داداش کاملا برعکس
شرمنده ها ولی انگاری نگرفتید منظور اینه که با توجه به تهدیدات نظامی استکبار جهانی علیه کشور عزیزمونه که خدا اون روزو نیاره
Last edited:
داداش کاملا برعکس
خیالت راحت اگه جنگی هم بشه دیگه دوره خاکریز و جنگ کلاسیک گذشته عزیز...بمب بارون و بعدشم یه وضعیت شیر تو شیری میشه که سگ صاحبش رو نمیشناسه!!!شرمنده ها ولی انگاری نگرفتید منظور اینه که با توجه به تهدیدات جنگی استکبار جهانی علیه کشور عزیزمونه که خدا اون روزو نیاره
اخبار گفت اونهایی که سال 90 ارسال کردن دفترچه رو جز قانون قدیم حساب میشن و کسری رو دارن.
طبق اطلاعیه کسانی که سال 90 کسر خدمت جبهه و جانبازی گرفتن و ثبت کردن مشکلی ندارن ولی الان کسانی میتونن ثبت کنن که حتما دفترچه رو سال 90 فرستاده باشن و کسری رو هم سال 90 گرفتن که مهلت ثبت اش تا 15 اردیبهشت هستكسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
خیالت راحت اگه جنگی هم بشه دیگه دوره خاکریز و جنگ کلاسیک گذشته عزیز...بمب بارون و بعدشم یه وضعیت شیر تو شیری میشه که سگ صاحبش رو نمیشناسه!!!
خب این یعنی اگه فوق لیسانس باشی و سال پیش هم فرستاده باشی ، چند ماه خدمتی؟این متن اطلاعیه نطام وظیفه است:
طبق اطلاعیه کسانی که سال 90 کسر خدمت جبهه و جانبازی گرفتن و ثبت کردن مشکلی ندارن ولی الان کسانی میتونن ثبت کنن که حتما دفترچه رو سال 90 فرستاده باشن و کسری رو هم سال 90 گرفتن که مهلت ثبت اش تا 15 اردیبهشت هست
در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي **** ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
خب این یعنی اگه فوق لیسانس باشی و سال پیش هم فرستاده باشی ، چند ماه خدمتی؟
خب این یعنی اگه فوق لیسانس باشی و سال پیش هم فرستاده باشی ، چند ماه خدمتی؟
در این حالت هم کسر خدمت بابت فوق لیسانس تعلق نمی گیره و خدمت 18 ماه میشه!
کلا الان هیچ فرقی بین اینکه سیکل داشته باشی و یا دکتری داشته باشی نیست!
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
آقا اشتباه می کنی...اگه پارسال فرستادی 16 ماه
اگر کسری رو گرفتی ولی ثبت اش نکردی تا 15 اردیبهشت وقت هست ولی اگر نگرفتی نمیدونم الان میدن یا نه از **** وظیفه بپرساقا من سرباز معلمي نوشتم ولي چون 8 ماه كسري جبهه ميتونستم بگيرم ميخواستم ولش كنم .برم خدمت . برگم اومده افتادم نيرو انتظامي ..... با اين تفاسير كسري ما هم پريده ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان ديگه اگه كسري نباشه بايد بچسبم به همووون؟؟؟؟؟مملكت شير تو شيره بابا
تو برگ سبزت کسری خدمت رو نوشته؟اقا من سرباز معلمي نوشتم ولي چون 8 ماه كسري جبهه ميتونستم بگيرم ميخواستم ولش كنم .برم خدمت . برگم اومده افتادم نيرو انتظامي ..... با اين تفاسير كسري ما هم پريده ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان ديگه اگه كسري نباشه بايد بچسبم به همووون؟؟؟؟؟مملكت شير تو شيره بابا
بالاخره بیرونه پادگان بیشتر نیازشون دارن!!!جالبه! فقط کسر خدمت بسیج رو حذف نکردند!!!
به نظر من با این اوضاع که داره پیش میره به احتمال قریب به یقین سربازی رو میکنن 24 ماه میگی نه حالا واستا ببین.
بی زحمت یکی من رو روشن کنه ؟؟
2 تا سوال دارم
سوال 1
من دفترچه رو بهمن 1390 فرستادم برگه سبزم اسفند اومد و برگه سفیدم بهار 91 تاریخ اعزام 2/2/91 فوق لیسانس هستم الان چند ماه خدمت می کنم ؟؟؟
سوال 2
من واسه بنیاد نخبگان بروژه پژوهشی انجام دادم یک پروژه انجام دادم که واسم 6 ماه پیشنهاد دادند و دارم پروژه دوم رو انجام میدم که اونم احتمالا 6 ماه پیشناهد میدن البته باید هر دو پروژه باهم بره توی کمیسیون و ازشون دفاع کنم تاببینم سردار چندماه بهم کسر خدمت میده حالا شاید 8 ماهی بده
می خوام بدوم این کسر خدمت چون سال 91 اعمال میشه برام به حساب میاد یا این همه زحمت کشیدم پریده رفته اخه چون باید دوتاشو باهم دفاع کنم کسر خدمت پروژه اول هنوز اعملا نشده و با کسر خدمت پروژه دوم سرجمع میشه و با یک نامه میره سازمان **** وظیفه تهران و از اون جا یه یگان من ابلاغ میشه من هم صبر کردمو این پروژه دوم رو تحویل ندادم که برم سر یگان بعدش مثلا تیر ماه بعد آموزشی برم واسه دفاع هر دو پروژه
حالا این قضیه به حساب میاد یا نه این کسر خدمت اعمال میشه ؟؟؟ یا تو قانون جدید از این قضیه صحبت نشده من یکم گیج شدم
لطفا راهنمایی کنید