سلام دوستان
من بعد از لیسانس 5 ماه نیرو زمینی خدمت کردم،الان ارشدمو گرفتم واسم مکان آموزشی خورده پدافند سمنان
میخوام بدونم کسی مثله من بوده که فاصله بین خدمتش بیفته؟
میخوام بدونم چقدر معطلم اونجا!
اره خداییش کلی خوشحال شدم.از کجایی؟
کسی تازگیها افتاده مرزبانی محمد رسول الله بیرجند (ناجا) که مدرک دار هم بوده باشه؟ (لیسانس یا ارشد).
اگه هست یه ندایی بده.
man az qazvinam....shoma jetor??????????
شنیدم 1 ماه آموزش مجدد میدن و بعد میفرستنون شهر خودتون واسه ادامه خدمت.
البته، فکر کنم منظورت به جز من هست دیگه..نه؟
چی کارش داری؟هر کاری هست به خودم بگو:دی
منم از مشهد
سلام دوستان ...
یه چند تا سوال داشتم ... من افتادم پادگان 01 ازتش برای آموزشی تاریخ اعزامم هم 2/2 هست و ساکن تهرانم و مدرکم هم فوق لیسانس مهندسی صنایع هست حالا 1- می خوام ببینم آموزشی سخت می گیرن اینجا ؟ 2- من کسری خدمت هم دارم یه چند ماهی ، حالا احتمالا بعدش هم تهران می افتم ؟ 3- کد هم فوق نمی خوره ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام بر همه دوستان
من مدرک دانشگاهم اشتباه خورده تو برگه سبز همچنین موقع ثبت در پلیس +10 گفت مدرکتون اشتباه ثبت شده
مدرک من کارشناسی نا پیوسته الکترونیک هست ولی تو برگه ها زده کارشناسی پیوسته الکترونیک
حالا لازم برم درستش کنم یا نه کجا برم
برم میدون ****
سلام دوستان من افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان میخواستم بدونم اونجا اجازه میدن ماشین موزر ببریم یا نه؟
سلام دوستان ...
یه چند تا سوال داشتم ... من افتادم پادگان 01 ازتش برای آموزشی تاریخ اعزامم هم 2/2 هست و ساکن تهرانم و مدرکم هم فوق لیسانس مهندسی صنایع هست حالا 1- می خوام ببینم آموزشی سخت می گیرن اینجا ؟ 2- من کسری خدمت هم دارم یه چند ماهی ، حالا احتمالا بعدش هم تهران می افتم ؟ 3- کد هم فوق نمی خوره ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون