• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
روه ناجا- مشمولان غيرغايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده خواهر تني خود بوده و متقاضي معافيت كفالت خواهر فاقد پدر، شوهر و يا فرزندپسرسالم باشند مي توانند براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مراجعه نمايند.

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،"سردارسرتيپ سيدحميدصدرالسادات " رئيس اين سازمان در خصوص معافيت كفالت خواهر فاقد پدر ، شوهر ويا فرزندپسرسالم بيان داشت : ازجمله شروط اصلي اين نوع از معافيت ، تنها مراقب و نگهدارنده سالم بالاي 18سال خواهر فاقدپدر ، همسر ويا فرزند پسرسالم و همچنين غير غايب بودن مشمولين متقاضي مي باشد.

سردارصدرالسادات درادامه افزود: در گذشته از شرايط اصلي بهره مندي از معافيت كفالت خواهر، مجرد بودن وي و داشتن شرط سني (تا سن 24 سالگي )مطرح بوده وهمچنين در مواردي كه همسر خواهر فوت كرده ويا از همسر خود طلاق گرفته بودنداحراز نيازمندي آنان به مراقبت توسط شوراي پزشكي وظيفه عمومي مي توانست منجر به معافيت مشمول گردد كه با توجه به اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي شرايط مذكور از جمله شرط سني حذف شده است.

در پايان اين مقام مسئول تاكيدنمود:مشمولان غيرغايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده خواهر تني خود بوده و متقاضي معافيت كفالت خواهر فاقدپدر، شوهر ويا فرزند پسرسالم باشند مي توانند براي ثبت درخواست خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.

یعنی من که الان بابام 60 سالشه و یه خواهر 24 ساله ی مجرد هم دارم میتونم معافیت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا اونقدر از این مطالب خوندم دیگه مغزم نمیکشه خواهشا یکی جواب بده:(

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
قانون بالای 60 سال واسه کسیه که پدر محترم توانایی سرپرستی و اداره خانواده رو نداره و خدایی نکرده مریضه ....فکر نمیکنم شامل شما بشه

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها زیاد سخت نگیرین هرجا افتادین...من از اولش اینجور با خودم توافق کردم ک هرجا شد شد..باید گذروند دیگه بالاخره..آره یجا سخته یجا آسون ولی خودت ب خودت سخت بگیری دیگه بدتر میشه...

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون...یه سوال دیگه تو برگ سفیدم آدرس محل اعزام(محل پادگان) و ساعت حضور رو زده و خبری از میدون **** و این حرفها نیست یعنی برامون اتوبوس نمی گیرن خودمون باید بریم؟!

نياز نيست بري **** وظيفه
يه راست ميري پادگان آموزشي

HH-MM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرکز آموزشی احمدبن موسی شیراز نیرو دریایی **** 2 اردیبهشت اعزامم...کسی هست؟کسی میشناسه چطوره اونجا؟ بچه ها نیرو دریایی جایی داره تو تهران یا بعد آموزشی هم شهرهای جنوبی باید برم؟:((

سلام دوست من
مثل اینکه جای خوبیه.
تا اونجایی که من میدونم نیروی دریایی **** تنها پادگانش طرفای اتوبان شهید دوران شرق تهرانه و اکثر پادگانها رفته شهرهای جنوبی,ایشالا که همین تهران میوفتی :)

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
واسه امریه اگه آشنا نباشه هیچ کاری نمیشه کرد....ولی پذیرش شاید راحت تر گیر بیاد ..کسایی که میخوان شهر خودشون بیوفتن پذیرش رو راحت تر میشه گرفت...

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من که نیرو دریایی **** افتادم آموزشی رو.....بعد آموزشی هم باید همون نیرو دریایی باشم؟اگه آشنا باشه تو همون **** میشه واسه جای دیگه ی **** بجز نیرو دریایی پذیرش گرفت؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
این جور بد شانسی ها زیاد اتفاق میوفته.
باهاش کنار بیا و از همین امروز شروع کن به پیدا کردن یه اشنای گردن کلفت تو ناجا که بعد دوره آموزشی مطمئن باشی تهران میوفتی
هر کی رو هر جا میبینی بهش بگو که همچین مشکلی داری..همیشه کسی که انتظارشو نداری میبینی میتونه کمکت کنه

همین کارو دارم می کنم.. اما متاسفانه همه کسایی که پیدا کردم مربوط به ارتش بودن..

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
گمان نکنم شما جایی بهتر از اونجا بتونی بری

شما انگار خودت ساکن آذزبایجان هستی.. اگه اطلاعاتی داری میشه لطفن بگی؟. چرا میگی جایی بهتر از اونجا نمی تونی بری؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
گند بزنن به این شانس. حاجی با هم همدوره شدیم انگاری ،منم 2/2 اعزامم ولیعصر تبریز :)، منم لیسانس مکانیکم ارواح کشکمون.چطوریاست اونجا سخت میگیرن(ولیعصر تبریز)؟
ولی من تبریز رو مثل کف پام میشناسم .انگاری بدترین جا نیرو انتظامیه که مارو انداختن خدا ازشون نگذره اونم یه شهر دیگه!!!
میگم میشه تو این مدت کم(15روز) واسه امریه اقدام کرد یا نه اگه نه ، میشه تمدید کرد تا عقب بندازن؟اینجوری احتمال داره بیافتیم مثلا **** یا ارتش؟
اگه اینطور نشه باید همون نیرو انتظامی بمونیم یازده نوزده کنیم تا لاقل غرامت گرفته باشیم.
:lol:

کجا بودی بابا تا الان پس..شنیدم که پادگان کوچیکی هستش و از شهر دور نیست..بعضی ها هم می گن جای بدی نیست.. ولی در کل این همه تهران افتادن که می تونن از جمعه هاشون استفاده کنن.. باز خوبه تبریز رو می شناسی تو.. از این هم بگذریم نیرو انتظامیشو چه کار کنیم؟ منم شنیدم بدترین جای ممکنه..هم کارش زیاده هم وضعیت زمانی مشخص نداری هم اینکه تقسیمش معلوم نیست.
برای امریه که حالت عادی باید 60 روز قبل اعزام اقدام کنی به لیسانس هم نمیدن من خیلی دنبالش بودم همه می گفتن فوق لیسانس.. ولی اگه پارتی داشته باشی میشه البته الان که کد خوردیم سخته کلا.. الان عقب هم نمیشه انداخت بازم چون کد خوردیم.. عقب انداختن مال زمانیه که فقط برگ سبز دستته.. پیام خصوصی هم چک کن

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
بچه ها من لیسانس مکانیک گرایش خودرو دارم و متاهل هستم ایا دوره کد میخورم. آموزشی نیروی زمینی ارتش 01 افتادم

t.m

Registered User
لایک‌ها
0

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
گند بزنن به این شانس. حاجی با هم همدوره شدیم انگاری ،منم 2/2 اعزامم ولیعصر تبریز :)، منم لیسانس مکانیکم ارواح کشکمون.چطوریاست اونجا سخت میگیرن(ولیعصر تبریز)؟
ولی من تبریز رو مثل کف پام میشناسم .انگاری بدترین جا نیرو انتظامیه که مارو انداختن خدا ازشون نگذره اونم یه شهر دیگه!!!
میگم میشه تو این مدت کم(15روز) واسه امریه اقدام کرد یا نه اگه نه ، میشه تمدید کرد تا عقب بندازن؟اینجوری احتمال داره بیافتیم مثلا **** یا ارتش؟
اگه اینطور نشه باید همون نیرو انتظامی بمونیم یازده نوزده کنیم تا لاقل غرامت گرفته باشیم.
:lol:

مرکز ولیعصر مرکز خوبیه سربازاش هم معمولا ازش راضین مگه اینکه ایراد از سرباز باشه
وقتی که کد میزنن دیگه تمدید خیلی سخت میشه مگه اینکه واقعا دلیل قانع کننده ای باشه
یا اینکه از تاریخ واکسنتون 2 ماه نگذشته باشه اونوقت الزاما تمدید میشید و احتمالش هست که یگان دیگه ای بیفتید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
شما انگار خودت ساکن آذزبایجان هستی.. اگه اطلاعاتی داری میشه لطفن بگی؟. چرا میگی جایی بهتر از اونجا نمی تونی بری؟

بله ساکن آذربایجانم خودم اورمیه هستم ولی دانشجوی تبریزم
نیروی انتظامی چند تا مرکز آموزش داره که مالک اشتر اراک و ولیعصر تبریز جزو بهترینهان
ولیعصر تعداد سربازش کمه مرکز کوچکتری هست واسه همین دردسرش هم کمتره شما نمیدونم شاید چون تهرانی هستی یخورده طلبکار بنظر میای ولی از بین مراکز ناجا تبریز یکی از نزدیکترین مراکزیه که میتونستی بیفتی

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
مرکز ولیعصر مرکز خوبیه سربازاش هم معمولا ازش راضین مگه اینکه ایراد از سرباز باشه
وقتی که کد میزنن دیگه تمدید خیلی سخت میشه مگه اینکه واقعا دلیل قانع کننده ای باشه
یا اینکه از تاریخ واکسنتون 2 ماه نگذشته باشه اونوقت الزاما تمدید میشید و احتمالش هست که یگان دیگه ای بیفتید

والا kh.farshad جان منم میدونم ولیعصر تبریز جای خوبیه برا آموزشی ولی نگرانیم برا بعده آموزشه آخه نیرو انتظامی افتضاهه برا همین میخوام اگه بشه تمدید کنم که بیفتم **** یا حداقل ارتش تا لااقل نصف شبانه روز واسه خودمون باشیم.منظورت از اینکه کد میزنن چیه؟منظورت همون پاکت سبزه کمرنگس که توش یه برگه که مشخصاتمونو نوشته؟ چون واسه من فقط همین پاکته اومده که توش نوشته 2/2 میدون **** باش محل آموزشی هم نوشته ولیعصر تبریز.
راستی اگه احتمالش زیاده که بعد تمدید بیفتم هرجایی جز نیرو انتظامی بگین چون من قبولی ارشد دانشگا آزاد رو دارم میتونم به بهونه ثبت نام دانشگا تمدید کنم بیفتم مثلا ****.

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
من هستم . برای دفعه دوم هم دارم اعزام میشم مالک اشتر اراک . برا آموزشی جای خوبیه ولی در هر صورت سربازی سختیهای خاص خودش رو داره .
من یه ماه باید وایسم . چون آموزشیم رو قبلا رفتم . ماه اردیبهشت هم برای آموزشی اراک بسیار مناسبه . فقط باید مواظب سرماخوردگی مخصوصا در اثر
باد صبحگاه (۴.۳۰ صبح باید بیدار شی البته تا ۵.۳۰ هم میشه خوابید) و اردوی ۲ روزه ی روبروی پادگان باشی . شبش ممکنه سرد باشه .
سوالی بود در خدمتم . میتونی اینجا یا توی فروم p30world ازم بپرسی .
سلام خوشحالم از اشناييت --من بيشتر واسه بعدش نگرانم موقع تقسيم شدن-- دوستاتم هر كي كه حتي ليسانس هم بودن همه افتادن مرزباني بعد از اموزشي . شما كجا افتادي؟ چقدر احتمالش هست بيفتيم مرز الانم روز به روز شديدترش ميكنن--كاري ميتونيم بكنيم كه جاي بهتري بيفتيم؟راستي از كجايي دوست عزيز

mghnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تاریخ و محل اعزامم 2/۲/۹۱ نیروی زمینی‌ ارتش ۰۱ تهران افتادم یه سوال داشتم من قبل عید دقیقا اواخر بهمن ماه در سازمانی درخواست امریه داده بودم الان که برگه سفید آبی (کادر آبی رنگ) که واسم اومد توش نوشته محل اعزام ۰۱ ،می‌خواستم ببینم آیا امریه ام درست شده آخه شنیدم کسانی‌ که ۰۱ تهران میوفتن و برگه سفید آبی به جای سفید سبز براشون میاد امریشون درست شده؟کسی اطلاعی داره؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
والا kh.farshad جان منم میدونم ولیعصر تبریز جای خوبیه برا آموزشی ولی نگرانیم برا بعده آموزشه آخه نیرو انتظامی افتضاهه برا همین میخوام اگه بشه تمدید کنم که بیفتم **** یا حداقل ارتش تا لااقل نصف شبانه روز واسه خودمون باشیم.منظورت از اینکه کد میزنن چیه؟منظورت همون پاکت سبزه کمرنگس که توش یه برگه که مشخصاتمونو نوشته؟ چون واسه من فقط همین پاکته اومده که توش نوشته 2/2 میدون **** باش محل آموزشی هم نوشته ولیعصر تبریز.
راستی اگه احتمالش زیاده که بعد تمدید بیفتم هرجایی جز نیرو انتظامی بگین چون من قبولی ارشد دانشگا آزاد رو دارم میتونم به بهونه ثبت نام دانشگا تمدید کنم بیفتم مثلا ****.

منظور از کد مشخص شدن محل آموزشی هست در ضمن برای ثبت نام در دانشگاه تمدید نمی کنن شما در هر مرحله از خدمت باشی مجاز به ثبت نام هستی

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
من نیرو دریایی سپاهم...ازین زندگی در شرایط سختا داره؟ به همین میگن کد آره؟

بالا