• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
كسي سرباز معلم بوده ؟ اموزشيش با بقيه فرق ميكنه ؟ اسونتر ميگيرن يا اذيت ميكنن؟

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امروز برگه سفید اومد و افتادم مرکز آموزش شهید بیگلری مشگین شهر و تاریخ اعزام زده دوم اردیبهشت یعنی 6 صبح برم میدون **** برای اعزام دیگه
حالا کسی بوده اونجا چطوری هستش

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
2/2/91پدافندسمنان کسی هست؟کسی از اونجا خبر داره؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
از اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه

یکی از دوستام اونجا بود .میگه یکم سخته ولی تقسیماتش میفرسته استان خودتون که ارزش داره.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
كسي سرباز معلم بوده ؟ اموزشيش با بقيه فرق ميكنه ؟ اسونتر ميگيرن يا اذيت ميكنن؟

هیج فرقی نمیکنه شما آموزشیت با سربازان دیگه هست فقط بعد اموزش اونا میرن نظامی خدمت کنند شما معرفی میشی اموزش پرورش.

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فوق لیسانس هستم
تاریخ اعزام 2/2/1391
04 بیرجند
ارتش
میشه بگید واسه فوق لیسانس ها چه شرایطی وجود داره دوستم می گفت درجت بالاست ممکنه زیر دست نیرو بزارن و از این جور حرفا
فقط سوالم اینکه که روز اول و دوم چیکار میکنند یا باید چیکار کنیم باید بریم صیحگاه ؟ ماکه با محیط آشنا نیستیم بهمون میگن شرایط رو یا نه باید پرسون پرسون بپرسیم
و اینکه مرخشی ها چطوریه چند ساعت در هفته ؟؟؟ اخه من یکی از اقوام بیرجنده میخوام هارد کامپیوتر رو ببرم اونجا کارمو انجام بدم
مرخصی چطوری میدن ؟؟؟
مرسی

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فوق لیسانس هستم
تاریخ اعزام 2/2/1391
04 بیرجند
ارتش
میشه بگید واسه فوق لیسانس ها چه شرایطی وجود داره دوستم می گفت درجت بالاست ممکنه زیر دست نیرو بزارن و از این جور حرفا
فقط سوالم اینکه که روز اول و دوم چیکار میکنند یا باید چیکار کنیم باید بریم صیحگاه ؟ ماکه با محیط آشنا نیستیم بهمون میگن شرایط رو یا نه باید پرسون پرسون بپرسیم
مرسی

تو اموزش هیچ فرقی نمیکنه .یک سربازه سیکل رو میزارن بهتون اموزش بده و تنبیهتون کنه.تحصیلات . درجه برای یگان هست نه اموزشی.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
2/2/91پدافندسمنان کسی هست؟کسی از اونجا خبر داره؟

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
تو اموزش هیچ فرقی نمیکنه .یک سربازه سیکل رو میزارن بهتون اموزش بده و تنبیهتون کنه.تحصیلات . درجه برای یگان هست نه اموزشی.
و اینکه مرخصی ها چطوریه چند ساعت در هفته ؟؟؟ اخه من یکی از اقوام بیرجنده میخوام هارد کامپیوتر رو ببرم اونجا کارمو انجام بدم
مرخصی چطوری میدن ؟؟؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
از اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه

سلام تو مرکز آموزشی های نیرو انتظامی خوب جایی هست نزدیک اراکه یه 5 کیلومتر با اراک فاصله داره تو جاده خمین زرنگ باشی مرخصی روز برگ میدن تا تهرانم 2/5 الی 3 ساعت بیشتر راه نیست بتونی 5شنبه جمعه مرخصی بریو بیای از سربازا میپرسیم میگن بد نیست الان بهترین فصل برا آموزشیه چون هوای اراک زمستونا بد جوری سرده تابستونم از تیر به بعد بدجوری گرمو خشک از بچه های شمال کشور مثل رشت و... زیاد اینجا عزام میشن

jhamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید
من قبل لیسانس 5 ماه تو نیرو زمینی ارتش خدمت کردم
الان واسه 2 اردیبهشت اعزام شدم به پدافند هوایی سمنان.شنیدم اولین دوره اس که فوق لیسانس میگیره.
مخوام بدونم منی که قبلا خدمت کردم و امریه دارم چقدر اونجا معطل میشم.
خوشحال میشم راهنمایی ام کنید

jhamed

Registered User
لایک‌ها
0
و اینکه مرخصی ها چطوریه چند ساعت در هفته ؟؟؟ اخه من یکی از اقوام بیرجنده میخوام هارد کامپیوتر رو ببرم اونجا کارمو انجام بدم
مرخصی چطوری میدن ؟؟؟

ارتش جای قانونمندیه! من دوره اول که رفتم خدمت نیرو زمینی بودم خیلی خوش گذشت!!بهترین جا واسه خدمته به نظر من!
کلا بچه های فوق کد نمیخورن!کامپیوتر و برق رو معمولا رو هوا میبرن!

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
ارتش جای قانونمندیه! من دوره اول که رفتم خدمت نیرو زمینی بودم خیلی خوش گذشت!!بهترین جا واسه خدمته به نظر من!
کلا بچه های فوق کد نمیخورن!کامپیوتر و برق رو معمولا رو هوا میبرن!

lمنظورتون چیه برق و کامیپوتر کد نمیخورن ؟ من رشتم مالی
حالا نگفتین مرخصی ها چطوریه ؟؟؟

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
روز اول معمولا به تقسیم کردن، انجام امور مربوط به پذیرش، دادن وسایل و لباس، توجیه و اگر هم موهاتون بیشتر از نمره 4 باشه روز اول میبرنتون ارایشگاه پادگان که کچل کنیین. روز دوم هم معمولا همان اشنا کردن شما با مقررات و ایین نامه و این چیزها میگذره. بعد از افتتاحییه دوره که معمولا روز دوم یا سوم هست تازه کارتون، کلاس ها شروع میشه.

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
روز اول معمولا به تقسیم کردن، انجام امور مربوط به پذیرش، دادن وسایل و لباس، توجیه و اگر هم موهاتون بیشتر از نمره 4 باشه روز اول میبرنتون ارایشگاه پادگان که کچل کنیین. روز دوم هم معمولا همان اشنا کردن شما با مقررات و ایین نامه و این چیزها میگذره. بعد از افتتاحییه دوره که معمولا روز دوم یا سوم هست تازه کارتون، کلاس ها شروع میشه.

آخ ممنون
فقط همین رو میخوام بدونم
فقط اگه بدونم مرخصی ها چطوریه میتونم برنامه ریزی کنم واسه کار هام
می خوام بدونم چند ساعت در هفته مرخصی میدن ؟؟ و این که میگن یک هفته مرخصی میان دوره ای میدن این مرخصی یک هفته ای بعد چند روزه ؟ 30 روز؟

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0

من خدا خدا می کردن نیروی انتظامی فقط نیافتم که خدارو شکر افتادم ارتش
نیروی انتظامی خیلی گنده الان دوستم مدام آماده باش داره واسه هر مناسبتی هر مراسمی بیچاره 24 ساعت آماده باش داره تازه تو فرماندهی نیروی انتظای خراسان هم هست
خوب با ارتش کنار میام
راستی میخوام واسه تقسیم بعد دوره بیافتم لشکر 77 مشهد چیکار باید بکنم باید دنبال پارتی بگردم ؟؟ نامه باید بزنند چجوریاست ؟

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
هفته اول که مرخصی ندارین. از هفته دوم به بعد فقط پنج شنبه جمعه ها به مدت 32 ساعت تا 6 صبح شنبه. دوم اینکه مرخصی میان دوره حدود 4 تا 6 شش روزه. البته شانس ما به عید خورد از 25 تا 15 فروردین در مرخصی هستیم. در مورد برنامه ریزی هم بگم که نمیتونید هیچ برنامه ریزی کنید برای خودتون چون اینقدر کار میکشن از تون که تو مرخصی 32 ساعته فقط باید استراحت کنید تا خستگی هات رفع شه. بازم سئوالی داشتی در خدمتم

بالا