مرسی از پاسخ کاملنه تنها پادگان شهدا بلکه هر جا که اعزام میشید سعی کنید بیشتر رو خورد و خوراک زوم کنید. قاشق و بشقاب و چنگال هم داشته باشید. اگه مثل خودم خیلی آدم حساسی هستید نمک آبلمیو شکر و ... هم ببرید. پیشنهاد بنده ( اکیداً) استفاده از قرصهای جوشان ویتامین C یا کلسیم یا مولتی ویتامین هست ( ترجیحا خارجیا) چون هم طعمشون بهتره هم کیفیتشون. چند تا حسن دارن اولیش اینکه بعضی ویتامینهای لازم رو تامین میکنه چون یقینا تو آموزشگاه بلحاظ برخی مواد و ویتامینها دچار کمبود خواهید شد. دوما ویتامین C برای پیشگیری از سرماخوردگی خیلی موثره اونجا که دسترسی زیادی به پرتقال و لیمو شیرین و ... نیست میتونید از این قرصها بعنوان جایگزین استفاده کنید. ثانیا میتونه براتون نقش آبمیوه رو هم ایفا بکنه. روی آجیل و تنقلات و خشکبار همچون گردو - بادام - پسته - بادام زمینی - خرما خشک - برگه زردآلو - انجیرخشک و ... خیلی تاکید دارم البته تخمه اصلا نبرید سعی کنید پسته هاتون هم شکسته باشن. هر بار که میرید صبحگاه یا کلاس سختی دارید یه مقدار خرما خشک یا برگه زردآلو و ... بریزید جیبتون یهو فشارتون افتاد یواشکی یکی بندازید تو دهنتون. یه چیزی هم که روش تاکید میکنم دربازکن کنسرو هست. البته شاید تن ماهی یا کنسروی که میدن خودش دربازکن داشته باشه ولی گفتم شاید به ریسکش نمی ارزه ببرید بهتره ارزش گدایی کردن نداره. در باز کن من موقع ناهار یهو دیدی میرفت تا 0.5 ساعت هم به دستم نمی رسید.
از موارد دیگه که تاکید میکنم انواع کیسه فریزر و کیسه بزرگ هست به کارتون میاد. دستمال کاغذی هم داشته باشید. بخصوص اینکه فصل زمستان هم هست و سرده همیشه یه دستمال کاغذی جیبی همراهتون باشه. قفل هم ببرید برای بستن در کوله و همینطور برای اون پادگانهایی که کمد دارن. لباس گرم هم طوری انتخاب کنید که بشه از زیر لباس نظامی پوشید.
اینا یه مقدار از تجربیات ناقص من بود که عرض کردم