• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
خوب خدارو شکر این پروژه ها رو بر نداشن

حیف این همه درس خوندیم واسه این مملکت من که واسه دکترا میرم بچه به خدا ما حیفیم واسه این ها البته فرمولش واسه من اینه 21 سال درس خوردن 21 ماه باید برم سربازی

اقا درسته که این قانونی که سرباز نمیتونه سند ملک یا وسیله ای رو به نام خودش بزنه برداشتند ؟؟ من از یکی شنیدم که دیگه این محدودیت وجود نداره میخوام بدونم راسته ؟؟؟

یکی این جواب منو بده ؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی این جواب منو بده ؟؟؟

هر چیزی رو بخوای به نامت بزنی یا بخوای ازدواج کنی ازت معافیت یا پایان خدمت میخوان.
در کل اگه پولدار باشی میتونی نری.
همه چیز رو به نام یکی دیگه میزنی. برادری پدری خواهری یا هر کس دیگه ای که بهش اعتماد داری.

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چی بلا سرمون بیاد حقمون.در اکثر کشورهای پیشرفته اروپایی دوره سربازی 6ماه نهایت 12 ماه است.حالا در ایران 24 ماه.جالب اینجاست بین افراد تحصیلکرده با بیسواد هیچ فرقی نیس.واقعا برا خودم متاسفم که همچین مملکت خر تو خری داریم.حتی مصاحبه های خودشون را هم قبول ندارن.

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا یکم توضیح میدی ؟
من براساس قانون جدید تا شهریور وقت دارم مدارکمو بفرستم برای خدمت
دنبال امریه هم هستم
حالا قبل از اعزام میشه حرکتی زد ؟
بله شما میتونید پرونده تشکیل بدید حتی حین خدمت هم میتونی پروژه تو تکمیل کنی پروپزال میدی بعد شروع به کار میکنی فقط تمام سازمان ها تهران هستند و من از مشهد میام توی این 12 ماهی که از شروع کارم بوده شاید سرجمع 2 ماه تهران بودم لبته به صورت پراکنده هفت دیگه هم قبل اعزام 2/2 بکروزه میرم تهران واسه تحویل گزارش فاز دوم چون پروژم هنوز زمان داره

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز ما دوتا بنیاد داریم یکی بنیاد نخبگان کل کشور که اون شرایطش فضاییه تنها فقط واسه موجودات فضاییه بری توی سایتش سرت سوت میکشه
ولی یک بنیاد نیروهای مسلح داریم که شما پرونده تشکیل میدی بعد معرفیت میکنند سازمان ها واسه انجام پروژه
من از فروردین 90 پروژه گرفتن تا الان تونستم 2 تا انجام بدم که واسم 12 ماه پیشنهاد دادن که یکی سوم رو هم میگیرم با این وضعیت پروژه بهترین کاره
البته الان اوضاع اونجا افتضاحه الان اصلا طرح ندارن و بچه ها رو میزان توی نوبت واسه طرح خدا میدونه چقدر طول میکشه تا طرح بیاد و با شما تماس بگیرند واسه مراجعه
این پروژه که میگید چه نوع پروژه ای هستش
پروژه الکترونیکی . عمرانی و...

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
این پروژه که میگید چه نوع پروژه ای هستش
پروژه الکترونیکی . عمرانی و...

با توجه به رشتتون به شما پروژه میدن معمولا همیشه خدا پروژه ندارن و میگن برید توی نوبت بچه های مهندسی نسبت به ما بچه های علوم انسانی یکم ارجحیت دارند

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
به لیسانس هم پروژه میدند یا فقط فوق و دکترا
من لیسانس الکترونیک دارم سایتش کجاست برم ببینم
بعدش این پروژه ها از خدمت کم میکنه یا نه
پول براشون میدند
یا خودمون تازه باید برای پروژه خرج کنیم

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
به لیسانس هم پروژه میدند یا فقط فوق و دکترا
من لیسانس الکترونیک دارم سایتش کجاست برم ببینم
بعدش این پروژه ها از خدمت کم میکنه یا نه
پول براشون میدند

پولی که در کار نیست از جیب خودت باید هزینه کنی والا تا اونجا که من میدونم فوق و دکترا اونجا بوده لیسانس رو سخت قبول میکنند البته یک موردی هست شما باید زومه داشته باشی واسه اون سازمانی که معرفیت می کنند سازمان هاشون نظامی هستند یکم گیر میدن اگه رزومه نداشته باشی و سخت قبول میکنند

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون
حتما وقتی پرسیدی خبرش رو اینجا بذار

سلام به همگی
من امروز رفتم **** وظیفه تهران، پرسیدم گفتن هر کس امسال اعزام شه 21 ماهست چه پارسال دفترچه فرستاده باشه چه امسال (از یه سرهنگه که داشت میرفت بیرونم پرسیدم اونم همینو تایید کرد) !
راجع به عقب یا جلو انداختن تاریخ اعزامم پرسیدم گفتن باید بری پلیس+10 درخواست بدی، اگر موافقت نشد، حتی بیای اینجام کاری نمیشه کرد

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
من موندم اگر قرار بود این تصمیم رو برای 91 بگیرن چرا قبل از عید نگفتن! که کسایی که دفترچه رو سال 90 فرستادن (مثل خود من که بهمن فرستادم) وقت داشته باشند تصمیم بگیرن.حداقل اعزام اسفند رو از دست ندن! واقعن متاسفم!!!!!!!!!!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
من 20 بهمن میتونستم دفترچه رو بفرستم و اسفند اعزام شم کارای دانشگاه معطلم کرد ولی باز اگه میدونستم اینجوری میشه نامه رو از دانشگاه میگرفتم که اسفند اعزام شم!!اسفند پست کردم که اردیبهشت خوردم....حداقل از قبل اعلام نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!! هرجای دنیا واسه ثبت نام هرچی بری شرایط رو میخونی و طبق اون شرایط کارتو میکنی.....من موقع 18 ماه ثبت نام کردم چرا باید 21 ماه برم چرا!!!!!!! واقعا متاسفم فقط!!!

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
من موندم اگر قرار بود این تصمیم رو برای 91 بگیرن چرا قبل از عید نگفتن! که کسایی که دفترچه رو سال 90 فرستادن (مثل خود من که بهمن فرستادم) وقت داشته باشند تصمیم بگیرن.حداقل اعزام اسفند رو از دست ندن! واقعن متاسفم!!!!!!!!!!

منم دفترچه رو دی پارسال فرستادم و اعزام اسفند رو از دست دادم :(

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

من هم دی دفترچه رو فرستادم برای معافیت پزشکی اقدام کردم که بیخودی 1 ماه طول کشید آخرش هم سرباز شدم اگه میدونستم قراره اینجوری بشه اسفند میرفتم :eek:hno:

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
من 20 بهمن میتونستم دفترچه رو بفرستم و اسفند اعزام شم کارای دانشگاه معطلم کرد ولی باز اگه میدونستم اینجوری میشه نامه رو از دانشگاه میگرفتم که اسفند اعزام شم!!اسفند پست کردم که اردیبهشت خوردم....حداقل از قبل اعلام نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!! هرجای دنیا واسه ثبت نام هرچی بری شرایط رو میخونی و طبق اون شرایط کارتو میکنی.....من موقع 18 ماه ثبت نام کردم چرا باید 21 ماه برم چرا!!!!!!! واقعا متاسفم فقط!!!

دیگه **** ما همینه
یک مشت ادم بی سواد نشستن اونجا به امید روزی که **** پر بشه از آدم های تحصیل کرده
مطمئن باش همین قانون رو یک ادمی که به اندازه کلاس اول ابتدایی سواد نداره تصویب کرده و اصلا از حال و روز جامعه مطلع نیست
درد اینجاست که این ادم های بی سواد هنوز توی ما مردم هستند و باید دو نسل از انقلاب بگذره تا از دستشون راحت شیم

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
حالا بعضی ها 10-12 ماه کسری گرفته بودن واسه جانبازی و بسیجی و....اونا بیشتر از ماها که 3ماه اضافه شده ضدحال خوردن!!!!

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
بروبچ سپاهی، پادگان ما ( شهید رجبی پور، بالاتر از سه راه تختی )، خیلی خیلی تخیلیه. پادگان شماها چجوریه؟ من الآن کلا 3 ماه خدمتم. جای بد پادگان هم افتادم. ما شهید مدنی میشینیم، کسی محدوده ی ما، پادگان **** سراغ نداره که آشنا هم توش باشه و من انتقالی بگیرم؟ یا کلا یه پادگانی که نزدیک مترو باشه. حالا هر متروئی، فرق نمیکنه
درجه م سرباز دوم هستش. 1 درس مونده بود تا دیپلم ... :wacko:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چاره ای نیست.ناراحت نباشید.من داداشم سال75رفت خدمت.اون موقع هم فکر کنم خدمت24ماه بود ولی احتیاط هم نگهش داشتن و 27ماه خدمت کرد.اونم تو سازمان زندان.میگذره چاره ای جز این نیست

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از همه دوستانی که رفتند **** وظیفه و سوال کردند
هر چی بیشتر به این موضوع فکر می کنم بیشتر افسوس و حسرت می خورم که چرا اسفند اعزام نشدم....
یکی از دوستام که مثله من اردیبهشت اعزامش بود بدون اینکه درخواست تعجیل بده اول اسفند رفت **** وظیفه و اینقدر اونجا موند تا همون موقع اعزامش کردند! اونم یه جای نسبتا خوب!
حالا 2 ماه خدمته و 15 از خدمتش باقی مونده!
اونوقت من تو خونه وقت هدر دادم و باید 21 ماه خدمت کنم...

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همه دوستانی که رفتند **** وظیفه و سوال کردند
هر چی بیشتر به این موضوع فکر می کنم بیشتر افسوس و حسرت می خورم که چرا اسفند اعزام نشدم....
یکی از دوستام که مثله من اردیبهشت اعزامش بود بدون اینکه درخواست تعجیل بده اول اسفند رفت **** وظیفه و اینقدر اونجا موند تا همون موقع اعزامش کردند! اونم یه جای نسبتا خوب!
حالا 2 ماه خدمته و 15 از خدمتش باقی مونده!
اونوقت من تو خونه وقت هدر دادم و باید 21 ماه خدمت کنم...
عیب نداره فکر کن حتما صلاحی هست برامون.

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب خدارو شکر این پروژه ها رو بر نداشن

حیف این همه درس خوندیم واسه این مملکت من که واسه دکترا میرم بچه به خدا ما حیفیم واسه این ها البته فرمولش واسه من اینه 21 سال درس خوردن 21 ماه باید برم سربازی

اقا درسته که این قانونی که سرباز نمیتونه سند ملک یا وسیله ای رو به نام خودش بزنه برداشتند ؟؟ من از یکی شنیدم که دیگه این محدودیت وجود نداره میخوام بدونم راسته ؟؟؟

محدودیت انتقال سند رو برداشتند، دی 90 یکی از فامیلامون که سربازی نرفته بود ماشین به نام زدن، تو دفترخونه گفتند محدودیتش را برداشتند
واسه ازدواج هم اصلا پایان خدمت نمی خواهد

بالا