sobhan5968
Registered User
- نوشتهها
- 53
- لایکها
- 0
علالظاهر همه اینجا نیشابوریین !!!! نیرودریایی سیرجان نبوووووووووووووووووووووووود ؟
سلام
ما همچنان منتظر توضیحات هستیم
راستی برنامه خشم شب هم دارن؟
کنار گروهان 42 و چند تا جای دیگه توی خود پادگان خیاط هست می گن بهتون برین همین الان آرم ها رو بزنین. یا از همون اول آرم دار بهتون تحویل می دن.خيلي ممنون از لطفت که جواب ميدي
شما گفتين در 05 براي لباس مرخصي نميدن پس چه جوري بايد علامتها و ارمها رو روي لباس وصل کنيم
بله من خودم دارو این قدر برده بودم که طرف در جعبه دارو باز کرد گفت : آآآآآآآ داروخانه راه انداختی ! حتما می زارن ببری مخصوصا اگر داروی قلب باشه.گیر دادن بهشون بگو این دارو برام نیازه قلبم ناراحته ! یا می زاره ببری تو یا به فرماندش می گه مطمئن باش فرمانده اش هم ریسک نمی کنه خطر ندادن داروی شما رو بخره ...سلام دوستان ..
من 1 اسفند 01 ارتش افتادم. امریه هم داشتم که حتما درست شده دیگه . فقط اینکه من میترال قلبم نارسایی داره که نامردا معاف از رزم کردن که کاش اونم نمی دادن. مجبورم روزی 2 تا سوتالول با یه سری دیگه دارو بخورم. این دژبان های گرامی اجازه میدن دارو داخل پادگان ببریم؟ از دوستان 01 که اعزام اول اسفند باشه خوشحال می شم از همین حالا باهاش آشنا بشم.
خواهش می کنم داداش وظیفه بود . خدا به همرات.مرسی داداش
واقعا خیلی اقایی که وقت می گذاری و جواب دوستان رو میدی .
خدا خیرت بده و ان شاالله همیشه موفق باشی
(فردا صبح اعزامم یا علی)
من زیاد در موردش نمی دونم ولی یکی از دوستام که 2 ماه زود تر از من اعزام می خواست بشه قبل از خدمت امریه داشت توی شهرداری و رشته اش کامپیوتر بود کلا آموزشی رو که همه کسانی که امریه دارن باید برن بعد از آموزشی تقسیمت می کنن به جایی که امریه هستی.ولی اصلا مطمئن نیستم پس بیشتر جستجو کن.دوستان من درخواست سرباز معلمی دادم و امروز بهم جواب دادن که انتخاب شدی
حالا من 1 اسفند اعزام هستم آموزشیم چطور میشه؟؟؟؟
سلام به هم خدمتی های خودم
من با دوستم صحبت کردم و توضیحات کامل ازش گرفتم فقط اگر بخوام همشا بنویسم چند صفحه میشه پس بهتره شما هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم اگرم نمیدونستم از دوستم میپرسم مثل خشم شب
در مورد تعطیلات عید که واسمون مهمه بگم که اونجا سالهای پیش همیشه 13 روز تعطیل بوده به اضافه چند روز توی اسفند دیگه بستگی به شانس ما داره ولی دوستم میگفت رو 14 روز تعطیلی 100 درصد حساب کن
منتظر سوالاتون هستم
دوست خوبمتو این لینک توصیحاتی داده شده! آیا با توصیحات دوستتون همخوانی داره؟
کلا چطوره؟ سخت گیرن؟
راهنمای سربازان و معرفی آموزشگاه نظامی شهید هاشمی نژاد نیشابور – باغرود | وبـــــــلاگ من…وبـــــــلاگ من…
کنار گروهان 42 و چند تا جای دیگه توی خود پادگان خیاط هست می گن بهتون برین همین الان آرم ها رو بزنین. یا از همون اول آرم دار بهتون تحویل می دن.
بله من خودم دارو این قدر برده بودم که طرف در جعبه دارو باز کرد گفت : آآآآآآآ داروخانه راه انداختی ! حتما می زارن ببری مخصوصا اگر داروی قلب باشه.گیر دادن بهشون بگو این دارو برام نیازه قلبم ناراحته ! یا می زاره ببری تو یا به فرماندش می گه مطمئن باش فرمانده اش هم ریسک نمی کنه خطر ندادن داروی شما رو بخره ...
خواهش می کنم داداش وظیفه بود . خدا به همرات.
من زیاد در موردش نمی دونم ولی یکی از دوستام که 2 ماه زود تر از من اعزام می خواست بشه قبل از خدمت امریه داشت توی شهرداری و رشته اش کامپیوتر بود کلا آموزشی رو که همه کسانی که امریه دارن باید برن بعد از آموزشی تقسیمت می کنن به جایی که امریه هستی.ولی اصلا مطمئن نیستم پس بیشتر جستجو کن.
کنار گروهان 42 و چند تا جای دیگه توی خود پادگان خیاط هست می گن بهتون برین همین الان آرم ها رو بزنین. یا از همون اول آرم دار بهتون تحویل می دن.
بله من خودم دارو این قدر برده بودم که طرف در جعبه دارو باز کرد گفت : آآآآآآآ داروخانه راه انداختی ! حتما می زارن ببری مخصوصا اگر داروی قلب باشه.گیر دادن بهشون بگو این دارو برام نیازه قلبم ناراحته ! یا می زاره ببری تو یا به فرماندش می گه مطمئن باش فرمانده اش هم ریسک نمی کنه خطر ندادن داروی شما رو بخره ...
خواهش می کنم داداش وظیفه بود . خدا به همرات.
من زیاد در موردش نمی دونم ولی یکی از دوستام که 2 ماه زود تر از من اعزام می خواست بشه قبل از خدمت امریه داشت توی شهرداری و رشته اش کامپیوتر بود کلا آموزشی رو که همه کسانی که امریه دارن باید برن بعد از آموزشی تقسیمت می کنن به جایی که امریه هستی.ولی اصلا مطمئن نیستم پس بیشتر جستجو کن.
دوستان نیروی هوایی های مشهد هیچ کس نبود اول اسفند بیاد با ما؟؟؟
در مورد ریش منم سوال داشتما. بزنیم یا نه برای ارتش، مدل داشته باشه چجوریاس؟؟؟
داداش سپاس از لطفت . مرسی که اینقدر با حوصله جواب میدی
آقا از 01 اول اسفند نداشتیم؟؟؟
سلام به هم خدمتی های خودم
من با دوستم صحبت کردم و توضیحات کامل ازش گرفتم فقط اگر بخوام همشا بنویسم چند صفحه میشه پس بهتره شما هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم اگرم نمیدونستم از دوستم میپرسم مثل خشم شب
در مورد تعطیلات عید که واسمون مهمه بگم که اونجا سالهای پیش همیشه 13 روز تعطیل بوده به اضافه چند روز توی اسفند دیگه بستگی به شانس ما داره ولی دوستم میگفت رو 14 روز تعطیلی 100 درصد حساب کن
منتظر سوالاتون هستم
سلام دوست عزیز
گرچه قرار اونجا همه کد بگیریم بجای اسم. ولی اگه اسمتونو بدونم بد نست.
برنامه خشم شب مشخص نشد؟ شنیدم گاز اشکاور هم میزنن!!!
دوست خوبم
وبلاگ کاملی هستش منم خونده بودمش و با چیزایی که دوستم گفت همخوانی داره
بگذار راحت بهت بگم اونجا سال پیش و چند سال دیگه پادگان نمومه کشور شده پس نطم و مقررات بالایی داره
ببین دوست من اونجا خیلی رو نظم، مقررات و کلاس ها حساس هستند برای مثال برای نماز صبح که جماعت هستش باید نیم ساعت قبل از اذان بلند بشیم و کاملا منظم توی صف بریم نمازخونه
اما
اما خوب نظم بالاش احترام نیز به همراه داره چون اونجا فقط لیسانس به بالا میرند برخورد خوبی دارند و از ناسزا یا تنبیه زیاد خبری نیست
به نظر من مهمترین نکته تعطیلات عیدش هستش که امیدوارم به قوت خودش باقی باشه
راستی اکیداً توصیه میکنم لباس گرم را فراموش نکنید چون الان هوای اونجا خیلی سرد هستش
من اینور اونور خوندم پولیور و کاپشن که نمیزارن ببریم پس چه مدل لباس گرمی میشه برد آخه ؟
میشه بپرسید با افرادی که اضافه وزن دارن و از نظر بدنی شرایط خوبی ندارند چطوری برخورد میشه؟
و دوستان تهرانی به نظرتون ۱ اسفند که شش صبح باید میدون **** باشیم از همون جا میفرستم بریم یا میگین مثلا ۴ بعد از ظهر بیایید فلان ترمینال ؟