• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
نه تنها پادگان شهدا بلکه هر جا که اعزام میشید سعی کنید بیشتر رو خورد و خوراک زوم کنید. قاشق و بشقاب و چنگال هم داشته باشید. اگه مثل خودم خیلی آدم حساسی هستید نمک آبلمیو شکر و ... هم ببرید. پیشنهاد بنده ( اکیداً) استفاده از قرصهای جوشان ویتامین C یا کلسیم یا مولتی ویتامین هست ( ترجیحا خارجیا) چون هم طعمشون بهتره هم کیفیتشون. چند تا حسن دارن اولیش اینکه بعضی ویتامینهای لازم رو تامین میکنه چون یقینا تو آموزشگاه بلحاظ برخی مواد و ویتامینها دچار کمبود خواهید شد. دوما ویتامین C برای پیشگیری از سرماخوردگی خیلی موثره اونجا که دسترسی زیادی به پرتقال و لیمو شیرین و ... نیست میتونید از این قرصها بعنوان جایگزین استفاده کنید. ثانیا میتونه براتون نقش آبمیوه رو هم ایفا بکنه. روی آجیل و تنقلات و خشکبار همچون گردو - بادام - پسته - بادام زمینی - خرما خشک - برگه زردآلو - انجیرخشک و ... خیلی تاکید دارم البته تخمه اصلا نبرید سعی کنید پسته هاتون هم شکسته باشن. هر بار که میرید صبحگاه یا کلاس سختی دارید یه مقدار خرما خشک یا برگه زردآلو و ... بریزید جیبتون یهو فشارتون افتاد یواشکی یکی بندازید تو دهنتون. یه چیزی هم که روش تاکید میکنم دربازکن کنسرو هست. البته شاید تن ماهی یا کنسروی که میدن خودش دربازکن داشته باشه ولی گفتم شاید به ریسکش نمی ارزه ببرید بهتره ارزش گدایی کردن نداره. در باز کن من موقع ناهار یهو دیدی میرفت تا 0.5 ساعت هم به دستم نمی رسید.
از موارد دیگه که تاکید میکنم انواع کیسه فریزر و کیسه بزرگ هست به کارتون میاد. دستمال کاغذی هم داشته باشید. بخصوص اینکه فصل زمستان هم هست و سرده همیشه یه دستمال کاغذی جیبی همراهتون باشه. قفل هم ببرید برای بستن در کوله و همینطور برای اون پادگانهایی که کمد دارن. لباس گرم هم طوری انتخاب کنید که بشه از زیر لباس نظامی پوشید.
اینا یه مقدار از تجربیات ناقص من بود که عرض کردم
مرسی از پاسخ کامل

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0

دوست من نترس اینجور که دوست من میگفت آروم آروم تمرینات سخت میشه و یک دفعه ای فشار نمیارند تا کسایی که آمادگی جسمانی ندارند به بقیه برسند

ممنون از جواباتون و به امید دیدار :D

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
سلام
من ۰۱ افتادم
اما میگن فوق دیپلما رو میندازن با دیپلاما تو ۰۲ ! درسته ؟
یعنی پدرمو در میارن ؟
یکم اطلاعات راجع به ۰۱ و ۰۲ بهم میدید ؟؟

Last edited:

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
سلام
من ۰۱ افتادم
یعنی پدرمو در میارن ؟

نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
تو ارتش من شنیدم باید سه تیغه کرد میشه ریش به اندازه 1-2 سانت گذاشت ؟

کاملاً شنیده های شما اشتباست... محاسن تا نمره 5 موردی نداره (آیین نامه ارتشه و اگه کسی گیر داد مستقیم بازرسی یا عقیدتی!)

غذاها تو خدمت چه جوریه؟ دو وعده غذا همیشه گوشتیه یا غذای گیاهی هم میدند؟ من حدود 4 ساله گیاهخوارم نمیدونم اونجا چیکار کنم
غذای گیاهیشون فکر کنم سیب زمینی آب پز باشه!!! البته عدسی و لوبیا هم به وفور یافت میشه!

ولی نهار همیشه پلو میدن (با خورشت،مرغ و...) شام هم کوکو ، کتلت،ماکارونی ،سیب زمینی آبپز، مرغ وخاری ،کوفته ریزه

كسي ميدوونه اگه كسي از يه پادگانهاي **** پذيرش بگيره اين پذيرش واسه اموزشيه يا واسه بعد از اموزش؟؟
برای کل خدمت

من هم همین قصد رو دارم اما من مشکلم اینه خیلی وقته اصلا ورزش نکردم بدنم آمده نیست و مطمئننا اولش مشکل میخورم مثلا تو دانشگاه تربیت بدنی هفته اول بعد از تمرینات دو اصلا نمیتونستم روپاهام وایستم افتادم و استاده اون جلسه رو بیخیال من شد تا بعد از چند جلسه تمرین تونستم پا به پای بقیه برم چون چند سال بود اصلا ورزش نکرده بودم الان هم پام مشکل داره نتونستم ورزش کنم این چند وقته امیداورم تا چند روز دیگه خوب بشه حداقل یک هفته بتونم یکم ورزش کنم .

اونقدر هم وحشتناک نیست! من خودم افتادگی دریچه میترال دارم و حتی تو دانشگاه واحدهای تربیت بدنب رو ندوییدم! ولی تو تمرینات سربازی فقط دو سه روز اول کمی ماهیچه ها گرفت (نه خیلی.... و بقیه هم هیچ مشکلی نداشتند...)

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خوزستانی که افتادن پادگان شهدای کرمانشاه اعلام حضور کنن ببینیم چند نفریم.
خودم که اولیش...........

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من ۰۱ افتادم
یعنی پدرمو در میارن ؟

دیپلما رو نمیندازن اونجا

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

كسي ميدوونه اگه كسي از يه پادگانهاي **** پذيرش بگيره اين پذيرش واسه اموزشيه يا واسه بعد از اموزش؟؟لطفا اساتيد فن جواب بدن /مرسي

پذیرش در واقع برای بعد آموزشه اینطوری بگم که آموزشیت رو میفتی **** حالا ممکنه هر جایی بیفتی مثل کرمانشاه یزد تهران نیشابور و ... اما حسنش اینه که بعد خدمت رو میفتی همونجایی که ازش پذیرش گرفتی دیگه استرس اینو نداری که بیفتی شهر دیگه

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من برای معافیت پزشکی اقدام کردم بیماریم تایید نشد حکم اعزام خوردم
برگ سبز اومد برای یک اردیبهشت حالا یه سوال دارم من میتونم اعزام رو تمدید کنم به تیر ماه ؟
بعد از رد معافیت پزشکی گویا نمیشه تمدید کرد

کسی کمک نمیکنه :rolleyes:

Last edited:

amir_claim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من قبل از اینکه برگه سفیدم بیاد رفتم پلیس +10 برگ سفید رو گرفتم ، نوشته محل مراجعه تهران میدان ****، ولی وقتیکه برگه سفید با پست اومد دمه خونه توش زده بود محل اعزام پاسداران!! بنظرتون من اول اسفند کجا برم؟! میدان **** یا پاسداران؟!!

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان وقت به خیر
من اسفند عازمم از شانس خوبم افتادم توی نیروی دریایی سیرجان
:mad:

یه سولا از شما داشتم خیلی ساده

من ساکن یکی از شهرستانهای استان اصفهانم و تو برگ سفیدم نوشته اول اسفند کچل تو میدان فلان اصفهان حاضر باشم
میخواستم بدونم که ایا وقتی رفتم اصفهان مستقیما من را اعزام میکنند یا مثلا میگن برید دو روز دیگه بیایید
همچنین وقتی رفتم سیرجان اونجا همون روز اول اش خور حساب میشیم یا ما رو یه فرصتی میدهند
میتونم کچل نکنم و برم اصفهان
اگر کچل نکنم چی میشه

خوب من که خسته شدم این همه سوال نوشتم
واقعا اون کسی که با این سوالا جواب میده خسته نباشه
:rolleyes::rolleyes:

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
پذیرش در واقع برای بعد آموزشه اینطوری بگم که آموزشیت رو میفتی **** حالا ممکنه هر جایی بیفتی مثل کرمانشاه یزد تهران نیشابور و ... اما حسنش اینه که بعد خدمت رو میفتی همونجایی که ازش پذیرش گرفتی دیگه استرس اینو نداری که بیفتی شهر دیگه

اقا فرشاد يه دونه اي مرسي

يعني من اگه از كرمانشاه پذيرش بگيرم فقط واسه بعد ار اموزشي هست؟

راهي داره كه بتوني محل اموزشيتو هم بيفتي اونجا يا يه جاي ديگه كه خودت ميخواي يا نه ؟(مثلا پارتي )

اگه امريه ام جور شد رو اينا تاثيري ميگذاره ؟رو پذيرش كه گرفتم يا امريه رو رد نميكنن اونوقت؟

يه چيز ديگه كه ميگن با توجه به امريه اي كه گرفتي محل اموزشيت تعيين ميشه . اين چقدر واقعيت داره ؟

كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .مرسي از همه.

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

میگم من که دیپلم دارم با ۳ ماه اضافه خدمت یه برگه اومده که زده ۱۸ اسفند میدان **** باید باشم .. به نظرتون کجا میندازنم ؟ غیبت تو تقسیم تاثیر داره ؟ کلا بدی غیبت چیه؟ ممنون جواب بدید

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان وقت به خیر
من اسفند عازمم از شانس خوبم افتادم توی نیروی دریایی سیرجان
:mad:

یه سولا از شما داشتم خیلی ساده

من ساکن یکی از شهرستانهای استان اصفهانم و تو برگ سفیدم نوشته اول اسفند کچل تو میدان فلان اصفهان حاضر باشم
میخواستم بدونم که ایا وقتی رفتم اصفهان مستقیما من را اعزام میکنند یا مثلا میگن برید دو روز دیگه بیایید
همچنین وقتی رفتم سیرجان اونجا همون روز اول اش خور حساب میشیم یا ما رو یه فرصتی میدهند
میتونم کچل نکنم و برم اصفهان
اگر کچل نکنم چی میشه

خوب من که خسته شدم این همه سوال نوشتم
واقعا اون کسی که با این سوالا جواب میده خسته نباشه
:rolleyes::rolleyes:

به به چه عجب یه نفر نیرودریایی سیرجان پیدا شد!
من از استان کرمان هستم.
اره دوست عزیز همون روز شمارو اعزام میکنند به احتمال 99 درصد ولی وقتی رسیدین سیرجان بله دیگه اشخور میشین و دیگه همونجا میمانید و دوره شروع میشه

دوست عزیز من چندتا از دوستام اونجا بودن آمارشو کامل در آوردم اصلا نگران نباش جای بسیار خوبیه.

اگه خاستید میتونید نقشه هوائیشو هم ببینید تا با محیطش اشنا بشید .
شما هم اول اسفند اعزامید ؟ نگفتی مدرکت چیه؟ :D

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
خودمم دیگه میثم :)))
اره منم امروز یکه از دوستام که اهل سبزه واره میگفت جای توپیه باغرود مارو اردو تفریحی می بردن اونجا! میگفت اصلا نگران نباش فقط کمی سرده که اونم مشکلس نیست

هرچي مردم نواز باشن سرباز نوازي شان زياد خوب نيست
هركي داخل شهر سرباز ميبينه همچين نگاه ميكنه كه انگار جن ديده!!!!!!!!!!

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0
به به چه عجب یه نفر نیرودریایی سیرجان پیدا شد!
من از استان کرمان هستم.
اره دوست عزیز همون روز شمارو اعزام میکنند به احتمال 99 درصد ولی وقتی رسیدین سیرجان بله دیگه اشخور میشین و دیگه همونجا میمانید و دوره شروع میشه

دوست عزیز من چندتا از دوستام اونجا بودن آمارشو کامل در آوردم اصلا نگران نباش جای بسیار خوبیه.

اگه خاستید میتونید نقشه هوائیشو هم ببینید تا با محیطش اشنا بشید .
شما هم اول اسفند اعزامید ؟ نگفتی مدرکت چیه؟ :D

اقا سبحان ما داریم می ایم 05 از تهران اول اسفند

بالا