• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
علالظاهر همه اینجا نیشابوریین !!!! نیرودریایی سیرجان نبوووووووووووووووووووووووود ؟

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ما همچنان منتظر توضیحات هستیم
راستی برنامه خشم شب هم دارن؟

سلام به هم خدمتی های خودم
من با دوستم صحبت کردم و توضیحات کامل ازش گرفتم فقط اگر بخوام همشا بنویسم چند صفحه میشه پس بهتره شما هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم اگرم نمیدونستم از دوستم میپرسم مثل خشم شب
در مورد تعطیلات عید که واسمون مهمه بگم که اونجا سالهای پیش همیشه 13 روز تعطیل بوده به اضافه چند روز توی اسفند دیگه بستگی به شانس ما داره ولی دوستم میگفت رو 14 روز تعطیلی 100 درصد حساب کن
منتظر سوالاتون هستم

ramin15673

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم پادگان جوادنیام.اول اسفند باید برم.هیچی هم نمی دونم از اونجا

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی

من فوق لیسانسم و متاهل و کاملا بدون شانس

10/29 مدارکم را دادم و شنبه 11/1 اعزامم مشخص شد: 12/1
در حال مهیا کردن امریه بودم که یک هفته بعد هم فهمیدم در برگه سفیدم مشخص شده : نیروی انتظامی گیلان - مرزن آباد
خدا را شکر همه از نیروی انتظامی بد میگن و فقط میگن مرزن آباد وحشتناک نیست.
هرچه تلاش کردم از نیروی انتظامی قبل رفتن بیفتم **** تا بتونم در زمان آموزشی امریه بگیرم هم نشد.

کلا میگن سرباز کمه پس هر کسی درخواست بده در اولین فرصت اعزام می شوند.

افرادی هم که حتی درخواست کفالت دارند را رد کرده اند تا نیرو کم نیاد.

خدا به دادم برسه.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
خيلي ممنون از لطفت که جواب ميدي

شما گفتين در 05 براي لباس مرخصي نميدن پس چه جوري بايد علامتها و ارمها رو روي لباس وصل کنيم
کنار گروهان 42 و چند تا جای دیگه توی خود پادگان خیاط هست می گن بهتون برین همین الان آرم ها رو بزنین. یا از همون اول آرم دار بهتون تحویل می دن.
سلام دوستان ..
من 1 اسفند 01 ارتش افتادم. امریه هم داشتم که حتما درست شده دیگه . فقط اینکه من میترال قلبم نارسایی داره که نامردا معاف از رزم کردن که کاش اونم نمی دادن. مجبورم روزی 2 تا سوتالول با یه سری دیگه دارو بخورم. این دژبان های گرامی اجازه میدن دارو داخل پادگان ببریم؟ از دوستان 01 که اعزام اول اسفند باشه خوشحال می شم از همین حالا باهاش آشنا بشم.
بله من خودم دارو این قدر برده بودم که طرف در جعبه دارو باز کرد گفت : آآآآآآآ داروخانه راه انداختی ! حتما می زارن ببری مخصوصا اگر داروی قلب باشه.گیر دادن بهشون بگو این دارو برام نیازه قلبم ناراحته ! یا می زاره ببری تو یا به فرماندش می گه مطمئن باش فرمانده اش هم ریسک نمی کنه خطر ندادن داروی شما رو بخره ...
مرسی داداش
واقعا خیلی اقایی که وقت می گذاری و جواب دوستان رو میدی .
خدا خیرت بده و ان شاالله همیشه موفق باشی
(فردا صبح اعزامم یا علی)
خواهش می کنم داداش وظیفه بود . خدا به همرات.
دوستان من درخواست سرباز معلمی دادم و امروز بهم جواب دادن که انتخاب شدی
حالا من 1 اسفند اعزام هستم آموزشیم چطور میشه؟؟؟؟
من زیاد در موردش نمی دونم ولی یکی از دوستام که 2 ماه زود تر از من اعزام می خواست بشه قبل از خدمت امریه داشت توی شهرداری و رشته اش کامپیوتر بود کلا آموزشی رو که همه کسانی که امریه دارن باید برن بعد از آموزشی تقسیمت می کنن به جایی که امریه هستی.ولی اصلا مطمئن نیستم پس بیشتر جستجو کن.

alij27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من با دوستم صحبت کردم و توضیحات کامل ازش گرفتم فقط اگر بخوام همشا بنویسم چند صفحه میشه پس بهتره شما هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم اگرم نمیدونستم از دوستم میپرسم مثل خشم شب
در مورد تعطیلات عید که واسمون مهمه بگم که اونجا سالهای پیش همیشه 13 روز تعطیل بوده به اضافه چند روز توی اسفند دیگه بستگی به شانس ما داره ولی دوستم میگفت رو 14 روز تعطیلی 100 درصد حساب کن
منتظر سوالاتون هستم

تو این لینک توصیحاتی داده شده! آیا با توصیحات دوستتون همخوانی داره؟
کلا چطوره؟ سخت گیرن؟
راهنمای سربازان و معرفی آموزشگاه نظامی شهید هاشمی نژاد نیشابور – باغرود | وبـــــــلاگ من…وبـــــــلاگ من…

meysam3erver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرکز آموزش 04 (بیرجند)کسی نبود.فردا صبح میدون ****
به گمانم از همون طرف ببرنمون
آماده باشید...:cool:

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
تو این لینک توصیحاتی داده شده! آیا با توصیحات دوستتون همخوانی داره؟
کلا چطوره؟ سخت گیرن؟
راهنمای سربازان و معرفی آموزشگاه نظامی شهید هاشمی نژاد نیشابور – باغرود | وبـــــــلاگ من…وبـــــــلاگ من…
دوست خوبم
وبلاگ کاملی هستش منم خونده بودمش و با چیزایی که دوستم گفت همخوانی داره
بگذار راحت بهت بگم اونجا سال پیش و چند سال دیگه پادگان نمومه کشور شده پس نطم و مقررات بالایی داره
ببین دوست من اونجا خیلی رو نظم، مقررات و کلاس ها حساس هستند برای مثال برای نماز صبح که جماعت هستش باید نیم ساعت قبل از اذان بلند بشیم و کاملا منظم توی صف بریم نمازخونه
اما
اما خوب نظم بالاش احترام نیز به همراه داره چون اونجا فقط لیسانس به بالا میرند برخورد خوبی دارند و از ناسزا یا تنبیه زیاد خبری نیست
به نظر من مهمترین نکته تعطیلات عیدش هستش که امیدوارم به قوت خودش باقی باشه
راستی اکیداً توصیه میکنم لباس گرم را فراموش نکنید چون الان هوای اونجا خیلی سرد هستش

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0
کنار گروهان 42 و چند تا جای دیگه توی خود پادگان خیاط هست می گن بهتون برین همین الان آرم ها رو بزنین. یا از همون اول آرم دار بهتون تحویل می دن.

بله من خودم دارو این قدر برده بودم که طرف در جعبه دارو باز کرد گفت : آآآآآآآ داروخانه راه انداختی ! حتما می زارن ببری مخصوصا اگر داروی قلب باشه.گیر دادن بهشون بگو این دارو برام نیازه قلبم ناراحته ! یا می زاره ببری تو یا به فرماندش می گه مطمئن باش فرمانده اش هم ریسک نمی کنه خطر ندادن داروی شما رو بخره ...

من زیاد در موردش نمی دونم ولی یکی از دوستام که 2 ماه زود تر از من اعزام می خواست بشه قبل از خدمت امریه داشت توی شهرداری و رشته اش کامپیوتر بود کلا آموزشی رو که همه کسانی که امریه دارن باید برن بعد از آموزشی تقسیمت می کنن به جایی که امریه هستی.ولی اصلا مطمئن نیستم پس بیشتر جستجو کن.

خیلی مردی بازام ممنون

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0

راستی من یه پوتین نظامی از **** فروشی خریدم میتونم با خودم ببرم

machinist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اعزام 1 اسفند - نیرو هوایی سمنان

رامین از تهران

یه سوال داشتم در مورد ریش! من صورتم جای زخم چاقو داره حدود 2 سانت ماله دوران دبیرستان و جاهلی :p واسه همین همیشه ریش میذارم معمولا پر پشت
میخواستم ببینم تو ارتش میشه ریش در حد 1-2 سانت گذاشت ؟ این مساله خیلی برام جدیه بدون ریش احساس میکنم صورتم لخته!

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داداش سپاس از لطفت . مرسی که اینقدر با حوصله جواب میدی:)
آقا از 01 اول اسفند نداشتیم؟؟؟

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان نیروی هوایی های مشهد هیچ کس نبود اول اسفند بیاد با ما؟؟؟
در مورد ریش منم سوال داشتما. بزنیم یا نه برای ارتش، مدل داشته باشه چجوریاس؟؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان نیروی هوایی های مشهد هیچ کس نبود اول اسفند بیاد با ما؟؟؟
در مورد ریش منم سوال داشتما. بزنیم یا نه برای ارتش، مدل داشته باشه چجوریاس؟؟؟

داداش منظورت از مدل ریش چیه نمیتونی که پرفسوری بذاری برای خدمت!!!!
روز اول با ریش هیچ کسی کاری ندارند چون توجیه نیستید
اصلا ببین روزای اول هر کاری کردید دیدید اشتباهه مثلا یه افسر رو دیدید بهش احترام نذاشتید برگشت عصبانی شد بگید ببخشید جناب توجیه نبودم
نیروی انتظامی و **** با تیغ زدن ریش مشکل دارند ارتش فکر نکنم ولی همونطور که عرض شد روز اول مشکلی نیست شما کلا بزنید برید

mo_re_99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داداش سپاس از لطفت . مرسی که اینقدر با حوصله جواب میدی:)
آقا از 01 اول اسفند نداشتیم؟؟؟

سلام :) من هم 1 اسفند 01 هستم این آی یاهوم هستش : mo_re_99
پی ام بده حرف بزنیم با هم

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 1 اسفند نیروی هوایی مشهد کسی نبود؟
چه جور جاییه کسی میدونه؟

alij27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منتظر سوالاتون هستم

سلام دوست عزیز
گرچه قرار اونجا همه کد بگیریم بجای اسم. ولی اگه اسمتونو بدونم بد نست.
برنامه خشم شب مشخص نشد؟ شنیدم گاز اشکاور هم میزنن!!!

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
گرچه قرار اونجا همه کد بگیریم بجای اسم. ولی اگه اسمتونو بدونم بد نست.
برنامه خشم شب مشخص نشد؟ شنیدم گاز اشکاور هم میزنن!!!

دوست خوبم من محسن هستم از اصفهان
خشم شب را از دوستم نپرسیدم پرسیدم واستون مینویسم
راستی سرمون را هم حداکثر میتونیم با 4 بزنیم که من در مورد این زیاد مطئین نیستم فکر میکنم تو **** بشه با ماشین بلندتر مثل 20 زد نمیدونم!!!

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
دوست خوبم
وبلاگ کاملی هستش منم خونده بودمش و با چیزایی که دوستم گفت همخوانی داره
بگذار راحت بهت بگم اونجا سال پیش و چند سال دیگه پادگان نمومه کشور شده پس نطم و مقررات بالایی داره
ببین دوست من اونجا خیلی رو نظم، مقررات و کلاس ها حساس هستند برای مثال برای نماز صبح که جماعت هستش باید نیم ساعت قبل از اذان بلند بشیم و کاملا منظم توی صف بریم نمازخونه
اما
اما خوب نظم بالاش احترام نیز به همراه داره چون اونجا فقط لیسانس به بالا میرند برخورد خوبی دارند و از ناسزا یا تنبیه زیاد خبری نیست
به نظر من مهمترین نکته تعطیلات عیدش هستش که امیدوارم به قوت خودش باقی باشه
راستی اکیداً توصیه میکنم لباس گرم را فراموش نکنید چون الان هوای اونجا خیلی سرد هستش

من اینور اونور خوندم پولیور و کاپشن که نمیزارن ببریم پس چه مدل لباس گرمی میشه برد آخه ؟
میشه بپرسید با افرادی که اضافه وزن دارن و از نظر بدنی شرایط خوبی ندارند چطوری برخورد میشه؟

و دوستان تهرانی به نظرتون ۱ اسفند که شش صبح باید میدون **** باشیم از همون جا میفرستم بریم یا میگین مثلا ۴ بعد از ظهر بیایید فلان ترمینال ؟

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
من اینور اونور خوندم پولیور و کاپشن که نمیزارن ببریم پس چه مدل لباس گرمی میشه برد آخه ؟
میشه بپرسید با افرادی که اضافه وزن دارن و از نظر بدنی شرایط خوبی ندارند چطوری برخورد میشه؟

و دوستان تهرانی به نظرتون ۱ اسفند که شش صبح باید میدون **** باشیم از همون جا میفرستم بریم یا میگین مثلا ۴ بعد از ظهر بیایید فلان ترمینال ؟

دوست عزیز شما از کجا شنیدی کاپشن نمیزارن ببری ؟!؟!؟! :blink:این چه حرفیه این دیگه آخر شایعه پراکنی بودا
شما هر لباس گرمی که دوست داری با خودت ببر کلاه کاموایی، شال، جوراب حوله ای، دستکش، پلیور،
اسیری که نمیری بعدشم اونجا شما هرچقدر کمتر مریض بشی به نفع خودشونه کمتر دارو میدن تو حلقت و کمتر مرخصی باسه مریضیت
این از اون حرفا بودا

Last edited:
بالا