بذار یه بار توضیح بدم کامل
اول از همه که برو ارتش و نیرو انتظامی ببین چه جوریه آموزشیشون بعد رفتی اونجا بری میفهمه که چقدر راحتتره نسبت به اونا!!
من خودم شاید از رو خوش شانسی فرمانده خیلی خوبی داشتیم(حیدریان) اصلا سخت نمی گرفت . مثلا من توی هفت هفته ای که اونجا بودم هفته ای یه بار پست دادم اونم یه ساعت که دو سه هفته اول با لباس کامل و تفنگ بود جلوی در اسایشگاه ولی از هفته سوم به بعد با زیر پیراهنو دمپایی روی تخت می شستیم تا پست تموم شه نفره بعدو بیدارکنیم تو اردو هم سه تا نیم ساعت پست دادم کلا
البته اینا بستگی به فرمانده گروهانت داره ولی تمام بچه های گروهانه ما اینطوری بودن!!
کلا سرجمع هفته ای دوبار نظافت داشتیم یه بار نظافت اسایشگاه یه بارم نظافت بیرون یعنی من کلاباید 14 بار نظافت می کردم که خیلیاشم پیچوندم درکل هفت هشت بار نظافت کردم نه اینکه بگم من زرنگ بودم پیچوندما کلا همه اینطوری بودن فرماندمونم سخت نمی گرفت آنکارده تختمم که خیلی الکی بود و هم خیلی کثیف بود ولی کسی چیزی نگفت به ما!!کلاساشم که خواب بود فقط بعضی استادا گیر میدادن بعضی ها هم اصلا گیر نمی دادن ولی گیرم میدادن کاری نمی کردن!!
برخورد فرمانده ها بسیار خوب بود یه بار هم توهین نبود یا بخوان بد حرف بزنن ولی افسر وظیفه هاش نه خوب نبودن خیلی رو اعصاب بودن
ولی در مورده سرما : راستش چون ما تو پاییز بودیم اون دو ساعت صبح که بیدارمیشدیم هوا سرد بود خیلی ولی سره ظهر هوا خیلی گرم میشد هوای کویری داشت دیگه ولی فکر کنم سرد میشه اونجا خیلی تنها چیزی هم که ما رو اذیت میکرد فقط سرمای هوا بود اردوش ولی سخت بود چون تو بادو بارون برف بودیم هر چند چادر با کلی نایلونو برزنتو چراغ علاالدینو این چیزا دادن ولی باز م بارندگی اذیت میکرد
در مورد تقسیمات بچه هایی که میرن کرمانشاه اکثرا پذیرش دارن یا امریه (یعنی اکثرا پارتی دارن) پذیرشی ها که میفتن همونجا که پذیرش گرفتن تهرانی ها هم که پذیرش نداشتن یا افتادن حفاظت انصار میدان پاستور یا اماد و پشتبانی سه راه شهریار ولی مثلا تمام بچه های ایلام افتادن تبریز و ارومیه!!اصفهانی هم داشتیم که افتاد تهران یکی دوتا از بچه ها از گروهانه ماهم کد خوردن فکر کنم اونام مازاد بودن اگه مازاد هستی سعی کن یه پارتی جور کنی پذیرش بگیری چون احتمال کد خوردن یا افتادن یه جای دیگه زیاد هست
در کل جای خوبیه نسبت به جاهای دیگه هر چند سختی های خودشو داره و کاملا بستگی به گردان و گروهانی که افتادی داره
بازم سوالی بود در خدمتم