atrebehesht
Registered User
سوال اول 18 ماه
داداش اون چیزی که تو داری توضیح میدی منم میخواستم انجام بدم که نشد و تو هیچ قانونی نیومده اینا کمیسیونی هست چون این کسری شما موارد خاص---- قانون مضیقه مثلا میگه فلان قدر جبهه یا چند ماه بسیجی 3 ماه مثلاً کسری ولی نمیگه فلان پروزه چقدر اون میره تو کمیسون و همیشه از قدیم و الیام بوده و هست این کسری موارد خاص هست فقط یه پیشنهاد اینکه زودتر دفاع کن چون کسری من باب پروژه گردش کارش بالاست بعضی وقتا میبینی سربازیت تموم شده بعد نامه زدن به یگان که فلان قدر کسر کنید که دیگه فایده نداره مثل دوست من
مرسی
نه من حواسم هست اخه میخواستم توی اسفند دفاع کنم بعد دیدم که سردار اگه ببینه من سربازی نرفتم ممکن زده حال بزه و کسری زیاد نده واسه یکی همین اتفاق افتاده بود منم پروژه تا فاز آخر بردم جلو ولی تحویل ندادم هر چند تا پایان خرداد 91 فرصت دارم واسه تحویل طبق زمان بندی پروژه
گفتم بزار برم سر سگان این جوری هم سربازم هم چند ماه خدمت کردم و بعدش کسری سریع به یگانم منتقل میشه
انشالله که مشکلی پیش نماید فقط دل دل می کردم که این کسری باید تا 2/15/91 اعمال شه به خاطر همون شک کردم اینا هم که یک قانون میدم مثل آدم توش توضیح نمیدن ادم دلش 1000 راه میره