• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
نه بابا دستتم درد نکنه جوابگوم هستی.دمت گرم
میخوام درباره این تقسیم یه کم برام بگی
مثلا دوره که تموم شد...میگن خوب بیایین امروز تقسیمتون کنیم؟اره؟بعد وقتی نوبت من بشه.مثلا ازم میپرسن امریه جایی داری یا نه؟اگه داشته باشم که حله اما اگه نداشته باشم دیگه شانسی میشه درسته؟
اخه شما میگی امریه...الان یکی از اشناها رییس نیرو انتظامی یه شهرستانه (زادگاه رییس جمهور! که تازگیا از بخش شده شهرستان)بعد پیغام داده که الان دیر شده و قبل اینکه کد بخوره و این حرفها باید میومده اقدام میکرده...درست میگه؟!
و اخر اینکه اگه اون سرهنگ اصلی رو پیدا کنم که اصلا این بحثها دیگه پیش نمیاد.طرف رییس امداد ویژه تهرانه.واسه همین پیدا کردنش سخته اما اگه گیرش بیارم...همه چی حله...باید تا قبل اینکه اعزام بشم گیرش بیارم؟یا تا اخر دوره اموزشی هم وقت هست؟
موقع ترک پادگان در آخرین روز یه برگه بهت میدن که اسمت روشه و روش نوشته که کجا باید خودت رو معرفی کنی
امریه که داشته باشی تو نیروی انتظامی خودشون با پادگانت نامه نگاری می کنن یا خودت نامه رو میبری که موقع تقسیم یدفعه شوتت نکنه یه نقطه پرت
اگه امریه نداشته باشی شانسیه و ممکنه جای پرتی بندازنت
نکنه آرادان رو میگی؟ ، نه درست نمیگه ، بخواد میتونه برات درست کنه که بری پیشش
تو آموزشی هم گیرش بیاری مشکلی نیست ولی سعی کن قبل میان دوره اوکی رو ازش بگیری

mghnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تاریخ و محل اعزامم ۱/۲/۹۱ نیروی زمینی‌ ارتش ۰۱ تهران افتادم یه سوال داشتم من قبل عید دقیقا اواخر بهمن ماه در سازمانی درخواست امریه داده بودم الان که برگه سفید آبی (کادر آبی رنگ) که واسم اومد توش نوشته محل اعزام ۰۱ ،می‌خواستم ببینم آیا امریه ام درست شده آخه شنیدم کسانی‌ که ۰۱ تهران میوفتن و برگه سفید آبی به جای سفید سبز براشون میاد امریشون درست شده؟کسی اطلاعی داره؟

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
لطفا" اگر کسی امریه در شیراز سراغ داره (با مدرک لیسانس ) یه خبری هم به ما بده ممنون میشم ....

راستی برای سرباز معلم شدن پارتی میخواد ؟ از کجا باید فهمید کجاها میگیرن؟!!

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
منم افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان و مدارکمو هم واسه امریه فرستاده بودم.واسه منم سفید با کادر آبیه.ینی امریه ی منم قبول شده؟تورو خدا منم بی خبر نذار خیلی استرس دارم(آخه نمیدونم امریه م قبول شده یا نه)

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من تاریخ و محل اعزامم ۱/۲/۹۱ نیروی زمینی‌ ارتش ۰۱ تهران افتادم یه سوال داشتم من قبل عید دقیقا اواخر بهمن ماه در سازمانی درخواست امریه داده بودم الان که برگه سفید آبی (کادر آبی رنگ) که واسم اومد توش نوشته محل اعزام ۰۱ ،می‌خواستم ببینم آیا امریه ام درست شده آخه شنیدم کسانی‌ که ۰۱ تهران میوفتن و برگه سفید آبی به جای سفید سبز براشون میاد امریشون درست شده؟کسی اطلاعی داره؟

منم افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان و مدارکمو هم واسه امریه فرستاده بودم.واسه منم سفید با کادر آبیه.ینی امریه ی منم قبول شده؟تورو خدا منم بی خبر نذار خیلی استرس دارم(آخه نمیدونم امریه م قبول شده یا نه)

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
آموزشی تو همه جا چه ارتش چه **** و چه نیروی انتظامی الان یجور شده و همه جا هتله ، زیاد سخت نگیر ، 2ماهه و میگذره ، اصل خدمت بعد این 2ماهه که شانس بیاری و جای خوبی بیفتی

آقا خیالت راحت، داداش من اونجا بوده. جای خوبیه فقط هفته اول یکم سخته بعد دیگه حال میکنی (توی دوران آموزشی قدرشو بدون، داداشم آموزشی رو که تموم کرد هی حسرت میخوره چرا همونجا اراک نیوفتاد واسه خود خدمتش)
تقریبا میشه گفت هتله.
اقا دمتون گرم يه كم خيالم راحت شد اطلاعات بيشتري دارين چه جور جاييه؟ تو شهر يا بيرون ؟ اين 2 ماهو تقريبا اونجا بايد باشم اخه بومي اونجا نيستم كرمانشاه هستم --اونجا ميزارن بيايم بيرون بگرديم ؟كسايي كه اينجا سرباز ميشن افتادن تو استان خودمون از چهارشنبه به بعد تعطيلن هر هفته-----

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
راستی برای سرباز معلم شدن پارتی میخواد ؟ از کجا باید فهمید کجاها میگیرن؟!!
سلام
برای سربازمعلمی باید میرفتی آموزش و پرورش شیراز ، موعد آموزشی رفتن سربازمعلم ها هم اردیبهشته و تا آخر خرداد میرن آموزشی و بعد اون تا اول مهر کلاسای تربیت معلم ، یه سر بزن آموزش و پرورش شیراز شاید بشه الان کاریش کرد البته اگه آموزشیت اول برجه اردیبهشته

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
اقا دمتون گرم يه كم خيالم راحت شد اطلاعات بيشتري دارين چه جور جاييه؟ تو شهر يا بيرون ؟ اين 2 ماهو تقريبا اونجا بايد باشم اخه بومي اونجا نيستم كرمانشاه هستم --اونجا ميزارن بيايم بيرون بگرديم ؟كسايي كه اينجا سرباز ميشن افتادن تو استان خودمون از چهارشنبه به بعد تعطيلن هر هفته-----
جسارته ولی دوستان فکر می کنن که دارن میرن خونه فک فامیل(کلی گفتم) ، سربازیه ها ، قدیما بهش میگفتن اجباری ، کلا شما فکر کن داری میری تو یه محیط بسته و محدود با 2000 تا سرباز مثل خودت و بعد 2ماه میای بیرون ، تو این 2ماه هم اگه حال بهت بدن میزارن تو شهر هم بری ولی در حد دو سه بار تو کل دوره(خونه پرش رو گفتم) و یه چند روزی هم میان دوره بهتون میدن ، تو آموزشی که بودیم کلا 7 تا پنجشنبه و جمعه دیدیم که به بچه های بومی اجازه دادن فقط 3بارش رو برن خونه یعنی 4تا پنجشنبه و جمعه تو پادگان بودن(به نافشون پست و نظافت میبستن تا بهانه ای برای رفتن نداشته باشن و اجازه نمیدادن که پستاشون رو با بچه های غیربومی جابجا کنن ، خیلی هاشون هم متاهل بودن ، قانون برای همشون یکی بود) ولی مثلا تو خضرایی تهران که نیروی هوایی ارتش باشه یکی از دوستان متاهلم از 4شنبه بعدازظهر میومد خونه ، زیاد این چند روزه ی آموزشی رو سخت نگیرید ، بعدش حسرتش رو میخورید که چرا بیشتر نموندید :)

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
بود آقا بود
specool.gif

محل اعزام : تهران

داداش خوشبختم محمدم لیسانس
اعزامی از اراک
جای خوبی افتادین
منم دی 87 اونجا آشخوری کردم ، بهترین خاطرم از اونجا مربوط به پست موتوری بود که با سجاد که بچه شوشتر بود با هم بودیم و به نفرای بعدی هم گفتیم که نیان و جاتون خالی از ساعت 10 شب تا 2 صبح خوردیما ، نیم کیلو تخمه شکوندیم ، دوتا کمپوت آناناس خوردیم ، سجاد کلوچه گردوئی داشت خوردیم و ... ، کلا شب خوبی بود ، پست موتوری بهتون خوش بگذره

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
همین الان یه سوال فنی برام پیش اومد :D
(آموزش 01 تهران هستم ) تو این 20 روزی که مونده به خدمت به نظرتون واسه آمادگی جسمانی و اینکه اونجا اذیت نشم چیکار کنم ؟
یه چند روزی بود میرفتم پیاده روی که یکی از دوستا گفت خودتو الکی اذیت نکن اونجا که بری یه جوری اذیت میکنن که اصلا این چیزا بدردتون نمیخوره:blush:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
(آموزش 01 تهران هستم ) تو این 20 روزی که مونده به خدمت به نظرتون واسه آمادگی جسمانی و اینکه اونجا اذیت نشم چیکار کنم ؟
یه چند روزی بود میرفتم پیاده روی که یکی از دوستا گفت خودتو الکی اذیت نکن اونجا که بری یه جوری اذیت میکنن که اصلا این چیزا بدردتون نمیخوره:blush:
مگه میخوای بری دوره ی کماندوئی؟ زیاد به خودت سختی نده ، تو رژه پاهات باز میشه :) فقط هر شب موقع خواب تو پادگان زانوها و ران و ساق پات رو روغن مالی کن تا نرم نرم بشه

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم 01 افتادم کسی ازش بد نمیگه ...

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
مگه میخوای بری دوره ی کماندوئی؟ زیاد به خودت سختی نده ، تو رژه پاهات باز میشه :) فقط هر شب موقع خواب تو پادگان زانوها و ران و ساق پات رو روغن مالی کن تا نرم نرم بشه

خیلی باحال گفتی کلی خندیدم :D
روغن چی ؟ سوسول بازی نیست ؟ میترسم بچه ها دست بندازنمون :lol:
راستی میگن پوتین که اول تحویل میگیری خیلی سفته و مثل چوب خشک طوری که روزای اول پاتو میزنه . درسته ؟
اونو چیکارش کنیم نرم بشه ؟

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
منم 01 افتادم کسی ازش بد نمیگه ...

بچه کجایی عزیز ؟
میخواستم بگم آمار بده اونجا ببینیمت بعدش یادم اومد که همه کچلیم لباسامونم شکل همه :blink:
ولی در کل ایشالا که ببینیمت اونجا و باهم آشنا بشیم

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
بچه کجایی عزیز ؟
میخواستم بگم آمار بده اونجا ببینیمت بعدش یادم اومد که همه کچلیم لباسامونم شکل همه :blink:
ولی در کل ایشالا که ببینیمت اونجا و باهم آشنا بشیم

من بچه تهزانم ... فوق لیسانس هم هستم شما چی ؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
خیلی باحال گفتی کلی خندیدم :D
روغن چی ؟ سوسول بازی نیست ؟ میترسم بچه ها دست بندازنمون :lol:
راستی میگن پوتین که اول تحویل میگیری خیلی سفته و مثل چوب خشک طوری که روزای اول پاتو میزنه . درسته ؟
اونو چیکارش کنیم نرم بشه ؟
نه بابا بچه ها همشون اینکاره ان ، همشون روغن مالی می کنن ، ولی جدا از شوخی اگه ورزشکار نیستی و ورزشکارهارو دوست داری با خودت یه روغن ببر برای روز مبادا ، مطمئن باش هیچکی هیچکی رو دست نمیندازه ، اگه هم میخوای کسی نفهمه آخر شب که میری دستشوئی تو دستشوئی پاهات رو روغن مالی کن
پوتین هارو شرکت های مختلفی میزنن ، به ما تو خدمت پوتین بهمن دادن که جز جنس های خوبه ولی بهتر هم هست ، هر روز خوب واکس بزنی و تمیز نگه داری سر 10 روز میشه نرم نرم

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
من بچه تهزانم ... فوق لیسانس هم هستم شما چی ؟

به به پس راحتید اونجا
من مشهدم عزیزم لیسانس عمران
من بیشتر نگران بعد از آموزشیم شانس که نداریم 2 ماهم باید بریم شیراز بعدشم میندازنمون لب مرز که از مرزهای میهن عزیزمون دفاع کنیم
خدا بخیر کنه

نه بابا بچه ها همشون اینکاره ان ، همشون روغن مالی می کنن ، ولی جدا از شوخی اگه ورزشکار نیستی و ورزشکارهارو دوست داری با خودت یه روغن ببر برای روز مبادا ، مطمئن باش هیچکی هیچکی رو دست نمیندازه ، اگه هم میخوای کسی نفهمه آخر شب که میری دستشوئی تو دستشوئی پاهات رو روغن مالی کن
پوتین هارو شرکت های مختلفی میزنن ، به ما تو خدمت پوتین بهمن دادن که جز جنس های خوبه ولی بهتر هم هست ، هر روز خوب واکس بزنی و تمیز نگه داری سر 10 روز میشه نرم نرم

ممنون کاش این انجمن دکمه تشکر داشت حداقل اینجوری میتونستیم از راهنمایی های شما تشکر کنیم
راستی عزیز نگفتی چه مدل روغنی خوبه ؟ اسم یا مدلش چی باشه که بریم تهیه کنیم

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
به به پس راحتید اونجا
من مشهدم عزیزم لیسانس عمران
من بیشتر نگران بعد از آموزشیم شانس که نداریم 2 ماهم باید بریم شیراز بعدشم میندازنمون لب مرز که از مرزهای میهن عزیزمون دفاع کنیم
خدا بخیر کنه

عمران احتمالا کد نمی خوره ولی در کل می گن پادگان راحتی هست من شنیدم دوره ها معمولا بیشتر از 40 تا 45 روزنمیشه ...حالا ایشالا موفق باشی

بالا