دوستان سلام . من یه سری مشکلات عجیب برام پیش اومده که به خاطر شاهکار سیستم کامپیوتری **** وظیفه اس .
تا حالا 6-7 بار رفتم **** وظیفه میدون **** درستش کردم ولی بازم امروز که برگه ی سفیدم اومد اعصابمو خورد کرد .
برا من اشتباهی تو سیستم پلیس + 10 ، غیبت خورده بود ، که بعد از 2 بار مراجعه به میدون **** بازم توی رسید پلیس + 10 درست نشد . خواهش میکنم به عکس زیر با دقت نگاه کنید :
مشاهده پیوست 125924
من موقعی که دیدم غیبت اشتباهی هست و چون نزدیک عید بود ، با همین غیبت اشتباهی رسید پلیس + 10 رو امضا کردم و گفتم مدارک رو بفرسته . (همونطور که تو عکس بالا دیدین من 83 روز سابقه ی خدمت توی نیروی انتظامی رو دارم یعنی آموزشی + 23 روز خدمت توی یگان و 3 ماه اضافه خدمت اشتباهی هم برام زدن)
حالا امروز این برگه اومده در خونه (نوشته آموزشی نیرو دریایی مرکز اموزش احمدبن موسی ) :
مشاهده پیوست 125925
حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟
کسی که سابقه ی خدمت توی نیرو انتظامی رو داره که نیرو دریایی **** نمیندازن .
در ضمن اضافه خدمت اشتباهم هم پاک شد .
حالا به نظرتون برم میدون **** درستش کنم ، یا برم همین احمدبن موسی ؟ اصلا امکان تغییر ارگان خدمت وجود داره ؟
اصلا این احمدبن موسی - نیرو دریایی **** خوبه ؟
راستی چرا برا من اصلا برگه سبز نیومد ؟ (مستقیما برگه سفید اعزام اومد . یعنی به خاطر خدمت قبلیمه ؟)
یه چیز دیگه . من لیسانس دارم و یه ترم فوق لیسانس خوندم و بعدش انصراف دادم . میزان تحصیلاتم رو درست زده ؟