• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
سوال اول 18 ماه
داداش اون چیزی که تو داری توضیح میدی منم میخواستم انجام بدم که نشد و تو هیچ قانونی نیومده اینا کمیسیونی هست چون این کسری شما موارد خاص---- قانون مضیقه مثلا میگه فلان قدر جبهه یا چند ماه بسیجی 3 ماه مثلاً کسری ولی نمیگه فلان پروزه چقدر اون میره تو کمیسون و همیشه از قدیم و الیام بوده و هست این کسری موارد خاص هست فقط یه پیشنهاد اینکه زودتر دفاع کن چون کسری من باب پروژه گردش کارش بالاست بعضی وقتا میبینی سربازیت تموم شده بعد نامه زدن به یگان که فلان قدر کسر کنید که دیگه فایده نداره مثل دوست من

مرسی
نه من حواسم هست اخه میخواستم توی اسفند دفاع کنم بعد دیدم که سردار اگه ببینه من سربازی نرفتم ممکن زده حال بزه و کسری زیاد نده واسه یکی همین اتفاق افتاده بود منم پروژه تا فاز آخر بردم جلو ولی تحویل ندادم هر چند تا پایان خرداد 91 فرصت دارم واسه تحویل طبق زمان بندی پروژه
گفتم بزار برم سر سگان این جوری هم سربازم هم چند ماه خدمت کردم و بعدش کسری سریع به یگانم منتقل میشه
انشالله که مشکلی پیش نماید فقط دل دل می کردم که این کسری باید تا 2/15/91 اعمال شه به خاطر همون شک کردم اینا هم که یک قانون میدم مثل آدم توش توضیح نمیدن ادم دلش 1000 راه میره

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
امیدوارم خدمت همون 18 ماه باشه و بیشتر نشه!
من راضی ام 1 ماه کسر خدمت لیسانس کم بشه ولی خدمت 24 ماه نشه!
ان شا ا... فردا یه سری به **** وظیفه می زنم ببینم چه خبره! تلفنشون امروز کلا مشغول بود!

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
ان شا ا... فردا یه سری به **** وظیفه می زنم ببینم چه خبره! تلفنشون امروز کلا مشغول بود!
داداش دمت گرم فردا خبرشو گرفتی ما رو هم بی خبر نزار.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

زنگ زدی به ما هم بگو.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]کسر خدمت سربازی محدود شد[/h]
sarbaz-119-gh.jpg
پلیس > **** وظیفه - گروه اجتماعی - محمدعلی بدری:
موارد کسر خدمت سربازی به خاطر سابقه جبهه یا جانبازی پدر و مادر و همچنین مدرک تحصیلی لغو شد.
سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسر خدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده، از ابتدای سال 91 دیگر از مدت سربازی مشمولان فرزند ایثارگران و جانبازان کسر نخواهد شد.مورد دیگر از کسر خدمت‌های لغو‌شده که شاید فراوانی بیشتری نسبت به مورد قبل داشته باشد، کسر خدمت برای دارندگان مدارک دانشگاهی است.

کسر خدمت به سبب مدرک تحصیلی دانشگاهی در سال 1391 متوقف شده و صرفا شامل مشمولانی است که تا پایان سال 1390 به خدمت اعزام شده‌اند.بنابراین در سال‌جاری، این نوع کسر خدمت‌ها اجرایی نخواهد شد و صرفا افرادی می‌توانند از این امتیازات بهره‌مند شوند که مشمول مصوبه سال 1390 شوند.
از دانشگاهیان کم نمی‌شود
خدمت سربازی در اصل 24 ماه است که سال‌هاست با موافقت فرمانده معظم کل قوا به 18 ماه کاهش یافته است. همچنین دارندگان مدارک دانشگاهی از امتیاز کسر خدمت برخوردار بوده‌اند.فروردین سال 90، سردار سیدموسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اجرای این موارد کسر خدمت را در سال 90 تایید کرد و گفت: مدت خدمت دوره سربازی در سال 90 همچنان 18 ماه خواهد بود که برای مشمولان دارای مدرک کارشناسی یک ماه، کارشناسی ارشد 2 ماه، دکتری 3 ماه و فوق‌دکترا 4 ماه کسر می‌شود. اما امسال تمام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و غیر آن مدت 18 ماه تمام به خدمت اعزام می‌شوند.
سردار کمالی اما در دی‌ماه سال 90 خبر داد که 18 ماه کنونی دوره خدمت سربازی هم در اواخر سال 92 به 24 ماه تمام بازخواهد گشت.
همانند سال گذشته
در ادامه اطلاعیه جدید سازمان وظیفه عمومی ناجا آمده است: در اجرای قانون احتساب خدمت بسیجیان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامی ****، در سال 91 نیز همانند سال گذشته میزان صدور کسر خدمت برای بسیجیان حداکثر6 ماه خواهد بود.
تا پایان سال 90
اما مشمولانی که تا پایان سال 90 دفترچه خود را ارسال کرده باشند و نام‌شان در سامانه وظیفه عمومی ثبت شده باشد، همچنان می‌توانند از موارد کسر خدمت استفاده کنند. کلیه کسر خدمت‌هایی که در سال 1390 برای افراد مشمول قانون خدمت وظیفه عمومی اعم از کارکنان وظیفه در حال خدمت و مشمولان دارای برگ اعزام صادر و در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) ثبت شده است، دارای اعتبار بوده و لازم‌الاجراست.
همچنین سربازانی که در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاکنون به هر دلیل کسر خدمت آنان صادر نشده است، همچنان در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور کسر خدمت آنان تا پایان خدمت بلامانع است.سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره نحوه اعمال کسر خدمت برای مشمولانی که در سال 1390 خود را معرفی و برگ آماده به خدمت برای آنان صادر و تاریخ اعزام آنان سال 1391 تعیین شده اعلام کرده که گواهی کسر خدمت این افراد باید در سال 1390 صادر شده و حداکثر تا 15 اردیبهشت سال‌جاری توسط یگان مربوط در سامانه وظیفه عمومی به ثبت برسد.
همچنین این دسته از مشمولان باید در موعد تعیین شده در برگ آماده به‌خدمت، به خدمت اعزام شوند در غیر این صورت از این امتیاز بهره‌مند نخواهند شد. ضمن اینکه از 16 اردیبهشت ماه ثبت کسر خدمت در سامانه وظیفه عمومی برای این دسته از مشمولان امکان‌پذیر نبوده و این مورد از سامانه حذف خواهد شد.
معافیت‌ها براساس قانون جدید
سازمان وظیفه عمومی درباره توقف اجرای بعضی از معافیت‌ها مانند معافیت سه برادری و توقف بعضی از امتیازات مانند کسر خدمت در سال 91 نیز اعلام کرد از آنجایی که تمامی معافیت‌ها و امتیازات مورد نظر در ارتباط با ایثارگران، مددجویان و سایر گروه‌ها، در قانون جدید وظیفه عمومی 22 آبان سال 90 در مجلس شورای اسلامی پیش‌بینی شده است؛ بنابراین تصمیم براین گرفته شد که کلیه معافیت‌ها و امتیازات سربازی برمبنای قانون جدید اجرایی شود.
معافیت‌هایی که حذف شد
آخرین روزهای آبان سال 90، معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبرنگاران را به نشستی خبری فراخواند تا اخبار تازه‌ای از وضعیت قوانین خدمت سربازی و اجرای آنها ارائه کند.اخبار سیدموسی کمالی درباره «لغو معافیت دوبرادری»، «رد کاهش دوره سربازی»، «تکذیب افزایش حقوق سربازان»، «حذف معافیت تک‌فرزند ذکور با پدر بالای 60 سال» همه حکایت از سختگیرانه‌شدن قوانین تازه و همچنین برخورد سازمان **** وظیفه با مشمولان داشت. کمالی حتی خبر داد که تا وضعیت خدمت سربازی افراد مذکر مشخص نشده است، نمی‌توانند از بانک‌ها وام دریافت کنند.
کمالی با اشاره به تصویب مجلس درباره معافیت دو برادری گفت: این طرح بعد از اصلاحیه‌هایی که روی آن انجام شد، قرار شد منوط به موافقت ستاد کل نیروهای مسلح و درصورت وجود مشمولان مازاد باشد که در حال حاضر ستاد کل آن مصوبه را نمی‌تواند اجرا کند. کمالی خبر داد: با توجه به تبلیغات گسترده‌ای که پیرامون این طرح صورت گرفت، برخی گمان کردند که طرح معافیت دوبرادری به‌صورت قانون درآمده و اجرا شده است، از همین رو زمان اعزام خود به سربازی را به تعویق انداختند.
معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مواد دیگری از قانون جدید سربازی خاطرنشان کرد: در گذشته تک‌فرزند ذکور پدر بالای 60‌سال از خدمت سربازی معاف می‌شد اما در قانون جدید این موضوع حذف شده و تنها کسانی که قادر به انجام امور خود نباشند و نیازمند به مراقبت تشخیص داده شوند می‌توانند از این معافیت استفاده کنند.

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]کسر خدمت سربازی محدود شد[/h]
sarbaz-119-gh.jpg
موارد کسر خدمت سربازی به خاطر سابقه جبهه یا جانبازی پدر و مادر و همچنین مدرک تحصیلی لغو شد.
سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسر خدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده، از ابتدای سال 91 دیگر از مدت سربازی مشمولان فرزند ایثارگران و جانبازان کسر نخواهد شد.مورد دیگر از کسر خدمت‌های لغو‌شده که شاید فراوانی بیشتری نسبت به مورد قبل داشته باشد، کسر خدمت برای دارندگان مدارک دانشگاهی است.

کسر خدمت به سبب مدرک تحصیلی دانشگاهی در سال 1391 متوقف شده و صرفا شامل مشمولانی است که تا پایان سال 1390 به خدمت اعزام شده‌اند.بنابراین در سال‌جاری، این نوع کسر خدمت‌ها اجرایی نخواهد شد و صرفا افرادی می‌توانند از این امتیازات بهره‌مند شوند که مشمول مصوبه سال 1390 شوند.
از دانشگاهیان کم نمی‌شود
خدمت سربازی در اصل 24 ماه است که سال‌هاست با موافقت فرمانده معظم کل قوا به 18 ماه کاهش یافته است. همچنین دارندگان مدارک دانشگاهی از امتیاز کسر خدمت برخوردار بوده‌اند.فروردین سال 90، سردار سیدموسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اجرای این موارد کسر خدمت را در سال 90 تایید کرد و گفت: مدت خدمت دوره سربازی در سال 90 همچنان 18 ماه خواهد بود که برای مشمولان دارای مدرک کارشناسی یک ماه، کارشناسی ارشد 2 ماه، دکتری 3 ماه و فوق‌دکترا 4 ماه کسر می‌شود. اما امسال تمام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و غیر آن مدت 18 ماه تمام به خدمت اعزام می‌شوند.
سردار کمالی اما در دی‌ماه سال 90 خبر داد که 18 ماه کنونی دوره خدمت سربازی هم در اواخر سال 92 به 24 ماه تمام بازخواهد گشت.
همانند سال گذشته
در ادامه اطلاعیه جدید سازمان وظیفه عمومی ناجا آمده است: در اجرای قانون احتساب خدمت بسیجیان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامی ****، در سال 91 نیز همانند سال گذشته میزان صدور کسر خدمت برای بسیجیان حداکثر6 ماه خواهد بود.
تا پایان سال 90
اما مشمولانی که تا پایان سال 90 دفترچه خود را ارسال کرده باشند و نام‌شان در سامانه وظیفه عمومی ثبت شده باشد، همچنان می‌توانند از موارد کسر خدمت استفاده کنند. کلیه کسر خدمت‌هایی که در سال 1390 برای افراد مشمول قانون خدمت وظیفه عمومی اعم از کارکنان وظیفه در حال خدمت و مشمولان دارای برگ اعزام صادر و در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) ثبت شده است، دارای اعتبار بوده و لازم‌الاجراست.
همچنین سربازانی که در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاکنون به هر دلیل کسر خدمت آنان صادر نشده است، همچنان در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور کسر خدمت آنان تا پایان خدمت بلامانع است.سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره نحوه اعمال کسر خدمت برای مشمولانی که در سال 1390 خود را معرفی و برگ آماده به خدمت برای آنان صادر و تاریخ اعزام آنان سال 1391 تعیین شده اعلام کرده که گواهی کسر خدمت این افراد باید در سال 1390 صادر شده و حداکثر تا 15 اردیبهشت سال‌جاری توسط یگان مربوط در سامانه وظیفه عمومی به ثبت برسد.
همچنین این دسته از مشمولان باید در موعد تعیین شده در برگ آماده به‌خدمت، به خدمت اعزام شوند در غیر این صورت از این امتیاز بهره‌مند نخواهند شد. ضمن اینکه از 16 اردیبهشت ماه ثبت کسر خدمت در سامانه وظیفه عمومی برای این دسته از مشمولان امکان‌پذیر نبوده و این مورد از سامانه حذف خواهد شد.
سازمان وظیفه عمومی درباره توقف اجرای بعضی از معافیت‌ها مانند معافیت سه برادری و توقف بعضی از امتیازات مانند کسر خدمت در سال 91 نیز اعلام کرد از آنجایی که تمامی معافیت‌ها و امتیازات مورد نظر در ارتباط با ایثارگران، مددجویان و سایر گروه‌ها، در قانون جدید وظیفه عمومی 22 آبان سال 90 در مجلس شورای اسلامی پیش‌بینی شده است؛ بنابراین تصمیم براین گرفته شد که کلیه معافیت‌ها و امتیازات سربازی برمبنای قانون جدید اجرایی شود.
معافیت‌هایی که حذف شد
آخرین روزهای آبان سال 90، معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبرنگاران را به نشستی خبری فراخواند تا اخبار تازه‌ای از وضعیت قوانین خدمت سربازی و اجرای آنها ارائه کند.اخبار سیدموسی کمالی درباره «لغو معافیت دوبرادری»، «رد کاهش دوره سربازی»، «تکذیب افزایش حقوق سربازان»، «حذف معافیت تک‌فرزند ذکور با پدر بالای 60 سال» همه حکایت از سختگیرانه‌شدن قوانین تازه و همچنین برخورد سازمان **** وظیفه با مشمولان داشت. کمالی حتی خبر داد که تا وضعیت خدمت سربازی افراد مذکر مشخص نشده است، نمی‌توانند از بانک‌ها وام دریافت کنند.
کمالی با اشاره به تصویب مجلس درباره معافیت دو برادری گفت: این طرح بعد از اصلاحیه‌هایی که روی آن انجام شد، قرار شد منوط به موافقت ستاد کل نیروهای مسلح و درصورت وجود مشمولان مازاد باشد که در حال حاضر ستاد کل آن مصوبه را نمی‌تواند اجرا کند. کمالی خبر داد: با توجه به تبلیغات گسترده‌ای که پیرامون این طرح صورت گرفت، برخی گمان کردند که طرح معافیت دوبرادری به‌صورت قانون درآمده و اجرا شده است، از همین رو زمان اعزام خود به سربازی را به تعویق انداختند.
معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مواد دیگری از قانون جدید سربازی خاطرنشان کرد: در گذشته تک‌فرزند ذکور پدر بالای 60‌سال از خدمت سربازی معاف می‌شد اما در قانون جدید این موضوع حذف شده و تنها کسانی که قادر به انجام امور خود نباشند و نیازمند به مراقبت تشخیص داده شوند می‌توانند از این معافیت استفاده کنند.

خوب یک چیز جالب گفته که تا 2/15 فرصت دارید که کسر خدمت رو اعمال کنید اونم توی یگان
اخه منی که 2/2 میرم آموزشی چطوری تا 2/15 برم سریگان یعنی من هم باید 18 ماه خدمت کنم یا نه چون مدارک رو سال 90 فرستادم و اعزام سال 91 کسر خدمت شاملم میشه ؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
کسر خدمت سربازی محدود شد

sarbaz-119-gh.jpg

از دانشگاهیان کم نمی‌شود
همانند سال گذشته
تا پایان سال 90
معافیت‌هایی که حذف شد

بازم جای شکرش باقیه خدمت همون 18 ماهه!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خوب یک چیز جالب گفته که تا 2/15 فرصت دارید که کسر خدمت رو اعمال کنید اونم توی یگان
اخه منی که 2/2 میرم آموزشی چطوری تا 2/15 برم سریگان یعنی من هم باید 18 ماه خدمت کنم یا نه چون مدارک رو سال 90 فرستادم و اعزام سال 91 کسر خدمت شاملم میشه ؟

اون برای کسریهای دیگه ست (مثلا کسری جانبازی و اینا فکر کنم) وگر نه کسری تحصیلی تا اونجایی که معلومه برای اونهایی که سال 90 ارسال کردن پابرجاست.

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
اون برای کسریهای دیگه ست (مثلا کسری جانبازی و اینا فکر کنم) وگر نه کسری تحصیلی تا اونجایی که معلومه برای اونهایی که سال 90 ارسال کردن پابرجاست.

مرسی خیالم راحت شد
میریم دیگه ماهم مثل باقیه
هرچی بادا باد

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128

دوست عزیز یعنی منی که دفترچه اسفند پارسال پست کردم و برگه سبزم تو همون ماه اومد و 1/4 91 اعزاممه، کسری تحصیلی لیسانس شامل حالم میشه یا نه؟؟؟؟

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا

من دوره تکمیلی بسیج رو رفتم اعزامم 2/2 ارتش 01 هست برای اینکه کسری دو ماه رو بگیرم باید چی کار کنم ؟ اینجوری که اینا گفتن باید تا نیمه اردیبهشت به یگان معرفی بشه یعنی چی ؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
تغيير مدت خدمت دوره ضرورت از سال 91

گروه ناجا- مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند 21 ماه مي‌باشد. [FONT=&amp]سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا در خصوص مدت خدمت دوره ضرورت در سال 1391 اعلام كرد: برابر ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند به نسبت مدت قانوني آن كه 24 ماه بوده حسب مورد كاهش يافته است. [/FONT]
[FONT=&amp]لازم به ذكراست: طبق آخرين ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي كاركنان وظيفه درنيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت 21 ماه و اين مدت براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه‌هاي غيرنظامي به جز يگان حفاظت 24 ماه مي‌باشد و همچنين مدت خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير 18 ماه و براي كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير ومناطق عملياتي و همچنين،مناطق محروم و بد آب و هوا 19 ماه مي‌باشد.[/FONT]
[FONT=&amp]اين سازمان يادآورشد: سربازاني كه در سال 90 وقبل ازآن به خدمت اعزام شده اندمدت خدمت انان برابر مقررات سابق (مناطق عادي 18ماه ، مناطق جنگي و عملياتي 16 ماه ، مناطق محروم وبدآب وهوا 17 ماه ) خواهدبود.[/FONT]

http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...tegoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
شد 21 ماه تبریک !! تصاعدی داره میره بالا فکر کنم تا اردیبهشت به 30 برسه

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
خب دیگه رسما خودشون اعلام کردند 21 ماه شدن مدت سربازی دیگه لازم نیست برم **** وظیفه سوال کنم!
حداقل به مصاحبه هایی که کردند هم پایبند نبودند!
متاسفم...

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
دیدین گفتم زیاد میشه؟؟؟؟؟
انگاری میخواد جنگ بشه:medieval:هممون کشته میشیم:worried:.
منم میگم بیاید 2/2 نریم خدمت دیگه بین 21 ماه و 24 ماه توفیق چندانی نیست.میارزه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آماده بشیم برای 24 ماه که فردا خبرشو دادن شوکه نشیم.
کسی زنگ نزده **** وظیفه ببینه ما که پارسال دفترچه فرستادیم تکلیفمون چیه؟ آخه دیروز توی شبکه خبر گفت اونهایی که پارسال فرستادن جز پارسالن (ربطی به این نداره که اعزامشون امسال خورده) و چون پارسال ثبت شده اسمشون جز همون سال هستن.
کسی میتونه زنگ بزنه خبرشو بده؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
گور بابای سربازی و زن و پاسپورت...ما که رفقتیم بنگاه!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
**** وظیفه خبرهاشو قسطی میده ملت سکته نکنن!
من هر چی زنگ زدم تلفن مشغوله!
پلیس+10 که رفتم پرسیدم اصلا شوت بود!
از دوستان ساکن تهران اگه کسی میتونه بره **** وظیفه سوال کنه ما که پارسال دفترچه فرستادیم تکلیفمون چیه!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
**** وظیفه خبرهاشو قسطی میده ملت سکته نکنن!
من هر چی زنگ زدم تلفن مشغوله!
پلیس+10 که رفتم پرسیدم اصلا شوت بود!
از دوستان ساکن تهران اگه کسی میتونه بره **** وظیفه سوال کنه ما که پارسال دفترچه فرستادیم تکلیفمون چیه!

آره، خواهشا کسی هست یه سوال کنه تکلیفمون روشن بشه.
من تهران نیستم تو یه شهریم که تا 6 ماه دیگه هم این خبرها بهشون نمیرسه!

بالا