• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من فوق لیسانس هستم از مشهد کد مازاد خوردم (اعزام 2 اردیبهشت)

به نظرتون می تونم برم ملاقات مردمی و تمدید کنم؟

کسی می دونه جلسات ملاقات مردمی دقیقا کی و کجا برگزار می شه؟

در فروردین 1391 تا حالا ملاقات برگزار شده؟

اوضاع چطور تمدید می دن تو این جلسات یا نه فایده ای نداره؟

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
جناب neo 2 آموزشی عجب شیر چطوریه؟؟؟ خیلی سخت میگیرن یا به خوبیو خوشی میگذره؟؟؟

یه سرهنگ هم پیدا کردم که میگه برو هواتو دارم، یه سوال دیگه، من به خاطر تک پسر بودنم احتمال داره که خدمت رو به شهر خودم بیوفتم؟؟؟:rolleyes:

هرکی بهت گفت آسونه بزن تو دهنش :happy: دوست من چند هفته پیش اعزام شد اونجا میگفت ساعت یه ربع مونده به 4 اومدن تختا رو با لگ انداختن که بیدار باشه !!!
خورشت سبزی بهشون دادن میگفت سبزیه مزه علف میداده گوشتش رو نگه داشته بده به سگها انداخته جلوشون سگه اومده بو کرده فرار کرده ........
کلا هرکی اونجا رفتی از خوبیش چیزی نگفته

mohorana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه پادگان جزو استحقاقیهاتون لباس راحتی یا گرمکن داد اونا رو می پوشید وگرنه همون لباس نظامی

اقا شوخی می کنی با لباس نظامی هم میشه مگه خوابید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
اقا شوخی می کنی با لباس نظامی هم میشه مگه خوابید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:

دوست عزیز فکر کردی زمان جنگ شهدا با لباس خواب تو سنگر ها بودن بعد وقتی دشمن میخواسته حمله کنه این ها می گفتن صبر کنید ما لباس راحتی هامون رو در بیاریم بعد تشریف بیارید
چه حرفا میزنید شما بابا **** با کسی شوخی نداره اگه بگن رو تا صبح برپا بخواب باید بخوابی اخ اخ خدا نکنه یک دسته رو جریمه کنند
خدا اون روزو نیاره همیشه هوای همو داشته باشید که جریمه نشید که بد جوری باهاتون تا میکنند
البته من خودم به شچم خودم ندیدم بچه ها تعریف میکنند انشالله 2/2 میرم زیارت میکنم حضرات رو

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
جناب neo 2 آموزشی عجب شیر چطوریه؟؟؟ خیلی سخت میگیرن یا به خوبیو خوشی میگذره؟؟؟

یه سرهنگ هم پیدا کردم که میگه برو هواتو دارم، یه سوال دیگه، من به خاطر تک پسر بودنم احتمال داره که خدمت رو به شهر خودم بیوفتم؟؟؟:rolleyes:

خدا رحمتت کنه البته مرد میشی هاااااااا

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد استراحت با لباس نظامی میتونم فقط در مورد 01 نظر بدم(چون اونجا آموزش دیدم)...

توی 01 بچه ها تا زمان نزدیک خاموشی شلوار نظامی داشتند (اگه بیرون آسایشگاه میرفتن) و اگه نمیرفتن داخل آسایشگاه لباس راحت می پوشیدند ولی نزدیک خاموشی که میشداکثراً دیگه لباس عوض می کردند و میخوابیدند فردا هم موقع بیداری دوباره لباس میپوشیدند...

روزای جمعه که لباسامونو میشستیم که دیگه انگار رفتیم سیزده بدر! هر کی هر جوری میپوشید و تو حیاط یگان هم میرفتیم با خیال راحت!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
حالا از دوستان با تجربه تر یه سوال دارم مخصوصا اونایی که تو نیرو انتظامی بودن،بعد آموزشی دوران خدمت تو نیرو انتظامی سعی کنیم کجا بریم و چه مسولیتی قبول کنیم که راحتتر باشه و وقت بیشتری برامون بمونه؟من از دوستم پرسیدم انگاری گفت سعی کن بری قسمت ثبت آمار یه همچین چیزایی میگفت؟چطوره اونجا؟بدون بند پ میشه؟ماشین چطور به لیسانسا تو نیرو انتظامی میدن؟خوبه؟

سلام من ستوانسوم نیروی انتظامی بودم البته فقط 16 روز یگان دارم چون ارشد قبول شدم ترخیص شدم حداکثر تا یه سال دیگه دوباره اعزام میشم ولی خب اطلاعات زیادی دارم که برخیش رو عرض میکنم امیدوارم کمک کنه در اینکه شما چه مسئولیتی قبول کنی این سوال اساسا ایراد داره چون شما به دلخواه خودتون مسئولیت قبول نخواهی کرد.
اول اینکه توی آموزش به دو صورت تقسیم میشه یکی فرماندهی مرزبانی و دیگری فرماندهی انتظامی
همین اول بگم که توی هر کدوم افتادی خدمت 24 ساعته هست یعنی سرباز نیروی انتظامی 24 ساعته باید در اختیار باشه که استثناهایی وجود داره
فرماندهی مرزبانی در استانهای مرزی کشور وجود داره به علاوه تهران که فرماندهی کل مرزبانی اونجاست
البته کل این مطالبی که میگم بسته به مدرک و درجه شما هم داره اگه توی هر استان فرماندهی مرزبانی یا هنگ مرزی افتادی کارت نسبتا راحتتره و اکثر اوقات میتونی وقت اداری کار کنی ولی این ریسک هم هست که هر لحظه ممکنه شما رو ارجاع بدن به محل دیگه
ولی اگه توی گروهانها یا پاسگاه های مرزی خدمت کنی با هر درجه ای میشه 24 ساعته با مصائب خاص خودش البته بسته به استانش به فرض مرزبانی استان گیلان اردبیل و ... خیلی راحتتره تا مرزبانی سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی و رضوی از شرق و آذربایجانغربی کردستان و کرمانشاه از غرب
اگه فرماندهی انتظامی بیفتی یکی از ارگانهاش پلیس راهور هست راهنمایی و رانندگی داخل شهری که اگه بومی اون شهر باشی شاید چند روز اول نذارن بری خونه ولی بعدها از صبح تا عصر پست میدی خیابون شب خونه میخوابی
اما پلیس راه اینطور نیست چه بومی باشی و چه غیربومی تماما باید توی پاسگاه سپری کنی و خونه رفتن نداریم
معمولا شماها و ماها رو به یگان ویژه نمیدن ولی یگان امداد چرا . اگه یگان امداد باشی اونجا هم تمام وقته هرچند بومی باشی چون تقی به توقی میخوره یگان آماده باشه
کلانتری هم اکثر سربازاش باید اونجا بمونن دژبانهای در کلانتری در رفت و آمد راحتترن یه سری ارگانهای کوچکی هم هستند که سرباز کم میگیرن مثل بهداری و آگاهی و ...
اما توی هر کدوم از این ارگانها توی ستاد بیفتی نسبتا راحتتری نمیشه گفت اگه مثلا آمار باشی ظهر میتونی بری خونه و اگه مثلا توی فاوا باشی نمیتونی بری اینها بستگی به فرمانده بالاسرت داره که چقدر بخواد اذیتت بکنه یهو میبینی کارت هم تموم شده میگه باید تا ساعت 7 عصر بمونی ! و در وهله دوم بسته به دستور فرمانده ناحیه داره که بگه با سربازا چطور باشید
زمان ما فرمانده ناحیه ستوانسوم ها رو از پست معاف کرده بود فرمانده بعدی که اومد دستور داد از ستوانسوم ها هم در پست استفاده بشه
خلاصه هر کی به هر کی

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
ولی یکی از دوستامون از یه ماه بیشتره که عجب شیره و میگه خیلی هم خوبه، فقط قبل رفتن بعضی از بچه مچه ها آدمو میترسونن

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد استراحت با لباس نظامی میتونم فقط در مورد 01 نظر بدم(چون اونجا آموزش دیدم)...

توی 01 بچه ها تا زمان نزدیک خاموشی شلوار نظامی داشتند (اگه بیرون آسایشگاه میرفتن) و اگه نمیرفتن داخل آسایشگاه لباس راحت می پوشیدند ولی نزدیک خاموشی که میشداکثراً دیگه لباس عوض می کردند و میخوابیدند فردا هم موقع بیداری دوباره لباس میپوشیدند...

روزای جمعه که لباسامونو میشستیم که دیگه انگار رفتیم سیزده بدر! هر کی هر جوری میپوشید و تو حیاط یگان هم میرفتیم با خیال راحت!

01 از نظر مرخصی چطوره ؟ مرخصی شهری میده به بچه های تهران ؟ اگه بله چند شب تو هفته ؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یکی از رفیقام یه ماجرایی رو گفته بدجور فکرمو مشغول کرده...
گویا رفیق داداشش میره سربازی تو دوران آموزشی هپاتیت میگیره و فوت می کنه!!!
به ما واکسن هپاتیت نزدن که...کسی میتونه یکم شفاف سازی! کنه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان یکی از رفیقام یه ماجرایی رو گفته بدجور فکرمو مشغول کرده...
گویا رفیق داداشش میره سربازی تو دوران آموزشی هپاتیت میگیره و فوت می کنه!!!
به ما واکسن هپاتیت نزدن که...کسی میتونه یکم شفاف سازی! کنه؟

یه دوره ای که رایگان واکسن هپاتیت میزدن.
احتمالش خیلی کمه.
اکثرا واکسینه شدن. تازه قبل از اعزام علائمش نمایان بشه که اعزامش نمیکنن میفرستنش کمیسیون مگه اینکه خود طرف هم میدونسته و چیزی نگفته باشه!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
کسی می دونه تو 01 مرخصی شهری به بچه های تهران چطوری می دن ؟
شبا می شه اومد خونه ....مرخصی شهری می دن دیگه ؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
منم همونجا افتادم...تو دوره آموزشی نمیشه هر روز بیای خونه!فقط آخر هفته ها مرخصی!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
منم همونجا افتادم...تو دوره آموزشی نمیشه هر روز بیای خونه!فقط آخر هفته ها مرخصی!

شما ساکن کجایی ؟ مرخصی شهری شنیدم می دن تقریبا هر روز از ساعت 4 عصر تا 5/5 صبح این به درد شهرستانی ها نمی خوره ولی برا تهرانی ها خوبه ... شما مدرکت چی هست ؟

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
من یه برادر دارم که ازدواج کرده و بالای صدکیلومتر با ما فاصله داره.
بابامم بالای ۶۰ سالشه.
میگم امکانش هست معاف شم؟
برادرم خدمت رفته.
بنظرتون معافیت کفالت شاملم میشه؟
اگر میدونید ب خ بدین یا همینجا بگین

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من ستوانسوم نیروی انتظامی بودم البته فقط 16 روز یگان دارم چون ارشد قبول شدم ترخیص شدم حداکثر تا یه سال دیگه دوباره اعزام میشم ولی خب اطلاعات زیادی دارم که برخیش رو عرض میکنم امیدوارم کمک کنه در اینکه شما چه مسئولیتی قبول کنی این سوال اساسا ایراد داره چون شما به دلخواه خودتون مسئولیت قبول نخواهی کرد.
اول اینکه توی آموزش به دو صورت تقسیم میشه یکی فرماندهی مرزبانی و دیگری فرماندهی انتظامی
همین اول بگم که توی هر کدوم افتادی خدمت 24 ساعته هست یعنی سرباز نیروی انتظامی 24 ساعته باید در اختیار باشه که استثناهایی وجود داره
فرماندهی مرزبانی در استانهای مرزی کشور وجود داره به علاوه تهران که فرماندهی کل مرزبانی اونجاست
البته کل این مطالبی که میگم بسته به مدرک و درجه شما هم داره اگه توی هر استان فرماندهی مرزبانی یا هنگ مرزی افتادی کارت نسبتا راحتتره و اکثر اوقات میتونی وقت اداری کار کنی ولی این ریسک هم هست که هر لحظه ممکنه شما رو ارجاع بدن به محل دیگه
ولی اگه توی گروهانها یا پاسگاه های مرزی خدمت کنی با هر درجه ای میشه 24 ساعته با مصائب خاص خودش البته بسته به استانش به فرض مرزبانی استان گیلان اردبیل و ... خیلی راحتتره تا مرزبانی سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی و رضوی از شرق و آذربایجانغربی کردستان و کرمانشاه از غرب
اگه فرماندهی انتظامی بیفتی یکی از ارگانهاش پلیس راهور هست راهنمایی و رانندگی داخل شهری که اگه بومی اون شهر باشی شاید چند روز اول نذارن بری خونه ولی بعدها از صبح تا عصر پست میدی خیابون شب خونه میخوابی
اما پلیس راه اینطور نیست چه بومی باشی و چه غیربومی تماما باید توی پاسگاه سپری کنی و خونه رفتن نداریم
معمولا شماها و ماها رو به یگان ویژه نمیدن ولی یگان امداد چرا . اگه یگان امداد باشی اونجا هم تمام وقته هرچند بومی باشی چون تقی به توقی میخوره یگان آماده باشه
کلانتری هم اکثر سربازاش باید اونجا بمونن دژبانهای در کلانتری در رفت و آمد راحتترن یه سری ارگانهای کوچکی هم هستند که سرباز کم میگیرن مثل بهداری و آگاهی و ...
اما توی هر کدوم از این ارگانها توی ستاد بیفتی نسبتا راحتتری نمیشه گفت اگه مثلا آمار باشی ظهر میتونی بری خونه و اگه مثلا توی فاوا باشی نمیتونی بری اینها بستگی به فرمانده بالاسرت داره که چقدر بخواد اذیتت بکنه یهو میبینی کارت هم تموم شده میگه باید تا ساعت 7 عصر بمونی ! و در وهله دوم بسته به دستور فرمانده ناحیه داره که بگه با سربازا چطور باشید
زمان ما فرمانده ناحیه ستوانسوم ها رو از پست معاف کرده بود فرمانده بعدی که اومد دستور داد از ستوانسوم ها هم در پست استفاده بشه
خلاصه هر کی به هر کی
سلام منم نیروی انتظامی افتادم
همه لیسانس ستوانسوم میشند یا ستوان دوم هم بینشون هست
فرقی هم بینشون هست

trance

Registered User
لایک‌ها
33

سلام
منم افتادم 01 بچه شابدول هستم با لیسانس مکانیک و مرخصی نمیدن توی شهری چون آموزشی هست و لی را متاهل ها 2 هفته یکبار میزارن برن خونه اونم به مدت 32 ساعت

trance

Registered User
لایک‌ها
33
بچه ها من توی برگه سبز ام زده تاریخ مراجعه 1 اردیبهشت میدون ****
اما توی برگه سفیدم زده دوم اردیبهشت پادگان اموزشی 01 حالا کدوماش و برم

هم اول برم میدون **** یا اینکه دوم اردیبهشت برم پادگان ؟؟
کچلم کنم ساک هم ببندم ؟ یا لباس میدن و میگن برید چند روز دیگه بیاید ؟؟؟؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
شما ساکن کجایی ؟ مرخصی شهری شنیدم می دن تقریبا هر روز از ساعت 4 عصر تا 5/5 صبح این به درد شهرستانی ها نمی خوره ولی برا تهرانی ها خوبه ... شما مدرکت چی هست ؟

من بچه غرب تهرانم لیسانس مکانیک برای من که مرخصی یه ساعته ارزش نداره!

بالا