زنده باد هتل01تهران
دوست عزیز ولی تا جایی که من سرچ کردم 01 میشه تبریز نه تهران شما مطمئینی؟!؟!؟!
زنده باد هتل01تهران
اره بابادوست عزیز ولی تا جایی که من سرچ کردم 01 میشه تبریز نه تهران شما مطمئینی؟!؟!؟!
زنده باد هتل01تهران
شما از کدوم شهر هستی؟!
باید 6 صبح به این آدرسی که داده باشی بعد از اونجا میبرنتون 01 که میشه مرکز آموزش ولیعصر تبریز
اره بابا
منم ۰۱ هستم
تهران
داداش کدها رو توی صفحه ی اول میتونی ببینیپس چرا تو کدها نوشته 01 تبریز؟!؟!؟! ولی کد 35 زده تهران
نمیدونم شماها بهتر میدونید
دزفول
تا اهواز ۲ ساعت راهه
مشکل اینجاس ک ادرسشم عجیبه
بنظرتون اشتباهه تایپیه ؟!
خدا تورو از اسمون انداخت واسمبچه ها من یک ده انجا بودم دیروز مرخص شدم 01ارتش بودم اموزشیم تمام شد هتله بچه ها برین حال کنین
جالب اینجاست نزدیک متروی کلاهدوز رو دیوار سیمانیها بچه قبلیا نوشتن به طرف هتل 0 تهران
شما از کدوم شهر هستی؟!
باید 6 صبح به این آدرسی که داده باشی بعد از اونجا میبرنتون 01 که میشه مرکز آموزش ولیعصر تبریز
اره نوشتن
اصلا معلوم نیس ادرسش چطوریه.... الان از ادرسش عکس میگیرم میزارم ببینید
شاید شما بتونید بفهمید این ادرس ماله کدوم شهر و کجاس ؟!!!!
-------------اینم عکس:
مشاهده پیوست 110212مشاهده پیوست 110212
حالا شما بگید این ادرس کجا
بلاخره اندیمشکه یا اهوازه ؟
دوست من یکبار مفصلا در این مورد توضیح دادم اونی که شما میگی کد 1 هست مربوط به مرکز آموزش ولیعصر تبریز نیروی انتظامی - این کد قبلا کاربرد داشت که توی برگ سفید اسم پادگان نمی نوشت و کد میزد این کدها بصورت رمز بودند
اما 01 اسم پادگان هست پادگانهای ارتش اسمشون بهمین صورت هست از 01 شروع میشه تا 08
01 هم مربوط به نیروی زمینی ارتش هست که در تهران واقع شده
پس اینطور که شما میگین کد 04 تو لیستا نیست فقط نوشته کد 4
لطف میکنید بگین که کد 04 مال کجا میشه؟!
سلام دوستان ! ممنون از همه عزیزانی که یاریگر سربازان وطن هستن !
منم برا اسفند افتادم پدآفند هوایی مشهد ! کسی آمار پادگانو و شرایطشو داره ؟
روز اول اعزام که رفتیم پادگانو وسایلو دادن چند روز مرخصی میدن ؟ اونقدری هست که بیارزه برگردم تهران یا همونجا باید پی اندازه کردن لباس و... باشم ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و شانسیه ؟
پس اینطور که شما میگین کد 04 تو لیستا نیست فقط نوشته کد 4
لطف میکنید بگین که کد 04 مال کجا میشه؟!
دزفول
تا اهواز ۲ ساعت راهه
مشکل اینجاس ک ادرسشم عجیبه
بنظرتون اشتباهه تایپیه ؟!
بهترین جا افتادی
داداش من 1 اسفند اعزام 01 هستم . لیسانس دارم و فکر کنم امریه هم ok شده . معاف رزم هم هستم که کاش نبودم . اونچا اوضاع چطوره؟ میتونم داروهامو ببرم ؟ اونجا اوضاع عذا و استراحت و حمام چطوره؟ میشه تیغ برد صورت را با تیغ زد؟ ممنوم میشم اگه بهم جواب بدی . چیز خاصی لازم هست با خودم ببرم؟بچه ها من یک ده انجا بودم دیروز مرخص شدم 01ارتش بودم اموزشیم تمام شد هتله بچه ها برین حال کنین
جالب اینجاست نزدیک متروی کلاهدوز رو دیوار سیمانیها بچه قبلیا نوشتن به طرف هتل 0 تهران