• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
توی برگ سفید من اسمی از رشته تحصیلی نزده و فقط نوشته لیسانس غیر پزشکی پیوسته (فارغ التحصیل(قبول)) این موضوع اشکالی داره؟ اعزامی 02 نزاجا هستم این مساله برای کد خوردن بعد از آموزشی مشکل ایجاد نمی کنه؟
توی برگ سبز المثنی رشته تحصیلیم قید شده بود!

p_e_d_r_a_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اعزامی به خاتمی یزد اعلام حضور بفرمایند
smilingsmiley.gif

سلام
من هم خاتمی یزد هستم بچه تهرانم.میخواستم بدونم 2\2 که اعزام هست تو برگ سفید نوشته محل اعزام میدان ****.باید اونجا باشم ساعت 6 یا 1\2 باید امیدان **** باشم

همچنین میخواستم بدونم من واسم 90 روز غیبت خورده و تاریخ ورود به غیبت رو زده 1\5\91 میخواستم بدونم یعنی چی و اینکه آیا اینکه گفتن اضافه ها بخشیده میشه درسته یا برم میدان **** دنبال درست کردنش چون من برادرم هنوز خدمتش تموم نشده که من دارم میرم و میتونم اضافمو از بین ببرم

کسی اطلاعات راجع به اخاتمی یزد نداره؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم خاتمی یزد هستم بچه تهرانم.میخواستم بدونم 2\2 که اعزام هست تو برگ سفید نوشته محل اعزام میدان ****.باید اونجا باشم ساعت 6 یا 1\2 باید امیدان **** باشم

همچنین میخواستم بدونم من واسم 90 روز غیبت خورده و تاریخ ورود به غیبت رو زده 1\5\91 میخواستم بدونم یعنی چی و اینکه آیا اینکه گفتن اضافه ها بخشیده میشه درسته یا برم میدان **** دنبال درست کردنش چون من برادرم هنوز خدمتش تموم نشده که من دارم میرم و میتونم اضافمو از بین ببرم

کسی اطلاعات راجع به اخاتمی یزد نداره؟

سلام داداش خوشبختم نه شما 2/2/91 اعزام میشید برگه دوم(سفید) ملاک هست1/2/91 که جمعه هست

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
توی برگ سفید من اسمی از رشته تحصیلی نزده و فقط نوشته لیسانس غیر پزشکی پیوسته (فارغ التحصیل(قبول)) این موضوع اشکالی داره؟ اعزامی 02 نزاجا هستم این مساله برای کد خوردن بعد از آموزشی مشکل ایجاد نمی کنه؟
توی برگ سبز المثنی رشته تحصیلیم قید شده بود!

سلم داداش مشکلی نیست برای همه تو برگه سبز (برگه اول) مدرک را میزنه تو برگه سفید (برگه دوم) فقط میزان تحصیلات با قبولی یا انصراف یا اخراج رو میزنه

saeed3010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
امروز رفتم براي معافي كفالت كه شوراي پزشكي راي منفي داد و گفت برو تا برگه اعزام بياد در خونتون.به نظرتون چقدر طول ميكشه برگه اعزام بياد؟من ديپلم دارم.به نظرتون چند درصد احتمال داره 18 ارديبهشت اعزام بشم؟پيشاپيش ممنون.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
از اون نظر که 100% همینطوره.
فقط دعا کن این دفعه یه جای بهتر بندازنت.
منو انداختن مرزبانی محمد رسول الله بیرجند از هر کی میپرسم میگه بدبختی، قبلا دعا میکردم نیوفتم ارتش الان آرزوم ارتشه!
آخه با مدرک لیسانس بریم مرزبانی؟!!!!!!!!

هر وقت از همه چیز نا امید شدی ، یاد من بیوفت، به زندگی امیدوار شی:D
بیوفت دنبال اشنا تو نیرو انتظامی شهرهای اطرافت یه امریه ازشون بگیر و با خیال راحت بیا اموزشی
منم دارم دنبال همین میگردم دیگه....اگه بدون امریه بریم اموزشی که بعدش با خداست!

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اگر امریه بگریم دیگه لازم نیست بریم آموزشی؟ اگه لازمه که بریم راهی واسه پیچوندن دوره آموزشی نیست؟
اونایی که امریه می گیرند تو شهر خودشون میفتند یا نه خودشون تقسیم می کنند؟
اگر امریه بگیریم با لباس سربازی باید رفت تو اون سازمان؟
بازم اگر امریه بگیریم طول دوره که باید یه جا کار کنیم با سابقه جبهه پدر کم میشه یا نه؟ یعنی مثل دوران خدمت حساب می کنند.
کسی ازین قوانین جدید خبر داره میگویند طول خدمت شده 24 ماه؟ مگر قرار نبود از سال 92 اینجوری بشه؟ بعضی ها هم می گویند معافیت سابقه جبهه پدر حذف شده؟
در آخر دوستان اگر لطف کنند بگویند جایی پیدا میشه که به لیسانس مجرد امریه بدند؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان عزیز اگر امریه بگریم دیگه لازم نیست بریم آموزشی؟ اگه لازمه که بریم راهی واسه پیچوندن دوره آموزشی نیست؟
اونایی که امریه می گیرند تو شهر خودشون میفتند یا نه خودشون تقسیم می کنند؟
اگر امریه بگیریم با لباس سربازی باید رفت تو اون سازمان؟
بازم اگر امریه بگیریم طول دوره که باید یه جا کار کنیم با سابقه جبهه پدر کم میشه یا نه؟ یعنی مثل دوران خدمت حساب می کنند.
کسی ازین قوانین جدید خبر داره میگویند طول خدمت شده 24 ماه؟ مگر قرار نبود از سال 92 اینجوری بشه؟ بعضی ها هم می گویند معافیت سابقه جبهه پدر حذف شده؟
در آخر دوستان اگر لطف کنند بگویند جایی پیدا میشه که به لیسانس مجرد امریه بدند؟

امریه بگیرید باید برید آموزشی و راهی برای پیچوندن آموزشی نیست.
همون اداره ای که امریه گرفتی میافتی. هر شهر و اداره ای که امریه گرفتی برای اونجا
نه با لباس شخصی میری.
به غیر از امریه آموزش و پرورش بقیه جاها کسر میشه (فکر کنم)
خدمت 24 ماه نشده، هنوز 18 ماهه، بعضی معافیت ها کاهش پیدا کرده ولی حذف نشده.(فکر نمیکنم)
مجرد و متاهل فرقی نداره، ولی بستگی به رشته ت داره معدل بعضی ادارات معدل بالای 14 یا 15 یا 16 یا حتی 17 میخوان.

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمامیه دوستان و سربازان محترم
من که خودم تا اومدم کفالت بگیرم قانون عوض شد بابامم که از خودم سالمتره، خلاصه که میخوان مارو بفرستن خدمت

افتادم03 عجب شیر

تو برگ سبز اولی نوشته تاریخ اعزام 91.01.19 ولی تو برگ سبز دومی نوشته 91.01.20
حالا ما 19 بریم یا 20 ام؟

این عجب شیر چطور جاییه زیر دیپلمم

هرکی عجب شیر افتاده آیدیه منو ادد کنه ببینیم شاید قبل رفتن یه دوستی چیزی پیدا کردیم:D

[email protected]

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام خدمت تمامیه دوستان و سربازان محترم
من که خودم تا اومدم کفالت بگیرم قانون عوض شد بابامم که از خودم سالمتره، خلاصه که میخوان مارو بفرستن خدمت

افتادم03 عجب شیر

تو برگ سبز اولی نوشته تاریخ اعزام 91.01.19 ولی تو برگ سبز دومی نوشته 91.01.20
حالا ما 19 بریم یا 20 ام؟

این عجب شیر چطور جاییه زیر دیپلمم

هرکی عجب شیر افتاده آیدیه منو ادد کنه ببینیم شاید قبل رفتن یه دوستی چیزی پیدا کردیم:D

[email protected]

برگه سبز دومی که جاتو هم توش مشخص کردن تاریخیه که باید اونجا باشی.
یه برگه آماده به خدمت میاد که مثلا نوشته 1.2 و یه برگه بعدش میاد که جاتو هم توش مشخص کردن و اون نوشته مثلا 2.2 اونجا باش، دومی اصلیه هست.

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
هر وقت از همه چیز نا امید شدی ، یاد من بیوفت، به زندگی امیدوار شی:D
بیوفت دنبال اشنا تو نیرو انتظامی شهرهای اطرافت یه امریه ازشون بگیر و با خیال راحت بیا اموزشی
منم دارم دنبال همین میگردم دیگه....اگه بدون امریه بریم اموزشی که بعدش با خداست!
مگه الان واسه برج 2 ميشه از نيرو انتظامي امريه گرفت ؟چه جوري بايد جايي رو پيدا كرد ؟

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
برگه سبز دومی که جاتو هم توش مشخص کردن تاریخیه که باید اونجا باشی. یه برگه آماده به خدمت میاد که مثلا نوشته 1.2 و یه برگه بعدش میاد که جاتو هم توش مشخص کردن و اون نوشته مثلا 2.2 اونجا باش، دومی اصلیه هست.
نه دوست عزیز چون 1/2 جمعه بود انداختنش 2/2 ولی اگه جمعه نبود همون 1/2 باید میرفتیم

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
امریه بگیرید باید برید آموزشی و راهی برای پیچوندن آموزشی نیست. همون اداره ای که امریه گرفتی میافتی. هر شهر و اداره ای که امریه گرفتی برای اونجا نه با لباس شخصی میری. به غیر از امریه آموزش و پرورش بقیه جاها کسر میشه (فکر کنم) خدمت 24 ماه نشده، هنوز 18 ماهه، بعضی معافیت ها کاهش پیدا کرده ولی حذف نشده.(فکر نمیکنم) مجرد و متاهل فرقی نداره، ولی بستگی به رشته ت داره معدل بعضی ادارات معدل بالای 14 یا 15 یا 16 یا حتی 17 میخوان.
دوست عزیز از هر سازمانی که امریه بگیرید ازتون تعهد 16 ماه خدمت میگیرند و توی همون برگ تعهد نوشته که حق استفاده از هیچ گونه کسری مثل جبهه و بسیجی و حتی 1ماهه که واسه لیسانس کسری مدن ندارید. من خودم امریه گرفتم و این برگ های تعهد رو ازم گرفتن. آموزش و پرورش از کسری نمیتونید استفاده کنید و علاوه بر اون باید 6 ماه اضافه(جمعا 2 سال تحصیلی) تعهد خدمت بدید. امریه زیاد به معدل ربطی نداره بیشتر به پارتی ربط داره

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها فوق لیسانس حسابداری که کد نمیخوره خیالم راحت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:happy:
2/2/91 بیرجند 04 نیروی زمینی ارتش

نه داداش . فوق لیسانس کد نمیخوره

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از پاسختون

در مورد این برگ سفید هم یه توضیحی میدین؟:blush:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها