• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بر همه دوستان
من مدرک دانشگاهم اشتباه خورده تو برگه سبز همچنین موقع ثبت در پلیس +10 گفت مدرکتون اشتباه ثبت شده
مدرک من کارشناسی نا پیوسته الکترونیک هست ولی تو برگه ها زده کارشناسی پیوسته الکترونیک
حالا لازم برم درستش کنم یا نه کجا برم
برم میدون ****

مدرک شما رو توی پلیس+10 اشتباه ثبت کردن برید همونجا بگید درستش بکنه
رشته من رو هم اشتباه زده بود رفتم بهش گفتم درستش کرد بعد یه برگ سبز دیگه اومد که روش نوشته بود تمدید شد منتهی همون تاریخ اعزام بود

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون محض اطلاع
کسری بسیج کلا حذف شد
باید شاشید تو این مملکت که هر روز یه قانونه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
این کد خوردن یعنی چی؟
من هیچ کدی تو برگم نیست و لیسانس فناوری اطلاعاتم...

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اعزامی به خاتمی یزد اعلام حضور بفرمایند
smilingsmiley.gif

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من سال 86 با مدرک دیپلم کامپیوتر در پدافند نیروی هوایی ارتش مشغول خدمت **** وظیفه شدم

و بعد از 5 ماه خدمت دانشگاه قبول شدم و امسال هم در ترم تحصیلی 1-91 یا همان ترم تحصیلی

مهر ماه مدرک کارشناسیم رو میگیرم و فارغ التحصیل میشم که احتمالاً اواخر بهمن 91 مدرکم میاد.

میخواستم ببینم میتونم از آموزش و پرورش امریه بگیرم و کی باید مدارکم رو ارسال کنم تا بتونم برگ

سبز رو به موقع به آموزش و پروش برسونم ؟

آیا بعد از امتحانات ترم و گرفتن نمره ها میتونم یک برگ موقت فراغت از تحصیل از دانشگاه بگیرم تا

بتونم به همراه سایر مدارک به پلیس 10+ تحویل بدم تا برگ سبز زودتر برام صادر بشه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من سال 86 با مدرک دیپلم کامپیوتر در پدافند نیروی هوایی ارتش مشغول خدمت **** وظیفه شدم

و بعد از 5 ماه خدمت دانشگاه قبول شدم و امسال هم در ترم تحصیلی 1-91 یا همان ترم تحصیلی

مهر ماه مدرک کارشناسیم رو میگیرم و فارغ التحصیل میشم که احتمالاً اواخر بهمن 91 مدرکم میاد.

میخواستم ببینم میتونم از آموزش و پرورش امریه بگیرم و کی باید مدارکم رو ارسال کنم تا بتونم برگ

سبز رو به موقع به آموزش و پروش برسونم ؟

آیا بعد از امتحانات ترم و گرفتن نمره ها میتونم یک برگ موقت فراغت از تحصیل از دانشگاه بگیرم تا

بتونم به همراه سایر مدارک به پلیس 10+ تحویل بدم تا برگ سبز زودتر برام صادر بشه ؟

اصلا نرو دنبال آموزش پرورش، برای شما به هیچ وجه مناسب نیست چون 5 ماه خدمت کردید 1 ماه به خاطر لیسانس کم میشه پس 6 ماهش پرید موند 12 ماه.
ولی اگه سرباز معلم بشید باهاتون قرداد 2 ساله میبندن باید همه 2 سال رو بگذرونید بدون هیچ کسری.
پس بیخیالش شو 1 سال برو خدمت بهتر از 2 سال سرباز معلمیه (به نظر من)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محمد رسول الله بیرجند نبود؟ کسی که آموزشیشو اونجا تمام کرده باشه.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
اصلا نرو دنبال آموزش پرورش، برای شما به هیچ وجه مناسب نیست چون 5 ماه خدمت کردید 1 ماه به خاطر لیسانس کم میشه پس 6 ماهش پرید موند 12 ماه.
ولی اگه سرباز معلم بشید باهاتون قرداد 2 ساله میبندن باید همه 2 سال رو بگذرونید بدون هیچ کسری.
پس بیخیالش شو 1 سال برو خدمت بهتر از 2 سال سرباز معلمیه (به نظر من)

اگه بدونی توی همون 5 ماه خدمت توی ارتش چه اشکی از ما در آووردن :(

وقتی یادش میوفتم حاضرم 4 سال برم آموزش و پرورش ولی دوباره پام رو توی پادگان نظامی نذارم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه بدونی توی همون 5 ماه خدمت توی ارتش چه اشکی از ما در آووردن :(

وقتی یادش میوفتم حاضرم 4 سال برم آموزش و پرورش ولی دوباره پام رو توی پادگان نظامی نذارم.

از اون نظر که 100% همینطوره.
فقط دعا کن این دفعه یه جای بهتر بندازنت.
منو انداختن مرزبانی محمد رسول الله بیرجند از هر کی میپرسم میگه بدبختی، قبلا دعا میکردم نیوفتم ارتش الان آرزوم ارتشه!
آخه با مدرک لیسانس بریم مرزبانی؟!!!!!!!!

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
از اون نظر که 100% همینطوره.
فقط دعا کن این دفعه یه جای بهتر بندازنت.
منو انداختن مرزبانی محمد رسول الله بیرجند از هر کی میپرسم میگه بدبختی، قبلا دعا میکردم نیوفتم ارتش الان آرزوم ارتشه!
آخه با مدرک لیسانس بریم مرزبانی؟!!!!!!!!

یعنی 2 ماه آموزشی رو گذروندی و حالا انداختن مرزبانی ؟

وقتی کشور از طرف آمریکا و اسرائیل تهدید میشه درخواست نیرو برای حفاظت از مرزها میره بالا

از شانس بد من و شما هم تهدیدات آمریکا برای حمله به ایران در سال 91 روز به روز داره بیشتر

میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی 2 ماه آموزشی رو گذروندی و حالا انداختن مرزبانی ؟

وقتی کشور از طرف آمریکا و اسرائیل تهدید میشه درخواست نیرو برای حفاظت از مرزها میره بالا

از شانس بد من و شما هم تهدیدات آمریکا برای حمله به ایران در سال 91 روز به روز داره بیشتر

میشه.

نه، برام اعزام زدن پادگان مرزبانی محمد رسول الله بیرجند (آموزشی) و بعدش هم به احتمال 90% همونورا تقسیم میشیم چون پادگان آموزشیمون مرزبانی بوده و آموزش مرزبانی دیدیم.

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
2/2 اعزام نیروی انتظامی ولیعصر تبریز..کسی میدونه چی در انتظارمه؟ کسی اینجا اعزامه؟

soroosh_lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 2/2/91 اعزامم پادگان شهید دستغیب جهرم (ناجا). میخواستم ببینم کسی اونجا بوده؟ وضعیتش چجوریه؟

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون
تو نیروی انتظامی چطور؟

نیروی انتظامی و **** که اصلا کد نمیخورن.
فقط ارتش رشته هایی که مورد نیازش نیست بعد آموزشی میفرستتشون یه دوره کد تخصصی که بتونه ازشون استفاده کنه.
شما آموزشی مگه کجا افتادی؟

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
نیروی انتظامی و **** که اصلا کد نمیخورن.
فقط ارتش رشته هایی که مورد نیازش نیست بعد آموزشی میفرستتشون یه دوره کد تخصصی که بتونه ازشون استفاده کنه.
شما آموزشی مگه کجا افتادی؟

بچه ها فوق لیسانس حسابداری که کد نمیخوره خیالم راحت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:happy:
2/2/91 بیرجند 04 نیروی زمینی ارتش

saeed3010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
امروز رفتم براي معافي كفالت كه شوراي پزشكي راي منفي داد و گفت برو تا برگه اعزام بياد در خونتون.به نظرتون چقدر طول ميكشه برگه اعزام بياد؟من ديپلم دارم.به نظرتون چند درصد احتمال داره 18 ارديبهشت اعزام بشم؟پيشاپيش ممنون.

بالا