• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
آره، خواهشا کسی هست یه سوال کنه تکلیفمون روشن بشه.
من تهران نیستم تو یه شهریم که تا 6 ماه دیگه هم این خبرها بهشون نمیرسه!

من دارم میرم الان (منم 2/2 اعزامم)
واسه اردیبهشتیا حتما میشه 31 ماه !

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
من که قبلا رفتم خدمت و وسطش دارم فوق لیسانس میخونم واسه من ادامه خدمت چجوری محاسبه میشه؟ مثله قبل ؟یا دوره خدمتم اضافه میشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دارم میرم الان (منم 2/2 اعزامم)
واسه اردیبهشتیا حتما میشه 31 ماه !

فهمیدی، به ما هم خبر بده بی زحمت.
من تازه میخوام یه دوره دیرتر برم (اعزامم 2/2 هست ولی میخوام یه دوره تاخیر بندازم با گواهی پزشکی) اگه فهمیدی تکلیف من چی میشه بی خبرم نزار.
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خدا لعنتشون کنه ببین چجوری دارن بازی میکنن باهامون. همیشه میگفتن به تاریخ ارسال دفترچه ربط داره حالا که نوبت ما شد میخوان تاریخ اعزام رو در نظر بگیرن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من که قبلا رفتم خدمت و وسطش دارم فوق لیسانس میخونم واسه من ادامه خدمت چجوری محاسبه میشه؟ مثله قبل ؟یا دوره خدمتم اضافه میشه؟

والله تو این خر تو خری هیچی معلوم نیست! درست اخبار رو اعلام نمیکنن من پیشنهادم اینه که اگه هنوز مونده تا تموم کردن فوق فعلا دنبال اخبار نباش چون میبینی که چجور روزانه قانون رو تغییر میدن. بزار وقتی تموم کردی بعد برو سراغ اخبار چون قانون الان تا 1 ماه دیگه هم پایدار نیست.

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من الان **** وظیفه شهرمون بودم (مشهد) گفت خدمت برای کلیه اعزامی های سال 1391، 21 ماه شده حتی کسانی که مثل ما در سال 1390 دفترچه رو فرستادند.
کلیه کسر خدمت های مدرک تحصیلی هم حذف شده و من که مثلا فوق لیسانس دارم و قبلا باید 16 ماه خدمت می کردم حالا باید 21 ماه برم (الان تو دلم دارم همه سران مملکت رو مستفیض می کنم!).

راستی کسر خدمت های پروژه های تحقیقاتی انجام شده برای نیروهای مسلح سرجای خودش باقی است و شامل اون دیدلاین 15 اردیبهشت نمی شه.

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال دارم اگه کسی مطمئنه بی زحمت جوابمو بده ممنونش میشم
من اول اردیبهشت اعزامم و کد خوردم ولی امریم واسه وزارت علوم تازه درست شده و گفتن که تا قبل از اول اردیبشهت نامش رو میدیم ( فکر کنم هماهنگی با **** وظیفه با خودشونه). حالا میخوام بدونم اگه اول اردیبهشت نرم خدمت و بذارم برگ سفید جدید برام بیاد غیبت نمیخورم ؟

واسه امریه هم که طول مدت سربازی چه 18 ماه چه 21 ماه فرقی نداره انگار. باید حداقل 24 ماه خدمت کنی!!!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
بخاطر تعلل دانشگاه که نامه معرفی به **** وظیفه رو دیر داد 13 بهمن مدارکمو تحویل پلیس+10 دادم فکر می کردم اسفند اعزامم اما افتادم اردیبهشت اگه همون موقع در خواست تعجیل می کردم شاید اسفند می رفتم اما...
افسوس
بجای 17 باید 21 ماه سربازی برم...

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرم دوستانی که دفترچه رو در سال 1390 فرستادن و برگه سبز اونها هم در سال 1390 اومده نباید شامل قانون جدید باشند.

دوستان، نباید دست رو دست بزاریم تا حقمون رو بخورند.

توجه کنید که اکثریت ما حداقل لیسانس رو داریم و با این حق خوری که **** وظیفه داره می کنه باید 4 ماه بیشتر خدمت کنیم. 4 ماه خودش یک عمریه و برای یک لیسانس اهمیت زیادی داره.

به نظرم یک جوری باید بریم ملاقات مردمی و اعتراض خودمون رو به گوش مسئولین **** وظیفه برسونیم. می خوام ببینیم کدوم یک از دوستان موافق این حرکت هستند و یا اگر پیشنهاد بهتری دارند بفرمایند؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظرم دوستانی که دفترچه رو در سال 1390 فرستادن و برگه سبز اونها هم در سال 1390 اومده نباید شامل قانون جدید باشند.

توجه کنید که اکثریت ما حداقل لیسانس رو داریم و با این حق خوری که **** وظیفه داره می کنه باید 4 ماه بیشتر خدمت کنیم. 4 ماه خودش یک عمریه و برای یک لیسانس اهمیت زیادی داره.

به نظرم یک جوری باید بریم ملاقات مردمی و اعتراض خودمون رو به گوش مسئولین **** وظیفه برسونیم. می خوام ببینیم کدوم یک از دوستان موافق این حرکت هستند و یا اگر پیشنهاد بهتری دارند بفرمایند؟

موافقم.
همه جا حقمون رو خوردن دیگه اینجا جلوش باید گرفته بشه.

t.m

Registered User
لایک‌ها
0

فکر کردی با ملاقات مردمی! کاری درست میشه...اینا یه شبه قانون میزارن...مگه قبلش با مردم صحبت کردن که الان با ملاقات نظرشون رو عوض کنن؟!
یه راه هست ولی هیچ کس انجامش نمیده کافیه فقط نصف کسایی که اعزامشون اردیبهشته نرن! همین!...کیا این کارو می کنن؟من اولیش...دیگه نبوووووووووووود؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فکر کردی با ملاقات مردمی! کاری درست میشه...اینا یه شبه قانون میزارن...مگه قبلش با مردم صحبت کردن که الان با ملاقات نظرشون رو عوض کنن؟!
یه راه هست ولی هیچ کس انجامش نمیده کافیه فقط نصف کسایی که اعزامشون اردیبهشته نرن! همین!...کیا این کارو می کنن؟من اولیش...دیگه نبوووووووووووود؟!

منم اردیبهشت نمیرم فوقش غیبته.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

منم شرایط شما رو دارم اما فکر کنم از روی پایه خدمتی حساب بشه من خودم پایه خدمتی تیر 89 هستم فکر کنم برای ما قانون قبلی اجرا بشه ولی راستش اینا خودشونم نمیدونن چی به چیه اگه از یکی تو **** وظیفه دو سه روز پی در پی بری بپرسی جوابهای هر روزش فرق میکنه!!!!

azad.sh

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این چه وضعیتی هستش برا یکی ۱۰ماه ۱۰ماه میبخشن یکی رو هم میگن باید۲۱ ماه بیای...شورش در اومده....
هیچ جای دنیا نمیان قانون رو برا کسایی که زودتر از قانون گذاری اقدام کرده اجراش کنن...بی سوادی شاخو دم نداره اه اه اه

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
منم شرایط شما رو دارم اما فکر کنم از روی پایه خدمتی حساب بشه من خودم پایه خدمتی تیر 89 هستم فکر کنم برای ما قانون قبلی اجرا بشه ولی راستش اینا خودشونم نمیدونن چی به چیه اگه از یکی تو **** وظیفه دو سه روز پی در پی بری بپرسی جوابهای هر روزش فرق میکنه!!!!

دقیقا اصلا معلوم نیست چه خبره هر روز یه قانون شانس منه اومدم بیرون که با 60 سال پدرم معاف شم 2 ما مونده به معاف شدنم قانون عوض شد حالا همچین قانون هایی هم داره تصویب میشه! زمانی که ما بودیم انقدر دانشجو وظیفه داشتن نمیدونستن به کدوم بخش ها بدن هر روز هم اضافه میشدن حالا واسم جالبه دارن اینجوری میکنن !! شاید خبر هایی باشه که ما خبر نداریم !

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون میخان خدمت رو متناسب با تورم بالا ببرن.امروز21ماه فردا24ماه پس فردا.............

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
بخاطر تعلل دانشگاه که نامه معرفی به **** وظیفه رو دیر داد 13 بهمن مدارکمو تحویل پلیس+10 دادم فکر می کردم اسفند اعزامم اما افتادم اردیبهشت اگه همون موقع در خواست تعجیل می کردم شاید اسفند می رفتم اما...
افسوس
بجای 17 باید 21 ماه سربازی برم...
چرا 21 ماه ؟ فعلا تا اواخر سال 1392 هر کی اعزام بشه ، خدمتش همون 18 ماهه . فقط کسری ها رو فعلا حذف کردن (مثلا لیسانس 17 ماه خدمت داشت ، الان 18 ماه . کسری ایثارگری و ... پدر و مادر هم حذف شده) که اون هم اگه قبل از عید پست کرده باشی ، کسری ات هم تا 15 اردیبهشت امسال توی یگان خدمت قابل ثبته . امروز توی روزنامه ی همشهری این ها رو خوندم .
افزایش حقوق سربازان هم تکذیب شد .
ولی در مجموع برای **** وظیفه و کلا کشورم متاسفم . با این وضعیت دقیقا شدیم عین بدترین کشورها از لحظ خدمت (یعنی کشورهایی مثل چین و اسرائیل) . واقعا متاسفم .
با این وضعیت یارانه ها احتمالا همون یه ذره غذایی که تو خدمت بهمون میدادن هم دیگه نمیدن .

منم شرایطم مثل شما دونفر . هست . خداکنه از روی پایه خدمتی حساب کنن . من پایه خدمتی تیر 90 هستم و الان دوباره دارم اعزام میشم ، از هر کی پرسیدم گفت با پایه خدمتی قبلی حساب میشه .

Last edited:

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا اصلا معلوم نیست چه خبره هر روز یه قانون شانس منه اومدم بیرون که با 60 سال پدرم معاف شم 2 ما مونده به معاف شدنم قانون عوض شد حالا همچین قانون هایی هم داره تصویب میشه! زمانی که ما بودیم انقدر دانشجو وظیفه داشتن نمیدونستن به کدوم بخش ها بدن هر روز هم اضافه میشدن حالا واسم جالبه دارن اینجوری میکنن !! شاید خبر هایی باشه که ما خبر نداریم !

خبرهایی که هست ولی نه تو تلوزیون.از اینجا میتونی یه چیزایی بفهمی:عصر ايران
راستش منم میخام غیبت کنم ولی میترسم باز فردا یه قانون جدید واسه غایبا در بیارن که مثلا غایبین اگه تا 15 روز خودشونو معرفی نکنن اعدام میشن تازه اگه هم خودشونو معرفی کنن باید 30 ماه اضاف بکشن والله از اینا بعید نیست.

بالا