• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
2 اردیبهشت 01 تهران نبوووووووووووووووووووووووود!

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان با لیسانس اگه اموزشی رو تهران بیفتی چقدر احتمال داره که کل خدمت هم تهران باشی؟(خودم ساکن تهرانم)

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
مرکز آموزشی احمدبن موسی شیراز نیرو دریایی **** 2 اردیبهشت اعزامم...کسی هست؟کسی میشناسه چطوره اونجا؟ بچه ها نیرو دریایی جایی داره تو تهران یا بعد آموزشی هم شهرهای جنوبی باید برم؟:((

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان با لیسانس اگه اموزشی رو تهران بیفتی چقدر احتمال داره که کل خدمت هم تهران باشی؟(خودم ساکن تهرانم)

توی دوستان و فامیلا هر کی لیسانس بوده تهران افتاده ..احتمالش خیلی خیلی کمه که تهران نباشی

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امریه بگیرید باید برید آموزشی و راهی برای پیچوندن آموزشی نیست.
همون اداره ای که امریه گرفتی میافتی. هر شهر و اداره ای که امریه گرفتی برای اونجا
نه با لباس شخصی میری.
به غیر از امریه آموزش و پرورش بقیه جاها کسر میشه (فکر کنم)
خدمت 24 ماه نشده، هنوز 18 ماهه، بعضی معافیت ها کاهش پیدا کرده ولی حذف نشده.(فکر نمیکنم)
مجرد و متاهل فرقی نداره، ولی بستگی به رشته ت داره معدل بعضی ادارات معدل بالای 14 یا 15 یا 16 یا حتی 17 میخوان.[/QUOT

ممنون دوست عزیز

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
توی دوستان و فامیلا هر کی لیسانس بوده تهران افتاده ..احتمالش خیلی خیلی کمه که تهران نباشی
ممنون...یه سوال دیگه تو برگ سفیدم آدرس محل اعزام(محل پادگان) و ساعت حضور رو زده و خبری از میدون **** و این حرفها نیست یعنی برامون اتوبوس نمی گیرن خودمون باید بریم؟!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون...یه سوال دیگه تو برگ سفیدم آدرس محل اعزام(محل پادگان) و ساعت حضور رو زده و خبری از میدون **** و این حرفها نیست یعنی برامون اتوبوس نمی گیرن خودمون باید بریم؟!
تو که تهران افتادی دیگه اتوبوس رو میخوای چیکار! فکر نکنم دیگه با میدون **** کاری داشته باشی اگه نزده رو برگت

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
مرکز آموزشی احمدبن موسی شیراز نیرو دریایی **** 2 اردیبهشت اعزامم...کسی هست؟کسی میشناسه چطوره اونجا؟ بچه ها نیرو دریایی جایی داره تو تهران یا بعد آموزشی هم شهرهای جنوبی باید برم؟
sadsmiley.gif

اگه الان یه امریه توی وزارت دفاع واسم جور شه درحالی که نیرودریایی **** افتادم آموزشی رو..میتونم امریه وزارت دفاع بگیرم یا دیگه نمیشه کاری کرد؟؟؟؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیزم2هفته دیگه اعزامی.در ثانی نیروی دریایی بهتر از سایر نیروهاست چون تکراری نیست اونم **** برو خدا رو شکر .بنده گان خدا مرزبانی سیستانند.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه عزیزم2هفته دیگه اعزامی.در ثانی نیروی دریایی بهتر از سایر نیروهاست چون تکراری نیست اونم **** برو خدا رو شکر .بنده گان خدا مرزبانی سیستانند.

تایید.
**** سخته سخته ش نسبت به بقیه جاها آسونه.

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
روه ناجا- مشمولان غيرغايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده خواهر تني خود بوده و متقاضي معافيت كفالت خواهر فاقد پدر، شوهر و يا فرزندپسرسالم باشند مي توانند براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مراجعه نمايند.

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،"سردارسرتيپ سيدحميدصدرالسادات " رئيس اين سازمان در خصوص معافيت كفالت خواهر فاقد پدر ، شوهر ويا فرزندپسرسالم بيان داشت : ازجمله شروط اصلي اين نوع از معافيت ، تنها مراقب و نگهدارنده سالم بالاي 18سال خواهر فاقدپدر ، همسر ويا فرزند پسرسالم و همچنين غير غايب بودن مشمولين متقاضي مي باشد.

سردارصدرالسادات درادامه افزود: در گذشته از شرايط اصلي بهره مندي از معافيت كفالت خواهر، مجرد بودن وي و داشتن شرط سني (تا سن 24 سالگي )مطرح بوده وهمچنين در مواردي كه همسر خواهر فوت كرده ويا از همسر خود طلاق گرفته بودنداحراز نيازمندي آنان به مراقبت توسط شوراي پزشكي وظيفه عمومي مي توانست منجر به معافيت مشمول گردد كه با توجه به اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي شرايط مذكور از جمله شرط سني حذف شده است.

در پايان اين مقام مسئول تاكيدنمود:مشمولان غيرغايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده خواهر تني خود بوده و متقاضي معافيت كفالت خواهر فاقدپدر، شوهر ويا فرزند پسرسالم باشند مي توانند براي ثبت درخواست خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
Server Error in '/Portal' Application.

براي اين پارامتر چندين مقدار ارسال شده است
Parameter name: LayoutID

گروه ناجا- درمقررات جديد خدمت وظيفه عمومي در معافيت كفالت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت ، سن پدراز 59 سال تمام به 65 سال تمام تغيير يافت.

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا "سرهنگ محمد رضا اكبرحلوايي" معاون مشمولان و امورمعافيت هاي اين سازمان بااشاره به اجرايي شدن شرايط جديد مربوط به معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمندمراقبت گفت :برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ، شرط بهره مندي مشمولان غير غايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده پدر مي باشند ، نيازمندي پدر به مراقبت است كه بايد از سوي شوراي پزشكي احراز گردد و اشخاصي كه داراي كهولت سن باشند نيازي به طرح پرونده آنان در شوراي پزشكي نمي باشد.

سرهنگ محمدرضا اكبر حلوايي افزود: برابر بررسي هاي صورت گرفته توسط ستادكل نيروهاي مسلح اتمام 65 سالگي بعنوان كبر سن تعيين گرديده و در نتيحه از پنجم فروردين ماه سال 91 مشمولان غير غايبي كه پدر آنان وارد 66 سالگي شود بدون طرح پرونده در شوراي پزشكي ، مورد رسيدگي قرار خواهندگرفت و درخصوص پدران كمتراز 65 سال تمام ، اعطاي معافيت منوط به تعيين نيازمندي پدر مشمول به مراقبت توسط شوراي پزشكي مي باشد.

وي درخصوص رسيدگي به درخواست هايي كه مربوط به مقررات سابق يگانه مراقب پدر بالاي 59سال بوده اعلام داشت : افرادي كه درخواست خود را تا پايان روزچهارم فروردين ماه سال91دردفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) به ثبت رسانيده باشند مشروط به اينكه هنگام ثبت در خواست در سن مشموليت بوده و واجد شرايط معافيت بوده باشند رسيدگي به درخواست آنان برابر مقررات سابق يعني سن 59 سال تمام پدر بلامانع است.

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
ولیعصر تبریز کسی نبود؟ چرا هیچ کس تهرانی پیدا نمی کنم که اونجا افتاده باشه؟ با لیسانس کامپیوتر پرتم کردن اونجا... خدا کنه بعد آموزشی بیام تهران:( میام یعنی؟!!:( هم نیرو انتظامی هم اونجا.. لعنت بهشون

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی چی؟؟؟؟؟؟

یعنی من که الان بابام 60 سالشه و یه خواهر 24 ساله ی مجرد هم دارم میتونم معافیت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا اونقدر از این مطالب خوندم دیگه مغزم نمیکشه خواهشا یکی جواب بده مرسی:(

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
ولیعصر تبریز کسی نبود؟ چرا هیچ کس تهرانی پیدا نمی کنم که اونجا افتاده باشه؟ با لیسانس کامپیوتر پرتم کردن اونجا... خدا کنه بعد آموزشی بیام تهران:( میام یعنی؟!!:( هم نیرو انتظامی هم اونجا.. لعنت بهشون

این جور بد شانسی ها زیاد اتفاق میوفته.
باهاش کنار بیا و از همین امروز شروع کن به پیدا کردن یه اشنای گردن کلفت تو ناجا که بعد دوره آموزشی مطمئن باشی تهران میوفتی
هر کی رو هر جا میبینی بهش بگو که همچین مشکلی داری..همیشه کسی که انتظارشو نداری میبینی میتونه کمکت کنه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

گمان نکنم شما جایی بهتر از اونجا بتونی بری

badchans

Registered User
لایک‌ها
0

گند بزنن به این شانس. حاجی با هم همدوره شدیم انگاری ،منم 2/2 اعزامم ولیعصر تبریز :)، منم لیسانس مکانیکم ارواح کشکمون.چطوریاست اونجا سخت میگیرن(ولیعصر تبریز)؟
ولی من تبریز رو مثل کف پام میشناسم .انگاری بدترین جا نیرو انتظامیه که مارو انداختن خدا ازشون نگذره اونم یه شهر دیگه!!!
میگم میشه تو این مدت کم(15روز) واسه امریه اقدام کرد یا نه اگه نه ، میشه تمدید کرد تا عقب بندازن؟اینجوری احتمال داره بیافتیم مثلا **** یا ارتش؟
اگه اینطور نشه باید همون نیرو انتظامی بمونیم یازده نوزده کنیم تا لاقل غرامت گرفته باشیم.
:lol:

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
من 3 روز دیگه اعزاممه تورو خدا اگه کسی میدونه کمکم کنه :(

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
من افتادم نیشابور
اول اردیبهشت هم اعزاممه . کسی نیشابور نیست ؟

بالا