• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا یکی از بچه ها قبلا چند ماه خدمت کرده بود دوباره اومده بود خدمت با ما داشت آموزش میدید بعد 17-18 روز امریش اومد برای یگان مستقیم رفت
البته اونجا به ما گفتن اگه کسی کسری خدمت داشته باشه(دقیقا نمیدونم چند ماه) اونجا نگه میدارن[/QUOTE
ممنون.پس برای ترخیص اذیت نمیکنند.راستی وقتی وسایل بدن نگه میدارن یا مرخصی میدم؟شرمنده سوالام زیاد شد.یه بنده خدایی وبلاگ گذاشته که خیلی جای بدی هست میتونید تو گوگل بنویسید سرباز پدافند هوایی سمنان و اون وبلاگ رو بخونید.اونو خوندم هول کردم .

مارو فرستادن اومدیم ولی بیستم اسفند که زیر دیپلمی ها اومدن اونارو نفرستادن شاید به این دلیل که نزدیک عید بود ولی مرخصی عید دادن
خلاصه به فکر مرخصی نباش. همه وسایل لازم با خودت ببر.موهاتم بزن ضرر نداره اونجا بد میزنن تازه حموم درست و حسابی نداره

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوسته عزیز

منم اول ابان کد185 خوردم یعنی همون جایی که شما خدمت کردی

1.ببینم این پادگان داخل شهره کرمانشاهه یا خارج کرمانشاهه؟
2.کلا برخورده فرماندهاو ادماش با سربازا چه جوری بود؟
3.شما از قبل پذیرش داشتین واسه ****؟ بعداز آموزشی قرار کجا بیفتین؟
3.در کل مقایسه با جاهای دیگه به نظرتون چه جوری بود این کرمانشاه؟
4.شنیدم کرمانشاه به مو خیلی گیر نمیدن.شما با چند موهاتو زدی؟
5.چند بار تو اموزشی مجبور شدی موهاتو بزنی؟ به نظرت کی و با چه شماره ای موهامو بزنم که اخرش که میخوام بیام از اموزشی موهام بلندترین حالت ممکن باشه؟(یکم سوالش پیچیده شد:D)
6.راسته میگن اخرش مراسمه تحلیف داره اموزشی که همه باید موهاشون از ته بزنن و رژه برن؟

ممنون دوست عزیز

واقعا ممنون و بسیار ممنون دوست گلم
خیلی کامل جواب دادی و به دردم خورد فقط یکی دوتا سوال دیگه:
شما اونجا سرهنگی به نام سرهنگ گدینی داشتین؟
بعد من یه بار با چهار موهامو بزنم دیگه تا اخره دوره لازم نیس موهامو بزنم؟(فکر کنم زیاد درمیادا تو 56 روز)
بعدش شما رو خودشون بردن پادگان یا خودمون باید بریم کرمانشاه(من از تهرانم)
بعد میگن کرمانشاه مرخصی تو اموزشی زیاد نمیدن درسته ؟

خیلی ممنون از وقتی که میذاری و سوالا رو جواب میدی.

ببخشید دوست عزیز یه چندتاسواله دیگه پیش اومد:D

1.اول اینکه چقدر رژه میبرن بعدش کلا فعالیت های بدنیتون چقدر بود زیاد اذیتتون نکردن که؟؟
رژه مهمه میخواستم ببینم کلا چقدر رژه رفتین چقدر شما رو دوندن؟؟؟چقدر سینه خیز چقدر غلط خوردین تو خاک؟؟ کلااا چقدر اذیتتون کردن؟؟
2.روزی که رفتین میدون **** چندروز بعدش گفتن باید تو پادگان باشید/؟همون شبش یا فرداش یا پس فرداش؟؟؟لباساتون با وسایلتون تو کرمانشاه تحویل دادن یا تهران؟
3.عابربانک و تلفن عمومی داره این پادگان؟(اینترنت چی میتونیم ایمیلامونو چک کنیم:D:happy:)

و بازهم دوباره ممنون
19ساعت دیگه نبود:D:f34r:

رفتم میدون **** گفتن امشب ساعت هشت شب ترمینال غرب میبریمتون کرمانشاه!! ضده حاللللللللللللللللللللللللل!!!!غافلگیر شدمممم:(:(:(:( اصلا امادگی ندارم!!!!!!!

سلام من امروز اموزشیم تموم شدددددد:):):)

اموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه با کد 185 هر کی افتاده اونجا سوالی داره بپرسه در خدمیتم!!!

راستش من که **** بودم از هفته اول میدونستیم که قراره 23 اختتامیه باشه بعد سه شنبه صبح ساعت نه سوار اتوبوس شدیم اومدیم سمت تهران اما به جاش به ما میان دوره ندادن فقط یه پنج شنبه که عیدغدیر بود تعطیل بود گذاشتن بریم خونمون یکی دوبارم شهری رفتیم شما مگه کجایی که 29 ترخیص هستین بعد ما باید یکم بریم یگان خودمونو معرفی کنیم یعنی یه هفته پایان دوره دادن به ما...

بذار یه بار توضیح بدم کامل :)

اول از همه که برو ارتش و نیرو انتظامی ببین چه جوریه آموزشیشون بعد رفتی اونجا بری میفهمه که چقدر راحتتره نسبت به اونا!!
من خودم شاید از رو خوش شانسی فرمانده خیلی خوبی داشتیم(حیدریان) اصلا سخت نمی گرفت . مثلا من توی هفت هفته ای که اونجا بودم هفته ای یه بار پست دادم اونم یه ساعت که دو سه هفته اول با لباس کامل و تفنگ بود جلوی در اسایشگاه ولی از هفته سوم به بعد با زیر پیراهنو دمپایی روی تخت می شستیم تا پست تموم شه نفره بعدو بیدارکنیم تو اردو هم سه تا نیم ساعت پست دادم کلا
البته اینا بستگی به فرمانده گروهانت داره ولی تمام بچه های گروهانه ما اینطوری بودن!!
کلا سرجمع هفته ای دوبار نظافت داشتیم یه بار نظافت اسایشگاه یه بارم نظافت بیرون یعنی من کلاباید 14 بار نظافت می کردم که خیلیاشم پیچوندم درکل هفت هشت بار نظافت کردم نه اینکه بگم من زرنگ بودم پیچوندما کلا همه اینطوری بودن فرماندمونم سخت نمی گرفت آنکارده تختمم که خیلی الکی بود و هم خیلی کثیف بود ولی کسی چیزی نگفت به ما!!کلاساشم که خواب بود فقط بعضی استادا گیر میدادن بعضی ها هم اصلا گیر نمی دادن ولی گیرم میدادن کاری نمی کردن!!
برخورد فرمانده ها بسیار خوب بود یه بار هم توهین نبود یا بخوان بد حرف بزنن ولی افسر وظیفه هاش نه خوب نبودن خیلی رو اعصاب بودن

ولی در مورده سرما : راستش چون ما تو پاییز بودیم اون دو ساعت صبح که بیدارمیشدیم هوا سرد بود خیلی ولی سره ظهر هوا خیلی گرم میشد هوای کویری داشت دیگه ولی فکر کنم سرد میشه اونجا خیلی تنها چیزی هم که ما رو اذیت میکرد فقط سرمای هوا بود اردوش ولی سخت بود چون تو بادو بارون برف بودیم هر چند چادر با کلی نایلونو برزنتو چراغ علاالدینو این چیزا دادن ولی باز م بارندگی اذیت میکرد

در مورد تقسیمات بچه هایی که میرن کرمانشاه اکثرا پذیرش دارن یا امریه (یعنی اکثرا پارتی دارن) پذیرشی ها که میفتن همونجا که پذیرش گرفتن تهرانی ها هم که پذیرش نداشتن یا افتادن حفاظت انصار میدان پاستور یا اماد و پشتبانی سه راه شهریار ولی مثلا تمام بچه های ایلام افتادن تبریز و ارومیه!!اصفهانی هم داشتیم که افتاد تهران یکی دوتا از بچه ها از گروهانه ماهم کد خوردن فکر کنم اونام مازاد بودن اگه مازاد هستی سعی کن یه پارتی جور کنی پذیرش بگیری چون احتمال کد خوردن یا افتادن یه جای دیگه زیاد هست

در کل جای خوبیه نسبت به جاهای دیگه هر چند سختی های خودشو داره و کاملا بستگی به گردان و گروهانی که افتادی داره
بازم سوالی بود در خدمتم

خواهش دوسته عزیز
ببین شما تو این دوماه 24 ساعته در اختیار پادگان هستین چه تعطیل و غیر تعطیل ولی همیشه پنج شنبه از ساعت 12 به بعد استراحته جمعه هم تعطیله ولی یهو مثلا ممکنه بگن یه جمعه نظافت عمومیه مثلا ساعت نه صبح همه نظافت کنن ولی جمعه صبح هر وقت بخوای بیدار میشی انکاردم نداری...

دوره کد یه جور اموزشی تخصصی تر مثلا یکی که قراره بعد از آموزشی بره واحد توپخانه یه دوره یه ماهه یا دوماهه (دقیق نمی دونم چقدر طول میکشه) میره یه شهرستان دیگه اموزش هایی در مورد توپخونه می بینه بعدش میره یگان واسه بقیه خدمت... تو همین کرمانشاه یه نفر از گروهانه ما واسه خدمت تو خوده کرمانشاه انتخاب شده بود یعنی یه دوره کد دو ماهه میرفت همدان آموزش می بینه بعد بر می گرده همون کرمانشاه میشه مسئول سربازای اموزشی
خلاصه بگم سعی کن تا می تونی دوره کد نخوری چون هم باید یکی دو ماه تویه شهر دیگه علاف باشی هم بعدش مسئولیتت میره بالاتر که سخت تر میشه خدمتت
بچه های که پذیرش هستن مطمئنا کد نمی خورن ولی اونایی که پذیرش ندارن یا مازاد هستن احتماله دوره کد خوردنشون هست البته اینم بگم تو **** خیلی کم دوره کد هست ولی ارتش خیلی بیشتر سربازا دوره کد می خورن این دوسته من که کد خورد لیسانس مکانیک بود
معاف از رزمم بستگی به فرمانده گروهانت داره مثلا ماله ما معاف از رزما رو جدا کردن تو یه صف جدا اخر گروهان گذاشتن (با اینکه ترتیب قدیشون فرق میکرد) تا مثلا تو رژه صفای اول نباشن که خراب کنن بعد بیشتر نگهبان روز بودنو یکم کارای نظافت ایناهم بهشون میدادن ولی خوب تو فوق لیسانسی یکم حواسشون هست البته بازم بستگی به فرمانده گروهانت داره
یه خبر نسبتا بد هم بگم اینه که تا یکی دو دوره پیش فوق لیسانسا نمی رفتن اردو یعنی قبل از اردو ترخیص میشدن ولی دوره ما اینجوری نشد البته شاید چون دوره ما بازرس از تهران اومد اینکارو نکردن شاید دوره شما اینکارو بکننو اردو نری
بازم سوالی بود در خدمتم

دوستان چه زود گذشت انگار همین دیروز بود که این پستارو میزدم 17 ماه به سرعته برقو بادد

این پستا همشون خاطره میشه براتون خیلی زود میگذره اینقدر زود که اصلا ارزش فکر کردن هم نداره

amir h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام عیدتون هم مبارک.

من 19 فروردین باید برم.افتادم دژبان مرکز سماجا کهریزک.می خواستم ببینم چه جوریه؟اگر کسی اونجا خدمت کرده یا اطلاعات داره به من بده ممنون.

در ضمن مدرکم هم دیپلم هستش.

دوستان مرا یاری کنید

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
مارو فرستادن اومدیم ولی بیستم اسفند که زیر دیپلمی ها اومدن اونارو نفرستادن شاید به این دلیل که نزدیک عید بود ولی مرخصی عید دادن
خلاصه به فکر مرخصی نباش. همه وسایل لازم با خودت ببر.موهاتم بزن ضرر نداره اونجا بد میزنن تازه حموم درست و حسابی نداره
شمابچه کجایی؟اخه من مشهدیم از اون جاتا مشهد9ساعت راهه.

sa77s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تو رو خدا فرق کارت پایان خدمت معاف از رزم ها و کارت های معمولی رو مفصل برام توضیح بدید ( هم ظاهرش و هم چیزهای دیگش ) :blink:

mohorana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیرو هوایی **** اردکان کسی نیست ؟

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
آقا تو رو خدا فرق کارت پایان خدمت معاف از رزم ها و کارت های معمولی رو مفصل برام توضیح بدید ( هم ظاهرش و هم چیزهای دیگش ) :blink:

هیچ فرقی با هم نمی کنه، فقط بعد آموزشی که میخان درجه بدن اونایی که معاف از رزمن یک درجه کمتر میگیرن همین!
تو کارت هم اصلاً نمی خوره

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه كسي پدرش 30 ماه جبهه داشته باشه يكي از بچه هاش معاف ميشن -- حالا اگه مدت جبهه كمتر از 30 باشه مثلا 25 ماه يا 28 ماه . بقيه شو چقدر بايد بسيجي داشته باشه كه برسه به 30 ما ؟؟؟
يعني به جاي هر 1 ماه كسر جبهه . چقدر بسيجي بايد داشته باشه كه تكميلش كنه؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
نیرو هوایی **** اردکان کسی نیست ؟
من خاتمی یزد بودم
دی 87 که اونجا بودیم شنیدیم که 23 دی اومدن و 23 بهمن هم رفتن یعنی کلا یک ماه آموزشی دیدن
الان رو نمیدونم چه خبره ولی اون موقع هتل 5 ستاره بود

هیچ فرقی با هم نمی کنه، فقط بعد آموزشی که میخان درجه بدن اونایی که معاف از رزمن یک درجه کمتر میگیرن همین!
تو کارت هم اصلاً نمی خوره
این حرفا نیست
یکی از رفیقای هم دوره ای ما تو آموزشی معاف از رزم بود و بعد آموزشی چون فوق لیسانس بود یه ستوان یکمی هم گرفت
یکی از فامیلای دور تو **** وظیفس و احتمالا تو این عیدی می بینمش و ازش میپرسم قضیه معاف از رزمی رو

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
من خاتمی یزد بودم
دی 87 که اونجا بودیم شنیدیم که 23 دی اومدن و 23 بهمن هم رفتن یعنی کلا یک ماه آموزشی دیدن

این حرفا نیست
یکی از رفیقای هم دوره ای ما تو آموزشی معاف از رزم بود و بعد آموزشی چون فوق لیسانس بود یه ستوان یکمی هم گرفت
یکی از فامیلای دور تو **** وظیفس و احتمالا تو این عیدی می بینمش و ازش میپرسم قضیه معاف از رزمی رو
با فوق لیسانس باید ستواندوم بشی(تو ارتش ستواندوم و ستوانیکم) (و تو **** و ناجا و ودجا ستوانسوم که با نمره خوب ستواندوم)
ذرجه ها همگی به نمره امتحان پایان آموزشی بستگی داره

Last edited:

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
اعزام من اول اردیبهشت هستش
می خواستم بدونم قبل از اعزام برم خودم موهامو کوتاه کنم یا نه با چه شماره ای بزنم

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
با فوق لیسانس باید ستواندوم بشی(تو ارتش ستواندوم و ستوانیکم) (و تو **** و ناجا و ودجا ستوانسوم که با نمره خوب ستواندوم)
ذرجه ها همگی به نمره امتحان پایان آموزشی بستگی داره
من زمان خودم رو میگم که به فوق لیسانس و دکترا ستوان یکمی میدادن و به لیسانس ستوان دومی
الان که شیر تو شیره و هر درجه ای که حال کنن به سرباز بنده خدا میدن

ضمنا از آشنامون تو **** وظیفه پرسیدم و گفت: "کسائی که معاف از رزم میشن نه تو کارتشون میخوره که معاف از رزمن و نه یک درجه پائین تر بهشون میدن و کلا هیچ فرقی با بقیه ندارن فقط تو سوابقشون میخوره معاف از رزم و تو یگان بهشون کارهای تاکتیکی نمیدن و تو آموزشی هم که نه صف جمع دارن و نه تاکتیک و نه کارهای بدوبدو ، تو جنگ هم پشت جبهه شربت آبلیمو درست می کنن ، جدیدا هم که کارت ها داره هوشمند میشه و هیچ چیزی جز سوابق شناسنامه ای روی کارت نمیخوره"

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام بر همه دوستان
اعزام من اول اردیبهشت هستش
می خواستم بدونم قبل از اعزام برم خودم موهامو کوتاه کنم یا نه با چه شماره ای بزنم
سلام دوست عزیز
من تجربه ی خودم تو آموزشی رو میگم و با این شرایط من آموزشی راحتی رو پشت سر گزاشتم
روزی که میخوای بری **** وظیفه موهات رو نزن و یکی روز قبل از اعزام موهات رو با کمترین نمره ممکن بزن(4 یا 2) و اگه موهای روی سینت هم رشد خوبی داره اونارو هم بزن(از ته) ، تو پادگان یه ماشین اصلاح موزر هست که انقدر کثیف و غیربهداشتیه که ممکنه یک مریضی قارچی بگیری و یه یادگار هم از اون موقع برات بمونه
تو آموزشی همه مثل همن و همه کچل میکنن ، ضمنا تو این دوره زمونه موی کوتاه مد شده ، موفق باشی و امیدوارم دوره ی خوبی رو پشت سر بگزاری رفیق

mohorana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خاتمی یزد بودم

این حرفا نیست

خاتمی یزد دیگه کجا ؟؟!
خدا کنه اینجور که میگی باشه .اینجور که بقیه میگن هم جای خوبیه
معلوم نیست بعد آموزشی کجا میفرستن ؟ ( بر اساس احتمالات )

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
خاتمی یزد دیگه کجا ؟؟!
خدا کنه اینجور که میگی باشه .اینجور که بقیه میگن هم جای خوبیه
معلوم نیست بعد آموزشی کجا میفرستن ؟ ( بر اساس احتمالات )
نیروی مقاومت بسیج ، پادگان خاتمی یزد ، منطقه خضرآباد یزد
البته اون سال اونجوری بود ولی منم شنیدم که کلا هتله
بعد آموزشی؟ هر دوره با دوره قبلش فرق میکنه ولی اگه پذیرش و امریه نداشته باشی فقط خدا میدونه کجا میفتی

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه كسي پدرش 30 ماه جبهه داشته باشه يكي از بچه هاش معاف ميشن -- حالا اگه مدت جبهه كمتر از 30 باشه مثلا 25 ماه يا 28 ماه . بقيه شو چقدر بايد بسيجي داشته باشه كه برسه به 30 ما ؟؟؟
يعني به جاي هر 1 ماه كسر جبهه . چقدر بسيجي بايد داشته باشه كه تكميلش كنه؟

داداش کمتر از 30 ماه معاف نمیشه با بسیج هم نمیشه پر کرد مثلاً 25 ماه خدمت پدرتون میشه 7ماه کسری و برای هر سال بسیج دوباره 30 روز کسری میگیرید که بسیجم بیشتر از 6 ماه نمیتونید کسری بگیرید یعنی اگر 7 ماه کسری جبهه و 6سال فعالی بسیج داشته باشید که اونم میشه 6 ماه کسری سرجمع میشه 13 هنوز باید باید 5 ماه خدمت کنید البته لیسانس و فوق کمتر

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی خاتمی یزد نبود بیاد توضیح بده چه جور جاییه اکثراً کیارو میفرستن اونجا سخت میگیرن نمیگیرن والا میگفتن ساترش چند کیلومتر دوره از آسایشگاه دمارت در میاد تا بری-- آسایشگاه دیپلمی ها دستشوییش و حموم بیرونه --کلاً آب حموم ها سرده --صبح ها بهار ظهرها جهنم غروب پاییزه شب قطب جنوب-- وقتی آفتاب ضله آسمونه میبرن رژه --- تلفن کیوسکی نداره فقط داخلیه که اونم شارژش 4 هزار تومن صفشم 140 نفره--- تو مرخصی دادن خسیس--- دزبان تا جایه ناموسیتم میگرده فکر وسایل ممنوع رو باید بیخیال شد --- و از این حرفا این دیگه چه هتلیه

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
بهترین اموزشی که به ما خوب گذشت مرکز اموزش مر زبانی شهید رجایی نیرو ی انتضامی کرمانشاه بود بهترین اموزش هم برای اونا که دپیپلم هستند هم عالیه و برای فوق دیپلم ها هتل بود
عالی بود و لی تو تقیسمش حالتون گرفته میشه ما ره زهدان تقیسم کردند

برای اونایی که کسری خدمت از 25 ماه که سال 89 به قبل گرفتند فقط دوماه اموزشی و یه 15 روز کمتر خدمت می کنند بیسج که داشته باشید کامل معاف می شید

بالا