• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
من 20 اسفند اعزام هستم اما چون تکمیلی دارم افتادم **** محمد که همونجا پخشمون کنن
من از دانشگاه امام حسین و ناحییه مقاومت بسیج محلمون پذیرش گرفتم که الان افتادم ****
میخواستم بدونم من 20 اسفند برم **** محمد منو به این قسمتا که پذیرش گرفتم میفرستن یا هرجا که دلشون بخواد؟
اصلا من که از دو جا پذیرش گرفتم اگر بفرستنم کدوم یکی میفرستن؟
ممنون میشم به 2تا سوالم با دقت جواب بدید
با تشکر

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
درسته شما دوجا فرم پذیرش پر کردی ولی همه ناحیه ها و هم دانشگاه امام حسین حتماً فرم های پذیرش رو برای ثبت سیستم باید بفرستند **** استان در نهایت شما فقط یک بار ثبت میشید پرونده شمارو وقتی تو سیستم ثبت کردند و نامه بازیاش انجام شد به عنوان نیروی درخواست شده **** هستی به احتمال بسیار زیاد تو شهر خودت خدمت میکنی دیدم بعضیارو تو ناحیه مقاومت شهرهای اطرافم پخش کردند ولی معلوم نیست کدوم قسمت بیفتی بستگی داره به نیروی انسانی کجا تقسمت کنه از قضا شاید همین دو جا که دوست داری بیفتی.... بابا شما که تکمیلی دارید **** براتون کویته بدجوری هواتونو دارن غمت نباشه یه جورایی کوفتتون
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

Majidpotter616

Registered User
لایک‌ها
113
سلام اقا ما 1 سوال داشتیم الان مثلا فرق دوره خدمت اونی که فوق دیپلم داره با اونی که دیپلم داره یا نداره چیه؟یعنی بخاطر فوق دیپلم چیزی از خدمت کسر میشه؟

مثلا فوق دیپلم داشته باشی امکانش هست که نیافتی شهرهای مرزی یا فوق دیپلم زیر دیپلم کلا بستگی به شانس داره که کجا بیافتی؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا ما 1 سوال داشتیم الان مثلا فرق دوره خدمت اونی که فوق دیپلم داره با اونی که دیپلم داره یا نداره چیه؟یعنی بخاطر فوق دیپلم چیزی از خدمت کسر میشه؟

مثلا فوق دیپلم داشته باشی امکانش هست که نیافتی شهرهای مرزی یا فوق دیپلم زیر دیپلم کلا بستگی به شانس داره که کجا بیافتی؟

دیپلم با فوق دیپلم سر احترامی که بهت میزارن و یه سری چیزای دیگه.... که بری خدمت تاسف میخوری چرا فوق نگرفتی البته بیشتر از همه تو آموزشی فرق میکنن ولی تو یگان یه بار میبینی یه سرباز صفر که تو دژبان هست نهایت تحصیلاتشم سیکلانس:D باشه دهن یه فوق لیسانسو سرویس میکنه بستگی داره به جایی که میفته ولی در کل خیلی تاثیر داره چون دیگه کارای خار و پست و بهت نمیدن از لحاظ مدت خدمت تا الان بین دیپلم و فوق دیپلم فرقی نبود ولی بین لیسانس با دیپلم و فوق دیپلم فرق داشت که لیسانسه ها 17 ماه خدمت میکردن لب مرزم به شانسه البته تحصیلاتم بی تاثیر نیست رفیق خود من با لیسانس کامپیوتر دانشگاه دولتی لب مرز خدمت میکرد

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
مرکز آموزش دژبان تهران کهریزک چه جور جاییه واسه آموزشی ؟ من خودم تهرانم ... دیپلم دارم

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
مرکز آموزش دژبان تهران کهریزک چه جور جاییه واسه آموزشی ؟ من خودم تهرانم ... دیپلم دارم

اسمش که یه مقدار ترس آوره :) ولی داداش تو که 10 ماه بیشتر نباید بری به خاطر تک فرزندی شهر خودتم میفتی تو آموزشیم میتونی روز برگ بگیری بیای بیرون زیاد حساسیت نشون نده حالا خوب یا بد

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
اسمش که یه مقدار ترس آوره :) ولی داداش تو که 10 ماه بیشتر نباید بری به خاطر تک فرزندی شهر خودتم میفتی تو آموزشیم میتونی روز برگ بگیری بیای بیرون زیاد حساسیت نشون نده حالا خوب یا بد

آقا دمت گرم این اطلاعات من رو از کجا داشتی !!!!؟
biggrinsmiley.gif

ممنون بابت کمکت

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
آره بابا درست میشه تو صدور برگه ها یه مقدار اهمال میکننند که اینطوری میشه و الا همین امروز 1/4 باید میخوردی ولی چون تو تراکنش سیستم یه بار دیگه اعمال وضعیت خوردی (تمدید) اندفعه درست میشه همین دو سه روزه برو بگیر حتی فردا میتونی بری تراکنش وضعیتت رو از **** وضیفه بگیری ببینی متصدی برات ثبت کرده یا نه البته لازم نیست آخر هفته برو از پلیس+10 برگه سبزتو بگیر

سلام دوست عزیز
میگم من دوشنبه ظهر تمدید زدم به نظرت فردا ظهر برم جوابش اومده؟
چون پنجشنبه که **** وظیفه تعطیله اگه بخواد این هفته جواب بیاد فردا میاد نه؟؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482

سلام
من ۱۵ بهمن کارشناسی انصراف دادم..واسه کنکور امسال ۳ ماه وقت دارم!(ثبت نام کردم) واسه ساله بعدم (با توجه به فرصت ۱ساله قانون جدید برای انصرافی ها) نمیرسم!
icon_confused.gif
میشه کاریش کرد که مهلت بدن و غیبت نخورم واسه کنکور ساله بعد خودمو آماده کنم!؟
icon_rolleyes.gif

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
میگم من دوشنبه ظهر تمدید زدم به نظرت فردا ظهر برم جوابش اومده؟
چون پنجشنبه که **** وظیفه تعطیله اگه بخواد این هفته جواب بیاد فردا میاد نه؟؟

سلام
فردا برو یه سر بزن احتمال داره اومده باشه پنج شنبه **** وظیفه تعطیله تو کارت با پلیس +10 هست تازه **** وظیفه تعطیل نیست رسیدگی نمیکنند به اسم این که میخوان به پرونده مدارس و دانشگاه ها رسیدگی کنند و بازرسی از این حرفا

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ۱۵ بهمن کارشناسی انصراف دادم..واسه کنکور امسال ۳ ماه وقت دارم!(ثبت نام کردم) واسه ساله بعدم (با توجه به فرصت ۱ساله قانون جدید برای انصرافی ها) نمیرسم!
icon_confused.gif
میشه کاریش کرد که مهلت بدن و غیبت نخورم واسه کنکور ساله بعد خودمو آماده کنم!؟
icon_rolleyes.gif

3 ماه وقت داری بچسب بخون همین امسال انشاالله که قبولی آزاد یا پیام نور که رو شاخشه ولی برای کنکور سال دیگه از لحاظ خدمت امیدی نداشته باش که از این خبرا نیست که بتونی کنکور بدی چون از روزی که انصراف دادی به مدت یک سال وقت داری دفترچه بفرستی یعنی تا اسفند سال دیگه ولی یه راه دیگه در حد یه نظریه شاید قابلیت اجرا نداشته باشه آخرین روزی که وقت داری دفترچت رو بفرستی بفرست بعد بیای از دو دفعه حق تمدیدم استفاده کنی چون برگه سبزتم داری بتونی کنکور 92 بدی باید بازم بپرسی از خود **** وظیفه ببینی تبصره ای چیزی تو بخشنامه هاشون نیست یه چیزی بگم این که قانون **** وظیفه همه اون چیزی نیست که به ما میگن کلی بخشنامه محرمانه از سازمان ابلاغ میشه مثلا تابستون امسال موی دماغ **** وظیفه شدیم تا 3 ماه اضافی که یکی از دوستام به خاطر غیبت خورده بود حذف شد چون بخشنامه محرمانه گفتن اونایی که دفترچون تا تاریخ فلان پست کردند_ثبت) میتونند غیبتاشون رو حذف کنند ولی تو روزنامه یا رسانه ها چیزی در این باره نگفتن تا مردم سوء استفاده نکنند حتی اگر شخصاً اقدام نکرده بودیم خودشون اتوماتیک وار حذف نمیکردند -----یه اصل کلی هیچوقت فقط به مشاوره افراد اکتفا نکن خیلیا چرند میگن برو **** وظیفه خودت شخصاً توجیه شو باز اونجام رفتی به یک نفر اکتفا نکن از چند نفر بپرس یه جورایی دهنشونو سرویس کن طرف حقوق میگیره از دولت که جواب ترو بده
ولی ای کاش دو دو تا میکردی این ترم مرخصی میگرفتی میشستی میخوندی برا کنکور تیر یا مرداد 91 میرفتی انصراف میدادی بعد از اون 1 سال وقت داشتی دفترچه بفرستی براحتی کنکور 92 هم میتونستی شرکت کنی

Last edited:

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
اگر تو شهرستان زندگی میکنید شاید الان دور شده باشه چون پرونده ها رو تا 10 اسفند فرستادن تهران اما اگر تهرانی شاید هنوز وقت داشته باشه ولی کار نشد نداره. اما برای پذیرش اگر بسیجی فعال هستید و ترجیحاً دوره تکمیلی رفته باشید که نورون علی نوره رو هوا میگیرن یا یه پاسدار آشنا داشته باشید ترجیحاً سرهنگ و بیاد براتون معرفی پرکنه میتونید به راحتی پذیرش بگیریدالبته اگر شرایط پذیرش رو دارید میتونید برید تمدید کنید برای 1 تیر
ممنونم از راهنماييت -- من كرمانشاه هستم واسه **** اينجا ميخواستم پذيرش بگيرم ولي نميدونم امريه ام جور ميشه يا نه كه ديگه بدونم واسه كدومش اقدام كنم(پذيرش از **** يا امريه ).الان يعني واسه پذيرش ديگه دير شده؟؟چيزايي كه گفتين ندارم ولي اشنا رو فكر كنم بتونم پيدا كنم .بازم ممنون

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بله تا اواخر سال جاری میتونید ولی همین امروزم اقدام کنی بد نیست چون **** وظیفه گفته تا آخر امسال برای ثبت وقت دارید که بعید میدونم تمدیدش نکنن برای ثبتش اگر پدرتون سرباز بوده آخرین یگانی که از اونجا ترخیص شده و اگر داوطلب بوده به **** استان مراجعه کنه در هر دو صورت یه سری مدارک میخواد از جمله 3تا عکس کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی خودت پدرت و تمام برادرات آخرین مدرک تحصیلی و اگر برادران سربازی رفتن کپی کارت پایان خدمتشون پروندت که تکمیل شد خودشون ثبت میکنند قبلاً باید میبردید برگه رو پلیس +10 ثبت میکرد ولی الان **** وظیفه برای تمام مراکز و پادگان ها کد تعریف کرده و خودشون ثبت میکنند

منمونم از توجه تون..
يه بار رفته بود گفته بودن بايد بعد از اموزشي نامه بياري تا كسري بهت بدن .. الان بدون نامه كسري ميدن ؟ واسه اون چيكار كنم؟بعدش ميگن بعد از عيد كسري ها رو بر ميدارن.. حالا ديگه نميدونم

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
3 ماه وقت داری بچسب بخون همین امسال انشاالله که قبولی آزاد یا پیام نور که رو شاخشه ولی برای کنکور سال دیگه از لحاظ خدمت امیدی نداشته باش که از این خبرا نیست که بتونی کنکور بدی چون از روزی که انصراف دادی به مدت یک سال وقت داری دفترچه بفرستی یعنی تا اسفند سال دیگه ولی یه راه دیگه در حد یه نظریه شاید قابلیت اجرا نداشته باشه آخرین روزی که وقت داری دفترچت رو بفرستی بفرست بعد بیای از دو دفعه حق تمدیدم استفاده کنی چون برگه سبزتم داری بتونی کنکور 92 بدی باید بازم بپرسی از خود **** وظیفه ببینی تبصره ای چیزی تو بخشنامه هاشون نیست یه چیزی بگم این که قانون **** وظیفه همه اون چیزی نیست که به ما میگن کلی بخشنامه محرمانه از سازمان ابلاغ میشه مثلا تابستون امسال موی دماغ **** وظیفه شدیم تا 3 ماه اضافی که یکی از دوستام به خاطر غیبت خورده بود حذف شد چون بخشنامه محرمانه گفتن اونایی که دفترچون تا تاریخ فلان پست کردند_ثبت) میتونند غیبتاشون رو حذف کنند ولی تو روزنامه یا رسانه ها چیزی در این باره نگفتن تا مردم سوء استفاده نکنند حتی اگر شخصاً اقدام نکرده بودیم خودشون اتوماتیک وار حذف نمیکردند -----یه اصل کلی هیچوقت فقط به مشاوره افراد اکتفا نکن خیلیا چرند میگن برو **** وظیفه خودت شخصاً توجیه شو باز اونجام رفتی به یک نفر اکتفا نکن از چند نفر بپرس یه جورایی دهنشونو سرویس کن طرف حقوق میگیره از دولت که جواب ترو بده
ولی ای کاش دو دو تا میکردی این ترم مرخصی میگرفتی میشستی میخوندی برا کنکور تیر یا مرداد 91 میرفتی انصراف میدادی بعد از اون 1 سال وقت داشتی دفترچه بفرستی براحتی کنکور 92 هم میتونستی شرکت کنی

والا من از این قانون هیچ خبری نداشتم و داشتم خودمو واسه سربازی آماده می کردم..حتی واکسنامم زدم!..هشتم که رفته بودم ملاقات مردمی پیش یکی نشستم داشت روزنامه می خوند چشم به این قانون خورد و سریع اومدم کنکور آزاد ثبتنام کردم که شانس آوردم تا اونروز تمدید شده بود..واسه سراسریم نامه فرستادم و توضیح دادم که 5ام ثبت نام تموم شد و 8ام این قانون اومده و نتونستم ثبت نام کنم...فکر کنم قبول کنن چون امسال داوطلب خیلی کم شده...دانشگاهمم دانشگاه خفنی بود..داشتم اخراج میشدم که سری پریدم انصراف دادم... ولی خوب اگه از این قانونه خبر داشتم شاید میشد کاریش کنم که حکممو نزنن که مرخصی بگیرمو واسه این قانون بهشون توضیح می دادم...

واسه ملاقات مردمییم بگم واسه چی رفته بودم: من از سال 88 نامه دارم که سوابق جبهه بابامو لحاظ کردن و با قانون اونموقع(1ماه جبهه:18روز کسری) 13ماه کسر خدمت داشتم..ولی ثبت نشده چون اونموقع چنین چیزی نبود و از مرداد90 به بعد مکانیزه کردن..البته اوناییم که 89 نامه گرفتنم تو سیستم ثبت شده..رفته بودم که ثبت کنم گفتن باید با قانون جدید لحاظ بشه که میشه 7ماه کسری! منم رفتم بگم که وقتی نامه مهر و امضا شده دارمو کاملا رسمی...چرا باید زیرش زده بشه؟!؟!؟! به من چه که قانون عوض شده! تو نامه هم نوشته که13 ماه کسر می خورم...دلم از این خوش بود که خدمت کم دارم که اینم مالید! خلاصه از همه لحاظ رو شانس بودم که این قانونه اومد و یه زرره حالم بهتر شد...

Last edited:

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از راهنماييت -- من كرمانشاه هستم واسه **** اينجا ميخواستم پذيرش بگيرم ولي نميدونم امريه ام جور ميشه يا نه كه ديگه بدونم واسه كدومش اقدام كنم(پذيرش از **** يا امريه ).الان يعني واسه پذيرش ديگه دير شده؟؟چيزايي كه گفتين ندارم ولي اشنا رو فكر كنم بتونم پيدا كنم .بازم ممنون

خواهش میکنم-اگر علاقه به پذیرش تو **** هستید میتونید اعزامتون رو تمدید کنید و به همون آشناتون بگید معرفیتون کنه برا پذیرش البته اگر به قول معروف خرش میره و الا خودتونو معطل نکنید امریه هم انشالله خدا بزرگه ولی معمولاً باید دو ماه قبل از اعزام اقدام میکردی تا امریه ات قطعی باشه

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
منمونم از توجه تون..
يه بار رفته بود گفته بودن بايد بعد از اموزشي نامه بياري تا كسري بهت بدن .. الان بدون نامه كسري ميدن ؟ واسه اون چيكار كنم؟بعدش ميگن بعد از عيد كسري ها رو بر ميدارن.. حالا ديگه نميدونم

داداش اگر کارت سبزت اومده همونو بردار برو قبول میکنند البته با مدارک که تو پستای قبلی گفتم چی میخواد یه جورایی دهنشونو ببند بگو من تمام مدارکم کامله

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
والا من از این قانون هیچ خبری نداشتم و داشتم خودمو واسه سربازی آماده می کردم..حتی واکسنامم زدم!..هشتم که رفته بودم ملاقات مردمی پیش یکی نشستم داشت روزنامه می خوند چشم به این قانون خورد و سریع اومدم کنکور آزاد ثبتنام کردم که شانس آوردم تا اونروز تمدید شده بود..واسه سراسریم نامه فرستادم و توضیح دادم که 5ام ثبت نام تموم شد و 8ام این قانون اومده و نتونستم ثبت نام کنم...فکر کنم قبول کنن چون امسال داوطلب خیلی کم شده...دانشگاهمم دانشگاه خفنی بود..داشتم اخراج میشدم که سری پریدم انصراف دادم... ولی خوب اگه از این قانونه خبر داشتم شاید میشد کاریش کنم که حکممو نزنن که مرخصی بگیرمو واسه این قانون بهشون توضیح می دادم...

واسه ملاقات مردمییم بگم واسه چی رفته بودم: من از سال 88 نامه دارم که سوابق جبهه بابامو لحاظ کردن و با قانون اونموقع(1ماه جبهه:18روز کسری) 13ماه کسر خدمت داشتم..ولی ثبت نشده چون اونموقع چنین چیزی نبود و از مرداد90 به بعد مکانیزه کردن..البته اوناییم که 89 نامه گرفتنم تو سیستم ثبت شده..رفته بودم که ثبت کنم گفتن باید با قانون جدید لحاظ بشه که میشه 7ماه کسری! منم رفتم بگم که وقتی نامه مهر و امضا شده دارمو کاملا رسمی...چرا باید زیرش زده بشه؟!؟!؟! به من چه که قانون عوض شده! تو نامه هم نوشته که13 ماه کسر می خورم...دلم از این خوش بود که خدمت کم دارم که اینم مالید! خلاصه از همه لحاظ رو شانس بودم که این قانونه اومد و یه زرره حالم بهتر شد...

دادا انصرافو تا یک ماه میشه پس بگیریا ولی اون ترم رو برات مرخصی رد میکنند چون تو انتخاب واحدا نبودی اما یه خبر بد دیگه این که سازمان سنجش از آخر بهمن تا 3 اسفند دوباره ثبت نام سراسری رو باز کرد که باز توکلی تمدیدش کرد تا 5 اسفند پس داشتی چکار میکردی حواست کجا بودهhttp://www.bultannews.com/fa/news/74359/تمدید-مهلت-ثبت-نام-کنکور-سراسری-91

Last edited:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دادا انصرافو تا یک ماه میشه پس بگیریا ولی اون ترم رو برات مرخصی رد میکنند چون تو انتخاب واحدا نبودی اما یه خبر بد دیگه این که سازمان سنجش از آخر بهمن تا 3 اسفند دوباره ثبت نام سراسری رو باز کرد که باز توکلی تمدیدش کرد تا 5 اسفند پس داشتی چکار میکردی حواست کجا بوده
انصرافیا قبل این قانون نه تنها وقتشون 4 ماه بود...حق ادامه تحصیلم نداشتن تا قبل از رفتن به خدمت...
این قانون 8اسفند اومد 5 اسفندم ثبت نام تموم شده...تو همون متن نوشتم ..
واسه پس گرفتنه انصرافم فک نکنم انجام بدن ! دانشگاه عوضی بود..خودشونو زحمت نمیندازن که کار من را بیوفته...

Last edited:

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
فردا برو یه سر بزن احتمال داره اومده باشه پنج شنبه **** وظیفه تعطیله تو کارت با پلیس +10 هست تازه **** وظیفه تعطیل نیست رسیدگی نمیکنند به اسم این که میخوان به پرونده مدارس و دانشگاه ها رسیدگی کنند و بازرسی از این حرفا

سلام دوست عزیز
جواب تمدید من اومد 1/4 شدم
برای بقیه هم میگم که جواب تمدید 2 روزه میاد و فقط هم از طریق پلیس +10 اقدام کنن

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اگر کارت سبزت اومده همونو بردار برو قبول میکنند البته با مدارک که تو پستای قبلی گفتم چی میخواد یه جورایی دهنشونو ببند بگو من تمام مدارکم کامله

خواهش میکنم-اگر علاقه به پذیرش تو **** هستید میتونید اعزامتون رو تمدید کنید و به همون آشناتون بگید معرفیتون کنه برا پذیرش البته اگر به قول معروف خرش میره و الا خودتونو معطل نکنید امریه هم انشالله خدا بزرگه ولی معمولاً باید دو ماه قبل از اعزام اقدام میکردی تا امریه ات قطعی باشه

اقا دمت گرم از راهنماييت--ايشالا عروسيت :D

بالا