• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
بعید میدونم 24 ماه بشه (حداقل فعلا)، خب ما که پارسال دفترچه فرستادیم چی میشه؟

داداش شما هم خیلی خوش خیالی! مملکت اینقدر بهم ریخته است که هر سازمانی هر طور که دلش می خواد قوانین رو تفسیر و اجرا می کنه.

متاسفانه من و شما هم که افراد تحصیلکرده این کشور هستیم نقش موش آزمایشگاهی رو بازی می کنیم.

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
این طوری که من از چند تا بچه های سرباز پرسیدم همشون گفتن ملاک تاریخ اعزامه نه تاریخ ارسال دفترچه!!!
قبلا سردار کمالی گفته بود تا آخر سال92 مدت سربازی تغییر نمی کنه!

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.

نترسین برا اونایی که دفترچه رو در سال 90 فرستادن همون قانون سال 90 اجرا میشه حتی اگه در سال 90 خدمت کنن
تازه حرف از حذف کسر خدمته نه افزایش مدت خدمت(هرچند با این اوضاع شاید به اونجا هم بکشه)یعنی لیسانسا 1 ماه کسر خذمتشون میپپره میشن 18 ماه.:weird:

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
[FONT=&amp]اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.[/FONT]

نترسین برا اونایی که دفترچه رو در سال 90 فرستادن همون قانون سال 90 اجرا میشه حتی اگه در سال 90 خدمت کنن پس هوووووررررراااااااااا خطر از بیخ کلمون ردشد.یعنی با لیسانس میشیم 17 ماه نه 24 ماه.

دوست من

این مربوط به کسر خدمت هایی همچون انجام پروژه های تحقیقاتی برای نیروهای مسلح می شه نه کسر خدمت مدرک تحصیلی!
در عنوان و متن اطلاعیه **** وظیفه قید شده که کسر خدمت مدرک تحصیلی حذف شده است!

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان یعنی من که اسفند دفترچه فرستادم و تو اسفند برگ سبزم اومد و برج 1/4 خوردم با مدرک لیسانس چند ماه باید خدمت کنم؟؟
18 ماه ؟؟ 17 ماه ؟؟ 24 ماه؟؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
قضیه کسر خدمت جدی جدی مالید رفت...خبری از 24 ماه نبود گمونم همون 18 ماه باشه...

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
چیزی که الان میشه به طور یقین دربارش صحبت کرد اینه که بخاطر مدرک تحصیلی کسر خدمت تعلق نمی گیره متاسفانه و مطمئننا کسانی که لیسانس دارند دیگه خدمتشون 17 ماه نیست!!!
اما اینکه خدمت 24 ماه شده یا نه هنوز هیچی معلوم نیست!

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا 18 ماه اگه آقایون دوباره خواب نما نشن و قانون رو عوض نکنن!

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. ببخشید کسی اینجا هست در مورد دوره آموزشی هیات علمی اطلاعی داشته باشه ؟ خودم یه سرچ زدم یه چیزایی دستگیرم شد. گویا آموزشیشون پادگان شهید مدرس نیرو زمینی سپاهه . پارسال هم اعزامشون 15 مرداد بوده ! کسی هست که بدونه اوضاع توی پادگان چطوریه؟ دوره آموزشیشون چند روزس ؟

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
با این شرایطی که توش هستیم آدم باید خیلی خوششانس باشه تو نیرو انتظامی بیافته.درسته یا فرقی نداره بین نیرو انتظامی و **** و ارتش؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره 18 ماه یا 24 ماه ؟ اعزامی های 91 چقدر بدشانسند :(

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
این شایع پراکنی ها چیه سربازی 24 ماهه تو قانون خدمت دیپلم 2 ماه فوق دیپلم4 لیسانس 6 ماه کسری میخوره فوق 7ماه دکتری 8 ماه الان که سربازی 18 ماهه همه 18 ماه خدمت میکنند این بخشنامه هست خودم بخشنامش رو تو کارگزینی **** آشنا دارم پرسیدم اینایی که لیسانس به بالا هستند یک ماه ضرر کردند چون مثلاً لیسانس 17 ماه خدمت میکرد الان 18 ماه قبلا 1 ماه کسری از 18 ماه میگرفت الان 6 ماه کسری از 24 ماه الان فرقی بین دیپلم با دکتری نیست تو این بخشنامه ولی یک ماه دیگه قول میدم عوض میشه شاید چند ماه دیگه بخشنامه بیاد بگه حالا اونای که فوق یا دکترا هستند 1الی 2 ماه بهشون کسری بدید سرباری 18 ماه تمام

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این شایع پراکنی ها چیه سربازی 24 ماهه اصلش تو قانون دیپلم 2 ماه فوق دیپلم4 لیسانس 6 ماه کسری میخوره فوق 7ماه دکتری 8 ماه الان که سربازی 18 ماهه همه 18 ماه خدمت میکنند این بخشنامه هست خودم بخشنامش رو تو کارگزینی **** آشنا دارم پرسیدم اینایی که لیسانس به بالا هستند یک ماه ضرر کردند چون مثلاً لیسانس 17 ماه خدمت میکرد شاید چند ماه دیگه بخشنامه بیاد بگه حالا اونای که فوق یا دکترا هستند 1الی 2 ماه بهشون کسری بدید سرباری 18 ماه تمام

مطمئنی 18 ماه شدیم (من لیسانسم)؟ من پارسال دفترچه فرستادم میتونی بپرسی ببینی جز کدوم دسته ام؟
24 ماه نشده که؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اخبار گفت اونهایی که سال 90 ارسال کردن دفترچه رو جز قانون قدیم حساب میشن و کسری رو دارن.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با این شرایطی که توش هستیم آدم باید خیلی خوششانس باشه تو نیرو انتظامی بیافته.درسته یا فرقی نداره بین نیرو انتظامی و **** و ارتش؟

داداش کاملا برعکس

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من مدارکم رو تو سال 90 فرستادم یعنی مشمول کدوم قانونم؟... من فوق لیسانس هستم یعنی الان چند ماه خدمت باید بکنم ؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئنی 18 ماه شدیم (من لیسانسم)؟ من پارسال دفترچه فرستادم میتونی بپرسی ببینی جز کدوم دسته ام؟
24 ماه نشده که؟

سلام داداش شما 18 ماه با قانون و بخشنامه جدید خدمت میکنی به جز کسری هایی که داری که کسری به نسبت از این 18 ماه کم میکنه مثلا کسری بسیج حداکثر 6 ماه یا تلفیق جبهه و جانبازی والدین که حداکثر 9 ماه هست که یک ماه ضرر کردی چون تو قانون قبلی 17 ماه بود

بالا