گردان داره که گردان 1 شامل فوق دیپلم به بالا میشه که زمین تا آسمون با بقیه گردانا فرق میکنه. 1 هزارم بلاهایی که سر اونا در میارن سر شما نمیارن. خوشبختانه فرمانده کل پایگاه آدمی هست که روی قشر تحصیلکرده اهمیت میده. از نظر اذیت کردن خاطرت جمع باشه که مشکلی پیش نمیاد نهایت تنبیه برای شما بشین پاشو یا سینه خیزه که البته اونم اگه خودت آدم سر به زیر و حرف گوش کنی باشی پیش نمیاد. کارایی که میگن همیشه به موقع انجام بده و به اعصابت مسلط باش . اون موقع ببین چه جوری آموزشیت میشه بهشت. سخت ترین قسمت آموزشی میشه اردوگاه که چون مدتش زیاده اذیت میشی ( 6 روز) . ما که تو سرمایه زمستون پوستمون اونجا کنده شد. در ضمن روز اول یه خورده زر زیادی میزنن و میگن ما فلان میکنیم و از این حرفا که همش بلوفه نترس. موقع غذا خوردن هم چون با صف میری و میایی ممکنه اعصابت خورد بشه. راستی مدرکت چیه؟ ما که فوق لیسانس بودیم کلا کاری باهامون نداشتن. البته چون دور اولشون بود. من الان افتادم دانشگاه علوم دریایی نوشهر. . ولی لیسانس ها رو بسته به رشته و شانس تقسیم میکنن و اصلا کاری به دوری و نزدیکی ندارن ممکنه جایه خیلی خوب بندازن ممکنه هم بندازن مثلا خارک یا جاسک. البته بهت بگم که گردان 1 احتمالا این دوره آف باشه و شما ها میرید گردان سلمان که ممکنه به خوبیه 1 (اویس) نباشه.خوشبختم عزیز
لطف کن یه کم درباره جو اونجا بگو
چطور رفتار کنیم که کارمون پیش بره دهنمون هم سرویس نشه
ضمنا الان شما کجا افتاتید ؟؟؟
تقسیم کردنشون بر چه مبنایی است ؟؟
ضمنت ما با هم هم رشته ای هستیما !!!
دوستان کسی از اوضاع 01 اطلاعی نداره؟ سخت گیرن یا نه؟ کسی هست توضیح بده؟
داداش خدایی من نگران هیچ چی نیستم الا اینکه میزارن ریشامونو با تیغ بزنیم یا نه؟ اصلا میزارن با خودم تیغ ببرم ؟خدایی تحمل ریش گذاشتن ندارمكسايي كه قبلا اونجا بوده ميگن خيلي خوبه ؟به جا سربازي حال ميكني 2 ماه -----كي اعزام ميشي؟
داداش من از خرم آباد اعزام میشم . نمی دونی اوضاع 01 چطوره؟ سخت می گیرن یا نه ؟ مرخصی میدن برای عید یا نه؟ کلا چطوره اوضاع 01 ؟کسی اگه اطلاع داره توضیح بده ممنون میشمبنده هم افتادم ۰۱
۱/۱۲ اعزاممه
به به چه سعادتی یه هم رشته ای بالاخره پیدا شد. شما اهل کجایی؟ اون پادگان 4 5 تا گردان داره که گردان 1 شامل فوق دیپلم به بالا میشه که زمین تا آسمون با بقیه گردانا فرق میکنه. 1 هزارم بلاهایی که سر اونا در میارن سر شما نمیارن. خوشبختانه فرمانده کل پایگاه آدمی هست که روی قشر تحصیلکرده اهمیت میده. از نظر اذیت کردن خاطرت جمع باشه که مشکلی پیش نمیاد نهایت تنبیه برای شما بشین پاشو یا سینه خیزه که البته اونم اگه خودت آدم سر به زیر و حرف گوش کنی باشی پیش نمیاد. کارایی که میگن همیشه به موقع انجام بده و به اعصابت مسلط باش . اون موقع ببین چه جوری آموزشیت میشه بهشت. سخت ترین قسمت آموزشی میشه اردوگاه که چون مدتش زیاده اذیت میشی ( 6 روز) . ما که تو سرمایه زمستون پوستمون اونجا کنده شد. در ضمن روز اول یه خورده زر زیادی میزنن و میگن ما فلان میکنیم و از این حرفا که همش بلوفه نترس. موقع غذا خوردن هم چون با صف میری و میایی ممکنه اعصابت خورد بشه. راستی مدرکت چیه؟ ما که فوق لیسانس بودیم کلا کاری باهامون نداشتن. البته چون دور اولشون بود. من الان افتادم دانشگاه علوم دریایی نوشهر. . ولی لیسانس ها رو بسته به رشته و شانس تقسیم میکنن و اصلا کاری به دوری و نزدیکی ندارن ممکنه جایه خیلی خوب بندازن ممکنه هم بندازن مثلا خارک یا جاسک. البته بهت بگم که گردان 1 احتمالا این دوره آف باشه و شما ها میرید گردان سلمان که ممکنه به خوبیه 1 (اویس) نباشه.
از دوستان اگر كسي نيرو هوايي مشهد گروه پدافند هوايي (اعزام 1/12) كسي هست خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم.
درود برشما. مدارک متاهلی چیا هست؟ کپی شناسنامه کافیه؟ برابر اصل بکنم؟ اجاره نامه چطور ؟ ببرم؟ اگر بگم تو شهر خودم شاغلم و کار دارم تاثیر بهتر داره؟ من تو یک شرکت خصوصی مدیرم.
خوب من الان تازه آموزشیم تموم شده و تو مرخصی هستم. و هنوز نوشهر نرفتم و دقیقا نمیدونم چکار باید اونجا بکنم. ولی همه میگن تو نیرو دریایی ها از همه جا بهتره واحتمالا واسه تدریس میخوان. بچه های فوق رو بر اساس نیاز و رشته تقسیم کردن و کاری به محل زندگی نداشتن. در ضمن نترس جاسک فوق نمیگیره. از بچه های اصفهان یکی رو انداختن نوشهر( فارغ التحصیل برق ). یکی هم که علوم پزشکی (ایمنی شناسی سزطان) خونده بود انداختن بیمارستان تهران. یکی دیگه هم که متاهل بود( علوم سیاسی) و اولویت داشت انداختن تهران. یکی دیگه رو هم که رشتش یادم نمیاد فکر میکنم انداختن بندر عباس یا بوشهر. نگران نباش انشالله که جای خوب بیفتی.من هم از اشناییی با شما خوشبختم
دست گلت درد نکنه
خدمتت قبلا گفته بودم عزیز من فوق لیلانس هستم و بچه یکی از شهرستانهای استان اصفهان به نام سمیرمم
هرچی دودوتا چارتا میکنم با توجه به مساله نزدیکی که گفتی من رو میندازن بندر عباس که همون بهتر به مساله نزدیکی محل خدمتم به شهرم توجه نکنند البته اگه بخوان استانی حساب کنن و زبونم لال یه بار تو عمرم شانس بیارم میندازنم تهران
البته از شانس خوب من اگه باشه با توجه به اینکه فوقم و مثلا مهندسی خوندم میندازنم بالای یه برجک داخل جاسک !!!!
شما از بچه های فوق اصفهانی که باهات بودن بیشترشون رو کجا انداختن عزیز؟؟؟؟
ببینم تو الان مگه سرباز نیستی پس چجوریاست این قده راحت به اینترنت دسترسی داری؟؟
الان کلا داخل دانشگاه علوم دریایی چیکار میکنی ؟؟؟
راستی مگه شما بچه کرمان نبودی پس چرا اینقده راه دور انداختنت خودت خواستی ؟؟؟
آقا من کلی همه این فورم هارو بالا پایین کردم،ولی نفهمیدم داستان تعطیلات عید نوروز به چه صورته .کلا پس دوران طلایی خدمت داستانش چیه ؟شایعست؟یجا یکی میگه پادگان به پادگان فرق داره ،یکی دیگه میگه دسته فرماندست و عشقی !کسی اطلاع دقیق داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ،من از **** تهران پذیرش شدم تک پسر هستم میشه مدارک تک پسری ببرم بعد بیفتم کرج شهر خودم ؟یا نه چون پذیرش شدم دیگه مدارک تک پسری تا ثیری نداره !
اعزام 1/12 شهدای کرمانشاه
آقا من کلی همه این فورم هارو بالا پایین کردم،ولی نفهمیدم داستان تعطیلات عید نوروز به چه صورته .کلا پس دوران طلایی خدمت داستانش چیه ؟شایعست؟یجا یکی میگه پادگان به پادگان فرق داره ،یکی دیگه میگه دسته فرماندست و عشقی !کسی اطلاع دقیق داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ،من از **** تهران پذیرش شدم تک پسر هستم میشه مدارک تک پسری ببرم بعد بیفتم کرج شهر خودم ؟یا نه چون پذیرش شدم دیگه مدارک تک پسری تا ثیری نداره !
اعزام 1/12 شهدای کرمانشاه