• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
چرا 21 ماه ؟ فعلا تا اواخر سال 1392 هر کی اعزام بشه ، خدمتش همون 18 ماهه . فقط کسری ها رو فعلا حذف کردن (مثلا لیسانس 17 ماه خدمت داشت ، الان 18 ماه . کسری ایثارگری و ... پدر و مادر هم حذف شده) که اون هم اگه قبل از عید پست کرده باشی ، کسری ات هم تا 15 اردیبهشت امسال توی یگان خدمت قابل ثبته . امروز توی روزنامه ی همشهری این ها رو خوندم .
افزایش حقوق سربازان هم تکذیب شد .
ولی در مجموع برای **** وظیفه و کلا کشورم متاسفم . با این وضعیت دقیقا شدیم عین بدترین کشورها از لحظ خدمت (یعنی کشورهایی مثل چین و اسرائیل) . واقعا متاسفم .
با این وضعیت یارانه ها احتمالا همون یه ذره غذایی که تو خدمت بهمون میدادن هم دیگه نمیدن .

حاجی انگاری اخبارو دنبال نمیکنیا بیا اینم لینکش.
اونایی که نیرو انتظامی افتادن اگه بعد آموزشی بیفتن راهنمایی رانندگی بدبختن چون طبق این قانون باید 24 ماه خدمت کنن یعنی دو سال ،هه هه چه کم:evo:

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
جریمه نرفتن و غیبت خوردن چی هستش
دژبان که نمیاد در خونه

خبرهایی که هست ولی نه تو تلوزیون.از اینجا میتونی یه چیزایی بفهمی:عصر ايران
راستش منم میخام غیبت کنم ولی میترسم باز فردا یه قانون جدید واسه غایبا در بیارن که مثلا غایبین اگه تا 15 روز خودشونو معرفی نکنن اعدام میشن تازه اگه هم خودشونو معرفی کنن باید 30 ماه اضاف بکشن والله از اینا بعید نیست.

یکی از بچه محله های من وسط سربازی در رفت یکی دو بار اومدن دنبالش اونم تو خونه بود و صداش در نیومد...اینا که به خاطر یه سرباز نمیان خونه رو تفتیش کنن بعدش بی خیال شدن الانم رفیقم تو بنگاه کار می کنه!
اگه سربازهای غایب زیاد شن و نیروی مفت! کم بیارن مجبور می شن قوانین رو عوض کنن...در ضمن خیالتون راحت بعد از یه مدت اعلام می کنن غیبت ها بخشیده شده...همین یکی دو هفته پیش هم بازم غیبت ها رو بخشیدن گفتن تو رو خدا بیاین!

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
حاجی انگاری اخبارو دنبال نمیکنیا بیا اینم لینکش.
اونایی که نیرو انتظامی افتادن اگه بعد آموزشی بیفتن راهنمایی رانندگی بدبختن چون طبق این قانون باید 24 ماه خدمت کنن یعنی دو سال ،هه هه چه کم:evo:
دادا این سایت رو میشه بهش اطمینان کرد ؟ روزمامه ی همشهری چیزای دیگه ای نوشته ها !
یه سوالی . من تیر 90 رفتم خدمت و تا 23 شهریور اونجا بودم . یه ترم فوق خوندم ، انصراف دادم و 27 یا 28 اسفند 90 دوباره دفترچه پست کردم ، من چند ماه توی نیرو انتظامی باید خدمت کنم ؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
تغيير مدت خدمت دوره ضرورت از سال 91 گروه ناجا- مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند 21 ماه مي‌باشد.

سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا در خصوص مدت خدمت دوره ضرورت در سال 1391 اعلام كرد: برابر ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند به نسبت مدت قانوني آن كه 24 ماه بوده حسب مورد كاهش يافته است.

لازم به ذكراست: طبق آخرين ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي كاركنان وظيفه درنيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت 21 ماه و اين مدت براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه‌هاي غيرنظامي به جز يگان حفاظت 24 ماه مي‌باشد و همچنين مدت خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير 18 ماه و براي كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير ومناطق عملياتي و همچنين،مناطق محروم و بد آب و هوا 19 ماه مي‌باشد.

اين سازمان يادآورشد: سربازاني كه در سال 90 وقبل ازآن به خدمت اعزام شده اندمدت خدمت انان برابر مقررات سابق (مناطق عادي 18ماه ، مناطق جنگي و عملياتي 16 ماه ، مناطق محروم وبدآب وهوا 17 ماه ) خواهدبود.

azad.sh

Registered User
لایک‌ها
0
اه بابا از زندگی سیر شدم آخه ۴ماه بیشتر برا کی....
تو کشوری که تورم۲۲درصده(به گفته خودشون)۴ماه یعنی جوانیت مرده

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
دادا این سایت رو میشه بهش اطمینان کرد ؟ روزمامه ی همشهری چیزای دیگه ای نوشته ها !
یه سوالی . من تیر 90 رفتم خدمت و تا 23 شهریور اونجا بودم . یه ترم فوق خوندم ، انصراف دادم و 27 یا 28 اسفند 90 دوباره دفترچه پست کردم ، من چند ماه توی نیرو انتظامی باید خدمت کنم ؟

فقط سایت police.irملاک هستش.. تو قسمت **** وظیفه

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دارم از استرس تلف میشم . لطفا یه دوست مطلع جواب ما رو بده .

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دارم از استرس تلف میشم . لطفا یه دوست مطلع جواب ما رو بده .

طبق قانون جدید کسایی که سال 91 اعزام میشند 21 ماه خدمت میکنند حالا بیسواد باشند یا فوق دکترا
ولی شما قبلا خدمت کردی رو باید مراجعه کنی **** وظیفه سوال کنی که مشخص بشه شما براساس قانون قدیم هستی یا جدید

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اگه تو خدمت یه حقوقی هم بدن خوبه.بدبختی هیچی نمیدن باید از جیب خرج کنی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوستان فقط سایت **** وظیفه رو بخونند
این قسمت رو من متوجه نشدم
یعنی من امریه بگیرم باید 24 ماه خدمت کنم ؟
طبق آخرين ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي كاركنان وظيفه درنيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت 21 ماه و اين مدت براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه‌هاي غيرنظامي به جز يگان حفاظت 24 ماه است

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان فقط سایت **** وظیفه رو بخونند
این قسمت رو من متوجه نشدم
یعنی من امریه بگیرم باید 24 ماه خدمت کنم ؟
طبق آخرين ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي كاركنان وظيفه درنيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت 21 ماه و اين مدت براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه‌هاي غيرنظامي به جز يگان حفاظت 24 ماه است

از این جمله منم 24 ماه رو استنباط می کنم..

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
توقف اجراي معافيت سه برادري گروه ناجا-برابراعلام سازمان وظيفه عمومي ، معافيت سه‌برادري از ابتداي سال جاري متوقف گرديد.

سازمان وظيفه عمـومي نـاجـااعلام داشت: معافيت سه برادري (بعني معافيت يك فرزند از خانواده اي كه سه فرزند آن خدمت كرده) از سال 1388برابر مصوبات و ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح به مرحله اجرا درآمد و تا پايان سال 1390 نيز استمرار داشت ليكن اجراي اين معافيت از تاريخ 1/1/91 متوقف گرديده است.

لازم به ذكراست: به درخواست كليه مشمولان كه تا پايان سال 90 واجد شرايط اين معافيت بوده و درخواست خود را تا تاريخ 29/12/90 پايان سال 1390از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) به ثبت رسانيده باشند رسيدگي خواهد شد.

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از بچه محله های من وسط سربازی در رفت یکی دو بار اومدن دنبالش اونم تو خونه بود و صداش در نیومد...اینا که به خاطر یه سرباز نمیان خونه رو تفتیش کنن بعدش بی خیال شدن الانم رفیقم تو بنگاه کار می کنه!
اگه سربازهای غایب زیاد شن و نیروی مفت! کم بیارن مجبور می شن قوانین رو عوض کنن...در ضمن خیالتون راحت بعد از یه مدت اعلام می کنن غیبت ها بخشیده شده...همین یکی دو هفته پیش هم بازم غیبت ها رو بخشیدن گفتن تو رو خدا بیاین!
من یکی از دوستام که تو آموزشی فرار کرده بود دژبان براش حکم بازداشت و تفتیش خونه برده بود تا اونجا که من خبر دارم باباش راشون نداده تا نیروی انتظامی اومده حکم را چک کرده وبعد وارد خونه شدن بردنش
جریمه غیبت خوردن چی یا ارسال نکردن دفترچه چی هستش

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
سایت **** وظیفه رو فکر کنم اگه دقیقه ای رفرش کنی یه خبر جدید بده

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
من لیسانسم 2 اردیبهشت اعزامم یعنی 21 ماه باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهشا اگه مطمئن هستید جواب بدید....

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من لیسانسم 2 اردیبهشت اعزامم یعنی 21 ماه باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهشا اگه مطمئن هستید جواب بدید....

بله
برابر ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند 21 ماهه. مدرک هم هیچ تاثیری نداره !

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

badchans

Registered User
لایک‌ها
0

تازه اگه خوششانس باشی 21 ماه خدمتمیکنی چون اگه بیفتی راهنمایی رانندگی(پلیس راهور) میشی 24 ماه.

بالا