• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
دوستانی که افتادن 01 اعلام حضور کنن ببینیم چند نفریم.
خودم که اولیش...........

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اقا فرشاد يه دونه اي مرسي

يعني من اگه از كرمانشاه پذيرش بگيرم فقط واسه بعد ار اموزشي هست؟

راهي داره كه بتوني محل اموزشيتو هم بيفتي اونجا يا يه جاي ديگه كه خودت ميخواي يا نه ؟(مثلا پارتي )

اگه امريه ام جور شد رو اينا تاثيري ميگذاره ؟رو پذيرش كه گرفتم يا امريه رو رد نميكنن اونوقت؟

يه چيز ديگه كه ميگن با توجه به امريه اي كه گرفتي محل اموزشيت تعيين ميشه . اين چقدر واقعيت داره ؟

كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .مرسي از همه.

ببین شما از یه جایی پذیرش میگیری بعنوان مثال معاونت مهندسی **** امام حسن کرمانشاه (مثال) بعد آموزش اینجا میفتی
ولی آموزش شما هر جایی ممکنه باشه ( تو پادگانهای ****) برای محل آموزش سخته که دست خودت باشه
اگه هم پذیرش گرفته باشی هم امریه هر دو تا رد میشن چه قبول بشه چه نه !!
درست میگن پادگان محل آموزش بسته به امریه مشخص میشه مثلا برای سرباز معلمی محل آموزشت **** هست یا اگه اداره ای مثل استانداری و ... هست پادگان مشخصی داره یه دوره ممکنه بیفتن 01 تهران یه دوره بیفتن شهید خضرایی یه دوره نیروی دریایی سیرجان یا انزلی یه دوره پدافند مشهد و ...

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
سردار ابراهیم کریمی (جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا ) با بیان اینکه باید سربازی را برای جوانان به عنوان یک فرصت برای آمادگی برای زندگی اجتماعی وسیع‌تر بدانیم، خاطرنشان کرد: در سربازی تلاش می‌شود انضباط، مهارت‌های زندگی، مسئولیت‌پذیری و … به عنوان یک اصل از سوی سرباز پذیرفته و تجربه شود.
منبع: سایت www.sarbazi.us

جان من مطالب بالا رو خصوصا که بولد شده بخونید.................

آیا شما الان با مدارک بالا و تجربه زندگی و کار و شایدم تاهل و پدر بودن به این موارد نیاز دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راه دیگه ای نبود برا یاد دادن موارد فوق..............
مثلا تو دوران دانشگاه یکسری واحد با همین اهداف می ذاشتن برا پسرها و ..............

ولش کن امسال برا ما 1/12 سال تمومه میریم تو استراحت و حال ... :)

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به چه عجب یه نفر نیرودریایی سیرجان پیدا شد!
من از استان کرمان هستم.
اره دوست عزیز همون روز شمارو اعزام میکنند به احتمال 99 درصد ولی وقتی رسیدین سیرجان بله دیگه اشخور میشین و دیگه همونجا میمانید و دوره شروع میشه

دوست عزیز من چندتا از دوستام اونجا بودن آمارشو کامل در آوردم اصلا نگران نباش جای بسیار خوبیه.

اگه خاستید میتونید نقشه هوائیشو هم ببینید تا با محیطش اشنا بشید .
شما هم اول اسفند اعزامید ؟ نگفتی مدرکت چیه؟ :D

به به آقا سبحان خوشبختم
دمت گرم
من فقط نفهمیدم شما تنها بچه کرمانید یا اینکه سیرجان سرباز هم هستید؟؟؟؟
بچه کجای کرمانید؟؟
نمیدونم من که شنیدم اولا سیرجان زمستانهای طاقت فرسایی داره
دوما هم دهنم سرویسه
میتونی یه مقدار اطلاعات بیشتر درباره اونجا بهم بدی
عکس هوایی اونجا به چه کار من میخوره !!!!
اگر عکسی داری که من توش هستم آپلود کن ببینیم !!!!!
:D
ما هم یه فوق لیسانس فکسنی داریم

Last edited:

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
دمت گرم
من فقط نفهمیدم شما تنها بچه کرمانید یا اینکه سیرجان سرباز هم هستید؟؟؟؟
بچه کجای کرمانید؟؟
نمیدونم من که شنیدم اولا سیرجان زمستانهای طاقت فرسایی داره
دوما هم دهنم سرویسه
میتونی یه مقدار اطلاعات بیشتر درباره اونجا بهم بدی
عکس هوایی اونجا به چه کار من میخوره !!!!
اگر عکسی داری که من توش هستم آپلود کن ببینیم !!!!!
:D
ما هم یه فوق لیسانس فکسنی داریم

نه بابا من کجا سربازم . اب و هوای برج 12 خیلی خوبه بخصوص اینکه تعطیلات عید هم اضافه میشه بهش!

تو سایت wikimapia.org میتونید سرچ کنید و عکس هوایی مثل گوگل ارت هر نطقه ای رو ببینید !

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
ببین شما از یه جایی پذیرش میگیری بعنوان مثال معاونت مهندسی **** امام حسن کرمانشاه (مثال) بعد آموزش اینجا میفتی
ولی آموزش شما هر جایی ممکنه باشه ( تو پادگانهای ****) برای محل آموزش سخته که دست خودت باشه
درست میگن پادگان محل آموزش بسته به امریه مشخص میشه مثلا برای سرباز معلمی محل آموزشت **** هست یا اگه اداره ای مثل استانداری و ... هست پادگان مشخصی داره یه دوره ممکنه بیفتن 01 تهران یه دوره بیفتن شهید خضرایی یه دوره نیروی دریایی سیرجان یا انزلی یه دوره پدافند مشهد و ...

قربونت اقا فرشاد -دستت درد نكنه واسه توضيحاتت كه منو مطمئن كردي . من ميخواستم هم برم دنبال امريه هم پذيرش بگيرم كه خوب شد شما گفتي يكيشو بايد دنبال كنم واقعا ازت ممنونم-- نميدونيد امريه شركت نفت . اموزشيش كجا ميفته ؟ رشته ام شيمي هستش ..

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0

آقا فرشاد شما اطمینان داری که اگه هم پذیرش گرفته باشی هم امریه هر دوتا رد میشن؟؟
چون من 2مه پیش که برگ سبزم اومد رفتم **** و درخواست پذیرش دادم و بعدش همین چند روز پیش که طرح سرباز معلمی اومد رفتم درخواست دادم و از قرار هم قبول شدم
ولی برگ سفیدم که 2روز قبل از قبول شدن سرباز معلمیم اومده زده **** پادگان شهدای کرمانشاه.
یعنی الان چی میشه هردوتا میره رو هوا..............

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
آقا فرشاد شما اطمینان داری که اگه هم پذیرش گرفته باشی هم امریه هر دوتا رد میشن؟؟
چون من 2مه پیش که برگ سبزم اومد رفتم **** و درخواست پذیرش دادم و بعدش همین چند روز پیش که طرح سرباز معلمی اومد رفتم درخواست دادم و از قرار هم قبول شدم
ولی برگ سفیدم که 2روز قبل از قبول شدن سرباز معلمیم اومده زده **** پادگان شهدای کرمانشاه.
یعنی الان چی میشه هردوتا میره رو هوا..............
نگاه کن دوست عزیز...من امریه هستم...اصولا نباید امریه ات رد بشه...ولی به خیلی چیزا بستگی داره!!! یکی به این بستگی داره که سازمانی که شما رو امریه کرده چقدر سریع عمل کنه...سازمانی که شما رو امریه کرده برای تایید نامه می زنه به نیروهای مسلح...که اینطور که معلومه نامه زده و شما قبولی رو گرفتین؟ درسته؟ اگه اینطور باشه شما نیروی این سازمانی و خود نیروهای مسلح یک نامه می زنه به پادگان آموزشیت که محل خدمت بعد از 2 ماه توش نوشته و معلومه....
پس تنها نکته مهم اینه که شما از سازمانی که امریه گرفتی بپرسی ببینی تاییدیه نیروهای مسلحت اومده یا نه! این خیلی خیلی مهمه....
در مورد پذیرش هم یادت نره که مثل امریه یک چیز قطعی نیست...یعنی جای آموزشی ما اینطوری نبود که حتما حتما کسی که از یک جا پذیرش داشت اونجا بیفته!!!! ولی امریه تقریبا 100 درصدی..

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا من کجا سربازم . اب و هوای برج 12 خیلی خوبه بخصوص اینکه تعطیلات عید هم اضافه میشه بهش!

تو سایت wikimapia.org میتونید سرچ کنید و عکس هوایی مثل گوگل ارت هر نطقه ای رو ببینید !

قوربون آقا
دمت گرم
نگفتی بچه کجای کرمانی
نترس کرمان اومدم نمیام پیشت تلپ شم !!!!!!!
:lol:

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
اقا اداره بهداشت و درمان - اج - تهران - لویزان میشه کجا ؟ کسی از وضعیتش خبر داره ؟

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال دیگه هم دارم
ممنون میشم اگر کسی من سربازی ندیده رو هدایت کنه
از وسایل زیر کدام یک را می توانم با خودم به آموزشی ببرم
1) موزر یا همان ماشین اصلاح
2) سه تیغه
3) ام پی تری پلیر
4) کتاب
5) همه موارد

سعی کنید خوب و صحیح جواب بدید برای هر تست فقط 20 ثانیه فرصت دارید
!!!!!!!!

filit

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یه سوال دیگه هم دارم
ممنون میشم اگر کسی من سربازی ندیده رو هدایت کنه
از وسایل زیر کدام یک را می توانم با خودم به آموزشی ببرم
1) موزر یا همان ماشین اصلاح
2) سه تیغه
3) ام پی تری پلیر
4) کتاب
5) همه موارد

سعی کنید خوب و صحیح جواب بدید برای هر تست فقط 20 ثانیه فرصت دارید
!!!!!!!!

هيچ كدوم بجز كتاب نميتوني بري

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سرباز معلمی چه حسنای داره؟
الان من که اعزامم یک اسفنده میتونم برم سرباز معلم بشم؟!
تکلیف من که نه امریه دارم نه سرباز معلمم چی میشه بعد آموزشی کجا میوفتم ؟
پیشاپیش از جواب هاتون متشکرم

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سرباز معلمی چه حسنای داره؟
الان من که اعزامم یک اسفنده میتونم برم سرباز معلم بشم؟!
تکلیف من که نه امریه دارم نه سرباز معلمم چی میشه بعد آموزشی کجا میوفتم ؟
پیشاپیش از جواب هاتون متشکرم
نه دیگه عزیزتا حالا کجا بودی
شما باید بعد از اینکه برگ سبز دستتون میرسید برای امریه اقدام میکردید
حالا هم هر جا عشقشون بکشه میندازندت
البته ظاهرا اگر تو اموزشی بچه خوبی باشی و یه مقدار بتونی خودت رو از نظر عقیدتی سیاسی در نظرشون خوب نشون بدی (اهل ریشه باشی!!!!) میتونی امیدوار باشی تو رو نزدیکترین جای ممکن به شهرتون بندازند

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچ كدوم بجز كتاب نميتوني بري
خوب پس چرا توی اون برگ سفید لعنتی نوشتن لوازم شخصیتون رو با خودتون بیارید
مگر ماشین صورت زنی جزء لوازم شخصی نیست؟؟
میشه ام پی تری رو جاسازی کرد و برد داخل ؟؟
اگه تو پادگان ببینن دهنم رو سرویس میکنن ؟؟

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
نگاه کن دوست عزیز...من امریه هستم...اصولا نباید امریه ات رد بشه...ولی به خیلی چیزا بستگی داره!!! یکی به این بستگی داره که سازمانی که شما رو امریه کرده چقدر سریع عمل کنه...سازمانی که شما رو امریه کرده برای تایید نامه می زنه به نیروهای مسلح...که اینطور که معلومه نامه زده و شما قبولی رو گرفتین؟ درسته؟ اگه اینطور باشه شما نیروی این سازمانی و خود نیروهای مسلح یک نامه می زنه به پادگان آموزشیت که محل خدمت بعد از 2 ماه توش نوشته و معلومه....
پس تنها نکته مهم اینه که شما از سازمانی که امریه گرفتی بپرسی ببینی تاییدیه نیروهای مسلحت اومده یا نه! این خیلی خیلی مهمه....
در مورد پذیرش هم یادت نره که مثل امریه یک چیز قطعی نیست...یعنی جای آموزشی ما اینطوری نبود که حتما حتما کسی که از یک جا پذیرش داشت اونجا بیفته!!!! ولی امریه تقریبا 100 درصدی..

مرسی دوست عزیز
حالا باید برم آموزش و پرورش سوال کنم

بالا