kh.farshad
Registered User
آقا فرشاد شما اطمینان داری که اگه هم پذیرش گرفته باشی هم امریه هر دوتا رد میشن؟؟
چون من 2مه پیش که برگ سبزم اومد رفتم **** و درخواست پذیرش دادم و بعدش همین چند روز پیش که طرح سرباز معلمی اومد رفتم درخواست دادم و از قرار هم قبول شدم
ولی برگ سفیدم که 2روز قبل از قبول شدن سرباز معلمیم اومده زده **** پادگان شهدای کرمانشاه.
یعنی الان چی میشه هردوتا میره رو هوا..............
ببین دوست من، از خود معاونت وظیفه عمومی شنیدم اینو که اگه کسی همزمان به دو جا امریه بگیره یا یه جا امریه و پذیرش بگیره هر دو تا لغو میشن
همینطور اگه کسی امریه بگیره بعد وسط خدمت تحت شرایطی همچون قبولی در کنکور جهت ادامه تحصیل از خدمت ترخیص بشه سری دوم که میره خدمت دیگه امریه بهش تعلق نمی گیره
شرایط سرباز معلمی شاید فرق بکنه چون آموزشی اونایی که سرباز معلم شدند میفته **** و از طرفی، پذیرش هم مختص **** هست ولی مثل اون دوستی که بالا گفت میخوام برم شرکت نفت امریه بگیرم آموزشی اینگونه ادارات میفته ارتش حالا نیروی زمینی هوایی و دریایی ممکنه باشه ولی پذیرش میفته **** اینجا یه مسئله ای برای کد خوردن پیش میاد براش. از من می شنوید امریه رو پیگیر باشید چون پذیرش **** در واقع همون نظامی هست دیگه با لباس فرم معمولاخدمت میکنن نهایتا اسپاه هم نشد ارتش یا اونیکیا
اگه تک پسر و یا دارای یه سری شرایط خاصی هم باشید که براتون فرقی نداره هر نیرویی که باشید میفتید شهر خودتون