كسي از اعزامي اراك مالك اشتر 2/2/91 هست ؟؟؟
خوش به حالت.
كسي از اعزامي اراك مالك اشتر 2/2/91 هست ؟؟؟
نه عزیز مهندسی برق و کامپیوتر در ارتش به هیچ وجه کد نمیخورناین قضیه کد چیه کلا؟
من لیسانس کامپیوترم ممکنه کد بخورم؟
سلام بر همه دوستان
من مدرک دانشگاهم اشتباه خورده تو برگه سبز همچنین موقع ثبت در پلیس +10 گفت مدرکتون اشتباه ثبت شده
مدرک من کارشناسی نا پیوسته الکترونیک هست ولی تو برگه ها زده کارشناسی پیوسته الکترونیک
حالا لازم برم درستش کنم یا نه کجا برم
برم میدون ****
اقایون محض اطلاع
کسری بسیج کلا حذف شد
باید شاشید تو این مملکت که هر روز یه قانونه
نه عزیز مهندسی برق و کامپیوتر در ارتش به هیچ وجه کد نمیخورن
من سال 86 با مدرک دیپلم کامپیوتر در پدافند نیروی هوایی ارتش مشغول خدمت **** وظیفه شدم
و بعد از 5 ماه خدمت دانشگاه قبول شدم و امسال هم در ترم تحصیلی 1-91 یا همان ترم تحصیلی
مهر ماه مدرک کارشناسیم رو میگیرم و فارغ التحصیل میشم که احتمالاً اواخر بهمن 91 مدرکم میاد.
میخواستم ببینم میتونم از آموزش و پرورش امریه بگیرم و کی باید مدارکم رو ارسال کنم تا بتونم برگ
سبز رو به موقع به آموزش و پروش برسونم ؟
آیا بعد از امتحانات ترم و گرفتن نمره ها میتونم یک برگ موقت فراغت از تحصیل از دانشگاه بگیرم تا
بتونم به همراه سایر مدارک به پلیس 10+ تحویل بدم تا برگ سبز زودتر برام صادر بشه ؟
اصلا نرو دنبال آموزش پرورش، برای شما به هیچ وجه مناسب نیست چون 5 ماه خدمت کردید 1 ماه به خاطر لیسانس کم میشه پس 6 ماهش پرید موند 12 ماه.
ولی اگه سرباز معلم بشید باهاتون قرداد 2 ساله میبندن باید همه 2 سال رو بگذرونید بدون هیچ کسری.
پس بیخیالش شو 1 سال برو خدمت بهتر از 2 سال سرباز معلمیه (به نظر من)
اگه بدونی توی همون 5 ماه خدمت توی ارتش چه اشکی از ما در آووردن
وقتی یادش میوفتم حاضرم 4 سال برم آموزش و پرورش ولی دوباره پام رو توی پادگان نظامی نذارم.
از اون نظر که 100% همینطوره.
فقط دعا کن این دفعه یه جای بهتر بندازنت.
منو انداختن مرزبانی محمد رسول الله بیرجند از هر کی میپرسم میگه بدبختی، قبلا دعا میکردم نیوفتم ارتش الان آرزوم ارتشه!
آخه با مدرک لیسانس بریم مرزبانی؟!!!!!!!!
یعنی 2 ماه آموزشی رو گذروندی و حالا انداختن مرزبانی ؟
وقتی کشور از طرف آمریکا و اسرائیل تهدید میشه درخواست نیرو برای حفاظت از مرزها میره بالا
از شانس بد من و شما هم تهدیدات آمریکا برای حمله به ایران در سال 91 روز به روز داره بیشتر
میشه.
ممنون
تو نیروی انتظامی چطور؟
نیروی انتظامی و **** که اصلا کد نمیخورن.
فقط ارتش رشته هایی که مورد نیازش نیست بعد آموزشی میفرستتشون یه دوره کد تخصصی که بتونه ازشون استفاده کنه.
شما آموزشی مگه کجا افتادی؟