آقا لیست معافیت های پزشکی رو لطف میکنین!
تازه اگه خوششانس باشی 21 ماه خدمتمیکنی چون اگه بیفتی راهنمایی رانندگی(پلیس راهور) میشی 24 ماه.
بعنی چی؟ من نیرو دریایی **** افتادم....
آقا لیست معافیت های پزشکی رو لطف میکنین!
بند 17
شكستگي هاي قديمي بيني همراه با اختلالات تنفسي شديد و ياتغيير ش
كل شديد ظاهري صورت كه نيار به
عمل جراحي زيبايي داشته باشد معاف دائم.
سلام بچه ها
من الان **** وظیفه شهرمون بودم (مشهد) گفت خدمت برای کلیه اعزامی های سال 1391، 21 ماه شده حتی کسانی که مثل ما در سال 1390 دفترچه رو فرستادند.
کلیه کسر خدمت های مدرک تحصیلی هم حذف شده و من که مثلا فوق لیسانس دارم و قبلا باید 16 ماه خدمت می کردم حالا باید 21 ماه برم (الان تو دلم دارم همه سران مملکت رو مستفیض می کنم!).
راستی کسر خدمت های پروژه های تحقیقاتی انجام شده برای نیروهای مسلح سرجای خودش باقی است و شامل اون دیدلاین 15 اردیبهشت نمی شه.
خوب خدارو شکر این پروژه ها رو بر نداشن
من میرم پروژه سوم رو هم می گیرم انشالله 12 ماه کامل رو از سردار بگیرم
خوب 2 ماه آموزشی اگه 12 ماه کسری بگیرم که نمیده شاید 10 بده میشه 12 ماه
میمونه چند ماه ؟؟؟ 9 ماه
وا وی لا چی همه البته خدا شکر بنده شهر خودم هستم چون تک فرزندم ولی بازم 9 ماه زیاده
فکر کنم از فردا بنیاد نخبگان به حالت انفجار برسه چون تنها کسر خدمتیه که مونده البته این رو هم تا اخر امسال زیرابشو میزنند
حیف این همه درس خوندیم واسه این مملکت من که واسه دکترا میرم بچه به خدا ما حیفیم واسه این ها
اقا درسته که این قانونی که سرباز نمیتونه سند ملک یا وسیله ای رو به نام خودش بزنه برداشتند ؟؟ من از یکی شنیدم که دیگه این محدودیت وجود نداره میخوام بدونم راسته ؟؟؟
آقا من اینو دارم:
2بار بینیم عمل شده
هر دو بار در تصادف
البته عمل جراحی زیبایی نداشتم ولی کاملا مشخص هست و همه مدارکش رو + زخم هایی که روی بینیم هست همشون مشخص و موجودن
چیکار کنم میتونم معافیت بگیرم یا بیخیالش بشم؟
آقا من توی سایت نخبگان همچین طرح هایی رو ندیدم
چطوریه ؟
مثلا الان من دارم یه مقاله مینویسم میتونم به عنوان طرح ببرم بنیاد نخبگان ؟
تازه اگه خوششانس باشی 21 ماه خدمتمیکنی چون اگه بیفتی راهنمایی رانندگی(پلیس راهور) میشی 24 ماه.
نه عزیز ما دوتا بنیاد داریم یکی بنیاد نخبگان کل کشور که اون شرایطش فضاییه تنها فقط واسه موجودات فضاییه بری توی سایتش سرت سوت میکشه
ولی یک بنیاد نیروهای مسلح داریم که شما پرونده تشکیل میدی بعد معرفیت میکنند سازمان ها واسه انجام پروژه
من از فروردین 90 پروژه گرفتن تا الان تونستم 2 تا انجام بدم که واسم 12 ماه پیشنهاد دادن که یکی سوم رو هم میگیرم با این وضعیت پروژه بهترین کاره
البته الان اوضاع اونجا افتضاحه الان اصلا طرح ندارن و بچه ها رو میزان توی نوبت واسه طرح خدا میدونه چقدر طول میکشه تا طرح بیاد و با شما تماس بگیرند واسه مراجعه