• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
هفته اول که مرخصی ندارین. از هفته دوم به بعد فقط پنج شنبه جمعه ها به مدت 32 ساعت تا 6 صبح شنبه. دوم اینکه مرخصی میان دوره حدود 4 تا 6 شش روزه. البته شانس ما به عید خورد از 25 تا 15 فروردین در مرخصی هستیم. در مورد برنامه ریزی هم بگم که نمیتونید هیچ برنامه ریزی کنید برای خودتون چون اینقدر کار میکشن از تون که تو مرخصی 32 ساعته فقط باید استراحت کنید تا خستگی هات رفع شه. بازم سئوالی داشتی در خدمتم

اقا خیلی لطف کردید شکر خدا یکی از اقوام من بیرجنده که این خیلی بهم کمک میکنه واسه اون مرخصی هر چند کم میتونه خیلی کمک کنه
راستی تو ارتش هم ریش سربازا مثل **** نباید ترشیده بشه ؟؟ یا نه

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
هفته اول که مرخصی ندارین. از هفته دوم به بعد فقط پنج شنبه جمعه ها به مدت 32 ساعت تا 6 صبح شنبه. دوم اینکه مرخصی میان دوره حدود 4 تا 6 شش روزه. البته شانس ما به عید خورد از 25 تا 15 فروردین در مرخصی هستیم. در مورد برنامه ریزی هم بگم که نمیتونید هیچ برنامه ریزی کنید برای خودتون چون اینقدر کار میکشن از تون که تو مرخصی 32 ساعته فقط باید استراحت کنید تا خستگی هات رفع شه. بازم سئوالی داشتی در خدمتم

راستی در مورد واسئلی که باید با خودمون هم ببریم یک راهنمایی بکنید البته من یک لیستی واسه خودم تهیه کردم از دوستان نزدیک یک چیزایی گفتن
مثلا دوستم گفت برو کش بخر که خیلی لازم اون روز اول دوم بوفه پادگان اونقدره شلوغه که نمیتونی واستی برای خرید
دیگه چه چیز ضروری باید با خودم ببرم
یک سوال من یک شامپو بدن و یک سامپو سر ضد قارچ دکتر گفته باید موقع حمام استفاده کنی یک دوره 6 ماه
میخوام بدونم این دوتا شامپو رو میتونم با خودم ببرم تو پادگان گیر نمیدن
اخه یکیش خیلی گرونه اگه ببرم و اونجا ازم بگیرن خیلی بد میشه
با نسخه دکتر میزان ببرم این دوتا شامپو رو ؟؟؟
مرسی

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید
من قبل لیسانس 5 ماه تو نیرو زمینی ارتش خدمت کردم
الان واسه 2 اردیبهشت اعزام شدم به پدافند هوایی سمنان.شنیدم اولین دوره اس که فوق لیسانس میگیره.
مخوام بدونم منی که قبلا خدمت کردم و امریه دارم چقدر اونجا معطل میشم.
خوشحال میشم راهنمایی ام کنید
منم شرایط شمارو دارم.قبلا7ماه خدمت کردم.الانم افتادم سمنان.پرسیدم میگن حدود17روز علاف میشید.این ایمیلم خوشحال میشم در ارتباط باشیم/[email protected]

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
2/2/91پدافندسمنان کسی هست؟کسی از اونجا خبر داره؟

jhamed

Registered User
لایک‌ها
0

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام . من یه سری مشکلات عجیب برام پیش اومده که به خاطر شاهکار سیستم کامپیوتری **** وظیفه اس .
تا حالا 6-7 بار رفتم **** وظیفه میدون **** درستش کردم ولی بازم امروز که برگه ی سفیدم اومد اعصابمو خورد کرد .
برا من اشتباهی تو سیستم پلیس + 10 ، غیبت خورده بود ، که بعد از 2 بار مراجعه به میدون **** بازم توی رسید پلیس + 10 درست نشد . خواهش میکنم به عکس زیر با دقت نگاه کنید :

80845522636071516939.jpg

من موقعی که دیدم غیبت اشتباهی هست و چون نزدیک عید بود ، با همین غیبت اشتباهی رسید پلیس + 10 رو امضا کردم و گفتم مدارک رو بفرسته . (همونطور که تو عکس بالا دیدین من 83 روز سابقه ی خدمت توی نیروی انتظامی رو دارم یعنی آموزشی + 23 روز خدمت توی یگان و 3 ماه اضافه خدمت اشتباهی هم برام زدن)

حالا امروز این برگه اومده در خونه (نوشته آموزشی نیرو دریایی مرکز اموزش احمدبن موسی ) :

89120058627067218923.jpg

حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟
کسی که سابقه ی خدمت توی نیرو انتظامی رو داره که نیرو دریایی **** نمیندازن .
در ضمن اضافه خدمت اشتباهم هم پاک شد .
حالا به نظرتون برم میدون **** درستش کنم ، یا برم همین احمدبن موسی ؟ اصلا امکان تغییر ارگان خدمت وجود داره ؟
اصلا این احمدبن موسی - نیرو دریایی **** خوبه ؟

راستی چرا برا من اصلا برگه سبز نیومد ؟ (مستقیما برگه سفید اعزام اومد . یعنی به خاطر خدمت قبلیمه ؟)

یه چیز دیگه . من لیسانس دارم و یه ترم فوق لیسانس خوندم و بعدش انصراف دادم . میزان تحصیلاتم رو درست زده ؟

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام . من یه سری مشکلات عجیب برام پیش اومده که به خاطر شاهکار سیستم کامپیوتری **** وظیفه اس .
تا حالا 6-7 بار رفتم **** وظیفه میدون **** درستش کردم ولی بازم امروز که برگه ی سفیدم اومد اعصابمو خورد کرد .
برا من اشتباهی تو سیستم پلیس + 10 ، غیبت خورده بود ، که بعد از 2 بار مراجعه به میدون **** بازم توی رسید پلیس + 10 درست نشد . خواهش میکنم به عکس زیر با دقت نگاه کنید :

مشاهده پیوست 125924

من موقعی که دیدم غیبت اشتباهی هست و چون نزدیک عید بود ، با همین غیبت اشتباهی رسید پلیس + 10 رو امضا کردم و گفتم مدارک رو بفرسته . (همونطور که تو عکس بالا دیدین من 83 روز سابقه ی خدمت توی نیروی انتظامی رو دارم یعنی آموزشی + 23 روز خدمت توی یگان و 3 ماه اضافه خدمت اشتباهی هم برام زدن)

حالا امروز این برگه اومده در خونه (نوشته آموزشی نیرو دریایی مرکز اموزش احمدبن موسی ) :

مشاهده پیوست 125925

حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟
کسی که سابقه ی خدمت توی نیرو انتظامی رو داره که نیرو دریایی **** نمیندازن .
در ضمن اضافه خدمت اشتباهم هم پاک شد .
حالا به نظرتون برم میدون **** درستش کنم ، یا برم همین احمدبن موسی ؟ اصلا امکان تغییر ارگان خدمت وجود داره ؟
اصلا این احمدبن موسی - نیرو دریایی **** خوبه ؟

راستی چرا برا من اصلا برگه سبز نیومد ؟ (مستقیما برگه سفید اعزام اومد . یعنی به خاطر خدمت قبلیمه ؟)

یه چیز دیگه . من لیسانس دارم و یه ترم فوق لیسانس خوندم و بعدش انصراف دادم . میزان تحصیلاتم رو درست زده ؟

نه دوست عزیز این رو برو درست کن همون ارگان قبلی که بودی باید خدمت کنی نمیشه از **** بپری به نیروی انتظامی با بالعکس
برو درستش کن تا اعزام نشدی
وگر نه پا میشی این همه راه میری بعد پادگان برت میگردونه تازه چند روزم غیبت مینویسن پات هواست باشه

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من دیروز نامه محل اعزامم اومده امروز بازش کردم.

نوشته :

محل آموزش : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران --- آموزشی 02

من تو گوگل سرچ کردم کد 02 رو که زدن : نیروی انتظامی آذربایجان شرقی

توی این برگه واژه ای به نام کد نیست. حالا بگین من کجا افتادم؟ تاریخ اعزام 2/2/91

خیلی استرس دارم

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من دیروز نامه محل اعزامم اومده امروز بازش کردم.

نوشته :

محل آموزش : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران --- آموزشی 02

من تو گوگل سرچ کردم کد 02 رو که زدن : نیروی انتظامی آذربایجان شرقی

توی این برگه واژه ای به نام کد نیست. حالا بگین من کجا افتادم؟ تاریخ اعزام 2/2/91

خیلی استرس دارم

شما برو پلیس +10 اونجا بررسی میکنند اگه مشکلی باشه میگن برو حوزه **** وظیفه تا برگه رو اصلاح کنند
یا حق

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا دوست عزیز؟

محل آموزش که مشخص هست! یعنی حتما باید کلمه ی : کد در این برگه باشه؟

حالا برم پلیس 10+ چی بگم؟

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
چرا دوست عزیز؟

عزیز یگان شما به **** تغییر کرده این رو باید بری به حالش یک فکری بکنی مهم کد نیست مهم تغییر ماهیت اتفاق افتاده است
من دوستم همین اتفاق واسش افتاده بود
نیروی انتظامی بود بعد دانشگاه قبول شد بعد دانشگاه براش **** باغرود نیشابور اومد رفت پادگان برگردودنش یک روزم غیبت خود تا تو سیستم براش درست کردن باید همون نیروی انتظامی باشه تا اخر
شما برو بپرس ضرر نکنی

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
چرا دوست عزیز؟

دوست عزیز شما اگه از پلیس +10 یا **** وظیفه سوال کنی بهتره
چون چند وقته این برگه سفیدها اشتباهات زیادی داره

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی از دوستان در مورد لشکر ولیعصر اهواز که مال **** است اطلاعاتی داره
من بعد از آموزشی میفتم اینجا اگه از دوستان کسی اینجا خدمت کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنن

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که نفهمیدم قضیه دوست شما چی بوده و ربطش به من چیه.

من که تازه میخوام برم آموزشی.دوست شما خدمت از قبل داشته.

من سرچ که کردم دیدم نیروی زمینی ارتش _ آموزشی 02 در تهران هست.

منظور شما اینه که اموزشی 02 الان ارتش نیست و **** هست؟

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این رو اضافه کنم....

لطفا دقیق بگید در این برگه باید کلمه ی کد باشه یا نه؟

عکسی که دوستمون بالا گذاشته رو دیدم داخل اون هم چیزی به نام کد نیستش.

اینم بگم این دومین برگه ای هست که اومده.اولیش که فقط تاریخ اعزام داشت.

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال داشتم. من اول اردیبهشت اعزامم ولی هنوز تکلیف امریم ( واسه دانشگاه اقدام کردم) مشخص نشده . میخواستم بدونم حالا که محل آموزشیم مشخص شده، اگر امریم اوکی بشه امکان تغییر زمان اعزام طبق درخواست وزارت علوم هست یا خیر ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال داشتم. من اول اردیبهشت اعزامم ولی هنوز تکلیف امریم ( واسه دانشگاه اقدام کردم) مشخص نشده . میخواستم بدونم حالا که محل آموزشیم مشخص شده، اگر امریم اوکی بشه امکان تغییر زمان اعزام طبق درخواست وزارت علوم هست یا خیر ؟

شما امریه ت هم جور بشه باید آموزشی رو بری.نتیجه امریه ت هم تا اونموقع مشخص میشه دیگه، نمیشه؟

اگه بخوای تاریخ خود اعزام رو عوض کنی (طبق درخواست وزارت علوم) بعید میدونم اصلا سازمانی اینکارو انجام بده (درخواست بده) اونا مثلا میگن امریه ت برای برج 4 جوره این دیگه با تو هست که تاریختو تنظیم کنی و اونا هیچ اقدامی برای اینکار نمیکنن (چون میگن تو نشدی یکی دیگه چه فرقی میکنه؟مگه اینکه پارتی کله گنده داشته باشی)

بالا