آره، خواهشا کسی هست یه سوال کنه تکلیفمون روشن بشه.
من تهران نیستم تو یه شهریم که تا 6 ماه دیگه هم این خبرها بهشون نمیرسه!
من دارم میرم الان (منم 2/2 اعزامم)
واسه اردیبهشتیا حتما میشه 31 ماه !
آره، خواهشا کسی هست یه سوال کنه تکلیفمون روشن بشه.
من تهران نیستم تو یه شهریم که تا 6 ماه دیگه هم این خبرها بهشون نمیرسه!
من که قبلا رفتم خدمت و وسطش دارم فوق لیسانس میخونم واسه من ادامه خدمت چجوری محاسبه میشه؟ مثله قبل ؟یا دوره خدمتم اضافه میشه؟
به نظرم دوستانی که دفترچه رو در سال 1390 فرستادن و برگه سبز اونها هم در سال 1390 اومده نباید شامل قانون جدید باشند.
دوستان، نباید دست رو دست بزاریم تا حقمون رو بخورند.
توجه کنید که اکثریت ما حداقل لیسانس رو داریم و با این حق خوری که **** وظیفه داره می کنه باید 4 ماه بیشتر خدمت کنیم. 4 ماه خودش یک عمریه و برای یک لیسانس اهمیت زیادی داره.
به نظرم یک جوری باید بریم ملاقات مردمی و اعتراض خودمون رو به گوش مسئولین **** وظیفه برسونیم. می خوام ببینیم کدوم یک از دوستان موافق این حرکت هستند و یا اگر پیشنهاد بهتری دارند بفرمایند؟
به نظرم دوستانی که دفترچه رو در سال 1390 فرستادن و برگه سبز اونها هم در سال 1390 اومده نباید شامل قانون جدید باشند.
دوستان، نباید دست رو دست بزاریم تا حقمون رو بخورند.
توجه کنید که اکثریت ما حداقل لیسانس رو داریم و با این حق خوری که **** وظیفه داره می کنه باید 4 ماه بیشتر خدمت کنیم. 4 ماه خودش یک عمریه و برای یک لیسانس اهمیت زیادی داره.
به نظرم یک جوری باید بریم ملاقات مردمی و اعتراض خودمون رو به گوش مسئولین **** وظیفه برسونیم. می خوام ببینیم کدوم یک از دوستان موافق این حرکت هستند و یا اگر پیشنهاد بهتری دارند بفرمایند؟
فکر کردی با ملاقات مردمی! کاری درست میشه...اینا یه شبه قانون میزارن...مگه قبلش با مردم صحبت کردن که الان با ملاقات نظرشون رو عوض کنن؟!
یه راه هست ولی هیچ کس انجامش نمیده کافیه فقط نصف کسایی که اعزامشون اردیبهشته نرن! همین!...کیا این کارو می کنن؟من اولیش...دیگه نبوووووووووووود؟!
من که قبلا رفتم خدمت و وسطش دارم فوق لیسانس میخونم واسه من ادامه خدمت چجوری محاسبه میشه؟ مثله قبل ؟یا دوره خدمتم اضافه میشه؟
جریمه نرفتن و غیبت خوردن چی هستشمنم اردیبهشت نمیرم فوقش غیبته.
منم شرایط شما رو دارم اما فکر کنم از روی پایه خدمتی حساب بشه من خودم پایه خدمتی تیر 89 هستم فکر کنم برای ما قانون قبلی اجرا بشه ولی راستش اینا خودشونم نمیدونن چی به چیه اگه از یکی تو **** وظیفه دو سه روز پی در پی بری بپرسی جوابهای هر روزش فرق میکنه!!!!
چرا 21 ماه ؟ فعلا تا اواخر سال 1392 هر کی اعزام بشه ، خدمتش همون 18 ماهه . فقط کسری ها رو فعلا حذف کردن (مثلا لیسانس 17 ماه خدمت داشت ، الان 18 ماه . کسری ایثارگری و ... پدر و مادر هم حذف شده) که اون هم اگه قبل از عید پست کرده باشی ، کسری ات هم تا 15 اردیبهشت امسال توی یگان خدمت قابل ثبته . امروز توی روزنامه ی همشهری این ها رو خوندم .بخاطر تعلل دانشگاه که نامه معرفی به **** وظیفه رو دیر داد 13 بهمن مدارکمو تحویل پلیس+10 دادم فکر می کردم اسفند اعزامم اما افتادم اردیبهشت اگه همون موقع در خواست تعجیل می کردم شاید اسفند می رفتم اما...
افسوس
بجای 17 باید 21 ماه سربازی برم...
منم شرایط شما رو دارم اما فکر کنم از روی پایه خدمتی حساب بشه من خودم پایه خدمتی تیر 89 هستم فکر کنم برای ما قانون قبلی اجرا بشه ولی راستش اینا خودشونم نمیدونن چی به چیه اگه از یکی تو **** وظیفه دو سه روز پی در پی بری بپرسی جوابهای هر روزش فرق میکنه!!!!
دقیقا اصلا معلوم نیست چه خبره هر روز یه قانون شانس منه اومدم بیرون که با 60 سال پدرم معاف شم 2 ما مونده به معاف شدنم قانون عوض شد حالا همچین قانون هایی هم داره تصویب میشه! زمانی که ما بودیم انقدر دانشجو وظیفه داشتن نمیدونستن به کدوم بخش ها بدن هر روز هم اضافه میشدن حالا واسم جالبه دارن اینجوری میکنن !! شاید خبر هایی باشه که ما خبر نداریم !