• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
داداش جبهه(منطقه جنگی) فقط با درصد جانبازی قابل جمع هست نه با بسیجی که میشه تلفیق جبهه و جانبازی والدین

سلام داداش
تمام نیروها هر ماه پذیرش دارن این بستگی داره به اون پادگان خاص که شما میخوای پذیرش بگیری نه کل ****
ممنون از جوابتون - من از يكي از اشناهامون مثلا كه تو كرجه پرسيدم گفت تا برج 4 **** پذيرش نداره - من اعزامي برج 2 هستم . حالا من فكر كردم هيج جا نداره ديگه سراغ جاي ديگه اي رو نگرفتم الان ميشه واسه برج 2 كاري كرد؟

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من فوق لیسانسم
بعد اموزشیم امروز امده پایگاه محمد رسول الله بیرجند-نیروی انتظامی

چند تا سوال داشتم خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند نظر بدن

1-چه جوریه من رو این همه دور انداختن؟من سمنانم...همه دوستام یا تهران یا کرج یا سمنان میوفتادن...یعنی هیج سیستم مشخصی نداره؟!!
2-من شنیدم این بیرجند همه مدرک تحصیلی پایین و کم سواد ها رو میبرن....پس مدرک فوق من نقش کشک رو داشته؟
3-اقا این نیرو انتظامی کلا چه جوریه....جز سختگیر هاست یا اسون گیر ها توی نیرو های مسلح؟
4-اقا بعد این دوره اموزشی چی؟من یه جا خودم یکی گفته بود اینهایی که از پایگاه بیرجند دوره اموزشی میگذرونن واسه بعد دوره اموزشی هم به مناطق مرزی اعزام میشن!!راسته؟
5-کلا از این پایگاه بیرجند کسی خبری داره؟یعنی کاملا منطقه مرزیه؟

ممنون میشم هر کسی اطلاعاتی داره بهم بگه/.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون - من از يكي از اشناهامون مثلا كه تو كرجه پرسيدم گفت تا برج 4 **** پذيرش نداره - من اعزامي برج 2 هستم . حالا من فكر كردم هيج جا نداره ديگه سراغ جاي ديگه اي رو نگرفتم الان ميشه واسه برج 2 كاري كرد؟

شما میخواهی واسه امریه اقدام کنی؟
منم همین مشکل شما رو داشتم.واسه امریه میخواستم برم جهاد
اما دقیقا همه سهمیه ها از برج 4 شروع میشه منم برج 2 هستم...تمدید نکردن برای منم
اگه نتونستی تمدید کتی،هیچ راهی نداره برای استفاده از امریه و باید قیدش رو کامل بزنی
بگرد ببین یه ادم دم کلفت نمیتونی گیر بیاری یه کاری واست کنه؟
وضع من که خیلی خرابه
تا دیروز دنبال این بودم تو شهر خودم امریه بگیرم
الان کارم به جایی رسیده که برم لب مرز تو یه پایگاه افتضاح اموزشی بگذرونم!

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
من فوق لیسانسم
بعد اموزشیم امروز امده پایگاه محمد رسول الله بیرجند-نیروی انتظامی

چند تا سوال داشتم خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند نظر بدن

1-چه جوریه من رو این همه دور انداختن؟من سمنانم...همه دوستام یا تهران یا کرج یا سمنان میوفتادن...یعنی هیج سیستم مشخصی نداره؟!!
2-من شنیدم این بیرجند همه مدرک تحصیلی پایین و کم سواد ها رو میبرن....پس مدرک فوق من نقش کشک رو داشته؟
3-اقا این نیرو انتظامی کلا چه جوریه....جز سختگیر هاست یا اسون گیر ها توی نیرو های مسلح؟
4-اقا بعد این دوره اموزشی چی؟من یه جا خودم یکی گفته بود اینهایی که از پایگاه بیرجند دوره اموزشی میگذرونن واسه بعد دوره اموزشی هم به مناطق مرزی اعزام میشن!!راسته؟
5-کلا از این پایگاه بیرجند کسی خبری داره؟یعنی کاملا منطقه مرزیه؟

ممنون میشم هر کسی اطلاعاتی داره بهم بگه/.
سلام مصطفی خان
1 - دلیل خاصی نداره ، به **** وظیفه سمنان میگن که مثلا فلان تعداد فوقش لیسانس بدید 04 بیرجند و شانس شما بوده که بری و از طبیعت خوب استان خراسان جنوبی هم لذت ببری
2 - خیر ، من خیلی از دوستام با مدرک فوق لیسانس فنی افتادن 04 بیرجند برای آشخوری
3 - نیروی انتظامی شانسیه ، فوقش لیسانس هارو که نمیزارن سر چهارراه برای جریمه ، من یکی از دوستان فوقش لیسانسم افتاده بود نیروی انتظامی برای آموزشی و بعد آموزشی افتاد کلانتری تهران نو ، الان هم بدرقه متهمه
4 - من کل دوستان فوقش لیسانسم که 04 افتادن الان همشون دارن تو تهران و شهر خودشون خدمت می کنن ولی باز حساب و کتاب نداره
5 - نه بابا اطراف شهر بیرجنده ، مرز کجا بود ، بهترین نقطه استان خراسان جنوبی داری میری

موفق باشی و آشخوری خوبی رو پشت سر بزاری رفیق

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من افتادم مرکز اموزش نیروی دریایی سیرجان (ارتش)تورو خدا اگه اطلاعاتی ازش دارین بهم بگین.
من مدارکمو واسه امریه هم فرستاده بودم اینکه اینجا افتادم معنیش اینه که امریه م پذیرفته نشده؟احتمال داره امریه م پذیرفته بشه؟

کسی نیست جواب مارو هم بده.تورو خدا هر کمکی که میتونید به من بکنید.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مصطفی خان
1 - دلیل خاصی نداره ، به **** وظیفه سمنان میگن که مثلا فلان تعداد فوقش لیسانس بدید 04 بیرجند و شانس شما بوده که بری و از طبیعت خوب استان خراسان جنوبی هم لذت ببری
2 - خیر ، من خیلی از دوستام با مدرک فوق لیسانس فنی افتادن 04 بیرجند برای آشخوری
3 - نیروی انتظامی شانسیه ، فوقش لیسانس هارو که نمیزارن سر چهارراه برای جریمه ، من یکی از دوستان فوقش لیسانسم افتاده بود نیروی انتظامی برای آموزشی و بعد آموزشی افتاد کلانتری تهران نو ، الان هم بدرقه متهمه
4 - من کل دوستان فوقش لیسانسم که 04 افتادن الان همشون دارن تو تهران و شهر خودشون خدمت می کنن ولی باز حساب و کتاب نداره
5 - نه بابا اطراف شهر بیرجنده ، مرز کجا بود ، بهترین نقطه استان خراسان جنوبی داری میری

موفق باشی و آشخوری خوبی رو پشت سر بزاری رفیق
سلام دوست من
خدا خیرت بده
دلم آشوب بود کمی اروم شدم
اخه میدونی اسم مرزبانی که آدم میشونه مو به تنش سیخ میشه گفتیم از حالا شهید شدیم رفت!
اسم پایگاه بیرجند 04 هستش؟
جدی طبیعتش خوبه؟
من هنوز یه چیز رو متوجه نشده ام که این 04 توی شهره یا بیرون شهر....میخوام بدونم مثلا میشه تو ساعات مرخصی رفت و تو شهر دوری زد یا نه...اگه دور از شهر باشه که خوب نمیشه دیگه.
آقا یه سوال که خیلی واسم مهمه
به طور کلی توی دوره آموزشی بین تحصیل کرده و نکرده فرق میگذارن یا نه؟چه میدونم مثلا محل خواب و اینها همه یکی هست؟یا نه میگن مثلا زیر دیپلمه ها اینجا بالای دیپلم اینجا...همچین تفکیک هایی توی اموزشی داریم یا نه و همه مثل سرباز صفر ها هستیم و فرقی بینمون نیست؟

شاد باشی:)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اعزام 2/2 کد مازاد خوردم (-----)
تو برگه سفید زده ساعت حضور: 3 بعداز ظهر

یعنی ساعت 3 میدون **** ؟ یا باید همون 6 صبح اونجا باشم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

اعزام 2/2 کد مازاد خوردم (-----)
تو برگه سفید زده ساعت حضور: 3 بعداز ظهر

یعنی ساعت 3 میدون **** ؟ یا باید همون 6 صبح اونجا باشم؟

مازاد ها همون بعد از ظهر میرن. صبح واسه اونهایی هست که کدشون مشخص شده.

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام خدمت هموطنان گرامی
من تو برگه ام نام مرکز آموزش و نیرو یا سازمان بکار گیرنده با نقطه چین پر کردن و ساعت 3 بعدازظهر باید اونجا باشم!!!!!(کجا نمیدونم;))
مدرکم لیسانس ict هست..
میخاستم ببینم که اگه ارتش بیافتم کدوم قسمت میرم و اگه نیرو انتظامی برم چه قسمتیش فرستاده میشم..؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
کسی پدافند سمنان هست1/2/91؟چطور جاییه؟خبر دارین؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام خدمت هموطنان گرامی
من تو برگه ام نام مرکز آموزش و نیرو یا سازمان بکار گیرنده با نقطه چین پر کردن و ساعت 3 بعدازظهر باید اونجا باشم!!!!!(کجا نمیدونم;))
مدرکم لیسانس ict هست..
میخاستم ببینم که اگه ارتش بیافتم کدوم قسمت میرم و اگه نیرو انتظامی برم چه قسمتیش فرستاده میشم..؟

هنوز هیچی معلوم نیست. مازادید باید برید ببینید کجا میندازنتون.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1

یکی از دوستام اموزشی سمنان بوده فکر کنم همین پدافند بوده...شک دارم
اما به هر حال تعریف میکرد و راضی بود.با این حال فردا شب میبینمش و حتما در این باره ازش سوال میکنم/.

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام 01 ارتش تهران کسی هست ؟ 2/2
کسی در موردش اطلاعات داره ؟

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستانکسی از دوستان در مورد لشکر ولیعصر اهواز که مال **** است اطلاعاتی دارهمن بعد از آموزشی میفتم اینجا اگه از دوستان کسی اینجا خدمت کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنن

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
شما میخواهی واسه امریه اقدام کنی؟
منم همین مشکل شما رو داشتم.واسه امریه میخواستم برم جهاد
اما دقیقا همه سهمیه ها از برج 4 شروع میشه منم برج 2 هستم...تمدید نکردن برای منم
اگه نتونستی تمدید کتی،هیچ راهی نداره برای استفاده از امریه و باید قیدش رو کامل بزنی
بگرد ببین یه ادم دم کلفت نمیتونی گیر بیاری یه کاری واست کنه؟
وضع من که خیلی خرابه
تا دیروز دنبال این بودم تو شهر خودم امریه بگیرم
الان کارم به جایی رسیده که برم لب مرز تو یه پایگاه افتضاح اموزشی بگذرونم!
اقا من نه امريه دنبالش بودم ولي هر جا رفتم به جايي نرسيد بيخيالش شدم حالا گفتم حداقل پذيرش بگيرم از **** كه اونم شد هيچي حالا برگم اوده افتادم مالك اشتر اراك .

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
از اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه

بالا