• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
از 4 عصر تا 5/5 صبح می شه 1 ساعت ؟ میشه 13/5 ....شب تو خونه لااقل خوابیدی ...
اها 5.5 صبح حواسم نبود...مطمئن باش همچین چیزی نیست تو آموزشی خیلی خوب مرخصی بدن 5 شنبه بعد از ظهره تا شنبه صبح!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
اها 5.5 صبح حواسم نبود...مطمئن باش همچین چیزی نیست تو آموزشی خیلی خوب مرخصی بدن 5 شنبه بعد از ظهره تا شنبه صبح!
تو ایران هیچی نشد نداره من با توجه به کارم لااقل این برام ثابت شده :D

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
ولی یکی از دوستامون از یه ماه بیشتره که عجب شیره و میگه خیلی هم خوبه، فقط قبل رفتن بعضی از بچه مچه ها آدمو میترسونن

منم همزمان هم دوستم رفت هم یکی از اقوام یکیشون راستش رو میگفت اون یکی هم به خودش تلقین میکرد که عجب جای خوبیه !! دوست شما هم جز همین تلقینی هاست

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
تو ایران هیچی نشد نداره من با توجه به کارم لااقل این برام ثابت شده :D
اون که آره...من رفیقم پارتی داشت با دیپلم تو طول کل دورش فقط 6 ماه خدمت کرد(تازه اونم اگر انجام داده باشه!);)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام منم نیروی انتظامی افتادم
همه لیسانس ستوانسوم میشند یا ستوان دوم هم بینشون هست
فرقی هم بینشون هست

ستوانسوم حداکثر درجه لیسانسهاست بعد از اون استوار یکم و استوار دوم هم میدن برای لیسانس در نیروی انتظامی سه درجه هست **** هم همینطوره

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. در حال حاضر 18 اسفند میشم 3 ماه خدمت و تو پادگان رجبی پور ( فرماندهی کل نیروی زمینی **** )، بالاتر از سه راه تختی خدمت میکنم. پادگان خیلی گیری هست و قسمتی هم که بنده افتادم ( خدمات ) واقعا سخته. چند تا حوزه مقاومت بسیج تو منطقه خودمون هست ( ما منطقه 7 هستیم، اما منطقه 8 حوزه زیاد داره و کلا نزدیکمونه ). سوالم اینه که کسی از این ناحیه ها خبر داره که کلا چجوریه؟ پست هاش برای معاف از رزم ها چجوریه؟ آیا روز برگه یا شیفتیه. چون دنبالشم برای انتقالی، خیلی نیاز دارم تا یکی بهم جواب بده

با تشکر

میشه یکی هم جواب ما رو بده؟ ممنون میشم

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من ستوانسوم نیروی انتظامی بودم البته فقط 16 روز یگان دارم چون ارشد قبول شدم ترخیص شدم حداکثر تا یه سال دیگه دوباره اعزام میشم ولی خب اطلاعات زیادی دارم که برخیش رو عرض میکنم امیدوارم کمک کنه در اینکه شما چه مسئولیتی قبول کنی این سوال اساسا ایراد داره چون شما به دلخواه خودتون مسئولیت قبول نخواهی کرد.
اول اینکه توی آموزش به دو صورت تقسیم میشه یکی فرماندهی مرزبانی و دیگری فرماندهی انتظامی
همین اول بگم که توی هر کدوم افتادی خدمت 24 ساعته هست یعنی سرباز نیروی انتظامی 24 ساعته باید در اختیار باشه که استثناهایی وجود داره
فرماندهی مرزبانی در استانهای مرزی کشور وجود داره به علاوه تهران که فرماندهی کل مرزبانی اونجاست
البته کل این مطالبی که میگم بسته به مدرک و درجه شما هم داره اگه توی هر استان فرماندهی مرزبانی یا هنگ مرزی افتادی کارت نسبتا راحتتره و اکثر اوقات میتونی وقت اداری کار کنی ولی این ریسک هم هست که هر لحظه ممکنه شما رو ارجاع بدن به محل دیگه
ولی اگه توی گروهانها یا پاسگاه های مرزی خدمت کنی با هر درجه ای میشه 24 ساعته با مصائب خاص خودش البته بسته به استانش به فرض مرزبانی استان گیلان اردبیل و ... خیلی راحتتره تا مرزبانی سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی و رضوی از شرق و آذربایجانغربی کردستان و کرمانشاه از غرب
اگه فرماندهی انتظامی بیفتی یکی از ارگانهاش پلیس راهور هست راهنمایی و رانندگی داخل شهری که اگه بومی اون شهر باشی شاید چند روز اول نذارن بری خونه ولی بعدها از صبح تا عصر پست میدی خیابون شب خونه میخوابی
اما پلیس راه اینطور نیست چه بومی باشی و چه غیربومی تماما باید توی پاسگاه سپری کنی و خونه رفتن نداریم
معمولا شماها و ماها رو به یگان ویژه نمیدن ولی یگان امداد چرا . اگه یگان امداد باشی اونجا هم تمام وقته هرچند بومی باشی چون تقی به توقی میخوره یگان آماده باشه
کلانتری هم اکثر سربازاش باید اونجا بمونن دژبانهای در کلانتری در رفت و آمد راحتترن یه سری ارگانهای کوچکی هم هستند که سرباز کم میگیرن مثل بهداری و آگاهی و ...
اما توی هر کدوم از این ارگانها توی ستاد بیفتی نسبتا راحتتری نمیشه گفت اگه مثلا آمار باشی ظهر میتونی بری خونه و اگه مثلا توی فاوا باشی نمیتونی بری اینها بستگی به فرمانده بالاسرت داره که چقدر بخواد اذیتت بکنه یهو میبینی کارت هم تموم شده میگه باید تا ساعت 7 عصر بمونی ! و در وهله دوم بسته به دستور فرمانده ناحیه داره که بگه با سربازا چطور باشید
زمان ما فرمانده ناحیه ستوانسوم ها رو از پست معاف کرده بود فرمانده بعدی که اومد دستور داد از ستوانسوم ها هم در پست استفاده بشه
خلاصه هر کی به هر کی

ممنون از توضیحاتت دوست عزیز واقعا مفید بود خدا خیرت بده ولی با این چیزایی که گفتی کرک و پرمون ریخت که (هر روز پست اونم از صبح تا عصر تو خیابون تازه اگه کلی خوششانس باشی این جنایته،زیر آفتاب تو سرما ، 8 ساعت سرپا فیل رو از پا میندازه به خدا ، اونم شبا واسه خودت نیستی یه دفه شبم نذارن بخوابیم دیگه،در مقایسه با **** و ارتش که مفت میخورنو میخوابن بعد ساعت 2 ظهر به بعدهم تو شهر خودشون میرن خونه).
با این اوصاف ماماااااااااان من نمیخوامممممممممممم برم سرباااااااااززیییییییییییییییی:eek:hno:
آقاkh.farshad اگه راهی واسه تمدید داره بگو جون هرکی دوس داری.در اونصورت امکان داره بیفتیم مثلا ارتش.تو این مدت کم من که تو دانشگا ازاد قبول شدم تمدید میشه کرد؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
این اواخر چیزایی شنیدم که خلی تعجب کردم ... یکی از دوستان که لیانس هست و خدمت رو در **** افتاده میگفت که نگهبانی میده اونم با اسلحه! (از این پستهای معمولی) و در حالت خوبش میشه پاسبخش....

الان خیلی کنجکاوم بدون اوضاع نگهبانی لیسانس ها در **** چجوریاس؟ (همش میگین هتله هتله!)

نگهبانی ما در ارتش الان ماهی یه دفعه میانگین افسر نگهبان میشیم (حالا یه یگان اصلاً نگهبانی نداده به افسر وظیفش یه یگان معاون افسرنگهبان میشه ... ولی دیگه پاسبخشی و نگهبانی رو ندیدم تا حالا)

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هرچی تو سایت سازمانا می گردم واسه امریه همش نوشته باید متاهل باشی، ولی بعضیا میگند به مجرد هم می دن. حالا کسی اینجا هست مجرد باشه امریه بهش داده باشند؟ اگر گرفتید کدوم سازمان؟
یه سوال دیگه، برخی از دوستان تو فروم میگند لیسانس ها رو ماههای زوج پذیرش می کنند ولی بعضی دیگه گفتند اول هر ماه. حالا اگه اول مهر بخوام برم اول شهریور بفرستم مهرماه اعزام میشم؟

trance

Registered User
لایک‌ها
33
بچه ها من توی برگه سبز ام زده تاریخ مراجعه 1 اردیبهشت میدون ****
اما توی برگه سفیدم زده دوم اردیبهشت پادگان اموزشی 01 حالا کدوماش و برم

هم اول برم میدون **** یا اینکه دوم اردیبهشت برم پادگان ؟؟
کچلم کنم ساک هم ببندم ؟ یا لباس میدن و میگن برید چند روز دیگه بیاید ؟؟؟؟
??????????

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال؟من91/2/2اعزامم.حالا اگه بخام تو یکی از نیروهای مسلح استخدام شم برام تمدید میکنن؟ممنون سریعتر جواب بدید

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
زده محل مراجعه.باید به ادرسی که داده بری

trance

Registered User
لایک‌ها
33
خوب زده 1 اردیبهشت میدون ****
و 2 اردیبهشت نیروی زمینی ارتش آموزشی 01 ادرسم نداره

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا من سوال داشتم. اونم این که بعد اموزشی در نیروی انتظامی وقتی که واسه یگان میری اونا خودشون سوال میکنن که کدوم قسمت دوست داری باشی ؟ مثلا ( کلانتری.راهبری.پلیس راه. عقیدی سیاسی و .... ) یا این که خودشون واست تقسیم بندی میکنن که کجا باشی ؟ و بعد کدوم قسمتش راهتره و بهتره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا من سوال داشتم. اونم این که بعد اموزشی در نیروی انتظامی وقتی که واسه یگان میری اونا خودشون سوال میکنن که کدوم قسمت دوست داری باشی ؟ مثلا ( کلانتری.راهبری.پلیس راه. عقیدی سیاسی و .... ) یا این که خودشون واست تقسیم بندی میکنن که کجا باشی ؟ و بعد کدوم قسمتش راهتره و بهتره؟

خودشون تقسیم میکنن. کاری به حرف تو ندارن مگر پارتی داشته باشی.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز واقعا مفید بود خدا خیرت بده ولی با این چیزایی که گفتی کرک و پرمون ریخت که (هر روز پست اونم از صبح تا عصر تو خیابون تازه اگه کلی خوششانس باشی این جنایته،زیر آفتاب تو سرما ، 8 ساعت سرپا فیل رو از پا میندازه به خدا ، اونم شبا واسه خودت نیستی یه دفه شبم نذارن بخوابیم دیگه،در مقایسه با **** و ارتش که مفت میخورنو میخوابن بعد ساعت 2 ظهر به بعدهم تو شهر خودشون میرن خونه).
با این اوصاف ماماااااااااان من نمیخوامممممممممممم برم سرباااااااااززیییییییییییییییی:eek:hno:
آقاkh.farshad اگه راهی واسه تمدید داره بگو جون هرکی دوس داری.در اونصورت امکان داره بیفتیم مثلا ارتش.تو این مدت کم من که تو دانشگا ازاد قبول شدم تمدید میشه کرد؟

مگه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برگزار شده؟؟؟ تا جایی که من یادمه اردیبهشت میدادیم کنکورش رو!!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
این اواخر چیزایی شنیدم که خلی تعجب کردم ... یکی از دوستان که لیانس هست و خدمت رو در **** افتاده میگفت که نگهبانی میده اونم با اسلحه! (از این پستهای معمولی) و در حالت خوبش میشه پاسبخش....

الان خیلی کنجکاوم بدون اوضاع نگهبانی لیسانس ها در **** چجوریاس؟ (همش میگین هتله هتله!)

نگهبانی ما در ارتش الان ماهی یه دفعه میانگین افسر نگهبان میشیم (حالا یه یگان اصلاً نگهبانی نداده به افسر وظیفش یه یگان معاون افسرنگهبان میشه ... ولی دیگه پاسبخشی و نگهبانی رو ندیدم تا حالا)

اولا شاید اون لیسانسی که هست توی **** درجش ستوان نیست مثلا رزمدار دومه واسه همین
در ضمن به پادگان هم بستگی داره اگه پادگان باشه خیلی بعید میدونم ولی توی پایگاه های عملیاتی و ... چون سرباز کمه پست میده

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

نخیر خودشون سوال نمیکنن هر جا ممکنه بیفتی اول به شانست بستگی داره دوم به زرنگیت
اگه کمی مودب باشی و به چشم افسر تقسیم خوب بیای ممکنه یواشکی و محترمانه بهش بگی کمکت بکنه ولی بهتر از این اگه یه آشنا توی نیروی انتظامی داشته باشی هر درجه ای میشه فرق نداره راحت میشه هر کجا دلت میخواد بندازتت

mghnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر سازمان ها به مجرد ها هم امریه میدن ... بعضی سازمان ها یکی از شرایطشون اینه که متاهل باشی ولی این طور نیست که به مجرد ها ندن ..... من خیلی ها رو میشناسم که مجرد بودن امریه گرفتن ... لیسانس ها فقط اول ماه های زوج اعزام میشن اردیبهشت, تیر, شهریور و ...

بالا