سلام
دانشگاه بعد فارغ التحصیلی یه نامه میده برای **** وظیفه - اصلا نیازی به گواهی مدرک نیست.
ماه های زوج اعزام مشمولان دانشگاهیه - اگه بخوای تو پاییز 91 بری باید تو شهریور یا مهر دفترچه رو بفرستی
از زمان فرستادن دفترچه تا اعزام شاید 40 روز - یک ماه - حتی کمتر
سلام به دوستان
من امروز اخرین روزه خدمتم بود
یادش بخیر 17 ماه پیش تو همین تاپیک داشتم دنباله وسایلی می گشتم که تو اموزشی لازم میشه
فوق دیپلم امیدی به امریه هست ؟ پارتی داشته باشم
امریه که نه ! یه جا باشه محیط نظامی نباشه و 2 تعطیل کنیم ! ( کارم اینترنت هست
سلام دوستان
من کارشناس ارشد کامپیوتر هستم و تاریخ اعزامم 1/02 هست. رفتم تمدید کردم، تا یک هفته هر روز می رفتم می گفتن جوابش نیومده ، بعدش هم گفتن موافقت نشده. حالا چکار کنم.
من باید تاریخ اعزامم 1/04 باشه تا بتونم امریه بگیرم.
خیلی زوره با این مدرک برم پادگان. لطفا کمکم کنید.
دوست عزیز من خیلی ها رو دیدم که با مدرک پزشکی و دکترا اومدن همین پادگان که شما میگی
البته اگه امریه هم بگیری بازم باید 2ماه آموزشی بری که
سلام داداش اولا باید ببینیم تاریخ فارغ التحصیلیت کی هست تا حالا تمدید کردی یا نه ولی اگه شرایط تمدید رو داشته باشی الان که دیگه نمیشه برای اینور سال اونور سال هم که دیگه برگه سفید رو صادر کردند و فقط مونده پست بیار دم خونه ولی میتونی روز اعزام 2/2/91 شنبه بری پادگان اونجا درخواست تمدید کنی جاتو با اونایی که داوطلب میخوان برن عوض میکنند و حتی اگر داوطلب هم نباشه اسمتو خودشون به عنوان تمدیدی رد میکنند تو سیستم برای 1/4 اضافم نمیخوری ولی اگر قبلاً تمدید کرده باشی و از فرصت 6 ماهه به طور کامل استفاده کرده باشی یا غیبت داشته باشی خوابشو ببینی تمدید بشه در ضمن آموزشی در هر صورت پادگانی و به نظر خودم اگر امریت قطعیه و جای خوبی از لحاظ تخصصت هست تمدید کن و الا فرقی نداره با فوق لیسانس درجه خوبی میگیری زیادم ازیت نمیشی شهر خودتی 2 خونه ای و..... اصل آزار و اذیت سربازی آموزشیه که اونم شتریه که دم خونت در هر صورت میخوابهدوست عزیز مشکل من آموزشی نیست.
من فقط دنبال یک راه هستم که بتونم از 1/02 تمدید کنم به 1/04.
سلام داداش اولا باید ببینیم تاریخ فارغ التحصیلیت کی هست تا حالا تمدید کردی یا نه ولی اگه شرایط تمدید رو داشته باشی الان که دیگه نمیشه برای اینور سال اونور سال هم که دیگه برگه سفید رو صادر کردند و فقط مونده پست بیار دم خونه ولی میتونی روز اعزام 2/2/91 شنبه بری پادگان اونجا درخواست تمدید کنی جاتو با اونایی که داوطلب میخوان برن عوض میکنند و حتی اگر داوطلب هم نباشه اسمتو خودشون به عنوان تمدیدی رد میکنند تو سیستم برای 1/4 اضافم نمیخوری ولی اگر قبلاً تمدید کرده باشی و از فرصت 6 ماهه به طور کامل استفاده کرده باشی یا غیبت داشته باشی خوابشو ببینی تمدید بشه در ضمن آموزشی در هر صورت پادگانی و به نظر خودم اگر امریت قطعیه و جای خوبی از لحاظ تخصصت هست تمدید کن و الا فرقی نداره با فوق لیسانس درجه خوبی میگیری زیادم ازیت نمیشی شهر خودتی 2 خونه ای و..... اصل آزار و اذیت سربازی آموزشیه که اونم شتریه که دم خونت در هر صورت میخوابه
دوشنبه هفته آینده که فکر نکنم ولی بعد 13 آره در کل بیشتر بچه هایی که من دیدیم رفتن دیدار با سردار 70% جواب گرفتن حتی بعضیاشون خیلی کارشون پیچ خورده بود ولی کار تو تمدیده و چیزی نیست و دلیلش چون امریه برای خود وزارت دفاع به احتمال خیلی زیاد جواب میگیری اگه زرنگ باشی بتونی از اونجایی که میخوای امریه بگیری یه نامه برا **** وظیفه بگیری که این مشمول حائز شرایط برای همکاری با این پزوهشکده هست که 100 مطمئن باش ردخور نداره---اون قضیه خروج از کشور زمانی که میخوان امریه بگیرن توضیح میدن شرایط و و تعهد میگیرن که بستگی به خودت داره قبول کنی یا نه که باز به خاطر عدم قبولی اضاف نمیخوری اگر تو تعهدتم ممنوعیت خروج نباشه بعداً نمیتونن بگن چون همکاری کردی نمیتونی خارج بشی از اون لحاظ نترس بیفت دنبالش امریه خیلی بهتره تا تو یگان که نه از تخصصت استفاده میکنند نه اونجور که شایسته هست رفتارسلام عزیز من 06/30 فارغ التحصیل شدم. تا حالا تمدید نکردم، غیبت ندارم و از کل فرصت 6 ماه هم استفاده کردم. به نظرتون اگه دوشنبه هفته آینده برم تهران دیدار مسئولین **** وظیفه با مردم، می تونم تمدید بگیرم. من برای امریه با پژوهشکده های وزارت دفاع هماهنگ کردم ولی از طرفی نگرانم که بعدا بدلیل همکاری با وزارت دفاع نتونم دکتری برم خارج از کشور. به نظر شما احتمال اینکه بعد از آموزشی بیفتم شهر خودمون چقدره. اگر احتمالش زیاده که دیگه دنبال این امریه خطرناک هم نباشم!!! برادر خدا خیرت بده که جواب ملت می دی
منم1/2/91اونجام یکی توضیح بده من که قبلا 7ماه خدمت کردم والان لیسانسم تکلیفم چیه اونجا؟
تهران جای مناسب برای امریه کجا هست ؟