S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482
من هنوز دفترچمو نفرستادم..تو این 3ماه چی میشه خوند؟! بعد91 هم خدمت میشه 24 ماه..
برم؟! چیکار کنم به نظر شما؟
من هنوز دفترچمو نفرستادم..تو این 3ماه چی میشه خوند؟! بعد91 هم خدمت میشه 24 ماه..
از **** وظیفه سوال کردم ... بهم گفتن
شرح پاسخ: باسلام. براي تمديد به پليس +10 مراجعه نماييد. درضمن غيبت شما بخشيده خواهد شد.
معلوم نشده که کجا باید خدمت کنی؟
امیدوارم .... به همین سادگی باشه
معلوم نشده که کجا باید خدمت کنی؟
با تشكر از شما -- ولي الان چه حوري ميتونم واسه كسري اقدام كنم ؟ مگه نبايد برم خدمت بهد از اموزشي بتونم واسه خدمت اقدام كنم /// الان قبل رفتن ميتونم كاري كنم ؟؟بايد چيكار كنم ؟ پليس +10 يا **** وظيفه ؟؟؟لطفا راهنمايي كنين ممنمونسریعتر اقدام کن..تا آخر اینمامن اعزامي برج 2 هستم . حدود 6 ماه هم كسري سابقه جبهه پدر الان دارم ولي ميگن ممكنه مثل پارسال كه كسري ها رو كم كردن امسال هم بعد از عيد ميگن همه كسري ها و معافيت سه برادري ها برداشته بشه ..حالا من ميتونم الان كاري كنم كه از كسري بتونم استفاده كنم يا فقط بايد بعد از اموزشي باشه كه بتونم ---خواهشا اساتيد راهنمايي كنن من الان چيكار بايد يكنم؟؟؟هاین لینک رو نگاه کن
جواب بدید دیگه لازم دارمسلام
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
بهترین پادگانی یا هرجای دیگه که یه سرباز بتونه بعد از اموزشیش اونجا خدمت کنه و مال **** هم باشه کجاست؟
دانشگاه امام حسین؟
**** محمد رسول الله؟
یا ناحیه ها؟
دلیلتونم بگید ممنون میشم
با تشکر
سلام
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
بهترین پادگانی یا هرجای دیگه که یه سرباز بتونه بعد از اموزشیش اونجا خدمت کنه و مال **** هم باشه کجاست؟
دانشگاه امام حسین؟
**** محمد رسول الله؟
یا ناحیه ها؟
دلیلتونم بگید ممنون میشم
با تشکر
اقا کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واللا آخه شما یه سوالی می پرسی که ...
نمیشه جواب داد که بسته به فرمانده وقت اون یگان داره یا واحدی که توی یگان هست میدونید که هر پادگان خودش واحدهای مختلفی داره که با هم فرق میکنن