• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی تازگیها افتاده مرزبانی محمد رسول الله بیرجند (ناجا) که مدرک دار هم بوده باشه؟ (لیسانس یا ارشد).
اگه هست یه ندایی بده.

jhamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بعد از لیسانس 5 ماه نیرو زمینی خدمت کردم،الان ارشدمو گرفتم واسم مکان آموزشی خورده پدافند سمنان
میخوام بدونم کسی مثله من بوده که فاصله بین خدمتش بیفته؟
میخوام بدونم چقدر معطلم اونجا!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من بعد از لیسانس 5 ماه نیرو زمینی خدمت کردم،الان ارشدمو گرفتم واسم مکان آموزشی خورده پدافند سمنان
میخوام بدونم کسی مثله من بوده که فاصله بین خدمتش بیفته؟
میخوام بدونم چقدر معطلم اونجا!

شنیدم 1 ماه آموزش مجدد میدن و بعد میفرستنون شهر خودتون واسه ادامه خدمت.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
کسی تازگیها افتاده مرزبانی محمد رسول الله بیرجند (ناجا) که مدرک دار هم بوده باشه؟ (لیسانس یا ارشد).
اگه هست یه ندایی بده.

البته، فکر کنم منظورت به جز من هست دیگه..نه؟
چی کارش داری؟هر کاری هست به خودم بگو:دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته، فکر کنم منظورت به جز من هست دیگه..نه؟
چی کارش داری؟هر کاری هست به خودم بگو:دی

دنبال کسی ام که تازگی ها رفته باشه و آموزشیش رو تموم کرده باشه که ببینیم کجا انداختنش (با مدرک) میخوام ببینم میندازن مرز یا نه اگه مرز نمیندازن که اردیبهشت منم بیام.
هیچکی نیست تازگیها محمد رسول الله بیرجند تموم کرده باشه؟ (آموزشیشو)

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...
یه چند تا سوال داشتم ... من افتادم پادگان 01 ازتش برای آموزشی تاریخ اعزامم هم 2/2 هست و ساکن تهرانم و مدرکم هم فوق لیسانس مهندسی صنایع هست حالا 1- می خوام ببینم آموزشی سخت می گیرن اینجا ؟ 2- من کسری خدمت هم دارم یه چند ماهی ، حالا احتمالا بعدش هم تهران می افتم ؟ 3- کد هم فوق نمی خوره ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان ...
یه چند تا سوال داشتم ... من افتادم پادگان 01 ازتش برای آموزشی تاریخ اعزامم هم 2/2 هست و ساکن تهرانم و مدرکم هم فوق لیسانس مهندسی صنایع هست حالا 1- می خوام ببینم آموزشی سخت می گیرن اینجا ؟ 2- من کسری خدمت هم دارم یه چند ماهی ، حالا احتمالا بعدش هم تهران می افتم ؟ 3- کد هم فوق نمی خوره ؟

جاش که خوبه. ولی بعدش معلوم نیست کجا بیوفتی و کد رو هم در جریان نیستم.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت ولی می شه خواهش کنم دوستانی که اطلاعات کامل تری دارند هم جواب بدن ... بازم ممنون

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
من مدرک دانشگاهم اشتباه خورده تو برگه سبز همچنین موقع ثبت در پلیس +10 گفت مدرکتون اشتباه ثبت شده
مدرک من کارشناسی نا پیوسته الکترونیک هست ولی تو برگه ها زده کارشناسی پیوسته الکترونیک
حالا لازم برم درستش کنم یا نه کجا برم
برم میدون ****

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان میخواستم بدونم اونجا اجازه میدن ماشین موزر ببریم یا نه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام بر همه دوستان
من مدرک دانشگاهم اشتباه خورده تو برگه سبز همچنین موقع ثبت در پلیس +10 گفت مدرکتون اشتباه ثبت شده
مدرک من کارشناسی نا پیوسته الکترونیک هست ولی تو برگه ها زده کارشناسی پیوسته الکترونیک
حالا لازم برم درستش کنم یا نه کجا برم
برم میدون ****

برو **** وظیفه (تهران نیستم نمیدونم میدون **** همون **** وظیفه هست؟) اگه هست آره
برو یه مدرکی چیزی با خودت ببر تو کامپیوتر برات عوضش میکنه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

jhamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...

عزیز من!
کد نمیییییییییییییییییییییییخورییییییییییییییییییییییییییییییییی! نگران نباش!کد واسه لیسانساست!
همه جا آموزشی مثله همه ولی 01 نسبتاً بهتره.اونجام بد و بدو داری،ورزش داری،رژه دازی سرسبزه و قشنگ اون زمان که من اونجا بودم فرمانده پادگان فوق العاده بود الان رو نمیدونم
بهشتی 01
بعدشم نمیدونم کجا میوفتی.هرجا ممکنه بیوفتی.مگه نمیگی کسری داری همونو بچسب.حالا مونده تا اون موقع.خیلی خوش گذشت به من تو 01

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این قضیه کد چیه کلا؟
من لیسانس کامپیوترم ممکنه کد بخورم؟

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
كسي از اعزامي اراك مالك اشتر 2/2/91 هست ؟؟؟

بالا