شما امریه ت هم جور بشه باید آموزشی رو بری.نتیجه امریه ت هم تا اونموقع مشخص میشه دیگه، نمیشه؟
اگه بخوای تاریخ خود اعزام رو عوض کنی (طبق درخواست وزارت علوم) بعید میدونم اصلا سازمانی اینکارو انجام بده (درخواست بده) اونا مثلا میگن امریه ت برای برج 4 جوره این دیگه با تو هست که تاریختو تنظیم کنی و اونا هیچ اقدامی برای اینکار نمیکنن (چون میگن تو نشدی یکی دیگه چه فرقی میکنه؟مگه اینکه پارتی کله گنده داشته باشی)
سلام بر همه دوستان من آموزشی رو نیروی انتظامی افتادم
بعد از آموزشی هم باز هم تو نیروی انتظامی هستم
من لیسانس برق دارم به من چه کاری میدند
یه سوال دیگه. ببخشید.
من فوق لیسانس دارم و آموزشیم افتادم وزارت دفاع (پادگان جوادنیا قزوین). معاف از رزم هم دارم .
اوضاع تا چه حد بحرانیه ؟! اصلا معاف از رزم ها اونجا چه کارایی میکنن و چه کارایی نمیکنن ؟ فرقشون با بقیه چیه ؟
آخه اونایی که امریه دانشگاه هستن آموزشیشون همگی تابستونه. دقیق نمیدونم چه ماهی ولی فکر میکنم مرداده
واسه همین میگم اگه امریه اوکی شه چکار باید کنم ؟ خود وزارت علوم مگه با **** وظیفه هماهنگ نمیکنه که بگه مثلا من بجای اعزام اردیبهشت، اعزام مرداد بشم...
شرمنده مصطفی خانسلام دوست من
خدا خیرت بده
دلم آشوب بود کمی اروم شدم
اخه میدونی اسم مرزبانی که آدم میشونه مو به تنش سیخ میشه گفتیم از حالا شهید شدیم رفت!
اسم پایگاه بیرجند 04 هستش؟
جدی طبیعتش خوبه؟
من هنوز یه چیز رو متوجه نشده ام که این 04 توی شهره یا بیرون شهر....میخوام بدونم مثلا میشه تو ساعات مرخصی رفت و تو شهر دوری زد یا نه...اگه دور از شهر باشه که خوب نمیشه دیگه.
آقا یه سوال که خیلی واسم مهمه
به طور کلی توی دوره آموزشی بین تحصیل کرده و نکرده فرق میگذارن یا نه؟چه میدونم مثلا محل خواب و اینها همه یکی هست؟یا نه میگن مثلا زیر دیپلمه ها اینجا بالای دیپلم اینجا...همچین تفکیک هایی توی اموزشی داریم یا نه و همه مثل سرباز صفر ها هستیم و فرقی بینمون نیست؟
شاد باشی
ساعت 3 برید میدون ****سلام
اعزام 2/2 کد مازاد خوردم (-----)
تو برگه سفید زده ساعت حضور: 3 بعداز ظهر
یعنی ساعت 3 میدون **** ؟ یا باید همون 6 صبح اونجا باشم؟
اگه تهرانید باید برید میدون **** ، بالاتر از پل چوبی هست و یه 5 دقیقه ای پیاده راههبا سلام خدمت هموطنان گرامی
من تو برگه ام نام مرکز آموزش و نیرو یا سازمان بکار گیرنده با نقطه چین پر کردن و ساعت 3 بعدازظهر باید اونجا باشم!!!!!(کجا نمیدونم)
مدرکم لیسانس ict هست..
میخاستم ببینم که اگه ارتش بیافتم کدوم قسمت میرم و اگه نیرو انتظامی برم چه قسمتیش فرستاده میشم..؟
مازادها ساعت 3 باید برن میدون ****سلام
اعزام 2/2 کد مازاد خوردم (-----)
تو برگه سفید زده ساعت حضور: 3 بعداز ظهر
یعنی ساعت 3 میدون **** ؟ یا باید همون 6 صبح اونجا باشم؟
نگران نباش داداش ، من رفیقم اونجا خدمت کرده و میگه خوب جائیه ولی رفیقمون بعد آموزشی افتاد پدافند اهوازکسی پدافند سمنان هست1/2/91؟چطور جاییه؟خبر دارین؟
بهترین جای ممکن تو ارتش افتادی برای آموزشی ، یکی از بچه ها آموزشی اونجا بود ، شده بود مسئول آشغال های گروهانشون ، میگفت سلانه سلانه میرفتیم تا محل تخلیه زباله ها و یه ربعی اونجا میچرخیدیم و باز سلانه سلانه برمیگشتیم سرکلاس ها و اینجوری کلاس اول رو میپیچوندیمسلام 01 ارتش تهران کسی هست ؟ 2/2
کسی در موردش اطلاعات داره ؟
آموزشیت هیچ فرقی با بقیه نداره ، اینجوری که شنیدم سرباز معلم ها آموزشیشون برج اردیبهشتهكسي سرباز معلم بوده ؟ اموزشيش با بقيه فرق ميكنه ؟ اسونتر ميگيرن يا اذيت ميكنن؟
بله باید 6 صبح بری میدون ****سلام امروز برگه سفید اومد و افتادم مرکز آموزش شهید بیگلری مشگین شهر و تاریخ اعزام زده دوم اردیبهشت یعنی 6 صبح برم میدون **** برای اعزام دیگه
حالا کسی بوده اونجا چطوری هستش
ارتش و **** و نیروی انتظامی نداره ، تو آموزشی سخت میگیرن و شاید بزارن 5شنبه و جمعه بری خونه ، ما که تو **** خدت میکردیم نمیزاشتن بریم خونه هم خدمتی هایی که بچه یزد بودنسلام
فوق لیسانس هستم
تاریخ اعزام 2/2/1391
04 بیرجند
ارتش
میشه بگید واسه فوق لیسانس ها چه شرایطی وجود داره دوستم می گفت درجت بالاست ممکنه زیر دست نیرو بزارن و از این جور حرفا
فقط سوالم اینکه که روز اول و دوم چیکار میکنند یا باید چیکار کنیم باید بریم صیحگاه ؟ ماکه با محیط آشنا نیستیم بهمون میگن شرایط رو یا نه باید پرسون پرسون بپرسیم
و اینکه مرخشی ها چطوریه چند ساعت در هفته ؟؟؟ اخه من یکی از اقوام بیرجنده میخوام هارد کامپیوتر رو ببرم اونجا کارمو انجام بدم
مرخصی چطوری میدن ؟؟؟
مرسی
نیروی انتظامیه و جای خوبیه ، یکی از فامیل ها اونجا بود ولی شانسش تو برج دی 89 اونجا آشخوری کردهاز اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه
شامپو رو ایراد نمیگیرنراستی در مورد واسئلی که باید با خودمون هم ببریم یک راهنمایی بکنید البته من یک لیستی واسه خودم تهیه کردم از دوستان نزدیک یک چیزایی گفتن
مثلا دوستم گفت برو کش بخر که خیلی لازم اون روز اول دوم بوفه پادگان اونقدره شلوغه که نمیتونی واستی برای خرید
دیگه چه چیز ضروری باید با خودم ببرم
یک سوال من یک شامپو بدن و یک سامپو سر ضد قارچ دکتر گفته باید موقع حمام استفاده کنی یک دوره 6 ماه
میخوام بدونم این دوتا شامپو رو میتونم با خودم ببرم تو پادگان گیر نمیدن
اخه یکیش خیلی گرونه اگه ببرم و اونجا ازم بگیرن خیلی بد میشه
با نسخه دکتر میزان ببرم این دوتا شامپو رو ؟؟؟
مرسی
01 و 02 ارتشه و تو تهرانسلام
من دیروز نامه محل اعزامم اومده امروز بازش کردم.
نوشته :
محل آموزش : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران --- آموزشی 02
من تو گوگل سرچ کردم کد 02 رو که زدن : نیروی انتظامی آذربایجان شرقی
توی این برگه واژه ای به نام کد نیست. حالا بگین من کجا افتادم؟ تاریخ اعزام 2/2/91
خیلی استرس دارم
سلام
من با لیسانس مکانیک افتادم 01 ارتش هی
بهترین جای ممکن تو ارتش افتادی برای آموزشی ، یکی از بچه ها آموزشی اونجا بود ، شده بود مسئول آشغال های گروهانشون ، میگفت سلانه سلانه میرفتیم تا محل تخلیه زباله ها و یه ربعی اونجا میچرخیدیم و باز سلانه سلانه برمیگشتیم سرکلاس ها و اینجوری کلاس اول رو میپیچوندیم
در کل هتلیه برای خودش ، اینجوری که میگفت اگه پست نداشته باشی میزارن 5شنبه و جمعه رو بری خونه
بحرانی؟ بحرانی وجود نداره :دی
معاف از رزم ها رو نمیبرن میدون تیر مثلا بقیه رو میبرن شما باید نظافت رو انجام بدید. فرقشون توی میدون تیر هست که معاف از رزم ها نمیرن و بیشتر نظافت میکنن.
شرمنده مصطفی خان
من بد متوجه شدم
شما نیروی انتظامی بیرجند(مرزبانی) افتادی نه نیروی زمینی ارتش که همون 04 بیرجند باشه
تمام اطلاعاتی که دادم درخصوص پادگان نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند بوده
بازم شرمنده داداش
مرسی آقا محسن بابت پاسخت
یعنی معاف از رزم ها رژه هم دارن ؟فقط میدون تیر نمیرن؟!
اطلاع دارید وزارت دفاع نسبت به ****، ارتش و نیروی انتظامی از هر نظری ( احترام به سرباز، راحتی، درجه، محل خدمت و ... ) در چه جایگاهی قرار داره ؟ بهتره یا بدتره؟!
و اینکه یه فوق لیسانس بعد از آموزشی وزارت دفاع، ممکنه کجاها و چه محل هایی تقسیم شه واسه خدمتش؟
حواب ما رم بده از نگرانی درآیم:مازادها ساعت 3 باید برن میدون ****
نگران نباش داداش ، من رفیقم اونجا خدمت کرده و میگه خوب جائیه ولی رفیقمون بعد آموزشی افتاد پدافند اهواز
بهترین جای ممکن تو ارتش افتادی برای آموزشی ، یکی از بچه ها آموزشی اونجا بود ، شده بود مسئول آشغال های گروهانشون ، میگفت سلانه سلانه میرفتیم تا محل تخلیه زباله ها و یه ربعی اونجا میچرخیدیم و باز سلانه سلانه برمیگشتیم سرکلاس ها و اینجوری کلاس اول رو میپیچوندیم
در کل هتلیه برای خودش ، اینجوری که میگفت اگه پست نداشته باشی میزارن 5شنبه و جمعه رو بری خونه
آموزشیت هیچ فرقی با بقیه نداره ، اینجوری که شنیدم سرباز معلم ها آموزشیشون برج اردیبهشته
بله باید 6 صبح بری میدون ****
فقط میدونم نیروی انتظامیه و جای خنکیه
ارتش و **** و نیروی انتظامی نداره ، تو آموزشی سخت میگیرن و شاید بزارن 5شنبه و جمعه بری خونه ، ما که تو **** خدت میکردیم نمیزاشتن بریم خونه هم خدمتی هایی که بچه یزد بودن
نیروی انتظامیه و جای خوبیه ، یکی از فامیل ها اونجا بود ولی شانسش تو برج دی 89 اونجا آشخوری کرده
شامپو رو ایراد نمیگیرن
01 و 02 ارتشه و تو تهران
با 04 بیرچند اشتباه گرفتم ، بنده خدا نوشته بود نیروی انتظامی ولی من ندیدمهی دیدم زیاد تعریف کردی ازش ها! خودم هم شک کرده بودم اشتباه گرفتیش
آخه منم افتادم نیروی انتظامی بیرجند (مرزبانی) که من نمیخوام برم! مرزبانی هست و اکثرا هم چیزهای جالبی دربارش نگفتن.
خدمت حساب و کتاب نداره که ولی لباس و وسایل بدن باید ولتون کنن ولی ممکنه چون قبلا جمعی ارتش بودین برای تقسیم یکم اذیتتون کننحواب ما رم بده از نگرانی درآیم:
سلام دوستان خسته نباشید
من قبل لیسانس 5 ماه تو نیرو زمینی ارتش خدمت کردم
الان واسه 2 اردیبهشت اعزام شدم به پدافند هوایی سمنان.شنیدم اولین دوره اس که فوق لیسانس میگیره.
مخوام بدونم منی که قبلا خدمت کردم و امریه دارم چقدر اونجا معطل میشم.
خوشحال میشم راهنمایی ام کنید
با 04 بیرچند اشتباه گرفتم ، بنده خدا نوشته بود نیروی انتظامی ولی من ندیدم
جای تعجبه که فوق لیسانس میبرن اونجا برای آشخوری ، میخوان چیکار کنن؟ خدا کنه بنده خداهارو بعد آموزشی نبرن مرزهای سیستان و بلوچستان
تو خاتمی یزد که بودیم برای رژه روزانه پاطلایی های گروهان ته صف رژه وایمیسادن ولی یه رژه که جلوی سردار پادگان رفتیم پاطلایی ها گوشه میدون صبحگاه خبردار وایساده بودنخواهش میکنم.
تا اونجایی که میدونم رژه رو میرن ولی میشه اونو هم پیجوند (یکی از دوستان معاف از رزم داشت میگفت رژه رو هم میپیچوندم و نمیرفتم چجوریشو نمیدونم )
متاسفانه اطلاعی ندارم در این باره.
حیالت راحت با فوق لیسانس جات راحته مگر اینکه بیوفتی مرزبانی.
خدمت من هم لب مرز بوده البته مرز آذربایجان حالی بردیم اساسیمنم لیسانس دارم از شانس انداختنم اونجا.
شنیدم اکثرا رو میفرستن سیستان و بلوچستان مگر پارتی دارا و متاهل ها و یه عده محدود خوش شانس!
خدا لعنتشون کنه، با این مدرک باید بریم مرزبانی.
lمگه جفتش ارتش نیست؟خدمت حساب و کتاب نداره که ولی لباس و وسایل بدن باید ولتون کنن ولی ممکنه چون قبلا جمعی ارتش بودین برای تقسیم یکم اذیتتون کنن