• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
فوق دیپلم امیدی به امریه هست ؟ پارتی داشته باشم
امریه که نه ! یه جا باشه محیط نظامی نباشه و 2 تعطیل کنیم ! ( کارم اینترنت هست

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دانشگاه بعد فارغ التحصیلی یه نامه میده برای **** وظیفه - اصلا نیازی به گواهی مدرک نیست.

ماه های زوج اعزام مشمولان دانشگاهیه - اگه بخوای تو پاییز 91 بری باید تو شهریور یا مهر دفترچه رو بفرستی

از زمان فرستادن دفترچه تا اعزام شاید 40 روز - یک ماه - حتی کمتر

ممنون داداش

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

من امروز اخرین روزه خدمتم بود:D

یادش بخیر 17 ماه پیش تو همین تاپیک داشتم دنباله وسایلی می گشتم که تو اموزشی لازم میشه:D

داداش تبریک میگم که شما هم بالاخره راحت شدی خوشا به سعادتت:D یه توضیح بده به بچه ها چجوری گذشت

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
فوق دیپلم امیدی به امریه هست ؟ پارتی داشته باشم
امریه که نه ! یه جا باشه محیط نظامی نباشه و 2 تعطیل کنیم ! ( کارم اینترنت هست

ای بابا تو مملکت گلو بلبل زندگی میکنی پارتی داشته باشی فوق دیپلم که هیچی با سیکلانسم میشه کلاً فوق دیپلم و بالا اگر شهر خودت باشی 2 تعطیلی مگر روزایی که پست داری سیاستشون اینه که تا جایی که مقدور هست شهر خودت بیفتی خرج غذا او ..... برا دولت مفت بشه (عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد)

Kidding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگی
ما بچه‌های هاشمی نژاد اعزامی ۱۲/۱ هم اومدیم میان دوره اونم تا صبح ۱۵ فروردین .دم همه بچه‌هایی که اطلاعات دادن موقع اعزام گرم

mohsen4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم اعزمي يك اسفند از گردان 402 هاشمي نزاد نيشابورم جاي خوبي من كه خيلي حال كردم هيچ توهيني به ما نشد فقط يك امادگي جسماني داشته باشي بايد بخوري بخوابي براي من كه اين طوري بوده يه خوبي ديگه هم اينه ما يه فرمانده خوبي داريم اونجا روز اخر كه مي خواستيم بيام مرخصي با همه مون روبوسي كرده من يه لحظه فكر كردم كه اموزشي تموم شده البته بعد عيد چند روزي داريم اونم كه اردو حالشو رو مي بريم واقعا اين اموزشي براي من يه نعمت بود دوستاني كه اونجا بودند نظر بدند

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
298-1024x531.jpghashemi-nejad-baghrod-1024x693.jpg299-1024x625.jpg
بچه ها اینم یه چندتا عکس از پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد نیشابور این پادگان چند سالی تو پادگان های آموزشی نمونه میشه

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ما بچه های اعزامی 1 اسفند از پادگان شهدای کرمانشاه هم از 2روز پیش اومدیم میاندوره تا 14 فروردین (میاندوره کبری)

جای خوبیه به غیراز چند مورد کوچیک سختی نداشت

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من کارشناس ارشد کامپیوتر هستم و تاریخ اعزامم 1/02 هست. رفتم تمدید کردم، تا یک هفته هر روز می رفتم می گفتن جوابش نیومده ، بعدش هم گفتن موافقت نشده. حالا چکار کنم.
من باید تاریخ اعزامم 1/04 باشه تا بتونم امریه بگیرم.

خیلی زوره با این مدرک برم پادگان. لطفا کمکم کنید.

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من کارشناس ارشد کامپیوتر هستم و تاریخ اعزامم 1/02 هست. رفتم تمدید کردم، تا یک هفته هر روز می رفتم می گفتن جوابش نیومده ، بعدش هم گفتن موافقت نشده. حالا چکار کنم.
من باید تاریخ اعزامم 1/04 باشه تا بتونم امریه بگیرم.

خیلی زوره با این مدرک برم پادگان. لطفا کمکم کنید.

دوست عزیز من خیلی ها رو دیدم که با مدرک پزشکی و دکترا اومدن همین پادگان که شما میگی
البته اگه امریه هم بگیری بازم باید 2ماه آموزشی بری که

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من خیلی ها رو دیدم که با مدرک پزشکی و دکترا اومدن همین پادگان که شما میگی
البته اگه امریه هم بگیری بازم باید 2ماه آموزشی بری که

دوست عزیز مشکل من آموزشی نیست.
من فقط دنبال یک راه هستم که بتونم از 1/02 تمدید کنم به 1/04.

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز مشکل من آموزشی نیست.
من فقط دنبال یک راه هستم که بتونم از 1/02 تمدید کنم به 1/04.
سلام داداش اولا باید ببینیم تاریخ فارغ التحصیلیت کی هست تا حالا تمدید کردی یا نه ولی اگه شرایط تمدید رو داشته باشی الان که دیگه نمیشه برای اینور سال اونور سال هم که دیگه برگه سفید رو صادر کردند و فقط مونده پست بیار دم خونه ولی میتونی روز اعزام 2/2/91 شنبه بری پادگان اونجا درخواست تمدید کنی جاتو با اونایی که داوطلب میخوان برن عوض میکنند و حتی اگر داوطلب هم نباشه اسمتو خودشون به عنوان تمدیدی رد میکنند تو سیستم برای 1/4 اضافم نمیخوری ولی اگر قبلاً تمدید کرده باشی و از فرصت 6 ماهه به طور کامل استفاده کرده باشی یا غیبت داشته باشی خوابشو ببینی تمدید بشه در ضمن آموزشی در هر صورت پادگانی و به نظر خودم اگر امریت قطعیه و جای خوبی از لحاظ تخصصت هست تمدید کن و الا فرقی نداره با فوق لیسانس درجه خوبی میگیری زیادم ازیت نمیشی شهر خودتی 2 خونه ای و..... اصل آزار و اذیت سربازی آموزشیه که اونم شتریه که دم خونت در هر صورت میخوابه

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من1/2/91اعزامم به پدافند سمنان.لیسانسم و قبلا 7ماه خدمت کردم یکی توضیحاتی به ما میده که مارو اموزشی نگه میدارن یانه؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
منم1/2/91اونجام یکی توضیح بده من که قبلا 7ماه خدمت کردم والان لیسانسم تکلیفم چیه اونجا؟

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش اولا باید ببینیم تاریخ فارغ التحصیلیت کی هست تا حالا تمدید کردی یا نه ولی اگه شرایط تمدید رو داشته باشی الان که دیگه نمیشه برای اینور سال اونور سال هم که دیگه برگه سفید رو صادر کردند و فقط مونده پست بیار دم خونه ولی میتونی روز اعزام 2/2/91 شنبه بری پادگان اونجا درخواست تمدید کنی جاتو با اونایی که داوطلب میخوان برن عوض میکنند و حتی اگر داوطلب هم نباشه اسمتو خودشون به عنوان تمدیدی رد میکنند تو سیستم برای 1/4 اضافم نمیخوری ولی اگر قبلاً تمدید کرده باشی و از فرصت 6 ماهه به طور کامل استفاده کرده باشی یا غیبت داشته باشی خوابشو ببینی تمدید بشه در ضمن آموزشی در هر صورت پادگانی و به نظر خودم اگر امریت قطعیه و جای خوبی از لحاظ تخصصت هست تمدید کن و الا فرقی نداره با فوق لیسانس درجه خوبی میگیری زیادم ازیت نمیشی شهر خودتی 2 خونه ای و..... اصل آزار و اذیت سربازی آموزشیه که اونم شتریه که دم خونت در هر صورت میخوابه

سلام عزیز

من 06/30 فارغ التحصیل شدم. تا حالا تمدید نکردم، غیبت ندارم و از کل فرصت 6 ماه هم استفاده کردم. به نظرتون اگه دوشنبه هفته آینده برم تهران دیدار مسئولین **** وظیفه با مردم، می تونم تمدید بگیرم.

من برای امریه با پژوهشکده های وزارت دفاع هماهنگ کردم ولی از طرفی نگرانم که بعدا بدلیل همکاری با وزارت دفاع نتونم دکتری برم خارج از کشور. به نظر شما احتمال اینکه بعد از آموزشی بیفتم شهر خودمون چقدره. اگر احتمالش زیاده که دیگه دنبال این امریه خطرناک هم نباشم!!!

برادر خدا خیرت بده که جواب ملت می دی

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز من 06/30 فارغ التحصیل شدم. تا حالا تمدید نکردم، غیبت ندارم و از کل فرصت 6 ماه هم استفاده کردم. به نظرتون اگه دوشنبه هفته آینده برم تهران دیدار مسئولین **** وظیفه با مردم، می تونم تمدید بگیرم. من برای امریه با پژوهشکده های وزارت دفاع هماهنگ کردم ولی از طرفی نگرانم که بعدا بدلیل همکاری با وزارت دفاع نتونم دکتری برم خارج از کشور. به نظر شما احتمال اینکه بعد از آموزشی بیفتم شهر خودمون چقدره. اگر احتمالش زیاده که دیگه دنبال این امریه خطرناک هم نباشم!!! برادر خدا خیرت بده که جواب ملت می دی
دوشنبه هفته آینده که فکر نکنم ولی بعد 13 آره در کل بیشتر بچه هایی که من دیدیم رفتن دیدار با سردار 70% جواب گرفتن حتی بعضیاشون خیلی کارشون پیچ خورده بود ولی کار تو تمدیده و چیزی نیست و دلیلش چون امریه برای خود وزارت دفاع به احتمال خیلی زیاد جواب میگیری اگه زرنگ باشی بتونی از اونجایی که میخوای امریه بگیری یه نامه برا **** وظیفه بگیری که این مشمول حائز شرایط برای همکاری با این پزوهشکده هست که 100 مطمئن باش ردخور نداره---اون قضیه خروج از کشور زمانی که میخوان امریه بگیرن توضیح میدن شرایط و و تعهد میگیرن که بستگی به خودت داره قبول کنی یا نه که باز به خاطر عدم قبولی اضاف نمیخوری اگر تو تعهدتم ممنوعیت خروج نباشه بعداً نمیتونن بگن چون همکاری کردی نمیتونی خارج بشی از اون لحاظ نترس بیفت دنبالش امریه خیلی بهتره تا تو یگان که نه از تخصصت استفاده میکنند نه اونجور که شایسته هست رفتار

Last edited:
بالا