• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال
من نیاز شدیدی به برگه سبزم دارم
بخوام فردا دفترچه را از تهران بفرستم کی برگه سبزم میاد؟
قبلنا 20 روزه میومد جدیدا سریعتر نمیاد؟؟

بعد احتمال داره چه ماهی بیفتم؟

برگ سبز معمولا 10 روزه میاد شاید هم زودتر

اگه لیسانس یا فوق داری به احتمال خیلی زیاد اول اردیبهشت اعزام میشی . اگه دیپلمه هستی فکر کنم برای 18 فروردین

Last edited:

saeed3010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من امروز دفترچه رو پست كردم.به نظرتون 18 فروردين اعزامم مي كنند؟ديپلم دارم.مرسي

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
بهترین پادگانی یا هرجای دیگه که یه سرباز بتونه بعد از اموزشیش اونجا خدمت کنه و مال **** هم باشه کجاست؟
دانشگاه امام حسین؟
**** محمد رسول الله؟
یا ناحیه ها؟
دلیلتونم بگید ممنون میشم
با تشکر

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من برگه سبزم اومده الان ميتونم واسه كسري جبهه پدر اقدام كنم يا ديگه حتما بايد بذارم بعد از اموزشي ؟

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
اقا من برگه سبزم اومده الان ميتونم واسه كسري جبهه پدر اقدام كنم يا ديگه حتما بايد بذارم بعد از اموزشي ؟

منم همین عملیات رو دارم و 18 اسفند اعزامم ... پدرم تماس گرفت به محل خدمتش که پیگیری کنه گفتن تو آموزشی هم احتمال کمی وجود داره که بش برگ اشتغال به خدمت بدن همون موقع اقدام کنید ... اگرم ندادن که میره بعد آموزشی که میفته سال 91 و اصلا احتمال داره این قانون برداشته بشه و دستمون تو پوست گردو بمونه !! البته خب پدر من نیرو هوایی بوده بقیه رو نمیدونم

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ۲۰ اسفند مرکز تکاور کشکرک تهران نبود؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
برای خدمت در مناطق عملیاتی میشه داوطلب شد ؟ ربطی به سن و مدرک درسی داره ؟ چه شرایطی مورد نیازه ؟
سوالم کاملا جدیه . لطفا فقط جواب بدید .

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
برای خدمت در مناطق عملیاتی میشه داوطلب شد ؟ ربطی به سن و مدرک درسی داره ؟ چه شرایطی مورد نیازه ؟
سوالم کاملا جدیه . لطفا فقط جواب بدید .

نخیر چیزی تحت عنوان داوطلبی وجود نداره تا شما آموزشیت تموم بشه تقسیم شدی رفته حالا ممکنه شانسی بیفتی منطقه عملیاتی یا نیفتی
در ضمن اگه دیگه خیلی خیلی عملیاتی میخوای باید بیفتی مرزبانی اونم استانهای خراسان جنوبی - سیستان بلوچستان - کردستان - کرمانشاه و یا آذربایجانغربی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
نخیر چیزی تحت عنوان داوطلبی وجود نداره تا شما آموزشیت تموم بشه تقسیم شدی رفته حالا ممکنه شانسی بیفتی منطقه عملیاتی یا نیفتی
در ضمن اگه دیگه خیلی خیلی عملیاتی میخوای باید بیفتی مرزبانی اونم استانهای خراسان جنوبی - سیستان بلوچستان - کردستان - کرمانشاه و یا آذربایجانغربی

اگه آشنا داشته باشم چی ؟ یا اگه با فرمانده صحبت کنم که یه کاری کنه منو بفرسته به اون استانهایی که گفتی ... اونوقت چی ؟
الان کدوم استان درگیری های بیشتری داره ؟
بعد برای رفتن به این مناطق باید در کدوم ارگان (ارتش ، **** یا نیروی انتظامی) خدمت کنم ؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اگه آشنا داشته باشم چی ؟ یا اگه با فرمانده صحبت کنم که یه کاری کنه منو بفرسته به اون استانهایی که گفتی ... اونوقت چی ؟
الان کدوم استان درگیری های بیشتری داره ؟
بعد برای رفتن به این مناطق باید در کدوم ارگان (ارتش ، **** یا نیروی انتظامی) خدمت کنم ؟

واللا چی بگم
البته من خودم هم خیلی دوست داشتم مرزبانی خدمت کنم عملیاتیش
شما فقط میخوای خدمتت توی منطقه عملیاتی باشه برای کسریش یا اینکه میخوای بری تو کوه و کمر بجنگی؟
ارتش ارگان داخل پادگانی هست و وارد درگیری هم نمیشه

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
واللا چی بگم
البته من خودم هم خیلی دوست داشتم مرزبانی خدمت کنم عملیاتیش
شما فقط میخوای خدمتت توی منطقه عملیاتی باشه برای کسریش یا اینکه میخوای بری تو کوه و کمر بجنگی؟
ارتش ارگان داخل پادگانی هست و وارد درگیری هم نمیشه

نه رفیق
کسری میخوام چیکار ؟
اگه 5 سال هم طول بکشه خدمت تو همچین مناطقی حاضرم بمونم و بجنگم .
همون که گفتی ، جنگ در کوه و کمر . عاشقشم .
جریان چریک شدن و این چیزا چطوریاس ؟ چطوری باید واردشون بشم ؟

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
منم همین عملیات رو دارم و 18 اسفند اعزامم ... پدرم تماس گرفت به محل خدمتش که پیگیری کنه گفتن تو آموزشی هم احتمال کمی وجود داره که بش برگ اشتغال به خدمت بدن همون موقع اقدام کنید ... اگرم ندادن که میره بعد آموزشی که میفته سال 91 و اصلا احتمال داره این قانون برداشته بشه و دستمون تو پوست گردو بمونه !! البته خب پدر من نیرو هوایی بوده بقیه رو نمیدونم
قبل اينكه دفترچه بفرستي ميشه ولي الان كه برگه سبز اومده رو نميدونم ميشه يا نه ؟امسال برش ميدارن اگه كسي ميدونه بگه ما چيكار كنيم

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا قبلا جواب ميدادن الان فكر كنم همه معتاد شدن ديگه جواب نميدن

saeed3010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

من بابام قبلا سكته كرده و الان هم مشكل قلبي داره.البته الان 55 سالشه و من هم 3 ماه اضافه رو خوردم.به نظرتون من ميتونم كفالت بگيرمو معاف بشم؟از يكي پرسيدم گفت اگه اون موقع كه بابات سكته كرده تو اضافه نخورده بودي ميشه كفالت گرفت.نظرتون چيه؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
برو **** وظیفه شهرتون قسمت کفالت بپرس

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
من هنوز دفترچمو نفرستادم..تو این 3ماه چی میشه خوند؟! بعد91 هم خدمت میشه 24 ماه..
برم؟! چیکار کنم به نظر شما؟

سردار کمالی اعلام کرد فعلاً خدمت 24 ماه تا اواخر سال 92 اجرایی نمیشه هنوزم 18 ماه هست

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال
من نیاز شدیدی به برگه سبزم دارم
بخوام فردا دفترچه را از تهران بفرستم کی برگه سبزم میاد؟
قبلنا 20 روزه میومد جدیدا سریعتر نمیاد؟؟

بعد احتمال داره چه ماهی بیفتم؟

شما المثنی برگه سبز را میتونید فردا یا نهایتاً دو روز بعد از روزی که مدارکتون رو در پلیس + 10 ثبت کردید از همونجا با پرداخت 200 تومان بگیرد

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من امروز دفترچه رو پست كردم.به نظرتون 18 فروردين اعزامم مي كنند؟ديپلم دارم.مرسي

به احتمال زیاد 18اردیبهشت اعزام میشید برای اطمینان اواخر روزهای اداری امسال به پلیس +10 برای گرفتن برگه سفید مراجعه کنید تا وضعیت آموزشی و پادگان و نیز اعزام فروردین نیز معلوم شود

بالا