حالا از دوستان با تجربه تر یه سوال دارم مخصوصا اونایی که تو نیرو انتظامی بودن،بعد آموزشی دوران خدمت تو نیرو انتظامی سعی کنیم کجا بریم و چه مسولیتی قبول کنیم که راحتتر باشه و وقت بیشتری برامون بمونه؟من از دوستم پرسیدم انگاری گفت سعی کن بری قسمت ثبت آمار یه همچین چیزایی میگفت؟چطوره اونجا؟بدون بند پ میشه؟ماشین چطور به لیسانسا تو نیرو انتظامی میدن؟خوبه؟
سلام من ستوانسوم نیروی انتظامی بودم البته فقط 16 روز یگان دارم چون ارشد قبول شدم ترخیص شدم حداکثر تا یه سال دیگه دوباره اعزام میشم ولی خب اطلاعات زیادی دارم که برخیش رو عرض میکنم امیدوارم کمک کنه در اینکه شما چه مسئولیتی قبول کنی این سوال اساسا ایراد داره چون شما به دلخواه خودتون مسئولیت قبول نخواهی کرد.
اول اینکه توی آموزش به دو صورت تقسیم میشه یکی فرماندهی مرزبانی و دیگری فرماندهی انتظامی
همین اول بگم که توی هر کدوم افتادی خدمت 24 ساعته هست یعنی سرباز نیروی انتظامی 24 ساعته باید در اختیار باشه که استثناهایی وجود داره
فرماندهی مرزبانی در استانهای مرزی کشور وجود داره به علاوه تهران که فرماندهی کل مرزبانی اونجاست
البته کل این مطالبی که میگم بسته به مدرک و درجه شما هم داره اگه توی هر استان فرماندهی مرزبانی یا هنگ مرزی افتادی کارت نسبتا راحتتره و اکثر اوقات میتونی وقت اداری کار کنی ولی این ریسک هم هست که هر لحظه ممکنه شما رو ارجاع بدن به محل دیگه
ولی اگه توی گروهانها یا پاسگاه های مرزی خدمت کنی با هر درجه ای میشه 24 ساعته با مصائب خاص خودش البته بسته به استانش به فرض مرزبانی استان گیلان اردبیل و ... خیلی راحتتره تا مرزبانی سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی و رضوی از شرق و آذربایجانغربی کردستان و کرمانشاه از غرب
اگه فرماندهی انتظامی بیفتی یکی از ارگانهاش پلیس راهور هست راهنمایی و رانندگی داخل شهری که اگه بومی اون شهر باشی شاید چند روز اول نذارن بری خونه ولی بعدها از صبح تا عصر پست میدی خیابون شب خونه میخوابی
اما پلیس راه اینطور نیست چه بومی باشی و چه غیربومی تماما باید توی پاسگاه سپری کنی و خونه رفتن نداریم
معمولا شماها و ماها رو به یگان ویژه نمیدن ولی یگان امداد چرا . اگه یگان امداد باشی اونجا هم تمام وقته هرچند بومی باشی چون تقی به توقی میخوره یگان آماده باشه
کلانتری هم اکثر سربازاش باید اونجا بمونن دژبانهای در کلانتری در رفت و آمد راحتترن یه سری ارگانهای کوچکی هم هستند که سرباز کم میگیرن مثل بهداری و آگاهی و ...
اما توی هر کدوم از این ارگانها توی ستاد بیفتی نسبتا راحتتری نمیشه گفت اگه مثلا آمار باشی ظهر میتونی بری خونه و اگه مثلا توی فاوا باشی نمیتونی بری اینها بستگی به فرمانده بالاسرت داره که چقدر بخواد اذیتت بکنه یهو میبینی کارت هم تموم شده میگه باید تا ساعت 7 عصر بمونی ! و در وهله دوم بسته به دستور فرمانده ناحیه داره که بگه با سربازا چطور باشید
زمان ما فرمانده ناحیه ستوانسوم ها رو از پست معاف کرده بود فرمانده بعدی که اومد دستور داد از ستوانسوم ها هم در پست استفاده بشه
خلاصه هر کی به هر کی