• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
پادگان خاتمی یزد کد 87 اعزامی2/2/91 نبود

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
lمگه جفتش ارتش نیست؟
امریه دارم بخاطر همین افتادم پدافند وگرنه سرباز نیرو زمینی بودم باید میوفتادم 01
میگن تو تجدید آموزشی زیاد گیر نمیدن.درسته؟
چرا ولی پدافند برای نیروی هوائیه
حالا که امریه دارین گیر نمیدن ، من فکر میکردم امریه ندارین
درسته گیر نمیدن ، سهمیه البسه و باقی خرت و پرت هارو میدن بهتون و بعد میرید اونجائیه که امریه دارین

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
مازادها ساعت 3 باید برن میدون ****

نگران نباش داداش ، من رفیقم اونجا خدمت کرده و میگه خوب جائیه ولی رفیقمون بعد آموزشی افتاد پدافند اهواز

بهترین جای ممکن تو ارتش افتادی برای آموزشی ، یکی از بچه ها آموزشی اونجا بود ، شده بود مسئول آشغال های گروهانشون ، میگفت سلانه سلانه میرفتیم تا محل تخلیه زباله ها و یه ربعی اونجا میچرخیدیم و باز سلانه سلانه برمیگشتیم سرکلاس ها و اینجوری کلاس اول رو میپیچوندیم
در کل هتلیه برای خودش ، اینجوری که میگفت اگه پست نداشته باشی میزارن 5شنبه و جمعه رو بری خونه

آموزشیت هیچ فرقی با بقیه نداره ، اینجوری که شنیدم سرباز معلم ها آموزشیشون برج اردیبهشته

بله باید 6 صبح بری میدون ****
فقط میدونم نیروی انتظامیه و جای خنکیه

ارتش و **** و نیروی انتظامی نداره ، تو آموزشی سخت میگیرن و شاید بزارن 5شنبه و جمعه بری خونه ، ما که تو **** خدت میکردیم نمیزاشتن بریم خونه هم خدمتی هایی که بچه یزد بودن

نیروی انتظامیه و جای خوبیه ، یکی از فامیل ها اونجا بود ولی شانسش تو برج دی 89 اونجا آشخوری کرده

شامپو رو ایراد نمیگیرن

01 و 02 ارتشه و تو تهران

sسلام دوست عزیز
در مورد 04 بیرجند ارتش که راهنمایی فرمودید
اگه چیز خاص دیگه ای می دونید راهنمایی بفرماییید ممنون میشیم
مرسی

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
پادگان خاتمی یزد کد 87 اعزامی2/2/91 نبود
یادش بخیر ، چه روزگاری بود تو اون خراب شده
بهترین جا برای آموزشی افتادین ، احتمالا امریه دارین ، دوره ما لیسانسه هائیکه امریه نداشتن رو انداختن دورترین جای ممکن نسبت به شهرشون

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
sسلام دوست عزیز
در مورد 04 بیرجند ارتش که راهنمایی فرمودید
اگه چیز خاص دیگه ای می دونید راهنمایی بفرماییید ممنون میشیم
مرسی
از بچه ها یکی آشخور اونجا بود که بعد 40 روز دانشگاه قبول شد و اومد ، اذیتش نکرده بودن و میگفت هتله و بهش خوش گذشته بود

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط GJ1366
از اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه

نیروی انتظامیه و جای خوبیه ، یکی از فامیل ها اونجا بود ولی شانسش تو برج دی 89 اونجا آشخوری کرده

جز جاهاي خوبه يا نه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ چه چيزش خوبه ؟ مرسي ازتون

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
مالك اشتر اراك نيرو انتظامي ؟ كسي هست ؟ اوضاش چه جوريه ؟

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من 2/2/91 اعزام به نیروی زمینی ارتش عجب شیر دارم.2 تا سوال داشتم : نتایج اولیه ارشد 2 خرداد میاد که باید انتخاب رشته کنم به نظرتون برای این کار مرخصی می دن؟ یکیش هم من تک فرزند پسر هستم چی کار کنم که خدمت(بعد از آموزشی ) بیفتم شهر خودمون(تبریز) چون اینجا کار می کنم و....(متاهل نیستم)

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط GJ1366
از اقايون كسي ميدونه مالك اشتر اراك چه جور جاييه ؟ سخت ميگيرن يا نه ؟ من ليسانس هستم . واسه ما چه جوريه ؟مرسي از همه

آموزشی تو همه جا چه ارتش چه **** و چه نیروی انتظامی الان یجور شده و همه جا هتله ، زیاد سخت نگیر ، 2ماهه و میگذره ، اصل خدمت بعد این 2ماهه که شانس بیاری و جای خوبی بیفتی

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
آموزشی تو همه جا چه ارتش چه **** و چه نیروی انتظامی الان یجور شده و همه جا هتله ، زیاد سخت نگیر ، 2ماهه و میگذره ، اصل خدمت بعد این 2ماهه که شانس بیاری و جای خوبی بیفتی

یک سوال
من تک پسر هستم و الان هم 04 بیرجند افتادم ارتش
میخوام بدونم آیا مشهد میافتم بعد دوره آموزشی یا برم دنبال پارتی واسه لشکر 77 مشهد آره
چیکار کنم یکی از دوستان میگفت کپی شناسنامه مادر و پدر رو ببر اونجا یک فرمی میدن که تک پسر باشی یافتی شهر خودت
البته باز یکی میگفت حساب کتاب نداره
به نظرتون برم دنبال پارتی یا نه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط GJ1366

آقا خیالت راحت، داداش من اونجا بوده. جای خوبیه فقط هفته اول یکم سخته بعد دیگه حال میکنی (توی دوران آموزشی قدرشو بدون، داداشم آموزشی رو که تموم کرد هی حسرت میخوره چرا همونجا اراک نیوفتاد واسه خود خدمتش)
تقریبا میشه گفت هتله.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یک سوال
میخوام بدونم آیا مشهد میافتم بعد دوره آموزشی یا برم دنبال پارتی واسه لشکر 77 مشهد آره
چیکار کنم یکی از دوستان میگفت کپی شناسنامه مادر و پدر رو ببر اونجا یک فرمی میدن که تک پسر باشی یافتی شهر خودت

اگه پارتی داری برو دنبالش به هر حال ضرر نداره ولی اینجوری که شنیدم کارتو با همون کپی شناسنامه راه میندازن مگه اینکه عمدا بخوان اذیتت کنن.

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
یک سوال
تو هتل خاتمی هم به بچه ها یه فرم دادن برای کسائی که باباشون نظامی بود یا تک پسر بودن ولی موقع تقسیم حالشون رو گرفتن و یکی از بچه های تبریز که تک پسر بود همون یزد افتاد برای خدمت ، فقط میخواستن سروصدا نباشه ، موقع تقسیم زهر خودشون رو میریزین ، دنبال پارتی باش تا تو پاچت نره

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من 2/2/91 اعزام به نیروی زمینی ارتش عجب شیر دارم.2 تا سوال داشتم : نتایج اولیه ارشد 2 خرداد میاد که باید انتخاب رشته کنم به نظرتون برای این کار مرخصی می دن؟
در ضمن من تک فرزند پسر هستم چی کار کنم که خدمت(بعد از آموزشی ) بیفتم شهر خودمون(تبریز) چون اینجا کار می کنم و....(متاهل نیستم)

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
با سلام خدمت دوستان عزیز
من 2/2/91 اعزام به نیروی زمینی ارتش عجب شیر دارم.2 تا سوال داشتم : نتایج اولیه ارشد 2 خرداد میاد که باید انتخاب رشته کنم به نظرتون برای این کار مرخصی می دن؟
در ضمن من تک فرزند پسر هستم چی کار کنم که خدمت(بعد از آموزشی ) بیفتم شهر خودمون(تبریز) چون اینجا کار می کنم و....(متاهل نیستم)
از عجب شیر تا تبریز چقدر راهه؟ هرکدوم از دوستانم که تو ارتش آشخور بودن و محل آشخوریشون نزدیک خونشون بوده پنجشنبه میزاشتن برن خونشون تا صبح شنبه
هیچ قانون مشخصی نیست که حتما بیفتین شهر خودتون و ممکنه موقع تقسیم بیفتین یه جای درپیت
یکی از بچه محلامون با داداشش دوقلو هستن و باباش مادرشون رو طلاق داده و همزمان با هم رفتن خدمت و داداشش افتاد نیروی انتظامی و بعد تقسیم افتاد یه کلانتری و الان بدرقه متهمه و اون یکی آموزشی افتاد پدافند سمنان و موقع تقسیم افتاد پدافند اهواز ، هیچ قانونی نداره و یدفعه می بینین شرایط خاصی پیش میاد و بچه ها رو نزدیک شهر خودشون تقسیم نمی کنن

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
یادش بخیر ، چه روزگاری بود تو اون خراب شده
بهترین جا برای آموزشی افتادین ، احتمالا امریه دارین ، دوره ما لیسانسه هائیکه امریه نداشتن رو انداختن دورترین جای ممکن نسبت به شهرشون

سلام داداش شما که همه جارو هتل خطاب میکنی ولی به هر حال هرجور که باشه چون میگذره غمی نیست ما که معافیت پزشکی داشتیم به خاطر استخدام نگرفتیم دنبال معاف از رزمشم نرفتیم آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب حالا هر جور با ما تا کردن مهم نیست (گفت آسان گیر کارها کز روی طبع سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش)
نه امریه ندارم ولی پذیرش گرفتم با پارتی و کلی دنگ و فنگ چون اصلاً حتی یک روز بسیجی نداشتم

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام داداش شما که همه جارو هتل خطاب میکنی ولی به هر حال هرجور که باشه چون میگذره غمی نیست ما که معافیت پزشکی داشتیم به خاطر استخدام نگرفتیم دنبال معاف از رزمشم نرفتیم آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب حالا هر جور با ما تا کردن مهم نیست (گفت آسان گیر کارها کز روی طبع سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش)
نه امریه ندارم ولی پذیرش گرفتم با پارتی و کلی دنگ و فنگ چون اصلاً حتی یک روز بسیجی نداشتم
سلام از ماست
دلیل داره که به همه جا میگم هتل
با 10 سال پیش یه مقایسه کنیم الان پادگان ها همشون هتل 10 ستاره هستن
عجب شیر رو شنیدی که بهش میگفتن پادگان آدم سازی یا مثلا 05 کرمان که میرفتی توش و وقتی برمیگشتی یه 10 کیلو لاغر کرده بودی و قشنگ برنزه نه سیاه شده بودی
وصف 01 رو شنیده بودی که پنجشنبه و جمعه هرکی پست نداشت رو به بهانه نداشتن جیره میریختن بیرون و مهم هم نبود که سرباز بدبخت بچه کجاست و تو تهران فامیل داره یا نه یا اصلا زمستونی هست و تابستونی هست و برف میاد یا بارون میاد
پادگان **** اندیمشک یا پادگان **** کازرون 10 سال پیش کجا و الان کجا
الان 01 هتلیه برای خودش و 04 هم مثل 01
هتل خاتمی رو نگو
تو هتل خاتمی الان بهت شیر میدن ، صبحونش ردیفه ، ناهارت ردیفه ، میوه بهت میدن ، شامت ردیفه ، حمومش ردیفه ، تختش خوشخوابه و کلا هتله دیگه ، وصف بهتری نمیشه کرد

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی عیدتون مبارک
من لیسانس کامپیوتر دارم دیروز برگه اعزامم اومد افتادم مرکز آموزش احمد بن موسی (نیروی دریایی ****) ، کسی میدونه چجور جاییه ؟
اگه امریه بگیرم آموزشیو میتونم بیام تهران ؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام به همگی عیدتون مبارک
من لیسانس کامپیوتر دارم دیروز برگه اعزامم اومد افتادم مرکز آموزش احمد بن موسی (نیروی دریایی ****) ، کسی میدونه چجور جاییه ؟
اگه امریه بگیرم آموزشیو میتونم بیام تهران ؟
سلام رفیق ، سال نو شما هم مبارک
کلا پارتی داشته باشی همه کاری میشه کرد ولی شما کد خوردی و مشخصه که آشخوری باید کجا بری ، چون کد خوردی خود **** وظیفه باید کدت رو تغییر بده که اونم کار حضرت فیله و بدون پارتی غیرممکن ، سعی کن امریه بگیری تا مشخص بشه بعد آموزشی کجا باید خدمت کنی ، ضمنا میری شیراز و حالش رو میبری ، غمت نباشه ، دو ماهه و میگذره و میره ، بعد این دوماه مهمه که کجا خدمت کنی وگرنه آموزشی که مهم نیست کجا بیفتی

بالا