• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
Last edited:

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده ها ولی انگاری نگرفتید منظور اینه که با توجه به تهدیدات جنگی استکبار جهانی علیه کشور عزیزمونه که خدا اون روزو نیاره
خیالت راحت اگه جنگی هم بشه دیگه دوره خاکریز و جنگ کلاسیک گذشته عزیز...بمب بارون و بعدشم یه وضعیت شیر تو شیری میشه که سگ صاحبش رو نمیشناسه!!!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
اخبار گفت اونهایی که سال 90 ارسال کردن دفترچه رو جز قانون قدیم حساب میشن و کسری رو دارن.

این متن اطلاعیه نطام وظیفه است:

كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
طبق اطلاعیه کسانی که سال 90 کسر خدمت جبهه و جانبازی گرفتن و ثبت کردن مشکلی ندارن ولی الان کسانی میتونن ثبت کنن که حتما دفترچه رو سال 90 فرستاده باشن و کسری رو هم سال 90 گرفتن که مهلت ثبت اش تا 15 اردیبهشت هست

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
خیالت راحت اگه جنگی هم بشه دیگه دوره خاکریز و جنگ کلاسیک گذشته عزیز...بمب بارون و بعدشم یه وضعیت شیر تو شیری میشه که سگ صاحبش رو نمیشناسه!!!

تایید میشه....
هر چند توی بمباران ها اهداف نظامی مثل پادگان ها اولویت دارن تا شهر ها!!!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
خب این یعنی اگه فوق لیسانس باشی و سال پیش هم فرستاده باشی ، چند ماه خدمتی؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
این متن اطلاعیه نطام وظیفه است:

طبق اطلاعیه کسانی که سال 90 کسر خدمت جبهه و جانبازی گرفتن و ثبت کردن مشکلی ندارن ولی الان کسانی میتونن ثبت کنن که حتما دفترچه رو سال 90 فرستاده باشن و کسری رو هم سال 90 گرفتن که مهلت ثبت اش تا 15 اردیبهشت هست

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي **** ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.

جالبه! فقط کسر خدمت بسیج رو حذف نکردند!!!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12

در این حالت هم کسر خدمت بابت فوق لیسانس تعلق نمی گیره و خدمت 18 ماه میشه!
کلا الان هیچ فرقی بین اینکه سیکل داشته باشی و یا دکتری داشته باشی نیست!

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من سرباز معلمي نوشتم ولي چون 8 ماه كسري جبهه ميتونستم بگيرم ميخواستم ولش كنم .برم خدمت . برگم اومده افتادم نيرو انتظامي ..... با اين تفاسير كسري ما هم پريده ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان ديگه اگه كسري نباشه بايد بچسبم به همووون؟؟؟؟؟مملكت شير تو شيره بابا

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
در این حالت هم کسر خدمت بابت فوق لیسانس تعلق نمی گیره و خدمت 18 ماه میشه!
کلا الان هیچ فرقی بین اینکه سیکل داشته باشی و یا دکتری داشته باشی نیست!

والا من که گیج شدم یکی می گه 18 ماه یکی می گه 16 ماه اخه این چه وضعیه ...

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

ایشون امسال اعزامه حالا میخواد 5 سال پیش دفترچه فرستاده باشه!

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
اگه پارسال فرستادی 16 ماه
آقا اشتباه می کنی...
اگه اعزامت سال 90 باشه 16 ماه درغیر اینصورت(حتی اگه پارسال فرستاده باشی) 18 ماهه...دیپلم و لیسانس و ارشد و دکتری فرقی نداره همه 18 ماه...

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
اقا من سرباز معلمي نوشتم ولي چون 8 ماه كسري جبهه ميتونستم بگيرم ميخواستم ولش كنم .برم خدمت . برگم اومده افتادم نيرو انتظامي ..... با اين تفاسير كسري ما هم پريده ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان ديگه اگه كسري نباشه بايد بچسبم به همووون؟؟؟؟؟مملكت شير تو شيره بابا
اگر کسری رو گرفتی ولی ثبت اش نکردی تا 15 اردیبهشت وقت هست ولی اگر نگرفتی نمیدونم الان میدن یا نه از **** وظیفه بپرس

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
تو برگ سبزت کسری خدمت رو نوشته؟
اگه نوشته حله...اگرم ننوشته که باید 18 ما بری!

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من با این اوضاع که داره پیش میره به احتمال قریب به یقین سربازی رو میکنن 24 ماه میگی نه حالا واستا ببین.

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من با این اوضاع که داره پیش میره به احتمال قریب به یقین سربازی رو میکنن 24 ماه میگی نه حالا واستا ببین.

داداش برا خودت میبری میدوزی 18 ماه قانونی بیشتر خواستی بری بیا من جات بقیشو میرم تا سال 92 سربازی 18 ماه بعد از اون 24 ماه میشه که باز برای لیسانس به بالا هیچ فرقی نمیکنه چون لیسانس 6 ماه کسری میخوره فوق 7 دکترا 8 هی خودتونو اذیت نکنید الکی تو ذهنتون یه چیزیو غول نکنید اعصابتون داغون بشه به عالم و آدم بدو بیراه بگید هیچکدومتون اندازه من دنبال قانون سربازی نرفتید الان من بعد از 4 سال دارم با این قوانین کلنجار رفتن 2/2 اعزام میشم قانون و بخشنامه ای از زیر دستم نتونسته در بره همینه که میگم

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
بی زحمت یکی من رو روشن کنه ؟؟
2 تا سوال دارم

سوال 1
من دفترچه رو بهمن 1390 فرستادم برگه سبزم اسفند اومد و برگه سفیدم بهار 91 تاریخ اعزام 2/2/91 فوق لیسانس هستم الان چند ماه خدمت می کنم ؟؟؟

سوال 2
من واسه بنیاد نخبگان بروژه پژوهشی انجام دادم یک پروژه انجام دادم که واسم 6 ماه پیشنهاد دادند و دارم پروژه دوم رو انجام میدم که اونم احتمالا 6 ماه پیشناهد میدن البته باید هر دو پروژه باهم بره توی کمیسیون و ازشون دفاع کنم تاببینم سردار چندماه بهم کسر خدمت میده حالا شاید 8 ماهی بده
می خوام بدوم این کسر خدمت چون سال 91 اعمال میشه برام به حساب میاد یا این همه زحمت کشیدم پریده رفته اخه چون باید دوتاشو باهم دفاع کنم کسر خدمت پروژه اول هنوز اعملا نشده و با کسر خدمت پروژه دوم سرجمع میشه و با یک نامه میره سازمان **** وظیفه تهران و از اون جا یه یگان من ابلاغ میشه من هم صبر کردمو این پروژه دوم رو تحویل ندادم که برم سر یگان بعدش مثلا تیر ماه بعد آموزشی برم واسه دفاع هر دو پروژه
حالا این قضیه به حساب میاد یا نه این کسر خدمت اعمال میشه ؟؟؟ یا تو قانون جدید از این قضیه صحبت نشده من یکم گیج شدم

لطفا راهنمایی کنید

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
بی زحمت یکی من رو روشن کنه ؟؟
2 تا سوال دارم

سوال 1
من دفترچه رو بهمن 1390 فرستادم برگه سبزم اسفند اومد و برگه سفیدم بهار 91 تاریخ اعزام 2/2/91 فوق لیسانس هستم الان چند ماه خدمت می کنم ؟؟؟

سوال 2
من واسه بنیاد نخبگان بروژه پژوهشی انجام دادم یک پروژه انجام دادم که واسم 6 ماه پیشنهاد دادند و دارم پروژه دوم رو انجام میدم که اونم احتمالا 6 ماه پیشناهد میدن البته باید هر دو پروژه باهم بره توی کمیسیون و ازشون دفاع کنم تاببینم سردار چندماه بهم کسر خدمت میده حالا شاید 8 ماهی بده
می خوام بدوم این کسر خدمت چون سال 91 اعمال میشه برام به حساب میاد یا این همه زحمت کشیدم پریده رفته اخه چون باید دوتاشو باهم دفاع کنم کسر خدمت پروژه اول هنوز اعملا نشده و با کسر خدمت پروژه دوم سرجمع میشه و با یک نامه میره سازمان **** وظیفه تهران و از اون جا یه یگان من ابلاغ میشه من هم صبر کردمو این پروژه دوم رو تحویل ندادم که برم سر یگان بعدش مثلا تیر ماه بعد آموزشی برم واسه دفاع هر دو پروژه
حالا این قضیه به حساب میاد یا نه این کسر خدمت اعمال میشه ؟؟؟ یا تو قانون جدید از این قضیه صحبت نشده من یکم گیج شدم

لطفا راهنمایی کنید

سوال اول 18 ماه
داداش اون چیزی که تو داری توضیح میدی منم میخواستم انجام بدم که نشد و تو هیچ قانونی نیومده اینا کمیسیونی هست چون این کسری شما موارد خاص---- قانون مضیقه مثلا میگه فلان قدر جبهه یا چند ماه بسیجی 3 ماه مثلاً کسری ولی نمیگه فلان پروزه چقدر اون میره تو کمیسون و همیشه از قدیم و الیام بوده و هست این کسری موارد خاص هست فقط یه پیشنهاد اینکه زودتر دفاع کن چون کسری من باب پروژه گردش کارش بالاست بعضی وقتا میبینی سربازیت تموم شده بعد نامه زدن به یگان که فلان قدر کسر کنید که دیگه فایده نداره مثل دوست من

بالا