منظور از کد مشخص شدن محل آموزشی هست در ضمن برای ثبت نام در دانشگاه تمدید نمی کنن شما در هر مرحله از خدمت باشی مجاز به ثبت نام هستی
ممنون از راهنماییتون. راستش میخواستم با همه دوستان مشورت بکنم ببینم میارزه سربازی نرم بجاش ارشد برم دانشگا آزاد؟یه ترم هم مرخصی بودم با توجه به اینکه به احتمال زیاد بعد سال 91 مدت سربازی رو میخوان 24 ماه کنن میارزه ترمی 2 میلیون پیاده شم؟(سوخت و سوز داره اما دیر و زود نداره)
سلام
بچه ها من لیسانس مکانیک گرایش خودرو دارم و متاهل هستم ایا دوره کد میخورم. آموزشی نیروی زمینی ارتش 01 افتادم
دور بر ندار بابا.استخدام که نمیخای بشی.بعدشم **** . شرایط سخت؟
قضیه این قانون جدید کفالت چیه؟؟؟
من تک پسرم یه خواهر 24 هم دارم ولی دکتر بابام رو فرسوده به حساب نمیاره
حتما باید از کار افتاده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا سریع جواب بدین تا مارو نبردن عجب شیر
سلام
یه سئوال بی ربط دارم!با 10 ما جبهه پدر و 10 درصد جانبازی چند ماه کسر میشه از خدمت؟!
این که میگن درصد جانبازی ضرب در 70 و مدت حضور در جبه ضربدر 60 درصد میشه درسته؟!
خب پس اول من نظرم رو بگم اگه شما صرفا برای فرار از سربازی میخوای ادامه تحصیل بدی نه وقتتو هدر بده و نه پولتو ولی نه اگه توی برنامه هات کارشناسی ارشد هست بهتره اول درس رو بخونی بعد خدمت معلوم نیست چه خبر بشه
من خودم تیر 89 اعزام شدم نیروی انتظامی وسط شهریور 89 هم ترخیص شدم برای کارشناسی ارشد الان ترم آخرمه تموم که شد دوباره میرم سربازی
بله ساکن آذربایجانم خودم اورمیه هستم ولی دانشجوی تبریزم
نیروی انتظامی چند تا مرکز آموزش داره که مالک اشتر اراک و ولیعصر تبریز جزو بهترینهان
ولیعصر تعداد سربازش کمه مرکز کوچکتری هست واسه همین دردسرش هم کمتره شما نمیدونم شاید چون تهرانی هستی یخورده طلبکار بنظر میای ولی از بین مراکز ناجا تبریز یکی از نزدیکترین مراکزیه که میتونستی بیفتی
ممنون دوست عزیز که جواب دادی.. من از این مملکت طلبکارم..چون قرار نبود سرباز بشم.. با اطمینان زیاد فکر می کردم معافم. چون بیماری مادرزادی داشتم کلی اذیت شدم و پول خرج کردم اما آخر معافم نکردن..سربازی تو برنامم نبود برای همین الان خیلی از برنا مه هام ریخته به هم.. دلم خوش بود که با این معافیت از رزم حداقل شهر خودم باشم که دیدم هم تبریز افتادم هم نیرو انتظامی که طبق گفته ی خیلیا بسته به شانس سخت از **** و ارتش هستش..اینه که کلا رضایتی ندارم از این داستانا...