• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
من که دیگه نمیرم سربازی میرم عرق میریزم جون میککنم پول دانشگاه آزادو در میارم ولی با این خفت سربازی نمیرم.

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
بعنی چی؟ من نیرو دریایی **** افتادم....

طبق قانون جدید:...وظيفه درنيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت 21 ماه و اين مدت براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه‌هاي غيرنظامي به جز يگان حفاظت 24 ماه مي‌باشد و همچنين مدت خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير 18 ماه و ....

شما نه ولی راهنمایی رانندگی جز دستگاهای غیر نظامی محسوب میشه یعنی 24 ماه ناقابل

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
آخه این تصمیم رو چه حسابی بوده!!!!چرا از قبل اعلام نکردن!!واقعا که!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باید یه اعتراض دسته جمعی بشه یا اینکه غیبت کنیم. وگرنه هیچ معلوم نیست بعدش قراره چه بلایی سرمون بیارن.
4 یا 5 ماه مدت کمی نیست اونم تو اوج جوونی.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
خاک بر سر نیروی مسلحی که پول دوخت روبان شلوار و حمل و نقل و ... رو هم از سربازاش میگیره .

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا نهایت ظلمه!حتما نباید آدم کشت که بشه ظلم.سیکل یا دکترا همه 21 ماه!!!!!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا من اینو دارم:
بند 17
شكستگي هاي قديمي بيني همراه با اختلالات تنفسي شديد و ياتغيير ش
كل شديد ظاهري صورت كه نيار به
عمل جراحي زيبايي داشته باشد معاف دائم.

2بار بینیم عمل شده
هر دو بار در تصادف
البته عمل جراحی زیبایی نداشتم ولی کاملا مشخص هست و همه مدارکش رو + زخم هایی که روی بینیم هست همشون مشخص و موجودن
چیکار کنم میتونم معافیت بگیرم یا بیخیالش بشم؟

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این قوانین جدید راهی پیدا کنیم بیفتیم مناطق محروم حداقل 19 ماه خدمت کنیم :(

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من الان **** وظیفه شهرمون بودم (مشهد) گفت خدمت برای کلیه اعزامی های سال 1391، 21 ماه شده حتی کسانی که مثل ما در سال 1390 دفترچه رو فرستادند.
کلیه کسر خدمت های مدرک تحصیلی هم حذف شده و من که مثلا فوق لیسانس دارم و قبلا باید 16 ماه خدمت می کردم حالا باید 21 ماه برم (الان تو دلم دارم همه سران مملکت رو مستفیض می کنم!).

راستی کسر خدمت های پروژه های تحقیقاتی انجام شده برای نیروهای مسلح سرجای خودش باقی است و شامل اون دیدلاین 15 اردیبهشت نمی شه.

خوب خدارو شکر این پروژه ها رو بر نداشن

حیف این همه درس خوندیم واسه این مملکت من که واسه دکترا میرم بچه به خدا ما حیفیم واسه این ها البته فرمولش واسه من اینه 21 سال درس خوردن 21 ماه باید برم سربازی

اقا درسته که این قانونی که سرباز نمیتونه سند ملک یا وسیله ای رو به نام خودش بزنه برداشتند ؟؟ من از یکی شنیدم که دیگه این محدودیت وجود نداره میخوام بدونم راسته ؟؟؟

Last edited:

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
کاش بجای حمایت از سوریه و لبنان و فلسطین و ... ونگرانی برای جوونهای اونها و حرف زدنهای کورکورانه فقط برای یکبارهم که شده از جوونهای پاک کشور خودمون حمایت میکردیم و پای حرفاشون می نشستیم

دلی پر از حرف هست اما کیه که به حرفای ما توجه کنه . مسئولین بخدا مام مثل بچه های خودتونیم چرا هر روز زندگی رو به ما سخت و سخت تر میکنید ما از فضا نیومدیم .......

کاش مسئولین یکم فکر کنن که چرا همه جوونا دارن با هزار بدبختی و قرض گرفتن و ... از این مملکت میرن . فقط از دوستای نزدیک خودم 10 نفر برای همیشه از ایران رفتن ( مشت نمونه خروار )

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خوب خدارو شکر این پروژه ها رو بر نداشن
من میرم پروژه سوم رو هم می گیرم انشالله 12 ماه کامل رو از سردار بگیرم
خوب 2 ماه آموزشی اگه 12 ماه کسری بگیرم که نمیده شاید 10 بده میشه 12 ماه
میمونه چند ماه ؟؟؟ 9 ماه
وا وی لا چی همه البته خدا شکر بنده شهر خودم هستم چون تک فرزندم ولی بازم 9 ماه زیاده
فکر کنم از فردا بنیاد نخبگان به حالت انفجار برسه چون تنها کسر خدمتیه که مونده البته این رو هم تا اخر امسال زیرابشو میزنند

حیف این همه درس خوندیم واسه این مملکت من که واسه دکترا میرم بچه به خدا ما حیفیم واسه این ها

اقا درسته که این قانونی که سرباز نمیتونه سند ملک یا وسیله ای رو به نام خودش بزنه برداشتند ؟؟ من از یکی شنیدم که دیگه این محدودیت وجود نداره میخوام بدونم راسته ؟؟؟

آقا من توی سایت نخبگان همچین طرح هایی رو ندیدم
چطوریه ؟
مثلا الان من دارم یه مقاله مینویسم میتونم به عنوان طرح ببرم بنیاد نخبگان ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا من اینو دارم:

2بار بینیم عمل شده
هر دو بار در تصادف
البته عمل جراحی زیبایی نداشتم ولی کاملا مشخص هست و همه مدارکش رو + زخم هایی که روی بینیم هست همشون مشخص و موجودن
چیکار کنم میتونم معافیت بگیرم یا بیخیالش بشم؟

خیالت راحت با این چیزها معافیت نمیدن.
من میگرن شدید و حاد دارم، قلبم هم سمت راستمه معاف از رزم هم بهم ندادن.

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من توی سایت نخبگان همچین طرح هایی رو ندیدم
چطوریه ؟
مثلا الان من دارم یه مقاله مینویسم میتونم به عنوان طرح ببرم بنیاد نخبگان ؟

نه عزیز ما دوتا بنیاد داریم یکی بنیاد نخبگان کل کشور که اون شرایطش فضاییه تنها فقط واسه موجودات فضاییه بری توی سایتش سرت سوت میکشه
ولی یک بنیاد نیروهای مسلح داریم که شما پرونده تشکیل میدی بعد معرفیت میکنند سازمان ها واسه انجام پروژه
من از فروردین 90 پروژه گرفتن تا الان تونستم 2 تا انجام بدم که واسم 12 ماه پیشنهاد دادن که یکی سوم رو هم میگیرم با این وضعیت پروژه بهترین کاره
البته الان اوضاع اونجا افتضاحه الان اصلا طرح ندارن و بچه ها رو میزان توی نوبت واسه طرح خدا میدونه چقدر طول میکشه تا طرح بیاد و با شما تماس بگیرند واسه مراجعه

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
نه عزیز ما دوتا بنیاد داریم یکی بنیاد نخبگان کل کشور که اون شرایطش فضاییه تنها فقط واسه موجودات فضاییه بری توی سایتش سرت سوت میکشه
ولی یک بنیاد نیروهای مسلح داریم که شما پرونده تشکیل میدی بعد معرفیت میکنند سازمان ها واسه انجام پروژه
من از فروردین 90 پروژه گرفتن تا الان تونستم 2 تا انجام بدم که واسم 12 ماه پیشنهاد دادن که یکی سوم رو هم میگیرم با این وضعیت پروژه بهترین کاره
البته الان اوضاع اونجا افتضاحه الان اصلا طرح ندارن و بچه ها رو میزان توی نوبت واسه طرح خدا میدونه چقدر طول میکشه تا طرح بیاد و با شما تماس بگیرند واسه مراجعه

لطفا یکم توضیح میدی ؟
من براساس قانون جدید تا شهریور وقت دارم مدارکمو بفرستم برای خدمت
دنبال امریه هم هستم
حالا قبل از اعزام میشه حرکتی زد ؟

بالا