• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما از کجا شنیدی کاپشن نمیزارن ببری ؟!؟!؟! :blink:این چه حرفیه این دیگه آخر شایعه پراکنی بودا
شما هر لباس گرمی که دوست داری با خودت ببر کلاه کاموایی، شال، جوراب حوله ای، دستکش، پلیور،
اسیری که نمیری بعدشم اونجا شما هرچقدر کمتر مریض بشی به نفع خودشونه کمتر دارو میدن تو حلقت و کمتر مرخصی باسه مریضیت
این از اون حرفا بودا

والله یادم نیست از بس اینور اونور مطلب خوندم پاک قاطی کردم.
راستی الان وقتی بریم اونجا اونا میدون ما امریه هستیم یا خودمون باید بگیم؟ (چون تو این برگه که چیزی ننوشته)

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام 1 اسفند نیروی هوایی مشهد کسی نبود؟
چه جور جاییه کسی میدونه؟

سلام
به به بالاخره یه هم پادگانی پیدا شد
آقا من اینجاها گشتم می گن خوبه. به هر کی می گی نیرو هوایی می گه خوبه
رفیق من از اصفهان میام. مهدی لیسانس مکانیک. ایشالا ببینمت

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی میدونه مرکز فرماندهی انتظامی استان گیلان کجاست و شرایطش چه جوریه؟
:eek::eek::eek::eek::eek:

اعزامم ۱۲/۱ است از تهران.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز شما از کجا شنیدی کاپشن نمیزارن ببری ؟!؟!؟! :blink:این چه حرفیه این دیگه آخر شایعه پراکنی بودا
شما هر لباس گرمی که دوست داری با خودت ببر کلاه کاموایی، شال، جوراب حوله ای، دستکش، پلیور،
اسیری که نمیری بعدشم اونجا شما هرچقدر کمتر مریض بشی به نفع خودشونه کمتر دارو میدن تو حلقت و کمتر مرخصی باسه مریضیت
این از اون حرفا بودا

داداش من در زمان آموزشی نمیتونی لباسی بغیر از لباس نظامی بپوشی حداقل از رو
دستکش و کلاه پشمی خودشون معمولا میدن یعنی جز جیره استقاقی هست
زمان ما حتی به زیرپوش غیرسازمانی گیر میدادن!!!!

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
داداش من در زمان آموزشی نمیتونی لباسی بغیر از لباس نظامی بپوشی حداقل از رو
دستکش و کلاه پشمی خودشون معمولا میدن یعنی جز جیره استقاقی هست
زمان ما حتی به زیرپوش غیرسازمانی گیر میدادن!!!!

دوست من میدونم که لباس نظامی باید بپوشی و میدونم به همون اورکت و اینجور چیزا میدن
من منظورم این بود که از اینجا که میریم میتونیم لباسای خودمون و هرچی دوست داریم بپوشیم و با خودمون ببریم

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من میدونم که لباس نظامی باید بپوشی و میدونم به همون اورکت و اینجور چیزا میدن
من منظورم این بود که از اینجا که میریم میتونیم لباسای خودمون و هرچی دوست داریم بپوشیم و با خودمون ببریم

دوستان یکسری پیراهن و شلوار گرم هستش زیر لباس نظامی میپوشند خود نظامی فروشا دارند درضمن پلیور هم دارند اونا را هم میشه زیر لباس نظامی پوشید خودشونم اونجا بهمون اورکت میدند
دوستانی که امریه هستند جوراب، زیر پوش، لباس زیر و دستکش حتما بخرند وبیارند چونکه به امریه ها از هر کدوم یکی میدند
بازم میگم لباس گرم لباس گرم دوستم میگفت اونجا مهرماه هم خیلی سرده دیگه حالا تو این فصل تازه من اخبار را دنبال کردم یک توده هوای سرد از هفته دیگه وارد ایران میشه خدا به دادمون برسه
سربازا لباس گرم فراموش نشه ببینید چندبار گفتم

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
من اینور اونور خوندم پولیور و کاپشن که نمیزارن ببریم پس چه مدل لباس گرمی میشه برد آخه ؟
میشه بپرسید با افرادی که اضافه وزن دارن و از نظر بدنی شرایط خوبی ندارند چطوری برخورد میشه؟

و دوستان تهرانی به نظرتون ۱ اسفند که شش صبح باید میدون **** باشیم از همون جا میفرستم بریم یا میگین مثلا ۴ بعد از ظهر بیایید فلان ترمینال ؟

دوست خوبم در مورد لباس که تو پست قبلی گفتم
ولی در مورد اضافه وزن باید بگم من خودم اضافه وزن دارم و میخوام تو مدت سربازی به تناسب اندام برم آخه اضافه وزن خیلی بده پس بهترین زمان واسه وزن کم کردنه تازشم اینجوری واست راحتر و با هدف میگذره

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0

دوست خوبم در مورد لباس که تو پست قبلی گفتم
ولی در مورد اضافه وزن باید بگم من خودم اضافه وزن دارم و میخوام تو مدت سربازی به تناسب اندام برم آخه اضافه وزن خیلی بده پس بهترین زمان واسه وزن کم کردنه تازشم اینجوری واست راحتر و با هدف میگذره

من هم همین قصد رو دارم اما من مشکلم اینه خیلی وقته اصلا ورزش نکردم بدنم آمده نیست و مطمئننا اولش مشکل میخورم مثلا تو دانشگاه تربیت بدنی هفته اول بعد از تمرینات دو اصلا نمیتونستم روپاهام وایستم افتادم و استاده اون جلسه رو بیخیال من شد تا بعد از چند جلسه تمرین تونستم پا به پای بقیه برم چون چند سال بود اصلا ورزش نکرده بودم الان هم پام مشکل داره نتونستم ورزش کنم این چند وقته امیداورم تا چند روز دیگه خوب بشه حداقل یک هفته بتونم یکم ورزش کنم .

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
من اینور اونور خوندم پولیور و کاپشن که نمیزارن ببریم پس چه مدل لباس گرمی میشه برد آخه ؟
میشه بپرسید با افرادی که اضافه وزن دارن و از نظر بدنی شرایط خوبی ندارند چطوری برخورد میشه؟

و دوستان تهرانی به نظرتون ۱ اسفند که شش صبح باید میدون **** باشیم از همون جا میفرستم بریم یا میگین مثلا ۴ بعد از ظهر بیایید فلان ترمینال ؟
هم خدمتی هامون تو نیشابور دارن زیاد میشن.

machinist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سوال منو جواب ندادین >>>

تو ارتش من شنیدم باید سه تیغه کرد میشه ریش به اندازه 1-2 سانت گذاشت ؟

غذاها تو خدمت چه جوریه؟ دو وعده غذا همیشه گوشتیه یا غذای گیاهی هم میدند؟ من حدود 4 ساله گیاهخوارم نمیدونم اونجا چیکار کنم

Last edited:

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من برای معافیت پزشکی اقدام کردم بیماریم تایید نشد حکم اعزام خوردم
برگ سبز اومد برای یک اردیبهشت حالا یه سوال دارم من میتونم اعزام رو تمدید کنم به تیر ماه ؟
بعد از رد معافیت پزشکی گویا نمیشه تمدید کرد

Last edited:

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. از دوستانی که پادگان شهدای کرمانشاه بودن راهنمایی کنن؟؟
هرکس یه چیز میگه. دقیقا از وسایل شخصی چی باید ببریم؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. از دوستانی که پادگان شهدای کرمانشاه بودن راهنمایی کنن؟؟
هرکس یه چیز میگه. دقیقا از وسایل شخصی چی باید ببریم؟؟

نه تنها پادگان شهدا بلکه هر جا که اعزام میشید سعی کنید بیشتر رو خورد و خوراک زوم کنید. قاشق و بشقاب و چنگال هم داشته باشید. اگه مثل خودم خیلی آدم حساسی هستید نمک آبلمیو شکر و ... هم ببرید. پیشنهاد بنده ( اکیداً) استفاده از قرصهای جوشان ویتامین C یا کلسیم یا مولتی ویتامین هست ( ترجیحا خارجیا) چون هم طعمشون بهتره هم کیفیتشون. چند تا حسن دارن اولیش اینکه بعضی ویتامینهای لازم رو تامین میکنه چون یقینا تو آموزشگاه بلحاظ برخی مواد و ویتامینها دچار کمبود خواهید شد. دوما ویتامین C برای پیشگیری از سرماخوردگی خیلی موثره اونجا که دسترسی زیادی به پرتقال و لیمو شیرین و ... نیست میتونید از این قرصها بعنوان جایگزین استفاده کنید. ثانیا میتونه براتون نقش آبمیوه رو هم ایفا بکنه. روی آجیل و تنقلات و خشکبار همچون گردو - بادام - پسته - بادام زمینی - خرما خشک - برگه زردآلو - انجیرخشک و ... خیلی تاکید دارم البته تخمه اصلا نبرید سعی کنید پسته هاتون هم شکسته باشن. هر بار که میرید صبحگاه یا کلاس سختی دارید یه مقدار خرما خشک یا برگه زردآلو و ... بریزید جیبتون یهو فشارتون افتاد یواشکی یکی بندازید تو دهنتون. یه چیزی هم که روش تاکید میکنم دربازکن کنسرو هست. البته شاید تن ماهی یا کنسروی که میدن خودش دربازکن داشته باشه ولی گفتم شاید به ریسکش نمی ارزه ببرید بهتره ارزش گدایی کردن نداره. در باز کن من موقع ناهار یهو دیدی میرفت تا 0.5 ساعت هم به دستم نمی رسید.
از موارد دیگه که تاکید میکنم انواع کیسه فریزر و کیسه بزرگ هست به کارتون میاد. دستمال کاغذی هم داشته باشید. بخصوص اینکه فصل زمستان هم هست و سرده همیشه یه دستمال کاغذی جیبی همراهتون باشه. قفل هم ببرید برای بستن در کوله و همینطور برای اون پادگانهایی که کمد دارن. لباس گرم هم طوری انتخاب کنید که بشه از زیر لباس نظامی پوشید.
اینا یه مقدار از تجربیات ناقص من بود که عرض کردم

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
والله یادم نیست از بس اینور اونور مطلب خوندم پاک قاطی کردم.
راستی الان وقتی بریم اونجا اونا میدون ما امریه هستیم یا خودمون باید بگیم؟ (چون تو این برگه که چیزی ننوشته)
نه خودشون می دونن که امریه هستین...ما که مدرس کرج بودیم اینطوری بود...لباس امریه ها هم با لباس عادی ها فرق داشت و سهمیه وسایلی که می دن به امریه ها خیلی خیلی کمتر از عادی هاست...توی نیشابور رو نمی دونم...

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
راستي من يه پوتين نظامي از **** فروشي خريدم ميتونم با خودم ببرم
می تونی با خودت ببری ولی خوب بعدش اون پوتینی که بهت می دن رو می خوای چه کار کنی !چون استحقاقت هست.
داداش سپاس از لطفت . مرسی که اینقدر با حوصله جواب میدی
خواهش می کنم وظیفست
تو ارتش من شنیدم باید سه تیغه کرد میشه ریش به اندازه 1-2 سانت گذاشت ؟
می شه گذاشت بله ولی خوب تو آموزشی گیر می دن.
غذاها تو خدمت چه جوریه؟ دو وعده غذا همیشه گوشتیه یا غذای گیاهی هم میدند؟ من حدود 4 ساله گیاهخوارم نمیدونم اونجا چیکار کنم
غذاهای گیاهی به ندرت می دن .غذای چربی دار زیاد می دن..

صبحانه:نون عسل و چایی و خرما و پنیر از هر کدوم یکم توی هر وعده.
نهار :چلوکباب با ماست ,برنج و کنسرو ماهی یا زیتون ,مرغ و نون خالی , مرغ و برنج و سوپ,استامبولی با ماست , برنج عدس با ماست , قرمه سبزی
شام:سیب زمینی و تخم مرغ آب پز بدون نمک , مرغ با سس , استامبولی با ماست ,...

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

كسي ميدوونه اگه كسي از يه پادگانهاي **** پذيرش بگيره اين پذيرش واسه اموزشيه يا واسه بعد از اموزش؟؟لطفا اساتيد فن جواب بدن /مرسي

machinist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می تونی با خودت ببری ولی خوب بعدش اون پوتینی که بهت می دن رو می خوای چه کار کنی !چون استحقاقت هست.

خواهش می کنم وظیفست

می شه گذاشت بله ولی خوب تو آموزشی گیر می دن.

غذاهای گیاهی به ندرت می دن .غذای چربی دار زیاد می دن..

صبحانه:نون عسل و چایی و خرما و پنیر از هر کدوم یکم توی هر وعده.
نهار :چلوکباب با ماست ,برنج و کنسرو ماهی یا زیتون ,مرغ و نون خالی , مرغ و برنج و سوپ,استامبولی با ماست , برنج عدس با ماست , قرمه سبزی
شام:سیب زمینی و تخم مرغ آب پز بدون نمک , مرغ با سس , استامبولی با ماست ,...

مرسی بابت جواب

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به به بالاخره یه هم پادگانی پیدا شد
آقا من اینجاها گشتم می گن خوبه. به هر کی می گی نیرو هوایی می گه خوبه
رفیق من از اصفهان میام. مهدی لیسانس مکانیک. ایشالا ببینمت

سلام،
امیدوارم همدیگه رو پیدا کنیم.هادی لیسانس کامپیوتر از گنبد

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
من هم همین قصد رو دارم اما من مشکلم اینه خیلی وقته اصلا ورزش نکردم بدنم آمده نیست و مطمئننا اولش مشکل میخورم مثلا تو دانشگاه تربیت بدنی هفته اول بعد از تمرینات دو اصلا نمیتونستم روپاهام وایستم افتادم و استاده اون جلسه رو بیخیال من شد تا بعد از چند جلسه تمرین تونستم پا به پای بقیه برم چون چند سال بود اصلا ورزش نکرده بودم الان هم پام مشکل داره نتونستم ورزش کنم این چند وقته امیداورم تا چند روز دیگه خوب بشه حداقل یک هفته بتونم یکم ورزش کنم .

دوست من نترس اینجور که دوست من میگفت آروم آروم تمرینات سخت میشه و یک دفعه ای فشار نمیارند تا کسایی که آمادگی جسمانی ندارند به بقیه برسند

بالا