• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kurtkav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی پادگان خاتمی یزد نیست؟؟؟اطلاع دارید اونجا چطوریه؟؟؟
ممنون

s_amir_h_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز،خوشحالم که بلاخره یه هم خدمتی پیدا شد.هادی از گنبد.

سلام من هم همينطور.ديگه داشتم نا اميد ميشدم كسي پدافند مشهد 1/12 باشه! :lol:
هادي جان اينطور كه آمار گرفتم ميگن جاي خوبه ولي بازم به شانسمون بستگي داره!
راستي اين آيديو ايميلم [email protected] هركي هم خدمتيه pm بده خوشحال ميشم

Last edited:

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
درود ...

من برگ سبزم امروز اومد اعزامم 18 اسفند افتاده ... این تعطیلی عید رو ممکنه داشته باشیم ؟ دیپلم دارم ...

این دوران طلایی که میگن فقط شامل 1 اسفندیا میشه یا ما که 18 اسفند هم میریم ممکنه ازش بهره مند شیم !!!؟

نه دوست عزیز هیچ فرقی نمی کنه این مسئله ربطی به مدرک نداره چون در هر صورت شما سرباز آموزشی هستی تا زمانی که آموزش ندیدی همه با هم برابر هستید واگر در **** باشی که این تغییر درجه (مدرک تحصیلی)فرق چندانی باهم ندارند.خیالت راحت باشه که شما هم در دوره طلایی هستی.دوراه آموزشی خوبی داشته باشی.;)

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

m-sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من الان تازه آموزشیم تموم شده و تو مرخصی هستم. و هنوز نوشهر نرفتم و دقیقا نمیدونم چکار باید اونجا بکنم. ولی همه میگن تو نیرو دریایی ها از همه جا بهتره واحتمالا واسه تدریس میخوان. بچه های فوق رو بر اساس نیاز و رشته تقسیم کردن و کاری به محل زندگی نداشتن. در ضمن نترس جاسک فوق نمیگیره. از بچه های اصفهان یکی رو انداختن نوشهر( فارغ التحصیل برق ). یکی هم که علوم پزشکی (ایمنی شناسی سزطان) خونده بود انداختن بیمارستان تهران. یکی دیگه هم که متاهل بود( علوم سیاسی) و اولویت داشت انداختن تهران. یکی دیگه رو هم که رشتش یادم نمیاد فکر میکنم انداختن بندر عباس یا بوشهر. نگران نباش انشالله که جای خوب بیفتی.
چاکر اقا امیدوارم شما هم موفق باشید

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز کلا تعطیلات عید برای سربازان آموزشی بهشت است.اما طبق حرف تمام دوستان این قانون برای هر پادگان و هر ارگان فرق می کنه.من تا جایی که اطلاع دارم بهت می گم اما فراموش نکن که اینا هر لحظه حال کنند این قوانین را عوض می کنند و اونجوری که به نفع خوشون است می چینند.
ببین اگر در پادگان آموزشی **** باشی و از اسفند ماه بری برای آموزش سعی می کنند هر چی می توانند تا قبل از عید بهتون یاد بدن در نتیجه فشار یکم زیاد میشه اما مطمئن باش که عید خانه هستی 4 تا 5 روز مونده به اتمام سال می فرستنتون خانه.حالا اگر مدرس کرج باشی که از 23 یا 24 می ری خانه تا 15 فروردین بلند شی بری پادگان.اگر کرمانشاه باشی تا آخرین لحظه سعی می کنند نگهدارنتون اما عید خانه هستی.اکثر پادگان های آموزشی **** همین شکلی است. اما در مورد ارتش کاملا بستگی به نیرو های که داخل پادگان داره اگر زیاد باشید مطمئن باش می فرستنون تعطیلات خانه اما اگر کم باشید ممکن بگن از 8 فروردین بیاین پادگان.تا الان قانون عید این شکلی بوده اما استثنا هم داشتیم مثلا توی دزفول پادگان آموزشیش یکسال زمانی عید آموزشی ها را نگهداشتند اما این استثنا بوده.فقط سختیش اینه که قبل از عید بهتون فشار میارن.
اما درمورد پذیرش هم باید بگم که اصلا هیچ چیزی صددرصد نیست یعنی فکر نکن چون مدارکت را گرفتن یا فلان کس گفت من کارت را انجام دادم خیالت راحت حتما میافتی توی همون پادگانی که پذیرش گرفتی یا حتما میافتی توی ارگان **** خیلی وقت ها شده که با پذیرش طرف افتاده توی یک ارگان دیگه اینجوری بهت گفتم که بری دنبال کارت تا آخرین لحظه پیگیر شی و مطمئن شی که پذیرش همون پادگان شدی .درمورد انتقالی هم این مدارک تک پسری و هزار جور مدرک دیگه زمانی به دردت می خوره که اون کسی که داری برای انتقالیت باهاش صحبت می کنی آدم باشه و بفهمه تو چی می گی و درراس کار حتما باید یک پارتی داشته باشی تا کارت درست شه ،پارتی داشته باش اما مدرک نداشته باش انتقالیت ردیفه.اما قانون انتقال سرباز میگه اگر تو کسی را مثلا توی پادگان کرج پیدا کنی که بخواد بیاد پادگان تهران می توانی معرفی کنی به پادگانی که توش هستی و شما دونفر انتقال پیدا میکنید اما بدون قانونش فقط با بند پ قابل اجراست.
موفق باشی

با تشکر از شما دوست عزیز.ایا شما میدونید برای تعطیلات عید نوروز در پادگان هاشمی نژاد نیشابور از چه تاریخی مرخصی میدن و تا کی مرخصی میدن؟

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
نه دوست عزیز هیچ فرقی نمی کنه این مسئله ربطی به مدرک نداره چون در هر صورت شما سرباز آموزشی هستی تا زمانی که آموزش ندیدی همه با هم برابر هستید واگر در **** باشی که این تغییر درجه (مدرک تحصیلی)فرق چندانی باهم ندارند.خیالت راحت باشه که شما هم در دوره طلایی هستی.دوراه آموزشی خوبی داشته باشی.;)

مرسی داداش لطف کردی ...

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با تشکر از شما دوست عزیز.ایا شما میدونید برای تعطیلات عید نوروز در پادگان هاشمی نژاد نیشابور از چه تاریخی مرخصی میدن و تا کی مرخصی میدن؟

نه متاسفانه نمی دونم ،اما از بچه های یی که تو پادگان ما هستم شنیده بودم که قبل چهارشنبه سوری ولشون کرده بودن اومده بودن خانه و روز 15 فروردین هم خودشون را معرفی کردن به پادگان اگر دیدمشون فردا پس فردا برات سوال می کنم حتما.

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
نه متاسفانه نمی دونم ،اما از بچه های یی که تو پادگان ما هستم شنیده بودم که قبل چهارشنبه سوری ولشون کرده بودن اومده بودن خانه و روز 15 فروردین هم خودشون را معرفی کردن به پادگان اگر دیدمشون فردا پس فردا برات سوال می کنم حتما.

ممنون میشم اگه بپرسید و به ما بگید که توی پادگان هاشمی نژاد نیشابور برای تعطیلات عید نوروز از چه تاریخی و تا کی مرخصی میدن؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان بالاخره آموزشی ما هم تموم شد (شهید هاشمی نژاد ):thumbsup:
اگر راهنمایی خواستید در خدمتیم

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
دوستان همون طوری ک الان دیگه همتون خبر دارید :D من اعزام ۱/۱۲ هستم افتادم ۰۱ نیرو زمینی تهران
میشه خودم برم و در تاریخ مشخص شده خودمو ب پادگان معرفی کنم ؟
محل رو کاملا بلدم
بلیط هم واسه اونجا گرفتم
اما نمیدونم اگه با اتوبوس های خودشون نرم چه اتفاقی می افته ؟ دوستانی ک اموزشی تموم کردن میشه راهنمایی کنن ؟!

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان همون طوری ک الان دیگه همتون خبر دارید :D من اعزام ۱/۱۲ هستم افتادم ۰۱ نیرو زمینی تهران
میشه خودم برم و در تاریخ مشخص شده خودمو ب پادگان معرفی کنم ؟
محل رو کاملا بلدم
بلیط هم واسه اونجا گرفتم
اما نمیدونم اگه با اتوبوس های خودشون نرم چه اتفاقی می افته ؟ دوستانی ک اموزشی تموم کردن میشه راهنمایی کنن ؟!

هیچ مشکلی پیش نمیاد ،فقط اگر با اتوبوس های خودشون بری همه بچه ها با هم هستند ولی شما ممکن زودتر یا دیرتر برسی در صورتی که دیرتر برسی ممکنی یکم اذیتت کنند ویا مثلا ممکن اگر دیر برسی یکسری توضیحات را که اولش می دن نشنوی و از این چیزا.اگر استرس و نگرانی بهت دست نمی ده و تنها راحت تری هیچ فرقی نمی کنه خودت بری یا با اتوبوسی که اونا گذاشتن.اما به نظر من بهتر که با بچه ها دیگه بری چون تو اتوبوس می گین و می خندن کمتر ناراحتی را احساس می کنی .

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
هیچ مشکلی پیش نمیاد ،فقط اگر با اتوبوس های خودشون بری همه بچه ها با هم هستند ولی شما ممکن زودتر یا دیرتر برسی در صورتی که دیرتر برسی ممکنی یکم اذیتت کنند ویا مثلا ممکن اگر دیر برسی یکسری توضیحات را که اولش می دن نشنوی و از این چیزا.اگر استرس و نگرانی بهت دست نمی ده و تنها راحت تری هیچ فرقی نمی کنه خودت بری یا با اتوبوسی که اونا گذاشتن.اما به نظر من بهتر که با بچه ها دیگه بری چون تو اتوبوس می گین و می خندن کمتر ناراحتی را احساس می کنی .

ilke+
merC
-----------------
چه توضیحاتی میدن مگه ؟
راستی توی این شرایط اب و هواییه تهران چه چیزایی با خودم ببرم؟
باید سبک سفر کنم یا با ساک ؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
ilke+
merC
-----------------
چه توضیحاتی میدن مگه ؟

توضیخات کلی،که مثلا چی کار باید بکنی ،چی کار نباید بکنی قوانین کلی پادگان را توضیخ می دن.وسایل خیلی کم با خودت بیار چون همه چیز بهت می دن و فکر زمانی را بکن که می خوای برگردی پوستت کنده میشه این کوله را با خودت بکشی ببری. قرص سرماخوردگی و ویتامین بهت پیشنهاد می کنم حتما با خودت بیار.پست اول همین تاپیک یکی از دوستان زحمت کشیده کامل توضیح داده.هوای تهران حساب کتاب درست حسابی نداره الان هوا سرده و سوز داره.فقط زیاد سنگین نیا که دژبان جلو در قبل از ورودت به پادگان کامل وسایلت را می گرده.خوراکی دوست داشتی بیار چون کسی نمی تونه ازت بگیره.
پست اول را ببین کامل تر از من توضیح داده.
موفق باشی.

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ilke+
merC
-----------------
چه توضیحاتی میدن مگه ؟
داداش شما از کجا اعزام میشی ؟ من هم 01 افتادم . سیاوش هستم از خرم آباد میام . امیدوارم روزای خوبی با هم داشته باشیم . کمتر سختی بکشیم
:rolleyes::)

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0

با سلام.دوست عزیز میشه در مورد پادگان هاشمی نژاد نیشابور بگید که صبحگاه و نماز و ورزش و ساعت بیدار باش و نحوه برخورد با فوق لیسانس و مرخصی عید که از چه روزی و تا کی میدن؟ایا فرقی بین لیسانس و فوق لیسانس یا امریه و غیرامریه است؟در ضمن انجا خودپرداز هم داره؟چه چیزهایی را با خودمون ببریم خوبه؟با تشکر از شما

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
داداش شما از کجا اعزام میشی ؟ من هم 01 افتادم . سیاوش هستم از خرم آباد میام . امیدوارم روزای خوبی با هم داشته باشیم . کمتر سختی بکشیم
:rolleyes::)

سختی ک نداره
پیام خصوصی دادم خدمتتون داداش.

pasa

Registered User
لایک‌ها
0

سلام همشهری
آقا شما برگشتی ما جاتون میریم هاشمی نژاد
عرض کنم خدمتتون چندتا سوال داشتم:
1) هوا اونجا چه جوری هستش؟(صبح، ظهر و شی)
2) ما از اصفهان کی اعزام میشیم؟ صبح 1 اسفند یا عصر یکم؟
3) سرمون را حداکثر با چه ماشینی میتونیم بزنیم؟
4) مهمترین چیزایی که باید با خودمون ببریم؟
5) و مثل بقیه رفقا تاریخ تعطیلات را میخوام بدونم.
پیشاپیش ممنون و صفای زاینده رود زیبا

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0

سلام
دوستان بیشتر سئوالات رو پرسیدند فقط میخوام بدونم پوتین میتونیم خودمون بگیریم از اینجا ببریم و پوتین اونا رو نپوشیم ؟

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان 1اسفند شهدای کرمانشاه
میگن دوره طلایی............
اما بعضیها میگن چون تو عید زیاد مرخصی داره قبل از عید خیلی اذیت میکنن.....
:( راسته......

بالا