• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
واسه منم سفید آبیه ولی امریه نداشتم....ولی معمولا کسایی رو که امریه دارن یجا میندازن..داداشم که اینطوری بود...خوب ازون ارگانی که امریه گرفتی اطلاع بگیر که اوکی کردن یا نه

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
منظور از کد مشخص شدن محل آموزشی هست در ضمن برای ثبت نام در دانشگاه تمدید نمی کنن شما در هر مرحله از خدمت باشی مجاز به ثبت نام هستی

ممنون از راهنماییتون. راستش میخواستم با همه دوستان مشورت بکنم ببینم میارزه سربازی نرم بجاش ارشد برم دانشگا آزاد؟یه ترم هم مرخصی بودم با توجه به اینکه به احتمال زیاد بعد سال 91 مدت سربازی رو میخوان 24 ماه کنن میارزه ترمی 2 میلیون پیاده شم؟(سوخت و سوز داره اما دیر و زود نداره)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از راهنماییتون. راستش میخواستم با همه دوستان مشورت بکنم ببینم میارزه سربازی نرم بجاش ارشد برم دانشگا آزاد؟یه ترم هم مرخصی بودم با توجه به اینکه به احتمال زیاد بعد سال 91 مدت سربازی رو میخوان 24 ماه کنن میارزه ترمی 2 میلیون پیاده شم؟(سوخت و سوز داره اما دیر و زود نداره)

خب پس اول من نظرم رو بگم اگه شما صرفا برای فرار از سربازی میخوای ادامه تحصیل بدی نه وقتتو هدر بده و نه پولتو ولی نه اگه توی برنامه هات کارشناسی ارشد هست بهتره اول درس رو بخونی بعد خدمت معلوم نیست چه خبر بشه
من خودم تیر 89 اعزام شدم نیروی انتظامی وسط شهریور 89 هم ترخیص شدم برای کارشناسی ارشد الان ترم آخرمه تموم که شد دوباره میرم سربازی

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
من نیرو دریایی سپاهم...ازین زندگی در شرایط سختا داره؟ به همین میگن کد آره؟

لباسش چه رنگیه کسی میدونه؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دور بر ندار بابا.استخدام که نمیخای بشی.بعدشم **** . شرایط سخت؟

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها 2 اردیبهشت اعزامم از میدون ****...وسایل رو برداریم؟از همونجا میفرستن یا میگن فرداش فلان ساعت ترمینال باشین؟ آخه واسه پسرداییم اینجوری شد که فرستادن خونه گفتن فرداش بیاین ترمینال....کسی دقیق خبر داره؟

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
سلام
یه سئوال بی ربط دارم!با 10 ما جبهه پدر و 10 درصد جانبازی چند ماه کسر میشه از خدمت؟!

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
قضیه این قانون جدید کفالت چیه؟؟؟

من تک پسرم یه خواهر 24 هم دارم ولی دکتر بابام رو فرسوده به حساب نمیاره

حتما باید از کار افتاده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

تورو خدا سریع جواب بدین تا مارو نبردن عجب شیر

عجب شیر هم جای خوبیه. آموزشی من اونجا بودم. الان سرسبز و زیبا هست و پادگان جالبی داره ;)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام
یه سئوال بی ربط دارم!با 10 ما جبهه پدر و 10 درصد جانبازی چند ماه کسر میشه از خدمت؟!

حداقل فکر کنم 5-6 ماه. ولی دقیق تر باید بری بپرسی بیشتر هم کسر میشه احتمالا

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
این که میگن درصد جانبازی ضرب در 70 و مدت حضور در جبه ضربدر 60 درصد میشه درسته؟!

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
خب پس اول من نظرم رو بگم اگه شما صرفا برای فرار از سربازی میخوای ادامه تحصیل بدی نه وقتتو هدر بده و نه پولتو ولی نه اگه توی برنامه هات کارشناسی ارشد هست بهتره اول درس رو بخونی بعد خدمت معلوم نیست چه خبر بشه
من خودم تیر 89 اعزام شدم نیروی انتظامی وسط شهریور 89 هم ترخیص شدم برای کارشناسی ارشد الان ترم آخرمه تموم که شد دوباره میرم سربازی

هر کسی معیار های خودشو برای ادامه تحصیل داره، من شخصا معیار ها ی خودم رو در مقطع ارشد تو دانشگاه آزاد پیدا نمی کنم با این هزینه ی سرسام آورش.برای کنکور سراسری خوندم اما کنکور خوب ندادم و ترجیح دادم برم سربازی فعلن..ولی خوب خیلی از دوستان خودم الان برای فرار از سربازی، موقعیت کاری(ترفیع رتبه ی کارمندان!!!!!)،داشتن مدرک و حتی بعضی ها به خاطر آموزش و علم رفتن که البته تامین مخارج براشون سخت نبود..ولی در کل نظر منم اینه که اگر فقط برای فرار از سربازی می خوای بری دانشگاه وقتت و پولتو هدر دادی..چون علاقه و روحیه پژوهشی تو ارشد مهمه..

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
بله ساکن آذربایجانم خودم اورمیه هستم ولی دانشجوی تبریزم
نیروی انتظامی چند تا مرکز آموزش داره که مالک اشتر اراک و ولیعصر تبریز جزو بهترینهان
ولیعصر تعداد سربازش کمه مرکز کوچکتری هست واسه همین دردسرش هم کمتره شما نمیدونم شاید چون تهرانی هستی یخورده طلبکار بنظر میای ولی از بین مراکز ناجا تبریز یکی از نزدیکترین مراکزیه که میتونستی بیفتی

ممنون دوست عزیز که جواب دادی.. من از این مملکت طلبکارم..چون قرار نبود سرباز بشم.. با اطمینان زیاد فکر می کردم معافم. چون بیماری مادرزادی داشتم کلی اذیت شدم و پول خرج کردم اما آخر معافم نکردن..سربازی تو برنامم نبود برای همین الان خیلی از برنا مه هام ریخته به هم.. دلم خوش بود که با این معافیت از رزم حداقل شهر خودم باشم که دیدم هم تبریز افتادم هم نیرو انتظامی که طبق گفته ی خیلیا بسته به شانس سخت از **** و ارتش هستش..اینه که کلا رضایتی ندارم از این داستانا...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون دوست عزیز که جواب دادی.. من از این مملکت طلبکارم..چون قرار نبود سرباز بشم.. با اطمینان زیاد فکر می کردم معافم. چون بیماری مادرزادی داشتم کلی اذیت شدم و پول خرج کردم اما آخر معافم نکردن..سربازی تو برنامم نبود برای همین الان خیلی از برنا مه هام ریخته به هم.. دلم خوش بود که با این معافیت از رزم حداقل شهر خودم باشم که دیدم هم تبریز افتادم هم نیرو انتظامی که طبق گفته ی خیلیا بسته به شانس سخت از **** و ارتش هستش..اینه که کلا رضایتی ندارم از این داستانا...

سعی کن به نیمه پر لیوان نگاه کنی.
منم میگرن دارم و اصلا توانایی کار کردن سخت و بیداری ساعت 4 و 5 صبح و کلا کم خوابیدن رو ندارم و سردرد های فوق العاده وحشتناکی میگیرم با این وجود رفتم دکتر **** وظیفه گفت اصلا تو کمیسیون هم نرو توی دفترچه نوشته نه معاف از رزم و نه معاف دائم بلکه میگرن منع خدمتی ندارد در حالیکه واقعا فکر میکردم معاف از رزمم 100% باشه. از اون طرف هم اعزامم خورده مرزبانی بیرجند. که از شهر سکونتم (خوزستان< بهبهان) فوق العاده دوره و ساعتها باید توی ماشین بشینم در حالیکه من بیش از 3 ساعت توی ماشین باشم سردردهام شروع میشه.

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها 2 اردیبهشت اعزامم از میدون ****...وسایل رو برداریم؟از همونجا میفرستن یا میگن فرداش فلان ساعت ترمینال باشین؟ آخه واسه پسرداییم اینجوری شد که فرستادن خونه گفتن فرداش بیاین ترمینال....کسی دقیق خبر داره؟

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
حالا از دوستان با تجربه تر یه سوال دارم مخصوصا اونایی که تو نیرو انتظامی بودن،بعد آموزشی دوران خدمت تو نیرو انتظامی سعی کنیم کجا بریم و چه مسولیتی قبول کنیم که راحتتر باشه و وقت بیشتری برامون بمونه؟من از دوستم پرسیدم انگاری گفت سعی کن بری قسمت ثبت آمار یه همچین چیزایی میگفت؟چطوره اونجا؟بدون بند پ میشه؟ماشین چطور به لیسانسا تو نیرو انتظامی میدن؟خوبه؟

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
جناب neo 2 آموزشی عجب شیر چطوریه؟؟؟ خیلی سخت میگیرن یا به خوبیو خوشی میگذره؟؟؟

یه سرهنگ هم پیدا کردم که میگه برو هواتو دارم، یه سوال دیگه، من به خاطر تک پسر بودنم احتمال داره که خدمت رو به شهر خودم بیوفتم؟؟؟:rolleyes:

بالا