delkhamosh
Registered User
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 0
پادگان خاتمی یزد کد 87 اعزامی2/2/91 نبود
چرا ولی پدافند برای نیروی هوائیهlمگه جفتش ارتش نیست؟
امریه دارم بخاطر همین افتادم پدافند وگرنه سرباز نیرو زمینی بودم باید میوفتادم 01
میگن تو تجدید آموزشی زیاد گیر نمیدن.درسته؟
مازادها ساعت 3 باید برن میدون ****
نگران نباش داداش ، من رفیقم اونجا خدمت کرده و میگه خوب جائیه ولی رفیقمون بعد آموزشی افتاد پدافند اهواز
بهترین جای ممکن تو ارتش افتادی برای آموزشی ، یکی از بچه ها آموزشی اونجا بود ، شده بود مسئول آشغال های گروهانشون ، میگفت سلانه سلانه میرفتیم تا محل تخلیه زباله ها و یه ربعی اونجا میچرخیدیم و باز سلانه سلانه برمیگشتیم سرکلاس ها و اینجوری کلاس اول رو میپیچوندیم
در کل هتلیه برای خودش ، اینجوری که میگفت اگه پست نداشته باشی میزارن 5شنبه و جمعه رو بری خونه
آموزشیت هیچ فرقی با بقیه نداره ، اینجوری که شنیدم سرباز معلم ها آموزشیشون برج اردیبهشته
بله باید 6 صبح بری میدون ****
فقط میدونم نیروی انتظامیه و جای خنکیه
ارتش و **** و نیروی انتظامی نداره ، تو آموزشی سخت میگیرن و شاید بزارن 5شنبه و جمعه بری خونه ، ما که تو **** خدت میکردیم نمیزاشتن بریم خونه هم خدمتی هایی که بچه یزد بودن
نیروی انتظامیه و جای خوبیه ، یکی از فامیل ها اونجا بود ولی شانسش تو برج دی 89 اونجا آشخوری کرده
شامپو رو ایراد نمیگیرن
01 و 02 ارتشه و تو تهران
یادش بخیر ، چه روزگاری بود تو اون خراب شدهپادگان خاتمی یزد کد 87 اعزامی2/2/91 نبود
از بچه ها یکی آشخور اونجا بود که بعد 40 روز دانشگاه قبول شد و اومد ، اذیتش نکرده بودن و میگفت هتله و بهش خوش گذشته بودsسلام دوست عزیز
در مورد 04 بیرجند ارتش که راهنمایی فرمودید
اگه چیز خاص دیگه ای می دونید راهنمایی بفرماییید ممنون میشیم
مرسی
پادگان خاتمی یزد کد 87 اعزامی2/2/91 نبود
آموزشی تو همه جا چه ارتش چه **** و چه نیروی انتظامی الان یجور شده و همه جا هتله ، زیاد سخت نگیر ، 2ماهه و میگذره ، اصل خدمت بعد این 2ماهه که شانس بیاری و جای خوبی بیفتیمالك اشتر اراك نيرو انتظامي ؟ كسي هست ؟ اوضاش چه جوريه ؟
آموزشی تو همه جا چه ارتش چه **** و چه نیروی انتظامی الان یجور شده و همه جا هتله ، زیاد سخت نگیر ، 2ماهه و میگذره ، اصل خدمت بعد این 2ماهه که شانس بیاری و جای خوبی بیفتی
نوشته اصلی توسط GJ1366
از اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه
نیروی انتظامیه و جای خوبیه ، یکی از فامیل ها اونجا بود ولی شانسش تو برج دی 89 اونجا آشخوری کرده
جز جاهاي خوبه يا نه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ چه چيزش خوبه ؟ مرسي ازتون
مالك اشتر اراك نيرو انتظامي ؟ كسي هست ؟ اوضاش چه جوريه ؟
یک سوال
من تک پسر هستم و الان هم 04 بیرجند افتادم ارتش
میخوام بدونم آیا مشهد میافتم بعد دوره آموزشی یا برم دنبال پارتی واسه لشکر 77 مشهد آره
چیکار کنم یکی از دوستان میگفت کپی شناسنامه مادر و پدر رو ببر اونجا یک فرمی میدن که تک پسر باشی یافتی شهر خودت
البته باز یکی میگفت حساب کتاب نداره
به نظرتون برم دنبال پارتی یا نه ؟
تو هتل خاتمی هم به بچه ها یه فرم دادن برای کسائی که باباشون نظامی بود یا تک پسر بودن ولی موقع تقسیم حالشون رو گرفتن و یکی از بچه های تبریز که تک پسر بود همون یزد افتاد برای خدمت ، فقط میخواستن سروصدا نباشه ، موقع تقسیم زهر خودشون رو میریزین ، دنبال پارتی باش تا تو پاچت نرهیک سوال
من تک پسر هستم و الان هم 04 بیرجند افتادم ارتش
میخوام بدونم آیا مشهد میافتم بعد دوره آموزشی یا برم دنبال پارتی واسه لشکر 77 مشهد آره
چیکار کنم یکی از دوستان میگفت کپی شناسنامه مادر و پدر رو ببر اونجا یک فرمی میدن که تک پسر باشی یافتی شهر خودت
البته باز یکی میگفت حساب کتاب نداره
به نظرتون برم دنبال پارتی یا نه ؟
از عجب شیر تا تبریز چقدر راهه؟ هرکدوم از دوستانم که تو ارتش آشخور بودن و محل آشخوریشون نزدیک خونشون بوده پنجشنبه میزاشتن برن خونشون تا صبح شنبهبا سلام خدمت دوستان عزیز
من 2/2/91 اعزام به نیروی زمینی ارتش عجب شیر دارم.2 تا سوال داشتم : نتایج اولیه ارشد 2 خرداد میاد که باید انتخاب رشته کنم به نظرتون برای این کار مرخصی می دن؟
در ضمن من تک فرزند پسر هستم چی کار کنم که خدمت(بعد از آموزشی ) بیفتم شهر خودمون(تبریز) چون اینجا کار می کنم و....(متاهل نیستم)
یادش بخیر ، چه روزگاری بود تو اون خراب شده
بهترین جا برای آموزشی افتادین ، احتمالا امریه دارین ، دوره ما لیسانسه هائیکه امریه نداشتن رو انداختن دورترین جای ممکن نسبت به شهرشون
سلام از ماستسلام داداش شما که همه جارو هتل خطاب میکنی ولی به هر حال هرجور که باشه چون میگذره غمی نیست ما که معافیت پزشکی داشتیم به خاطر استخدام نگرفتیم دنبال معاف از رزمشم نرفتیم آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب حالا هر جور با ما تا کردن مهم نیست (گفت آسان گیر کارها کز روی طبع سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش)
نه امریه ندارم ولی پذیرش گرفتم با پارتی و کلی دنگ و فنگ چون اصلاً حتی یک روز بسیجی نداشتم
سلام رفیق ، سال نو شما هم مبارکسلام به همگی عیدتون مبارک
من لیسانس کامپیوتر دارم دیروز برگه اعزامم اومد افتادم مرکز آموزش احمد بن موسی (نیروی دریایی ****) ، کسی میدونه چجور جاییه ؟
اگه امریه بگیرم آموزشیو میتونم بیام تهران ؟