vahidsepas
Registered User
- نوشتهها
- 157
- لایکها
- 0
اون سفیده فقط یه نسخه چاپی هست.
اصلش با پست میاد دم خونه.
تونستی اماری از اونجا بگیری؟
اون سفیده فقط یه نسخه چاپی هست.
اصلش با پست میاد دم خونه.
شرمنده ، من دیگه حرفی واسه گفتن تو این تاپیک ندارم ، دوستان تو خدمت موفق باشنقربونت.شما برو به حاج زنبور عسل برس
شرمنده ، من دیگه حرفی واسه گفتن تو این تاپیک ندارم ، دوستان تو خدمت موفق باشن
معمولا پوتینها سایزشون 42-43
اگه بزرگ پا نباشی مشکلی نیست
ولس اگر پوتین سربازی نرم دم دستت باشه خ بهتره
چون پوتین طول میکشه نرم بشه
برید حال 01 ببرید
راستی برگه اعزام شما حاشیه اش سبزه یا آبی؟
ممنون
واسه من حاشیه آبی داره چطور مگه ؟ فرقی دارن با هم ؟
سلام
برای سربازمعلمی باید میرفتی آموزش و پرورش شیراز ، موعد آموزشی رفتن سربازمعلم ها هم اردیبهشته و تا آخر خرداد میرن آموزشی و بعد اون تا اول مهر کلاسای تربیت معلم ، یه سر بزن آموزش و پرورش شیراز شاید بشه الان کاریش کرد البته اگه آموزشیت اول برجه اردیبهشته
سلام ...ممنون دوست عزیز ...
باید برم آموزش پرورش کل ! باید پارتی هم جور کنم !
ببخشید چرا خیلیها میگن سرباز معلمی ارزش نداره ! واقعا" همینطوره !؟
سرباز معلمی ارزش داره (نظر شخصی)
ولی دو نکته رو در نظر بگیر:
1- ممکنه توی شهر نندازنت و بندازنت حتی روستاهای اطراف! (تهران رو نمیدونم ولی انجا از اینکارا میکنن، خوزستانم)
2- هیچ کسری برات در نظر گرفته نمیشه و تازه باید 2 سال رو تدریس کنی (مثلا اگه لیسانس داری بری خدمت میشه 17 ماه ولی سرباز معلمی باهات قرارداد 2 ساله میبندن و اگه 1 روز آخر رو نرفتی کل قرارداد باطل میشه و میفرستنت خدمت)
دلیلش هم اینه که وقتی نصف سال رو رفتی درس بچه ها دادی باید بمونی تا آخرش و نمیتونن کسی رو جایگزینت کنن، ولی هر چیزی که اضافه بر 17 ماه میری تدریس میکنی به صورتی ساعتی مبلغش بهت پرداخت میشه.(حق التدریسی محسوب میشی)
عزیزی محمد جان بنده هم حسین هستم.داداش خوشبختم محمدم لیسانس
اعزامی از اراک
نوش جانجای خوبی افتادین
منم دی 87 اونجا آشخوری کردم ، بهترین خاطرم از اونجا مربوط به پست موتوری بود که با سجاد که بچه شوشتر بود با هم بودیم و به نفرای بعدی هم گفتیم که نیان و جاتون خالی از ساعت 10 شب تا 2 صبح خوردیما ، نیم کیلو تخمه شکوندیم ، دوتا کمپوت آناناس خوردیم ، سجاد کلوچه گردوئی داشت خوردیم و ... ، کلا شب خوبی بود ، پست موتوری بهتون خوش بگذره
سلام
برای سربازمعلمی باید میرفتی آموزش و پرورش شیراز ، موعد آموزشی رفتن سربازمعلم ها هم اردیبهشته و تا آخر خرداد میرن آموزشی و بعد اون تا اول مهر کلاسای تربیت معلم ، یه سر بزن آموزش و پرورش شیراز شاید بشه الان کاریش کرد البته اگه آموزشیت اول برجه اردیبهشته
من شنيدم كه تيرماه ميرن اموزشيي؟ چون كسايي هم كه تا برج 4 اعزامشونه ميتونستن ثبت نام كنن -- البته نميدمنم شايد استان به استان فرق كنه موعدش---سرباز معلم واسه اونايي كه كسري خدمت دارن چصوره ؟ خوبه ؟ راستي بعد از عيد ميخواستن كسري ها رو بر دارن . قضيه اش چي شد ؟؟؟/
من شنيدم كه تيرماه ميرن اموزشيي؟ چون كسايي هم كه تا برج 4 اعزامشونه ميتونستن ثبت نام كنن -- البته نميدمنم شايد استان به استان فرق كنه موعدش---سرباز معلم واسه اونايي كه كسري خدمت دارن چصوره ؟ خوبه ؟ راستي بعد از عيد ميخواستن كسري ها رو بر دارن . قضيه اش چي شد ؟؟؟/
با سلام.چند تا سوال :
تو برگه من نوشته : ارتش جمهوری اسلامی ایران- آموزش 02
من نفهمیدم بالاخره تهران میشه یا تبریز؟ چند صفحه قبل هم پست دادم که میگن اشتباه زده واست ولی تو یه فروم دیگه دیدم ظاهرا مثل من هستند یه سری.
سوال دوم اینکه : من لیسانس زبان و ادبیات فارسی هستم.کد میخورم؟ و اگه بخورم چه سرنوشتی در انتظارم هست؟
سوال سوم : من تک فرزند پسرم(یک خواهر کوچکتر دارم)... این همون تک فرزند حساب میشه دیگه درسته؟و برای اینکه شانس داشتم بیوفتم شهر خودم باید چه مدارکی رو اماده کنم و ببرم؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنونم
کسری که هیچ. تازه 18 ماه هم نه بلکه باید قرار داد دوساله امضا کنی یعنی خدمتت میشه 24 ماه.
اگه کسری داری به هیچ وجه نرو سرباز معلمی (نظر بنده هست). حتی اگه کسریت 2 ماه (اگه لیسانس باشی 1 ماه دیگه هم کسر میشه و 3 ماهش میپره) هم باشه بازم سرباز معلمی به صرفه نیست.
دوست عزیز اینکه نوشتی اگه لیسانس باشی یه ماه دیگه کسر میشه ینی چی؟
ینی خدمت واسه لیسانسا 17 ماهه؟اونوقت اگه منطقه محروم و عملیاتی مانند جزیره یا بندر عباس بیوفتیم ینی میشه 15 ماه؟
تورو خدا زود جواب سوالمو بده داداش گلم ممنون.
اگه بچه هایی دیگه م اطلاعاتی دارند به منم بگن.فدای همتون شم
دوست عزیز اینکه نوشتی اگه لیسانس باشی یه ماه دیگه کسر میشه ینی چی؟
ینی خدمت واسه لیسانسا 17 ماهه؟اونوقت اگه منطقه محروم و عملیاتی مانند جزیره یا بندر عباس بیوفتیم ینی میشه 15 ماه؟
تورو خدا زود جواب سوالمو بده داداش گلم ممنون.
اگه بچه هایی دیگه م اطلاعاتی دارند به منم بگن.فدای همتون شم